Execution time: 1092ms
notebook batterier | notebook ram | notebook adapter | notebook strøm | notebook strømforsyning

ANMELD HER

DÅRLIGT

MIDDELMÅDIGT

GODT

PERFEKT

9.3 / 10
310 kunder har anmeldt Notebookonline
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 310 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 9.3 / 10 = PERFEKT. Med 310 anmeldelser er den statistiske signifikans høj.
Denne webshop er tilmeldt e-mærket.

310 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Kent Holm

12. marts 2010

Ukendt firma (For mig) med styr på sagerne

Jeg købte et størm kabel til min HP bærbar.

Hurtig leveringen og til den helt rigtige pris for mig.

Glæder mig til at bruge firmaet igen!!

Udvalgt anmeldelse om Notebookonline

Susanne H.

12. februar 2010

Effektiv og hurtig ekspedition.

Bestilte og Købte en ny Original strømforsyning til min bærbar Acer hos Notebookonline. Overraskende hurtig ekspedition - bestilte om formiddagen og havde den med posten den næste dag, det var bare super. Havde ellers set i ånden, at jeg skulle undvære min pc nogle dage. Så det ikke sidste gang at jeg benytter denne online shop, hvis jeg skal bruge en reservedel eller andet og så var den tilmed billegere end jeg forventede og bedre endnu - billigere end en u-orginal af slagsen!!
Mvh. Susanne

Henrik

11. marts 2010

Dårlig service og dårlig beskrivelse

Jeg skrev til bærbar.com før salget i håb om at de havde en strømforsyning der matchede mine specifikationer. Jeg skrev helt specifikt hvad jeg ledte efter og produkter som den bl.a. blev anvendt til. Svaret jeg modtog på email var forfattet på blot een linie med et link til et produkt på deres hjemmeside som jeg angiveligt kunne bruge. Produktet der blev linket til havde INGEN oplysninger der kunne garantere at det var det produkt jeg ledte efter, men jeg bestilte det efter overbevisningen om at sælgeren havde styr på hans produkter. Jeg modtager en vare som på INGEN måde levede op til mine krav og er dermed ubrugeligt for mig.

Jeg kan acceptere at man fattes i korthed ved email korrespondance, såfremt man besvarer spørgsmål der stilles korrekt, men i dette tilfælde opfatter jeg hele handlen som bondefangeri!

peter

hurtig levering

hurtig levering og gode produkter

att Flemming

som forventet

jeg handler her igen reservedel til dell computer

Henrik

www.Bærbar.com. er 100% OK

Jeg kan varmt anbefale www.Bærbar.com.
Jeg købte både strømforsyning og nyt batteri til en gl. HP ZV5000, og de kom inden for få dage, og fungerede 100%
Deres tilbage melding er 100% ok. de skriver når ordren er modtaget, når varen er pakket og sendt.
Alt i alt en fornøjelse at handle med dem :-)

Hans lembøl

God kundeservice

Helt igennem god kundeservice. Modtog hurtigt det bestilte (en adapter til bærbar pc). Der var dog et forkert kabel med i forsendelsen, og det viste sig at selve pc'ens strømstik var defekt, så varen måtte returneres med anmodning om at få betalingen retur. Dette skete også inden for en kort tidsfrist og uden problemer. Så alt i alt en leverandør jeg gerne vil handle hos igen, og som jeg gerne vil anbefale til andre.

Anders

Hurtigt og nemt.

Min oplader til den bærbare gik i stykker og jeg skulle bruge en ny ret akut da jeg stod og skulle til terminsprøver. Jeg fandt opladeren på bærbar.com - via en utrolig brugervenlig og hurtig søgefunktion - og ringede ind for at sikre mig at ordren ville blive skubbet så hurtigt så muligt igennem. I telefonen fik jeg at vide at varer bestilt inden et bestemt tidsrum (som jeg nåede) husker ikke lige om det var kl 14. De røg afsted med det samme. Næste dag havde jeg min oplader og den var lige som den skulle være. Fornuftig pris også. Så kun positiv. Handler der helt sikkert igen.

Doctorservice

10. marts 2010

Nemt og hurtigt. Go for it! ;)

Jeg fandt let et tastatur til min bærbare på bærbar.com, bestilte og betalte og havde det dagen efter. At jeg så ikke har fået det monteret endnu er vist min egen skyld. Spacetastenduerikkesågodt. :D

Christa

strømforsyning til bærbar

Har købt strømforsyning til min Lenovo Think Pad hos bærbar.com og har kun godt at sige om leveringen og produktet

Odense

Problemfri handel

Problemfri indkøb med EAN og hurtig levering.

Lea

tilfreds, meeeen ...

bærbar.com har været meget tilfredsstillende, men jeg var ikke tilfreds med at der var 28 kr kortgebyr på et electron kort. Det er ikke klart nok at dette koster ekstra. Udover det kom varen til tiden og der var ingen komplikationer. Men det med gebyret fandt jeg meget frustrerende.

kll

hurtigt levering

... som lovet og det er det, det handler om.

Claus Broen

5 stjerner for det nemme, perfekte køb

Ingen unødige dikkedarer ved køb af RAM - meget brugervenlig hjemmeside, hvor bestillingen nærmest klarer sig selv og næste dag er varen i posten. Hvor svært kan det være?

GP

10. marts 2010

Køb af strømforsyning til bærbar computer.

Jeg manglede en strømforsyning til min bærbar. Jeg fandt firmaet på nettet og bestilte den idet det var en lagervare til den "helt rigtige pris"! Jeg fik straks en ordrebekræftelse på det bestilte og der gik kun få dage så havde jeg strømforsyningen i hånden. Den virker helt perfekt og der var ingen forsendelsesskader af nogen art, hverken på emballagen eller indholdet.

Så alt i alt kan det anbefales at købe sine produkter ved bærbar.com

Dennis Eliasen

Ny HDD

Jeg er meget tilfreds med at det gik så hurtigt med leveringen. Og pakken var yderst forsvarligt pakket ind (2 lag skum og antistatisk)

omega

Super hurtigt bekræftigelse på bestilling

Super hurtigt bekræftigelse på bestilling

Lotte Andersen

9. marts 2010

Hurtig levering, god service, alt er som det skal være

Jeg bestilte en strømforsyning hos Bærbar.com en eftermiddag kort før kl. 14, den lå i postkassen næste dag. Super hurtig service som man sætter pris på når man akut står og mangler en reservedel. Og at prisen så også er i orden, det er kun et ekstra plus.

Kjeld Jensen

Betjening imødekommende og fyldestgørende

Jeg købte supplerende RAM til min bærbare. Installerede på stedet og fik venlig vejledning undervejs.
kjcjensen

NCTH

Fremragende...

Bærbar.com
Første gang jeg handler der,men absolut ikke sidste.
Hjemmesiden er genial & hjælper med valget af produkter.
Strømforsyning & ram,kom dagen efter,som lovet.

Dan Tonny

Meget hurtig levering.

Købt en ny harddisk til min bærbare aser.
Ved telefonisk kontakt til Bærbar com, fik jeg af vide at den var lige til at sætt i, man glemte at fortælle at den nye harddisk skulle formateres, den virker nu som den skal.

Christopher

Lynhurtig levering

Jeg bestilte et batteri til min Zepto torsdag kl. 15 og modtog det fredag formiddag. Desuden var teknisk support god til at rådgive mig inden købet. Alt i alt en perfekt købsoplevelse!

Jakob Frandsen

Fremragende leveringsservice

Bestilte en ny strømforsyning for min bærbar. Mindre end 1 dag senere lå den i postkassen! det kan man kalde leveringsservice der vil noget! mangler i noget til en bærbar, så er det her stedet!

Jonas Krogh

Hurtig og korrekt vare.

Ingen bemærkninger - alt var som det skulle være, samtidig med en hurtig levering.

Ib René Prebensen

Rabatkort mangler.

Jeg har flere gange købt hos Bærbar.com. Altid hurtig og sikker levering. desværre er de udgået for rabatkort, så næste gang koster det 50 kr ekstra, derfor kun 4 stjerner.
Jeg vender alligevel tilbage næste gang.

Martin Nielsen

Super levering

Skulle bruge 512mb RAM til en 6 år gammel bærbar. Jeg havde pakken 2 dage senere, og havde da fået flere mails om status på pakken. Super!

Hasse Petersen

Hurtigt og effektivt

Notebookonline. Forsendelsen kom hurtigt og det var den rigtige vare

Kim S

7. marts 2010

Hurtig levering og god vare

Det er et firma jeg handler med igen hurtig levering 2 dage så var varen her da jeg bestilte om Lørdagen fik de først ordren Mandag og Tirsdag var varen hos mig det er service Købte en strømforsyning til bærbar og den er bare kanon

Helene Frederiksen

fin handel

Ingen problemer. Min lader kom med det samme på lageret og den fungere fint. Eneste "problem" var, at det var meget svært at komme igennem på telefonen.

Brian Pedersen

hp dvd6-1223

hurtig vare... det vil jeg bruge igen

Birgitte Jeppesen

6. marts 2010

Hurtig og smidig hjemmeside med korrekt levering

Da jeg søgte efter en original strømforsyning til en ret gammel Acer Bærbar computer, kontaktede jeg deres support, en lørdag, og fik selv om jeg først forventede svar mandag, svar samme dag. Jeg afgiver ordre søndag, og næstkommende hverdag får jeg beskeden om at varen er afsendt. Det kunne simbelt hen ikke være foregået mere smidigt og hurtigt. Det er helt sikkert jeg handler der igen hvis jeg mangler varer inden for deres sortiment.

KR

Strømforsyning til bærbar.

Bestilte om fredagen, mandag godkendelse af ordre og fik den tirsdag:)

T.J.

Intet at påpege

Levering som lovet, og laderen er i den stand som den skal være. Fin vejledning på hjemmesiden. Bærbar.com kan godt anbefales fremover

Ivan Lindgreen

God handel

Vi har købet en hel del hos bærbar.com og er meget tilfredse. Sidst købte vi nogle ram til en notedbook, menvores kunde afbestildte og vi skulle ikke bruge rammen alligevel. Og vi fik vores penge tilbage med det samme fra bærbar.com Fint.
Hilsen
Lindgreen's IT-service

ECH

5. marts 2010

Udsolgt i butikker - købte billigt hos Notebookonline

Skulle hurtigt bruge en original oplader til en Mac. De var udsolgt i alle butikker med lange udsigter til bestilling. Hos Notebookonline havde de mange på lager - de lovede 2 dages leveringstid og det løfte holdt de!

Thomas Breitenbach

rigtig vare og hurtig levering

rigtig vare og hurtig levering

Supermor

Strømforsyning Compaq

Bestilte ny strømforsyning, super nemt at finde rette model og vare. Den kom i løbet af 2 dage, så teenage-datteren kun skulle lide kort :0)

JSB

Hurtig levering af Display

Jeg handlede et nyt display til en Toshiba bærbar, varen var på lager i webshoppen, og ankom forsvarligt emballeret efter få dage!
Det bliver ikke bedre eller nemmere.

simon

4. marts 2010

har købt en oplader til min packard bell bærbar, hjemmesiden var utrolig nem hvis man kender navnet på sin pc. priserne ligger utroligt godt i forhold til ude i butikkerne. og fantastisk levering.

Bjarne Larsen

4. marts 2010

hurtig og god levering og til en god pris

hurtig og god levering til en god pris

flemming

Alt gik som lovet

Lidt rodet hjemmeside.

Karina

Indkøb af ny strømforsyning

Jeg er fuld tilfreds, ar fået hvad jeg har bestilt og endnu bedre er man gået fra et trebensstik til tobensstik. Så jeg blev positivoverrasket.

MS

Hurtig og nem levering

Synes de på hjemmesiden skrev, at jeg fik en "original" strømforsyning til min Zepto 3415W... fik da en strømforsyning med samme specs. men var dog ikke den helt samme type.. men den virker !?!

Pou Erik

Harddisk - uden problemer

Købt harddisk og leverancen var upåklagelig

Jan Schoubo

2. marts 2010

Talk the talk and walk the walk

Samsung N10 High Capacity Battery ankom sikkert og til tiden - og virkede som det skulle. Det er præcis hvad man ønsker som kunde.

PC

2. marts 2010

Nemt hurtig og bekvemt :-)

Fandt hurtigt hvad jeg søgte, og leveringen kom som lovet.

LB

2. marts 2010

I løste et væsentligt problem for mig på under 5 minutter (stod og manglede 8 bilopladere)

Christian Bargisen

TOP TOP TOP!

Skulle Bruge en ny skærm.

Model nummeret var ikke i oversigten, men efter at have sendt en mail med et billede af etiketten fik jeg en link direkte til den rette skærm! Bestilte og fik leveret næste dag! - Sådan skal det gøres!!

lp

Hurtigt 100% i orden men dyr forsendelse

Det fungerede simpelthen perfekt men forsendelsen var alt for dyr.

Jesper Winkler

Fin butik.

Jeg skulle bruge et nyt drev til min bærebar og skrev til kundeservice hos bærbar.com, som hurtigt sendte mig en mail med et link til lige præsis den, der passede til min bærebar.
Jeg skulle kun opgive Model og mærke, så klarede de det.
Så fin butik med super kundeservice.

ns

strømforsyning

god og reel sælger

klinik for fodterapi

Eva

Superhurtig og nem handel

Superhurtig og nem handel af adapter til bærbar PC

Daniel

1. marts 2010

Undlader at sende pakkeseddel efter opfølgning

Bestilte en original Fujitsu-Siemens-strømforsyning. Dagen efter dukker en LiteOn-strømforsyning op, og jeg ringer til bærbar.com for at brokke mig. Jeg bliver lovet at de vil tage den retur og sende os en returpakkedims. Her knap en uge efter er intet sket.

Skjul virksomhedens svar

Som vi forklarede dig i telefonen leveres der fra Fujitsu i dag Liteon adaptere.
At der ikke længere står Fujitsu på adapteren gør den jo ikke uoriginal men du kan selvfølgelig sagtens få dine penge retur.

Samme dag som du anmeldte sagen til vores rma afdeling sendte vi en returlabel til dig men vi sender den gerne igen.

Du er også velkommen til at returnere varen vedlagt en postkvitering så refunderer vi dine forsendelsesomlostninger.

Peter Naumann

Hillerød

Lækker site

Nemt at finde varen (ingen andre havde den) hurtig og godt indpakket levering.

ME

Strømforsyning

Jeg bestilte over nettet den ene dag og to dage senere modtog jeg produktet. Det kan da ikke være nemmere

Helge Hansen

28. februar 2010

Fornem, hurtig og profesionel service

Notebookonline.dk / Strømforsyningen til min bærbare Medion computor var gået istykker. Jeg forsøgte at bestille en original strømforsyning fr aMedion. Efter 2 dages manglende respons undersøgte jeg på nettet mulighed for køb andetsteds. Jeg fandt notebookonline.dk, som overholdt de lovede leveringsfrister. Efter leveringen kom den for mig uventede henvendelse om min tilfredshed med produktet og virksomhedens service. Udfra mit første køb kan jeg kun anbefale firmaet, og jeg vil ikke tøve med at bruge Notebookonline.dk igen.

B.K

God og hurtig service

Jeg bestilte strømforsyning til min bærbar...det var nemt at finde strømforsyningen som passede netop til min bærbar. Det var rigtig godt at få en "godkendelse af ordre" seddel på mail, og også selve fakturaen, så har man noget på papir..
Der gik heller ikke så lang tid før jeg fik min oplader, uden problemer..Der gik 1-2 dage før jeg fik den. Hurtigt og nemt :)

bebbe

vig

perfekt handel.

hurtig, reel og venlig.

Gorm F. Truelsen

Nemt og hurtigt

Hurtige svar på min henvendelser, og lynhurtig levering.

CL

27. februar 2010

Super god behandling

Jeg købte en ny strømforsyning til min bærbar, bestilte den lørdag og havde den tirsdag. Det kan da ikke gøres bedre. Jeg handler gerne her igen. Takker mange gange.

Ron

26. februar 2010

Good service and pricing

Good service and pricing, delivery fast

Mathias Galberg

Det var et godt job :D

Jeg bestilte en strømforsyning til min bærbar. Den kom ret hurtigt, og der var ingen problemer. Det eneste jeg savnede var da jeg fik min ordrebekræftelse, og der ikke var nogle mere specifikke oplysninger om den strømforsyning jeg købte. Der stød bare at det var en original strømforsyning, men ellers stød der ikke noget nærmere om hvilken en strømforsyning jeg bestilte.

mnjlo

Super levering

Vi ledte på nette efter en billig strømforsyning til vores gamle bærbar computer. Vi fandt et rigtig godt tilbud på "bærbar.com" og oveni en god pris var der super hurtig levering. Vi bestilte varen kl. 13.00 torsdag og havde strømforsyningen fredag med formiddagsposten. En ting er at firmaer lover en masse, men hos Bærbar.com holder de åbentbart hvad de lover. Super service.

Lene

produktet er ok - men post danmark :(

købte en lader til bærbar - bestilte torsdag aften - afsendt fra jer fredag - men jeg fik den først tirsdag med posten - det er liige en dag for længe den har svævet rundt i det blå

JR

25. februar 2010

Jeg købte ram til min bærebar, det er første gang jeg har handlet hos Notesbookonline, jeg var tilfreds med leveringen.

henrik

Fremragende service

Har handlet hos bærbar.com nogle gange her på det sidste og må rose dem for deres hurtighed og service de yder deres kunder. 5 stjerner er alt for lidt til den virksomhed

FS

Super hurtig levering

Har købt en ny strømforsyning til den bærbare. Det hastede, da den gamle var væk. Levering allerede dagen efter bestilling.

Frederik Krabbe

Hurtig og god ekspedering

Overholder leveringstider, priser, m.m., fremragende site at handle på - er bestemt ikke sidste gang jeg smutter forbi notebookonline.

Brian

Hurtig leverance

Et nyt batteri til en bærbar, hvor mærket ikke eksisterer mere

dmessmann

hurtig og problemfri levering

Strømforsying til Zepto, så leveringstiden var vigtig. Fik den dagen efter hurtigere kan det ikke gå med postdanmark

Camilla

Super hurtig levering

Min strømforsyning kom hurtigt, og det hele ik stærkt med afsendelse osv. desuden giver hjemmesiden gode og nøjagtige detaljer om deres produkter.

RIGTIG god service

SA

Helt uden problemer.

Perfekt at man kan slå op under maskinens navn og på den måde finde ud af hvad man skal købe, så man køber det rigtige første gang.
Nemt at bestille og betale og varen, og så bliver den lynhurtigt leveret.

Janus Vinther

Hurtig sagsbehandling

Vi fik hvad vi bad om hurtigt

Poul Ladehoff

Fem stjerner!

Notebookonline.
Jeg har købt RAM, opllader til PC samt nye genopladelige batterier. De sidstnævnte produceredes desværre ikke mere, men jeg fik prompte mine penge retur, da jeg returnerede et forkert leveret batteri. Hurtig effektiv forsendelse og betjening hele vejen igennem. Vil bestemt handle hos dem igen.

Agner Neumann

23. februar 2010

Købte en DC bøsning til Acer, lynhurtig levering, men lidt høj pris, for sådanne lille skid.

MZA

Hurtig levering.

jesper Sørensen

Udmærket

Alt lige efter bogen..

Tonni H. Nørgaard

23. februar 2010

Det var ik`så ring endda...:)

Bestilte ram til min Amilio, overskuelig hjemmeside, maget hurtig levering, mangler bare at prisen bliver sat lidt ned :)) men træerne vokser ikke ind i himlen.

Smp

Fantastisk levering

Det var første gang jeg handlede på bærbar.dk, det var nemt og modtog min pakker under 24 timer efter bestillingen - simpelthen fantastisk!

Carsten Lund

22. februar 2010

Effektiv handel

Min oplevelse med bærbar.com kan beskrives kort:

Nemt, hurtigt og effektiv.

ML

15. februar 2010

Hurtig levering uden problemer

Jeg har købt et strømstik til min computer fra notebookonline.dk

Pakken kom hurtigt og der var ingen problemer.

Jeg er alt i alt meget tilfreds.

Morten Nielsen

Stort udvalg

Jeg fik mit produkt dagen efter jeg bestilte det. Det eneste jeg savner er at de også ville vedlægge fakturaen i leveringen, men da den selv kan hentes på internettet er det okay.. Kan anbefale dem meget, da de har alt hvad man har brug for. Jeg har en zepto computer, og da de er gået konkurs kunne jeg ikke bestille hos dem.. Men på bærbar.com er det supernemt at finde en som passer til.

HD

I reddede mig

Tja med mit held hvor 2 strømforsyninger gik samme aften kunne jeg først bestille hos jer dagen efter hos en veninde, men 2 hverdage senere og den nye strømforsyning var i mine hænder og jeg kunne igen skrive og surfe rundt på nettet. Jeg oplevede ingen irritations momenter eller noget og siden er gemt og anbefalet til andre.. Thanks for saving me

E. Jensen

12. februar 2010

Billige vare og hurtig levering.

Jeg har absolut intet at klage over. Fik hurtigt det el-stik til min bærbare pc-er som jeg bestilte. Vender tilbage hvis det bliver relevant.

karina

Super hurtig handel

Jeg købte 2 gb ram til min bærbar.

Jeg var i tvivl så jeg ringede inden jeg bestilte og ham jeg snakkede med var super hjælpsom og guidede mig igennem det hele.

Vil 100% købe her igen og jeg vil også anbefale det til venner og familie hvis de står og mangler noget

Kim Biesbjerg

11. februar 2010

Alt var som det skulle være!

Bestilte ny strømforsyning til min bærbar, da den gamle var futtet af. Jeg bestilte og et par dage efter dumpede en ny ind af brevsprækken - lækkert :-)

AhmedK

11. februar 2010

fremragende service og hurtig levering

Havde købt et batteri til en fujitsu siemens, af lidt ældre model. prisen var formidabel, og de havde den på lager i original, ikke noget fuskbatteri. PERFEKT. 5 stjerner herfra

EA

Nemt, hurtigt og pålideligt

pks

Det var bare ok

Købte en strømforsygning til bærbar computer. Fin service i telefon samt hurtig ekspedition.

MEP

Super service......!

Super service og kunne afhente min nye stømforsyning fra Baerbar.com dagen efter hos døgnposten...!

Danny

11. februar 2010

Udemærket, dog lidt længere tid til levering end ventet.

Fint fint, ville dog gerne have haft varen lidt før, men det er nok post Danmark skyld

JH

Forkert kabel

Tjah. Jeg modtog efter dagene min adaptor som jeg havde bestilt - en TOSHIBA 2-pins... men kablet der fulgte med var et 3-pins. Jeg skrev til dem, at jeg var nødsaget til at gå i EXPERT og købe kablet, da jeg ikke kunne vente længere med at komme videre med min opgave... Det kostede 80 kr... jeg skrev til dem om de ville refundere eller lignende... de ville så kreditere de penge, det kabel jeg skulle have haft, kostede... nemlig 27 kr...

Skjul virksomhedens svar

Som nævnt pr. mail er vi kede af du modtog et forkert kabel til den købte adapter.
Du skrev til os efter du havde købt et nyt kabel, havde du kontaktet os enten telefonisk eller pr. mail kunne vi have henvist dig til en af vores samarbejdspartnere i dit område, hvor du kunne have afhentet et kabel uden beregning.

Vi valgte således at godtgøre vores udsalgspris på et kabel.

Mvh
Michael Nielsen
Salgs ansvarlig

kurt Nordberg

hurtig online betjening

lcd skærmen som jeg skulle have fat i var ikke på hjemmesiden derfor skrev jeg til salgsafdelingen.
de skrev hurtig tilbage hvilke numre de skulle bruge og gav mig et link så jeg kunne bestille og betale på hjemmesiden .
Varen kom efter 4 arbejdsdage selv om det ikke var en lagervarer

Werner Nielsen

6. februar 2010

Hurtig og Pro.

Ikke noget at klage over. Varen var den rigtige, og kom dagen efter. Fik ydermere et gavekort, der kan bruges ved min næste handel.
Kan kun anbefale NOTEBOOKONLINE.DK til andre.
Werner Asnæs

J Olsen

23. januar 2010

Super

Fået hvad der er bestilt lynhurtigt.

Tobias Petersen

Ikkeoplyst

21. januar 2010

Super duper, en god oplevelse hos Notebookonline.dk!

Jeg bestilte en oplader til min bærbare computer, og dagen efter var den der. Prisen var utrolig billig, og leveringen tog kun 1-2 dage. Prisen hos Notebookonline er tilmed også billigere end hos mange andre forhandlere.. strømstikket var kraftigere end mit tidligere, og det virker. Notebookonline.dk kan klart anbefales herfra!

Svend Aage Poulsen

Svendborg

12. januar 2010

Ekstern Harddiskekabinet

Jeg bestilte varen om Mandagen, og havde den om Tirsdagen. Kan varmt anbefales at handle ved notebookonline.

Klaus

2. januar 2010

RAM til bærbar - Sådan!

Skulle bruge nogle ram til en (meget) gammel bærbar. Sendte en mail med nogle spg. jeg havde og fik svar samme dag.
Varene blev bestilt og blev leveret næste dag.

Hurtigt og enkelt som det skal gøres

Torben Schou

31. december 2009

Uden problemer - batteri til Znote

Kan kun anbefale køb hos notebookonline. Bestilte online og fik batteriet dagen efter. Hurtigt, nemt og god service........

Se alle anmeldelser

Se alle 310 anmeldelser

Kelkoo.dk bruger

13. august 2008

Helt fantastisk levering.Bestilte om tirsdagen og havde...

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (309 anmeldelser)
kelkoo.dk (1 anmeldelse)
notebookonline.dk
accepterer Trustpilots retningslinjer for indsamling af anmeldelser.
Virksomheden indestår for:
Alle kunder får mulighed for at anmelde
Alle klagesager offentliggøres
Over 20 anmeldelser
Over 85% positive anmeldelser
Trustpilot overvåger statistisk at alle kunder bedes anmelde.
Bekræftet af:
Peter H. Mühlmann
Direktør, Trustpilot
BÆRBAR.COM
Velkommen hos Bærbar.com

Vi er Danmarks største specialforretning i reservedele til bærbare computere.
Vi har reservedele til mere end 250.000 forskellige modeller på lager.

Vores produkter til bærbare er følgende:

Strømforsyninger
Antal anmeldelser:
Antal omtaler:
ingen medieomtale
Ret virksomhedsinfo
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?