[REPLY]
Købte den 3. Maj billetter fra Aalborg til Malaga de var ret dyre ca. 5500,- men valgte alligevel at købe.
kan så se den 20 at samme billetter er faldet til ca. 3900,- kontakter norwegian for at høre om man eventuelt kan ændre noget så vi kan sparer lidt på turen. Dette er ikke muligt overhovedet, hvis vi skal ændre noget koster der 600,-.
Hvilket jo så er fint nok så sparer vi stadig en del, men så oplyser damen mig at samlet pris vil blive 6400,- ???? hvordan pokker kan dette gå til.?
Jeg ved godt der kan være forskel på prisen, men 1500,- er ret meget og når det nu er præcis de samme billetter er jeg lidt uforstående over dette.
Kald mig bare en hykler men når det nu er i så god tid (afrejse er den 11 August) ville jeg mene man burde kunne assistere en anelse.
om ikke andet så tage de 3900+600 for ændring. i stedet for at gøre det endnu dyrere..?
Fløj vel 40 gange med dem sidste år - og gør det jævnligt. Internet på mange fly, ny hurtig check-in på flexbilletter og et bonussystem der er til at bruge - Norwegian flyver jo også til feriedestinationer så man kan bruge sine point. Desuden er deres bonus til at forstå.
Ulemper... de er pinligt selvglade og deres morgenmad er så rædselsfuld at selv personalet ikke spiser den.
hvis man skal ud og rejse er det et helt fint valg. dog på de rejser jer har taget med dem har talen altid været på norsk
man kan ikke forlange at de serverer lækker, endsige varm mad på en tur KBH - Dubai. Ej heller at der ikke er forsinkelser. derfor topkarakter - prisen taget i betragtning.
Først testede jeg alle de der lavprissider.....inden jeg så mig om, var prisen jo steget til det dobbelte.....og med omveje som Letland og lignende.
Datteren og undertegnede havde prima sæder (datteren naturligvis vindue) for det kan man reservere ved købet.
Ud og hjemtur perfekt
Har fløjet en del med Norwegian og det virker. Har dog en gang mødt op til en afgang der var aflyst og der var INTET personale til at hjælpe... Der gik endvidere 8 uger før jeg fik pengene retur og det var efter 3 rykkere på mail. Det var ikke en positiv oplevelse, men som skrevet - kun sket en gang.
Efter en vellykket afrejse til Krakow, blev vores fly aflyst kun timer før hjemrejse, hvorefter vi skulle vente næsten 2 dage i Polen (grundet sygdom blandt personalet!).
Ifølge EU har man ret til kompensation i de tilfælde hvor Norwegian godt kunne, med rimelige tiltag, have undgået episoden. Det skal siges at EU giver eksempler på tiltag udenfor flyselskabets kontrol: 1) politisk ustabilitet, 2) ekstreme vejrforhold, 3) sikkerhedsspørgsmål og 4) strejker. Alle meget ekstreme forhold, hvor sygdom næppe kan indregnes.
Efter at have klaget, pr. fysisk brev (en yderligere hurdle, som krav fra Norwegians side), blev jeg kontaktet, pr. e-mail, om at kravet ikke kunne imødekommes, og at jeg var velkommen til at anke dommen, i Polen. Værsgo, FIGHT THE MACHINE. Er virkelig træt af firmaer der prøver at udnytte almindelige mennesker.
Norwegian er måske godt nok, når alt går som planlagt. Men derudover er de ekstremt ufleksible og meget langt under serviceniveau!
Jeg er det man kan kalde en ret så frequent flyer med mit job - jeg foretrækker Norwegian, fordi :
De har de bedste priser ...
Man kan for få penge vælge sin egen plads i flyet ...
OG DER ER INTERNET PÅ FLYET !!! :-)
Der overhalede Norwegian SAS for mig.
Jeg bruger Norwegian en del i forbindelse med arbejde og fritid, og jeg har aldrig været skuffet.
Man kan altid finde en billig billet, og 69,- pr bagage er en ok pris i min verden.
Norwegian kæmper en brav kamp mod statsstøttede SAS med gode priser og fleksible løsninger.
Det er billigt og ofte skrabet, men vi er nogen som vil have det sådan.
jeg rejser rigtig ofte med norwegian, og er yderst tilfreds.der er sjældent forsinkelser, altid yderst høfligt personale, med smil på læben. jeg er yderst tilfreds. det kan godt være at man får små tæpper og lidt mere benplads med andre selskaber. men man får så også lov til at betale for det. norwegian sørger fint for, at man kommer fra A til B, og hjem igen ;-)
Må sige jeg er virkelig skuffet med hvordan Norwegian behandler deres kunder. Sku fra KBH til Aalborg en aften efter at have været på weekend besøg hos nogle venner. Får den oprindelige sms om at mit fly går på det og det tidspunkt. og har mine rejse papire med, med alle informationer. får 15min før de 30min til afgang en sms om at flyet er forsinket til 22:05 istedet for 21:45. Da jeg når hen til terminalen for at printe min billet ud. kl 21:30 får en jeg besked om at boarding er lukket. Søger hjælp hos personale hos SAS da Norwegians egne er smuttet hjem for længst. selvom at flyet er forsinket og først flyver 22:00 som vagten fortæller mig. Dette resultere i at jeg tjekker alle sms'er fra Norwegian samt mine papirer om hvornår jeg skulle være der for at de ikke var taget hjem. Der står 30min før på deres hjemmeside, Men ikke i nogen af de sms'er eller de papirere man printer ud hjemme fra. der står intet om hvad der gælder når flyet er forsinket! Jeg blev nødsaget til at købe en ny billet hos Cimber for 1050kr. havde givet 700kr tur/retur hos Norwegian. Jeg kan ikke beskrive hvor ufattelig skuffet jeg er over Hvordan Norwegian bare smider alt ansvar og tager hjem selvom der stadig er 30min til at flyet letter. At man ikke kan printe et boarding pass ud uden at deres personale er der. er endnu mere horribelt. Jeg fraråder folk at flyve med dette selskab. og vil i fremtiden gerne betale mere for min billet. for at undgå denne ufattelige dårlige kundeservice hos et andet firma.
Super billigt men alligevel kvalitet. Har endnu ikke oplevet problemer.
Norwegian er pt. mit favorit lavprisselskab:
- Ofte gratis internet ombord
- Ikke for meget mersalg som hos Ryanair og EasyJet som jeg for længst stoppede med at bruge
- Rimelige priser for baggage
- Ingen skjulte gebyrer så som EasyJets 70 krs betalingsgebyr hvis man har visa/dankort.
Måske har de ændret sig, men det ændrer dog ikke min mening om dette selskab. Kan kun besvare det med ordene, såsom fusk og svindel. Jeg skulle til Oslo fra København, til en billig billet. Det var skjulte afgifter det hele. Jeg havde på forhånd ikke valgt at flyve med andre, for de var dyere (på papiret) hvilket ændrede sig. Mit billet blev dobbel op af fx SAS og Widerøe. Jeg har kigget lidt på artikler, og set de stadig benytter dette nummer sammen med Ryanair fx. Mere utryg bliver jeg ved at læse anmeldelsen herinde, om at Norwegian flyver ulovligt. Tak for kaffe! (hov nej, den koster jo også penge på deres fly).
Elendig kundeservice.
Derudover tog det dem meget lang tid, at tilbagebetale skatter og afgifter. Det kan ikke passe at man både skal udfylde en formular og så derudover skulle ringe min. 6-7 gange.
Virklig god hjemmeside og let at finde billige flybilletter på forskellige tider.
God betjening både i fly og ved boarding
Da vi skulle til Malta sommeren 2011 benyttede vi dette selskab og jeg må sige at vi oplevede en god service. Har intet at klage over :)
Har købt mange flybilletter her. Gode priser og ingen problemer.
Kan anbefales :-)
Nogle afgange er meget dårlige tider, gør det umuligt at tage børn med. Men gode priser. Det er også skidt der nogen gange kun er en afgang pr. døgn!
Min kuffert blev ødelagt under transport og Norwegian er fuldstændigt umulige at snakke med.
De kræver at man skal tage til en af dem godkendt kuffertreperatør for at få vurderet skaderne og få reperatøren til at lave et skriftligt dokument som jeg skal sende til dem originalt med SNAIL MAIL til en adresse i NORGE! Yderligere vil de have andre original dokumenter tilsendt med snail mail i norge. Dette er en procedure der helt tydeligt er skruet sammen for at kunderne skal opgive at få deres penge igen.
Det er uanstændigt og beskidt at drive forretning på denne måde. Aldrig mere Norwegian.
Vi blev frataget 1 stk håndbagage lige inden boarding. Det samme skete for en del andre rejsende. Vi fik at vide at vores lille trolley ville kunne afhentes på bagagebåndet. Der var ikke navneskilt på, da det jo var håndbagage. Vi stod alle med en lang næse ved ankomst, ingen anede hvor vores bagage var blevet af. Hjemvendt til København skulle der mange timers tlf osv til, før vi fik kontakt med Novia som er søde og hjælpsomme og vi fik omsider fat i vores lille trolley, som bare stod stand by i Kastrup lufthavn. Norwegian påførte os og mange andre rejsende masser af bekymring, ulemper og omkostninger, fordi de er så lallende ligeglade og lyver os lige op i ansigtet. Aldrig mere støtte til dem, så finder man ud af hvor godt vores eget SAS er.
Jeg synes det var nemt at bestille flybilletter hos Norwegian. Man skal lige være opmærksom på at meget bagage hurtigst kan koste en del ekstra, men med de ellers lave priser er det helt ok, især for en der er studerende :-)
Ordet dårligt er ikke passende her. Slemt er bedre - faktisk burde jeg skrive "Sådan noget lort" men det undlader jeg. Man bestiller sin billet og 6 timer før afgang (når vi alle glædede os) opdager vi at ruten er nedlagt - vi kom dog på ferie, da vi kørte til lufthavnen og efter lange diskussioner blev ombooket til en SAS-flyvning, men hvorfor skal SAS hænge på Norwegians dårlige service? Skuffet af Norwegian - næste gang bliver det SAS.
Rigtig nem og overskuelig side, og det vigtigste: Priserne holder!
jeg fløj med norwegian til morocco
dårlig service betalte bladsbilet hjemme fra , men fik den ikke tros betaling , så penge ud af vinduet. . dårlig luft i flyet og alle hostede efter vejret. flyver ikke udenrigs med norwegien mere ,,
Deres flyafgange og priser passer perfekt til mig og min familie. Servicen er i top, og man får lidt mere end man har betalt for. Fine fly, gode sæder, smilende personale:))))
Jeg har lige fløjet frem og tilbage til Gatwick, begge gange med Norwegian, og har intet at udsætte på dem. Vi fløj til tiden og personalet ombord var søde og flinke. Benpladsen er måske nok en smule trang, men alt i alt fik jeg hvad jeg betalte for
Vi flyver tit med norwegian, og er meget glade for at rejse med dem. Vi kan altid få billige billetter og de yder en god service. Det eneste minus er at man skal betale for kufferterne og maden ;)
Vi har fløjet med Norwegian en del gange nu, og det har so far været rigtig fint og til MEGET overkommelige priser.
Service som forventet af et lavpris selskab. Fik jeg hvad jeg købte, intet mere eller mindre.
Når man har brugt jer tit nok er siden ikke så slem og I er flinke nok at snakke med
Jeg er ikke en der flyver så tit, men jeg syntes norwegian var gode og effektive.
Vi købt billetterne over nettet og fik dem tilsendt få dage efter, hvilket var godt, da vi var ude ret sent.
En ting der irriterede mig, men desværre ikke kan laves om, er at man ikke kan forstå personalet. De snakkede norsk eller svensk og da vi røg ind i en smule turbolens, snakkede pilot om hvad der var galt, over højtaleren, men vi forstod ikke hvad han sagde.
Min veninde var ude at flyve for første gang og blev hysterisk nervøs, fordi hun ikke vidste hvad der skete.
Jeg har fløjet med dem mange gange efterhånden og jeg har været godt tilfreds.
Der er ligeså meget plads i deres fly som hos andre selskaber til samme destination, forskellen er bare at Norwegian er betydelig billigere at rejse med.
Deres website er også overskueligt, så dem flyver jeg også med næste gang det byder sig.
Hurtig bestilling via hjemmeside, let checkin og venligt personale
Jeg fløj med Norwegian hjem igår og må sige at der er sket meget på det sidste!
I flyver til tiden
Jeres piloter er friske med deres informationer
Stewardesserne byder oprigtigt velkommen
JERES NYE FLY ER SUPER LÆKRE!
Wifi var lidt ustabilt dog... Men i har det!
5 ud af 5.
Jeg flyver kun med Norwegian fra nu af!
Vi kom frem og tilbage i live, så det er jo et godt udgangspunkt for et flyselskab.
Vi var ikke tydeligt blevet gjort opmærksomme på at man skulle købe plads ombord på flyveren til ens kuffert. Det forventede vi så man kunne gøre ved check-in. Hvilket man også kunne, men til dobbelt pris af normalt. 120kr pr kuffert.
Jeg har booket gennem norwegian.dk adskillige gange - og det har været nemt og enkelt hver gang. Ligeledes har der heller ikke været problemer i forbindelse med flyvningerne... min erfaring er, at Norwegian på de skandinaviske ruter er mere pålidelig end sine konkurrenter.
Flyvet fløj fint til tiden til og fra Alicante. Dog var det tidskrævende at få fat i vores hund i Alicante.
På hjemrejsen blev jeg i flyet generet af en langbenet mand, som jeg gang på gang så mindeligt måtte bede om at lade være med at bore sine ben ind i min ryg. Nå, han blev meget uforskammet. Vi bad så stewarden om at løse konflikten. Så sagde han fa...me, at det måtte vi løse imellem os. Helt ærligt...hvad har man ellers stewardesser til? Har de ikke i uddannelsen lært noget om KONFLIKTLØSNING. Han valgte at ignorere os. Føj, for DÅRLIGT. Prøv med almenmenneskelige kurser om konfliktløsning. Bare et godt råd!!! :-))
Har været en tur i både Prag og Budapest. Vi købte både fly og hotel gennem Norvegian, og kunne ikke have fået det billigere andre steder.