[REPLY]
Har handlet der flere gange, og altid uden bøvl. Kan klart anbefales.
Jeg og min kone indlage en anmeldelse igår, har du læst den slettede anmeldelse, vil vi gøre opmærksom på, at klagen og fejlen var vores. vi har handlet ca 10 år. uden nogen form for problemmer, er altid blevet behandlet perfekt, så vi undskylder
Selve virksomhedens webshop trænger til en opdatering, da den er noget upraktisk.
Imidlertid er servicen helt fantastisk, f.eks. bestilte jeg tre albums fra et katalog. På billedet var katalogerne i kassette, imidlertid havde jeg ikke set at der i teksten intet stod om kassetter. Da jeg modtog varen var der derfor ingen kasetter med, hvilket jeg undrede mig over. Nordfrim gjorde mig opmærksom på at der prisen ikke var inklusiv kasetterne, men mente samtidigt at det var misvisende når der nu var kassetter på billedet hvorfor de uden beregning sendte mig tre kasetter. Det er sgu service i verdensklasse!
Jeg handler jævnligt der, og har Pt. ikke haft andet end godt at sige. Bare man bestiller online, så går bestillingen med det samme, og jeg har dem altid dagen efter. Andre tager det omkring 1-2 dage, før modtagelsen.
Har handlet hos Nordfrim igennem flere år og oplevet en super service, meget venlig betjening, hurtig levering, god vare, fuld returret uden spørgsmål osv. helt igennem et godt sted at handle.
mvh Jan
Lidt klodset hjemmeside, hvor man godt kan blive væk eller komme til at vælge en forkert vare. Kundeservice er derimod tops - de bytter uden vrøvl og leveringen er hurtig.