We are hiring!

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Super fin!

Det er en fantastisk restaurant!

Jeg har aldrig været udtilfreds med noget her.
Ud over at maden og øl altid har været af højeste kvalitet, kan man kun sige det sammen om personalet!
Men bliver altid budt velkommen med et smil, og får første klasses betjening!

Får varmeste anbefaling herfra!

Hint: Alle burde en sommerdag prøve at sætte sig ned foran deres restaurant og nyde deres frokost tilbud med smørrebrød og en øl til. Det er balsam for sjælen.

/Kim.

Udvalgt anmeldelse om Norrebrobryghus

Top dollar

Jeg har en helt klart anden oplevelse af Nørrebro Bryghus på Nørrebro end nedenstående.

Jeg købte et tilbud via en anden hjemmeside på 2 gange 3 stykker smørrebrød, og for i alt 6 stykker smørrebrød gav vi kun 99kr, og det var smørrebrød med yderst god stil og smag. Det var ikke højt belagt, men et sted midt imellem, men smagen... uhmmm.... min kammerat og jeg synes alle 3 stykker smørrebrod holdte høj kvalitet og var rigtig lækre, og vi diskuterede en del, hvilket der var bedst. Vi blev ikke enige. Men lækkert og billigt var det.

Øllene var ikke så billige, men noget skal de jo tjene på - fair nok. De smagte udmærket.

Kommer meget gerne igen her.

Dorte Depenau Skou fandt anmeldelsen nyttig

Norrebrobryghus

Gode øl, men alt for dyr mad

Øllene er fine og udvalget er fint.
Men ak, maden er da den rene jammer. Priserne er ret høje, så man forventer mad på en vis skala (koster det samme og samme koncept som madkompaniet, den anden etc.).
Kvaliteten er dog dårlig og portionerne er alt for små.
Gav 380 kr, blot for mad. Jeg kunne selv lave maden bedre og så var man sulten bagefter! Forretten og deserten har da helt til grin, de profiteroles var helt sikkert engros.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk