We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nordnet anmeldelser

Nordnet Logo
Kunderne om Nordnet : »Frustrerende valuta konti« »Er træt af fejl på US aktiehandel« »Super mulighed« 14
Lavt
4.9 af 10

14 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (14)

Frustrerende valuta konti

Hejsa,

Man har som udgangspunkt 5 forskellige konti, med hver sin valuta. Så man kan bare veksle til eksempelvis us dollars hvis man vil købe amerikanske aktier. Fint nok. Men når du har solgt aktier vil det være meget dumt at veksle tilbage til danske kroner, med mindre der er gået mindst en uge, for der kommer løbende udgifter bagefter som de trækker fra eksempelvis den amerikanske konto. Det vil sige, at den ryger i minus hvis du er for hurtig til at veksle, og det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. Hvad værre er, er at man så indsætter det beløb som den er røget i minus, men dagen efter bliver de nye renteudgifter trukket og så er den i minus igen. Det er utrolig frustrerende, og alle som benytter nordnet til udenlandske aktier for første gang vil uundgåligt havne i denne fælde. Derfor vil jeg ikke umiddelbart anbefale det til udenlansk handel. Det værste er at jeg startede hos Nordnet i 2008, dengang var det også et problem. Det er noget som de burde gøre noget ved, for det er tarveligt at hive eksempelvis den ene konto i minus, selvom der står flere hundrede tusind på den anden, og hvis du bliver fanget over en weekend eller pinsen i dette tilfælde, så kan du ikke veksle og du må bare se på at depotet ryger mere og mere i minus.

Derudover er det faktisk en dejlig platform. De gør det nemt og sjovt at handle aktier

Udvalgt anmeldelse om Nordnet

Nordnet

God software men dårlig service.

De har nogle beskidte fælder hvor du betaler for services medmindre DU framelder dem.
Også skal du være geni til at undgå deres strafrenter hvis du veksler.
Er du hos for eks. Saxobank, bliv hvor du er!

Hej Allan,

Jeg er ked af at høre at du har haft en dårlig oplevelse hos os, vores ambition er netop at man som kunde hos os skal kunne investere uden uventede udgifter.

Ring gerne til os på 70 20 66 85, så er jeg sikker på at vi får opklaret dette.

Mvh. Jakob/Nordnet

Nordnet

Er træt af fejl på US aktiehandel

Fedt taber 1000,kr på deres us aktier ikke kan handles, har oplevet 3 gange i år at de har problemer. Det er ikke godt nok

Super mulighed

Jeg kan ikke se der er noget galt med NordNet.

Hvis jeg skulle nævne en ting er det valuta veksling, som ikke er særlig gennemskulig. Man ender ofte med at betale rente. Det ville være fedt hvis man ikke selv skulle veksle frem og tilbage, men frit kunne handle med sit indestående på alle børser.

Hej Remy,

tak for den pæne anmeldelse.

Jeg kan i øvrigt glæde dig med, at du faktisk kan afmelde dine valutakonti og få automatisk veksling.

Sådan gør du f.eks., hvis du vil lukke din svenske valutakonto:

1) Klik på fanebladet Depot og vælg Valutakonti
2) Klik på det lille plus ud for den konto du vil lukke
3) Vælg "Luk valutakonto for SEK"

Ha' en fin dag!

Venligst
Jakob/Nordnet

• Santa
  • København, DK
  • 1 Anmeldelse

Ringe handelsapplikation og dårlig "kundeservice"

Online udgaven er fejlfyldt og ikke opdateret mht til f.eks. depotudvikliklingen.
Yderligere , Man kan ikke se kursen på den valuta man afregner udenlandske aktiekøb i, før dagen efter når notaen er tilgængelig.
Kundeservice virker ligeglade med kundehenvendelser.

• Torry
  • Sdr. Omme, DK
  • 4 Anmeldelser

God til begyndere og garvede. Og billigt!

Ganske godt og meget fleksibelt depot, der er nem at navigere i og at lære at kende for begyndere.

Giver et godt overblik. Langt bedre end bankernes.

læs det med småt!

stor var glæden da jeg i sin tid endelig havde fundet en aktieplatform som var befriet fra bankernes ågergebyrer og som virkede fleksibel.
Siden da er der desværre slækket voldsomt på kvaliteten. Dkjulte gebyrer i form af fx. indlagte fælder ved valutaveksling, som når alt kommer til alt opvejer den åbenlyse besparrelse jeg ellers ville have på kurtage.
Nordnets iåad applikation er direkte ringe. Det tæller dog op at pigerne ved telefonen altid har været utroligt venlige!

Suveræn tjeneste

Nordnet kan varmt anbefales, hvis man er interesseret i aktie- og derivathandel langt over niveauet fra den gængse netbank. Selv gik jeg fra at have investeret via Danske Bank til Nordnet, og forandringerne på bundlinjen har været betydelige. For det første er kurtagen lavere (sænkes automatisk til 0,07% hvis man er medlem af DAF) på køb og salg af danske aktier. Der er ingen depotdebyr eller depotændringsgebyr, og overførsel af penge fra egen bank sker via netbank og er tilgængelig i løbet af små 24 timer. Det bedste ved Nordnet er dog overskueligheden og funktionerne. Man kan iværksætte stop-loss-ordrer, så du fx kun handler en aktie, når den når en bestemt værdi. Meget nemt at sætte systemer op, der så at sige kan passe sig selv. Der er oversigt over handler, hurtig adgang til notaer og samlet indrapportering til Skat, så du hurtigt kan lave regnskab. I øvrigt hurtig support. Har i gennemsnit taget mig en 24 timer at få svar. Du får simpelthen så meget for meget få penge, og kombinerer man Nordnet med gode bøger om aktiehandel både på fundamental og teknisk analyse, kan man let slå markedet på lang sigt -- langt bedre end den sædvanlige buy-and-hold, som reelt er den eneste mulige med de traditionelle bankers gebyrer etc.

Super

Helt super, meget lave omkostninger i forhold til konkurrenterne. Forholdsvist nemt at oprette selvom det er en del papirer der skal sendes frem og tilbage - det tog en uge fra jeg bestilte til det var klar og dét taget i betragtning har de en ret hurtig ekspeditionstid ..

Meget nemt at finde rundt i, lave sine egne lister, se udviklingen og de forskellige data man skal bruge. Som et ekstra plus kan man lige oprette en opsparingskonto uden nogen former for binding og få 0.5% i rente helt automatisk på de penge man ikke lige har ude at svømme i den her måned.

Så ja, helt iorden og top notch.

Opkræver renter før valørdato

Jeg har oplevet at Nordnet opkræver renter på ens konto fra dag et, efter man køber en aktie, på trods af, at handler først har valør tre hverdage senere. Teoretisk burde være muligt at købe en aktie og derefter overføre penge til sin konto, uden at skulle betale strafrente, sålænge pengene er til rådighed på ens konto inden for de tre hverdage, men Nordnet beregner renter fra den negative saldo fra dag et, hvilket er forkert.

Generelt set er det en børsmægler af middelmådig kvalitet. Hvis du har kendskab til de amerikanske online børsmæglere, vil du blive særdeles skuffet over priser og service.

Jeg havde aktier i et firma som blev købt op. Her er det normalt at man bliver kontaktet om tilbuddet og om man ønsker at sælge. Men hos Nordnet hører man intet. Jeg følger selvfølgelig mine firmaer og kendte til situationen, så jeg kontaktede Nordnet om hvad jeg skulle gøre for at takke ja til købsofferet. Først fik jeg ikke noget svar. På min anden henvendelse, fik jeg at vide, at det vidste de ikke noget om!!!!!!

Efter dette kan jeg kun have opfattelsen af at Nordnet er en amatør børsmægler. Køb og salg af aktier fungere, men dette er jo kun en del af at være børsmægler. Jeg har heller ikke en eneste gang fået materiale om afstemninger eller anden information fra firmaerne. Man får ikke fornemmelsen af at man er medejer af de firmaer man køber en del af eller på anden vis ejer aktier deri.

At Nordnet er rated som bedste børsmægler i Danmark kan kun være fordi, at Danmark er meget langt efter standarden man finder i udlandet.

Seriøs

Perfekt til aktieinvestering, billig og effektiv

Super!

Så mange lysår foran almindelige netbanker hvis man er seriøs med aktiehandel. Prisbilligt, informativt og super godt trading-system.

Nordnet

Du kan se dine aktier falde, men pga en "teknisk fejl" kan du desværre ikke sælge

Jeg bemærkede, at en handel på NASDAQ ikke gik igennem og kontaktede kundeservice. De meddelte mig blot lakonisk: "På grund af en teknisk fejl hos en leverandør er det lige nu ikke muligt at afgive ordre i amerikanske aktier."

Jeg vil medgive, at de er billige, men hvis de til gengæld har købt en ustabil discount-forbindelse til de amerikanske børser, kan man hurtigt tabe mere på sine aktier end man har sparet på lavere kurtage.

Nordnet

Perfekt til aktiehandel med lave omkostninger

Nordnet forstår virkelig at levere varen... realtidskurser uden at det koster ekstra - lave kurtager, og intet depotgebyr - heller ikke på udenlandske værdipapirer.

Eneste ulempe er, at hvis man er skattepligtig i Danmark og investerer i udenlandske værdipapirer gennem Nordnet, så skal man selv sørge for at indberette til SKAT, da Nordnet er svensk baseret og derfor ikke indberetter automatisk til de danske skattemyndigheder.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk