[REPLY]
Havde en rigtig god oplevelse da jeg handlede ved NordicNature. Fik hurtig svar på mine emails og forsendelsen blev afsendt med det samme. Ikke noget at sætte en finger på!Kan Varmt anbefales.
Jeg købte en jakke på Nordicnature, som jeg fik leveret allerede næste dag, en time efter jeg havde bestilt fik jeg mail om at den allerede var pakket og på vej til mig. Desværre passede modellen mig ikke rigtigt, og jeg sendte derfor retur, har haft lidt mail'samtale' med dem, og hver gang har jeg fået svar inden for MAX 2 timer. SUPER god service, og mine penge retur kom også hurtigt! Så jeg kan kun sige POSITIVE ting om denne webshop!!!!! Det er ikke sidste gang jeg har købt noget via dem, det er helt sikkert. Så til alle andre, lav TRYGT en handel med Nordicnature - det vil I helt sikkert ikke fortryde!
Hurtig levering. Nem og overskuelig hjemmeside. Rigtig god service fra folkene bag hjemmesiden, de er nemme at få fat i og gode til at vejlede. Tøjet er af rigtig god kvalitet og lever fuld op til forventningerne.Kan kun anbefale andre at handle hos nordicnature.
Jeg modtog min nye sovepose og regnsæt 36 timer efter at jeg havde bestilt - super service og lækker kvalitet! Siden er overskuelig at handle på, de har et godt udvalg og de var nemme at komme i kontakt med, da jeg søgte råd og viden om produkterne. En perfekt online shoppingoplevelse.
Jeg har flere gange handlet på Nordic Nature og alle gange været fuldt ud tilfreds. Det er en god hjemmeside som giver et godt overblik. Det bedste er næsten serviceniveauet, da det er nemt at komme i kontakt med folkene bag hjemmesiden, som gerne vejleder og hjælper. Jeg synes at Nordic Nature har, et sjældent set, højt servicenivaeu. Jeg kan trygt anbefale folk at handle på siden.