[REPLY]
Vi lejede et sommerhus i en forlænget weekend sidste år i maj. Det skulle være luksus med pool og spa...
Men vi blev slemt skuffede, da vi ankom - total beskidt over det hele, især på wc/bad og køkkenet. Og overdrevet ulækker pool og spa!!
Novasol kan på ingen måde anbefales - så find for alt i verden et andet sommerhusudlejningsfirma, hvis I ikke vil spilde jeres penge og ferie!!!!
Hej Loui81
Det er svært for os at gøre noget ved en situation, der ligger så langt tilbage i tiden. Havde du kontaktet os sidste år, hvor situationen var aktuel, ville vi have gjort, hvad vi kunne for at hjælpe dig.
Micha Hansson
NOVASOL A/S
Vi lejede feriehus G10593 i uge 25 og det var bare ulækkert.
Vi havde valgt et hus, hvor husdyr ikke var tilladt, men der var ingen tvivl om, at ejerne af dette sommerhus havde hund, for selv efter min mand havde støvsuget 2 gange, var det stadig ulækkert med alle de hundehår.
Ovnen skulle man ikke åbne for så lugtede hele huset.
Stegepanden var der gammelt fedt på.
Vasken havde man renset pensler i.
Der var støv og spindelvæv.
Vi ringede flere gange både til hotlinen og afd. i Rudkøbing, men de kunne hverken hjælpe med det ene eller det andet.
Jeg kunne skrive en hel roman om hvor dårligt det var, men gider ikke spilde mere tid på Novasol.
Stjernen, der er givet, er for haven, for den var dejlig og lukket, så børnene kunne hygge sig, når det ikke regnet, men det gjorde det det meste af ugen :o(
Hej Anni.
Jeg kan se, at husdyr ikke er tilladt i det hus I har lejet. På forklaringen til "husdyr er ikke tilladt" står både i vores katalog og på internettet, at det ikke er ensbetydende med, at der ikke har været husdyr i huset men, at ejeren har besluttet, at man ikke ønsker andres husdyr i huset. Vi tilbyder desværre ikke allergivenlige huse, hvor vi kan garantere, at der ikke har været husdyr.
Det er ærgerligt, at I fandt huset i en stand, som ikke lever op til jeres forventninger. Vi ville gerne have hjulpet jer med det imens I var i huset, men jeg kan se, at I afviste vores tilbud, så det var desværre ikke muligt.
Du er velkommen til at ringe til kundeservice på telefon 39 14 34 56 og spørge efter mig, hvis du ønsker det.
NOVASOL A/S
I perioden 13.04.12-15.04.12 var min veninde og jeg indlogeret i en lejlighed på Fanø. Ved ankomst til nøgleudleveringstedet var der et skilt i vinduet, hvorpå der stod, at der var lukket pga sygdom. Vores nøgle lå derfor i en postkasse klar til afhentning.
Da vi ankom til vores ferielejlighed gik det hurtigt op for os, at lejligheden langt fra var rengjort! Der lå et TYKT lag støv overalt og både sofa og gulvtæppe var DÆKKET AF HUNDEHÅR. På trods af, at det ikke var tilladt at have dyr i lejligheden. Efter en enkelt gang rundt i lejligheden var vores strømper fuldstændig dækket af hundehår. Som allergiker var det ikke den bedste start på den hyggelige weekend vi havde planlagt!! Når man betales for rengøring må der forventes, at der er rengjort ved ankomst!!
Derudover manglede der information omkring, hvor der skulle tændes for strømmen, så det fik vi brugt en del tid på at lede efter, da kontoret jo var lukket.
Da kontoret også var lukket ved afgang besluttede vi os for, at kontakte novasol ved hjemkomst. Efter 2 mails og 2 ugers ventetid modtager vi endelig et svar på vores klage. Heri står der bla.:
” Du har helt ret i at boligen skal være rengjort ved jeres ankomst så I uden problemer kan påbegynde ferien. Dog ville vi meget gerne have været informerede omkring dette problem med rengøringen og jeg kan desværre ikke se at det skulle være meldt til vores kontor under jeres ophold. Da vi helst vil have glade gæster, så er vi også meget modtagelige overfor kritik og havde vi vidst at der var denne problematik havde vi gerne sendt en medarbejder ud til jer for at bese det sammen med jer og aftale om der skulle bestilles et rengøringshold eller om en kompensation ville være en bedre løsning.”
Kontoret var jo lukket!!!!!!
Vi er PÅ INGEN MÅDE TILFREDS med vore ophold og jeres behandling af vores klage, og vil bestemt ALDRIG benytte os af jer igen eller anbefaler jer, tværtimod!
Lene & Sabrina.
4 stjerner. Så kan det ikke gå galt, tænker man. Men at møde et sommerhus uden mulighed for at se danske tv-kanaler som lovet, med snavset køkken, med nullermænd, med edderkoppespind, med dårligt lugtende badeværelse, med et køkken med rusten og skrammet vask, huller i bunden af ovnen, fedtet emhætte, ubrugelig kaffemaskine, rustne stegepander, gamle krummer i skufferne, punkterede termoruder - og fra den ene terrasse udsigt til naboens parkeringsplads, det giver en rigtig dårlig start på ferien. Og er slet ikke som beskrevet i brochuren.
Efter at have klaget, mødte der en flink servicetekniker op med to nye stegepander, en ny kaffemaskine og de nødvendige bokse til fjernsynet. Så kunne vi da se DR1. Ikke TV2.
Vi klagede pr. mail en gang til mens vi opholdt i huset, men fik ikke svar.
Efter en rykker har vi nu fået svar med tilbud om nedslag på 10% næste gang vi lejer sommerhus hos Novasol.
Men med ovennævnte oplevelse har vi ikke lyst til at leje sommerhus ved Novasol mere. Hvilket de nok har regnet ud. Så det blev en billig godtgørelse fra Novasols side.
Vi vil gøre andre lejere opmærksom på, at man ikke skal stole på Novasols "stjerner".
Havde lejet hus nr K14375 i uge 8. alt var iorden. ingen ekstra regninger eller noget i den stil. Til jer der læser herinde, husk på det oftes er dem der har haft en dårlig oplevelse de vil dele. der bliver jo lejet mange sommerhuse ud. så jeg synes Novasol fortjerner et skulderklap her midt i alle de møgfald de får. Jeg kommer til at benytte Novasol igen.
Mvh Allan jensen
Hej Allan
Dejligt at høre, at du havde en god uge i et af vores huse - og tak for skulderklappet :O)Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang.
Rigtig god påske.
Micha - Novasol
vi overtog et sommerhus fra Novasol hvor temperaturen var -7 grader og det varme vand var iskoldt.
Selvom vi holdt temperaturen lige under 20 grader i lejeperioden var olieforbruget meget meget meget højere end hvad der blev brugt i vores eget hus (med to personer) der er dobbelt så stort i den samme periode (og det er en gammel utæt kasse fra 1824).
Det tog næsten et døgn at få varmet huset og det varme vand op i huset.
Ifølge papirerne på stedet skulle fyret være tændt på lavt blus ved overtagelsen, således at der var en fornuftig temperatur i huset.
Men det havde Novasol jo lige glemt. Efter min opfattelse er det helt bevidst fordi Novasol tjener tykt på lejernes olieforbrug, idet de har sat afregningsprisen til kr 25 hvilket er det dobbelte af markedsprisen.
Hej Nicholas.
Det er ærgeligt, at I kom frem til et koldt hus. Jeg kan se, at du har booket huset samme dag, som du ankom. Vi har derfor desværre ikke haft mulighed for at foropvarme huset inden I kom. I vores bestemmelser “Værd at vide” står der, at bookingen skal foretages senest tre dage før ankomst, hvis vi skal kunne garantere, at huset er varmet op. Forbrugsomkostninger er ikke noget NOVASOL tjener på, da det afregnes direkte med husets ejer. Min kollega i Gilleleje, som du har skrevet med i går, vil kontakte dig omkring dine spørgsmål.
NOVASOL A/S
Vi lejede sommerhus i løkken, da vi ankom skulle vi betale et ekstragebyr vi ikke var oplyst om.
Hej Steffen
Udfra det du skriver her, er det svært for os at hjælpe dig. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling på tlf. 39 14 34 56 eller service@novasol.com, så du kan forklare os omstændighederne nærmere.
God weekend.
Micha Hansson, NOVASOL
Min søn og svigerdatter er blevet snydt så det driver. Klagemuligheder er der ikke, og alle anmeldelser her på sitet besvares med: Det beklager vi.... Men ingen gør noget.
Det ser også ud som om det både er udlejer og lejer der føler sig snydt, så det må da snart få en ende.
Det er en fuldstændig useriøs virksomhed som alle bør holde sig fra.
Hej DEXAWAVE
Der er altid mulighed for at kontakte vores kundeservice på mail kundeservice@novasol.dk eller på telefon 39 14 34 56, hvis der er behov for at klage. Vi har også en hotline på telefon 97 97 57 57, som man kan ringe til under opholdet, hvis man har brug for afhjælpning. Da det er din søn og svigerdatter, der har lejet feriehuset, er det dem der skal kontakte os. De er velkomne til at ringe til kundeservice og spørge efter mig.
NOVASOL A/S
Vi har haft stakkevis af skader i vores dejlige nye sommerhus, hvor Novasol ved deres kontrol oftest ikke opdager øjensynlige mangler og skader (såsom store ridser i bordpladen og døre, afrevne hylder, manglende dyner og lampeskærme mm) eller bare skriver til lejeren UDEN nogen konsekvens, med MEGET store omkostninger for os i form af selvrisiko.
En gang har kontrolløren endda ladet terrassedøren stå åben på vid gab !
Når kontrolløren ikke opdager skaderne, som jo er deres opgave, tager Novasol ingen ansvar overhovedet.
Når de opdager skaderne, slipper lejeren alligevel fri og udbetaler bare depositum - det bøvler Novasol ikke med, da de jo ikke har penge i klemme. Og vi som den egentlige udlejer må ikke få adressen udleveret, så vi selv kan sende dem til inkasso.
Hej Dekoria
Vi er opmærksomme på, at du har henvendt dig hos os omkring skader i dit hus. Som aftalt per telefon i fredags vil vi vende tilbage med svar, når vi har undersøgt det nærmere.
NOVASOL A/S
Vi har gennem rigtig mange år lejet sommerhuse i Marienlyst på Sjælland.
2 gange har vi brugt Novasol - Og 2 gange har vi fået ekstraregninger på Rengøring ! Pudsigt når vi begge gange har haft hjælp til rengøring af venner med eget rengøringsfirma.
Nå, men det ligge lidt...
Sidste gang lejede vi et lækkert sommerhus beliggende i det centrale Marienlyst. En helt ny udstykning med udsigt til sø mv. Virkeligt lækkert.
Første problem var spa-badet som lækkede så kraftigt at vi eén af de første dage i ugen måtte have en tekniker ud. Han fortalte, at ikke måtte bruge spa-badet da han manglede reservedele. Hmm....surt. Det nåede ikke at blive lavet mens vi var der.
Andet problem var varmen. Ellers rigtig lækkert med gulvvarme. Problemet var, at termostaten var i stykker så vi havde 32 graders varme overalt. Vi måtte åbne alt hvad der var af vinduer og døre for at holde temp. nede. Og det er jo ikke billigt !
På anden dagen ringede vi til Novasol som stillede og videre til ejeren. Han lovede at sende en tekniker.
Som lovet, så gjort. Han kom og lukkede for gulvvarmen og lovede det ikke ville påvirke det varme vand.
Ikke desto mindre manglede vi så både varme og varmt vand de sidste dage.
Nå, men det var ejeren jo rigtig ked af. Så han lovede at tale med Novasol om en rigtig god kompensation, hvilket vi selvfølgelig også mente var på sin plads.
Vi tager hjem og får efter stykke tid en EFTERREGNING på rengøring. Da vi er overbevist om det må være en fejl (er sket før), ringer vi til Novasol.
Jo, der var skam meget snavset både her og der. Der havde været eén og gøre rent i 2 timer ?!?
Det stillede vi os meget kritiske over og bad om dokumentation, som vi i skrivende stund ikke har modtaget endnu.
Men en rykker har vi fået....jo jo. Det er søreme flot Novasol.
Og så har jeg jo helt glemt kompensationen. Ja, den blev på lidt over 200 kr. !!!
Det er jo helt til grin for en noget kedelig oplevelse i et luksus sommerhus.
Så ALDRIG mere Novasol.
Opdateret !!!
Vi har ingen tilbagemelding fået som ellers lovet. Denne virksomhed grænser til noget som jeg ikke engang vil tage i min mund. Føj for H..... hvor den er ringe !!!
Hej Lars Bo
Vi beklager meget de gener I har haft under opholdet. Vi gennemgår forløbet igen og kontakter jer snarest.
NOVASOL A/S
Synes det er rigtig ærgeligt at der er så mange dårlige bedømmelser af Novasol!!!!!
Jeg har brugt dem gennem mange år og har ALTID været tilfreds. Har ikke kunne sætte finger på noget som helst.
Husene har levet op til det vi forventede.
Super kundeservice
Nem og overskuelig hjemmeside
Alt i alt mener jeg ikke man kan forvente mere.
Dette var bare lige for også at give min mening til kende :)
Hej Michael
Hvor er det dejligt, at du altid har været glad for at leje huse igennem Novasol. Tak for dit indlæg :-)
NOVASOL A/S
Vi skal aldrig bruge Novasol igen.
Skovløkken 10
Hejlsminde
DK-6094 Hejls
Hej Igen,
Som Jeg loved at vende tilbage til jer når jeg var Kommet Hjem igen,
Først og fremmest vil jeg sige Vi har lejet Mange Sommerhuse I Danmark gennem årene, Med det her Sommerhus var den Største Skuffelse vi har Inu prøvet til Dato.
Sommerhuset Var Ikke Spor Rent, med Nullermænd og Spindelvæv samt Støvsugening mangle over det Hele, Min Kone Støvsuged samme dag som vi Flytted in samt tog det værste Støv og Spindelvæv ned,
Bruser virked IKKE I et af Badeværelserne ,,,,,,,,,,,,
Internet Var meget vigtig for us men det virket heller Ikke Manden kom forbi og så at den Kable var Brækket og kom igen med en ny Kable som heller ikke Virket, Vi gig ned og købte en Ny den som langt om længe fik skidet til a virke,
Grillen var Møg beskidt vi skulle bruge en hel pose kul til at brænde den af så vi kunne bruge den, da Vejeret ikke var særlig godt var vi Slet Ikke på græsplænen ,,, så vis der var Glas på glasplænen SÅ ER DET IKKE FRA US !!
Stue Lamper have 1 Pære I den med 5 Lys og den anden Stander Lampe Var brækket og uden Lys,
Kaffe Maskine Laved kun 1/4 kande Kaffe på grund af den mangled at Blive Afkalked,
Jeg Var personly oppe på Jeres Kontor 2 gange og Klage over disse Ting,,, Den første gang Kl 10 Mandag Aug 8 Morgen da det var første gang I var på Arbejde og den anden gang 2 dage sener og da Rengøring Dame kom forbi Fortalte Hun at hun var først Nu Blevet Orienteret om at der var et Problem med Rengøring ,,,6 Dage Sener !!!
Vedr Tomme Flasker ,,, Regned vi med at Skraldemanden tog dem,, Undskyld det viste jeg ikke
Køleskab Ikke Tømt,,,, Det vi lod Blive Var Nye Ikke Brugte Ting som vi Syntes at Værre Synd at Smide ud og at di næste kunne få og bruge
Dyner Hulter til Bulter,,,,,,, Hello Har vi ikke bestilt Rengøring ???
Samt vi have bestilt Sengetøj Pakke ,,,,,,, MED KUN 1 Håndklæde I Syntes I Ikke at det er For Lidt til 14 dage Brug ?? Vi Måtte ud og købe 2 til ver af os Also 8 Håndklæder,,
Nej Kære Venner dette Var en Skuffelse at Leje jeres Sommerhus, Til den Pris vi betalte var det Alt under Kretic Slet ikke som Forvented ALT SKULLE HAVE VÆRET IORDEN og KLAR TIL UDLEJNING.Vi skulle IKKE bruge Tid på at få Tingene I Orden som man NOMALT skulle Syntes at et Udlejet Hus skulle have, ALT SKULLE HAVE VÆRET CHECKED FØR VI ANKOM. Så det IKKE var nødvendig for us at Bøvle Med !!!
Jeg Vil gerne have at I forsvarre Dette Brev da Alt er Fulstændig som det var Og Så mener Jeg at JEG SKULLE HAVE PENGE TILGODE IKKE OMVENT..
Katalognr.: F04660
Periode...: 06.08.2011 - 20.08.2011
Bookingnr.: 1980763
Jørgen Olesen
35026 Cassiar Ave
Abbotsford Canada
Malou fandt anmeldelsen nyttig
Brudte aftaler og løfter - den ene regning efter den anden, som burde være dækket af lejerens depositum - 1 år efter opsigelsen af samarbejdet med Novasol dukker der stadig 3 år gamle regninger op, som går direkte til inkasso uden varsel - regninger uden hold i virkeligheden. Arrogante medarbejdere og rod i administrationen. Intet svar på skriftlige klager til Novasol.
Overvej nøje, før du overlader dit sommerhus til Novasol!
Hej Kaj Christensen,
Vi har desværre ikke mulighed for at finde frem til hvilket hus det drejer sig om ud fra dine oplysninger. Du er meget velkommen til at kontakte Tina Jensen fra ejerservice på telefon 39 14 35 00 omkring de ting, som du skriver om her.
NOVASOL A/S
Vi var i uge 29 i et sommerhus på Rømø. 10 drenge alt i alt. Vi så, at prisen for sommerhuset i denne uge var 16.000 kroner, så det var ikke så galt. 2-3 uger før vi skal af sted, vel og mærke efter vi har betalt de 16.000 kroner og fået en bekræftelse, er der en fra Novasol der ringer til mig. Hun spørger om vi er en familie eller en gruppe. Vi var jo en gruppe. Så sagde hun, at vi skulle betale 7.500 mere i depositum, fordi vi er en ung gruppe. Hvad? Jeg gjorde mig lige sikker på, at det faktisk var en fra Novasol før jeg betalte. Men rigtigt nok, så dukkede der 7.500 kroner op under "mangler at betale". Så nu stod vi der og skulle finde 750 kroner ekstra frem hver. Lidt sent at informere os om det?
Nå skidt pyt... Vi fik vel nogle af pengene tilbage når vi kom hjem.
Vi ankom til sommerhuset og hyggede os gevaldigt. Dog skete der noget mærkeligt. 2 gange imens vi var der, dukkede der mænd op i huset. Imens vi sad og fik et par øl stod der lige pludseligt 2 mænd i stuen. Der var ikke blevet ringet på eller noget som helst (det skal også siges, at de kom klokken halv tolv om aftenen). Vi blev selvfølgelig overraskede over det, og spurgte hvad de havde gang i? De skulle såmænd bare tjekke poolen. Klokken halv tolv om aftenen?... Dette havde været "i orden" hvis vi var blevet informeret om, at der kom nogle. Hvilket vi ikke var blevet.
Nå... Vi skulle hjem igen, efter en udemærket tur til Rømø. Vi havde en masse skrald vi skulle af med - siden der ingen skraldespande var i området. Der var kun en container-plads (hvor alt skrald skulle sorteres). Dette var vi heller ikke blevet informeret om. Så der stod vi med 15 skraldesække vi ikke kunne komme af med.
Men vi kom endelig hjem. På deres hjemmeside kunne jeg så se, at resterne af et eventuelt depositum ville blive sendt senest 3 uger efter afrejse. Fint tænkte jeg. Efter der var gået 3 uger, ringede jeg, og hun sagde, at hvis der var flere penge, ville de blive sendt den pågældende uge. Der kom ingen penge, så jeg tænkte at de nok var brugt. Her sidst i oktober fik jeg så et brev hvor der stod, at vi faktisk skyldte dem 1200 kroner. Jeg fandt dog hurtigt ud af, at i deres regnestykke havde de ikke talt de 7500 kroner vi betalte i ekstra depositum med. Så måtte jeg jo ringe igen... Og har nu fået de manglede penge. Ikke en særlig god oplevelse efter min/vores mening. Man kan jo håbe, at dette var et enkeltstående tilfælde.
OPDATERING: Er blevet kontaktet af Novasol. Her fik jeg en forklaring på, hvad det var, der gik galt. Dette synes jeg var meget rart - altså det, at få en forklaring. Det lød til, at ikke hele Novasol skal klandres for vores problemer- nærmere noget rod med depositum-afdelingen (i vores tilfælde). Og nogle manglende informationer fra nøgleudleveringen på Rømø.
We have had nothing but bad service from Novasol.
We arrived at our Holiday Cottage in Holland on Friday afternoon, and was shocked by the condition of it.
From ripped chairs, to exposed electrical wiring in the children\'s bedroom. On complaining to Novasol immediately and complaining on 4 occassions to the park manager, we were told that no one could fix the problems until Monday.
Clearly this is not acceptable.
After many emails and telephone calls, we have Novasol to be rude and un helpful. They really could not care about their clients.
Their customer service is awful and rude.
Avoid at all costs.
Dear Duncan.
We are sorry to hear that your vacation didn’t fulfill your expectations. My colleagues in Holland have told me that you have a conversation with them regarding your experiences. Please feel free to call them if you have any further questions.
Best regards
Customer Service
NOVASOL A/S
Ja kun 3000kr for en uge i spanien ved solkysten.. Hmm mon der nu er rigtigt, ja det sagde han i tlf fra Novasol..
Meeen nu over en måned efter hjemkomst hvor jeg har ringet efter min dep. som var blevet lovet at de ville blive sat ind 2 uger efter hjemkomst, snakkede med Peter Søborg, han lovet at ringe tilbage, men i stedet har sendt en mail og der er regningen kommet.. betalte i dep. 488 Euro og i de 488 trækker de 20 Euro for senge linned.. Men længere nede i mailen bliver jeg beskyldt for at have tage en digitalboks til TV´et med mig hjem, hvad fan... skal jeg med Lor...??!!! Vi så på intet tidspunk tv imens vi var i huset, er på ferie med min veninde, skal sole, spise og feste.. og nej vi ikke sidde og glo tv!!
Har lige læst mailen fra novasol at jeg kan få 156.83 Euro tilbage ud af de 488 Euro og selvføligelig skal de 20 Euro trækkes fra..
Har læst jeres indlæg her og kan se at der er flere gentagelse vedr. rengøring, lejligheden vi lejet var kæmpe klam!! Møg beskid, samt flere mangler!
Jeg spørg på kontoret hvor vi skal afhente nøglen samt aflevere nøglen om de ikke kommer og tjekker op sammen med os, det plejer man at gøre, men får af vide at bare vi ikke ødelægger nogle ting så alt ok??!! Og nej vi har intet ødelagt eller stjålet, vi har til gengæld købt en masse små ting som vi har efterlad til huset..
Nu har min advokat fået sagen!
Jeg finder mig ikke i at blive røvrendt og vil helt sikker kæmpe for at Novasol får svært fremover at få kunder til der fusk, derfor har vil jeg på mandag skrive en mail til kontant som vises på DR1 vedr. Novasol og denne side vil blive nævnt, så alle dem som er blevet taget godt ved R.... af Novasol må meget gerne skrive en kort mail om i er med på at sende jeres klage videre til kontant.
I kan sende mail til: jensensandra3@gmail.com
Det skal stoppes når der bliver snydt og det kan man kun gøre ved at kæmpe for det!!
Og lige tilsidst den stjerne de har fået gælder kun fordi at ellers kan mit opråb ikke komme op.. Novasol fortjener ingen stjerner!!!
Mig og min kone har lejet en god del sommer huse over de sidste par år fra Novasol. De fleste er gået fint, og vi var ret glade for Novasol. Men de to sidste gik rigtigt skidt.
Den første skidte oplevelse, var da jeg havde lejet et hus og ikke fik depositummet tilbage, før adskillige henvendelser og opringninger, men de var venlige og sagde at jeg ville få pengene ”om et par dage” en del gange før jeg faktisk fik dem. Jeg tænkte det var nok bare et tilfælde.
Det allersidste sted jeg lejede var K10315, og det skulle vi aldrig have gjort. Der var rigtigt mange mangler. I beskrivelsen af huset stod (og står stadig) ting som ikke er i huset. Vi kontaktede Novasol i Marielyst flere gange om manglerne og blev mødt af uhøflige medarbejder. Vi fik hurtig opfattelsen at holdningen var ”kunden har altid fejl”. Vi brugte meget af den ferie på disse mangler og var i ”arbejde” flere dage i vores ferie, hvilket vil sige spildte ferie dage.
Efterfølgende da vi kom hjem skrev jeg ca. en A4 side med de fejl og mangler som der var (flere havde vi fået medhold i ferieperioden). Vi fik et brev tilbage hvor de ikke anerkendte de fleste fejl. Vi fik en erstatning på 200 nogen kr ifølge deres standard takster. Jeg fatter ikke hvordan de kan have standard takster for nogle af disse ting, og har også spurgt ind til denne udregning, men uden svar. Jeg burde fakturer dem for vores arbejdstid, med vores ”standard” takster.
En af grundtingene var at jeg ikke ville rengøre eller betale for rengøring da det var en af manglerne ved huset, og vi selv havde rengjort da vi kom.
De ville dog have penge for rengøring alligevel, og havde taget (stjålet) mine penge som jeg lagde i depositum, men krævet stadig et mindre beløb. Et beløb jeg nægtede at betale af rent princip. Efter en masse frem og tilbage ville de droppe det. Jeg regnet med sagen var lukket, indtil et par måneder efter, hvor jeg fik en rykker. Jeg skrev ind og informere dem om fejlen, men igen ”kunden har altid fejl” holdningen. Det havde de aldrig sagt og ingen kunne huske at have snakket med mig (dejligt nemt at sige). Så efter en del frem og tilbage betalte jeg beløbet for at slippe for at høre fra dem for altid. Ugen efter jeg havde betalt fik jeg et inkasso brev.
Jeg har ikke fået en eneste undskyldning eller beklagelse for alle de ting vi oplevede. Det koster ikke noget, men betyder meget. Det viser hvor lave disse mennesker er.
Nu giver den første oplevelse meget god mening. Her ville de sikkert også snyde mig for mine depositum penge. (Likviditets problemer?)
Jeg forstår ikke at de bruger penge på reklame når de behandler deres kunder så ringe. Det må koste mere end de 400,- (som der var uoverensstemmelsen) for at få en ny kunde ind i butikken via reklamer. Rigtigt dårlig forretning.
Jeg vil fraråde alle at bruge Novasol. Og hvis man absolut vil, giv dem aldrig depositumet på forhånd.
Det er uærlige og uhæderlige mennesker der driver firmaet. Men det er jo til at se på denne side, synd jeg ikke kikket her først. Håber at jeg aldrig skal have noget at gøre med dem igen.
Hej Christen.
Vi er kede af at læse, at du har fået et dårligt indtryk af os efter dit sidste ophold, og vi beklager, at opholdet ikke levede op til jeres forventninger. Jeg kan se, at der er en del uafklarede spørgsmål og måske er der også opstået nogle misforståelser undervejs, men jeg kan forsikre dig om, at vi ikke har nogen intentioner om at snyde dig eller andre kunder, og at vi ikke har likviditetsproblemer.
Du er meget velkommen til at kontakte mig på tlf. 39 14 34 56 eller service@novasol.com, så vil vi gerne se på det igen.
NOVASOL A/S
Vi lejer sommerhus gennem Novasol hvert år.
Det har altid fungeret.
Har der været småproblemer, har vi henvendt os med det samme - så det blir løst, MENS vi er på stedet.
Allerede nu er jeg i gang med planlægning af næste års ferie. Det er en fornøjelse at surfe på Novasols hjemmeside, og lægge diverse huse ind på min huskeliste.
Vi har altid fået det, vi har betalt for... Dejligt :-)
Jeg klagede efter en uge i en sommerhus, der absolut ikke svarede til deres internetopslag:
Efter 6 dage i jeres sommerhus har vi kun dårlige oplevelser med jeres kontor i ebeltoft og huset svarede ingenlunde til opslaget på internet.
Det var beskidt, det lovede soveværelse i anneks var møgbeskidt og ikke egnet til beboelse, det førte til at en af os skulle sove på den hårde sofa i stuen.
Køkkenudstyr var direkte sundhedsfarlig og ikke til at bruge, alt var tilkalket og fuld af skidt, endda støvsugeren var overfyldt med skidt og ingen nye poser.
Vinduerne var ikke pudset og der var fuld med støv under sengene. Ingen TV som lovet - kun en computerskærm der kun virkede af og til.
Der var ingen hjælp at hente fra kontoret i Ebeltoft.
Den 12.9.11 har jeg sendt en klage til jer - det eneste svar jeg fik fra Rømø, at den blev vindersent til Ebeltoft. Trods at jeg har sendt mange mail til Ebeltoft og
Jer har jeg nu 2 uger efter ikke hørt noget som helst fra Jer - ikke engang kautionen blev betalt tilbage. På hvad skal der regnes på i så langt tid.
Så kom svaret: og de svarer bare så glat som en ål. de er ligeglade med alt jeg siger og noget har de svaret helt modsat på...
Ingen undskyldning, ingen kompensation, ingen opfølgning og absolut kun arrogant og flabet afvisning fra den danske hotline, hver eneste gang, vi var nødsaget til at ringe til dem. Aldrig nogensinde har jeg oplevet noget lignende.
Aldrig mere Novasol!!!
Hej Volker
Jeg beklager, at vi ikke har fået besvaret din seneste henvendelse endnu. Du vil høre fra os hurtigst muligt.
NOVASOL A/S
Vi havde i sommerferien lejer et sommerhus gennem Novasol. Sommerhuset levede ikke op vores forventninger. Vi klagede x flere og fik afslag på klagen. Stædig som et æsel blev vi ved og brugte bl.a trustpilot. Sagen endte langt om længe hos rette person.
Her blev der udvist ansvar og imødekommenhed. Vores klagepunkter blev bekræftet og accepteret. Vores krav om kompensation blev opfyldt.
Vores oplevelser fra ferien forsvinder ikke af denne grund, men en kompensation og imødekommenhed bliver et plaster på såret.
En Tak til Ove, du har udvist ansvar og åbenhed, det er personer som dig der vender billedet.
Det drejer sig om en ferielejlighed i St. Aygulf ved den franske riviera. Her havde vi på forhånd booket og betalt en uge, på baggrund af nogle meget fine billeder på sommerhussiden.dk. Stedet var dog forfaldent og beskidt, da vi nåede frem, ligesom afløbet i den lille brusekabine var totalt stoppet. Vandet herfra løb ud over gulvet, der intet afløb havde og videre ind i stuen. Lejligheden indeholdt en fugtig sofa og et skab, der lugtede meget ulækkert gammelt, som vi bestemt ikke havde lyst til at opbevare vores tøj i. Der var reklameret for en dejlig, ren pool, men da vi så den, viste det sig, at den var fuld af blade og den så ud til, ikke at have været brugt i flere måneder. Området omkring poolen var ikke vedligeholdt og her lå både blade og skidt på fliserne. Der var én liggestol til husets 3 udlejnings-lejligheder, men denne var heller ikke ren. Bare ikke godt nok!
Dette var dog IKKE det eneste.
Vi har aldrig hverken talt med eller set udlejer, som vi var lovet talte engelsk, men i stedet måtte al kontakt foregå med tegnsprog og få franske gloser.
Da vi opdagede, at afløbet var stoppet (kl 20) prøvede vi at få fat i udlejers forældre, der havde givet os nøglen, men de var gået, på trods af, de havde sagt de var lige ovenpå, hvis vi skulle bruge dem. Rimelig irriterende - og hvad stiller man så op, når "udlejerne" er gået og Novasol har lukket?? Vi kunne ikke holde ud at blive i lejligheden, da vi følte os taget ved næsen og vi var smadrede efter en lang køretur sydpå, så vi besluttede at køre ud i byen efter et hotel. Da vi kom tilbage, var forældrene kommet igen, kl var nu omkring 22. Vi fortalte, at vi ikke havde lyst til at blive i lejligheden, fordi der var beskidt, afløbet var stoppet og det generelt slet ikke levede op til vores forventninger. De to ældre mennesker var meget uforstående og nærmest ubehøvlede overfor os, hvorfor vi valgte at kræve vores depositum på 200 euro tilbage. Det ville de ikke gå med til, de ville have deres søn til at sige god for det, inden vi kunne få vores depositum. Men sønnen var ikke at træffe, ikke før næste morgen kl 8... vi aftalte at komme tilbage til lejligheden den efterfølgende morgen for at afklare situationen med sønnen, men om morgenen var han der ikke! I stedet måtte vi tale med hans kone, som var meget konfronterende og modvillig i forhold til at give os vores depositum, på trods af vi slet ikke havde brugt lejligheden (havde sovet på hotel). Vi stampede i jorden og holdt på vores krav, hvilket viste sig at være det eneste fornuftige! Til sidst fik vi pengene, men det var med en sur mine. Hæslig oplevelse.
Dagen derpå (den morgen vi havde fået vores depositum tilbage), ringede jeg til Novasols kontor i Cannes, som bare snakkede mig efter munden og virkede ligeglade.
Denne sag er vist langt fra afsluttet, jeg har mailet med Cannes og fået lovet op til flere gange, at de nok skulle se på sagen, men intet er endnu sket! Jeg har mailet billeder af afløbet, der flyder over og i detaljer beskrevet hele vores oplevelse. Hvornår f..... kan man regne med, de gider tage sig af sådan en urimelig elendig "ferie"?!
På trods af, vi flyttede på hotel, brugte vi tre dage dernede på at ringe frem og tilbage med kontoret i Cannes, hvor jeg skulle beskrive hele oplevelsen flere gange - behøver jeg sige, at vi ikke nød vores ferie halvt så meget, som vi burde have gjort??
Hvis Novasol har ønske om at forbedre deres image, vil det være rigtig smart, at de ikke laver falsk markedsføring med fine billeder af steder, der i virkeligheden er ulækre og at de holder, hvad de lover mht. kundeservice.
Jeg vil bestemt råde andre til, aldrig at leje noget som helst af Novasol, da de er dybt utroværdige!
Hej Eline
NOVASOL A/S
Vi havde i uge 28 lejet hus nr DSH734 og havde en meget skuffende ferie pga. den meget dårlige behandling og dårlige forhold (burde kun at få 1/2 stjerne og det kun fordi der var træk og slip på toilettet).
Nedenstående mail er UDPLUK af den klage vi efterfølgende sendte til Novasol:
Det startede allerede ved ankomsten, hvor vi finder ud af det depositumsbeløb vi skulle betale, ikke kunne betales med kort, men kun i kontanter (hvorfor får man ikke oplyst dette inden man ankommer :-), da vi spurgte til hvor der så var en hæveautomat/bank i nærheden, blev der bare rystet på hovedet og sagt at så måtte vi vente med at betale til om mandagen - det var jo egentlig en fin gestus, men der var stadig ingen hjælp at hente i forhold til hvor vi kunne få fat i pengene henne. Nå men det fandt vi jo nok ud af. Da vi så efterfølgende spurgte til koden til bommen så vi kunne komme ind på pladsen, blev vi mødt med et surt blik og en undren over hvorfor vi ikke havde den??, for så holdte vi jo udenfor og nærmest spærrede for alle andre!! Vi fik koden og fik en hurtig forklaring på et kort der sad klistret fast på disken hvor vores hus lå og så var det eller
nærmest som om at vi bare kunne flytte os. Ikke en eneste gang var der øjenkontakt eller bare antydningen af et smil eller velkommen.
Vi fandt vores hus og efter at have fået vores ting ind, gik vi i gang med at lave aftensmad og opdagede en hel masse mangler i huset. Vi blev aldrig klar over hvor mange der egentlig skulle være til, da der til en del var 6 emner nogle 5 og andre 4 ... vi havde bl.a. kun 4 tallerkener, så det var med noget møje og besvær at vi alle 5 fik vores aftensmad indenbords, for vi kunne ikke klage på daværende tidspunkt, da der var lukket i informationen.
Da vi næste dag gik ned til informationen for at sige at vi havde en del
mangler bl.a. kun 4 tallerkener, blev vi igen mødt af en sur mumlen og så blev det hele lagt over på rengøringskonen. Vi fik udleveret én tallerken, og da vi efterfølgende spurgte til en opvaskebørste, fik vi at vide at det fandtes ikke, så det kunne vi ikke få!!!
Vi opgav derefter at spørge til de andre mangler: skærebræt,
kartoffelskræller, ostehøvl og måske bare ét ildfast fad så man ville have en chance for at bruge ovnen (hvilket vi dog hurtigt opgav, da vi så hvor beskidt og indsmurt i fedt den var (utroligt når der er obligatorisk betaling på rengøring). Vi havde dog en dåseåbner, som vores nabo kom og lånte, for sådan en havde de ikke.
Når man starter sin ferie på en sådan måde, så skal der desværre ikke så meget til før glasset flyder over, så jeg vil hermed lave en opremsning over de andre ubehagelig ting vi blev udsat for:
Gulvet i huset var så skævt at når man lagde en dåse på gulvet, så trillede den fra den ene ende af huset til den anden (filmklip var vedhæftet til Novasol) - vi følte at vi var ude at sejle så det var ubehageligt.
Da det en af dagene regnede kraftigt fra øst, kunne vi hjemvendt fra en køretur erfare at huset var så utæt at det havde fosset så meget ind medvand at hele gulvet var vådt (da det jo også kunne rende fra den ene ende til den anden), alt hvad vi havde til at stå på gulvet var blevet vådt inkl. tuetæppet under bordet og sofaen. Informationen havde lukket, så vi måtte klare det selv ved at tørre op og lægge et håndklæde foran døren og det ville jo nok ikke have nyttet at nævne det næste dag ...
Der var borebiller i væggen, så der kom dagligt træsmulder ud fra væggen i et af hjørnerne i stuen (billede var vedhæftet til Novasol.)
Der var så lidt tryk på vandet i bruseren at vi ikke turde at lade børnene komme i brusebad af frygt for at de skulle blive skoldet, hvis andre i nærheden brugte vand - det tog ca 10 min at indstille bruseren så vi 2 voksne turde at gå i bruser og så skulle vi stadig være hurtige til at gå ud når andre brugte vand.
Flere gange hver dag kørte der store maskiner (gummiged og lastbil) forbi 3 meter fra vores terrasse, og der var en daglig hamren og banken, da der var håndværkere på pladsen, hvilket gjorde at vi ikke turde at lade vores yngste datter selv gå på legepladsen, da det var lige ved siden af den, at håndværkerne holdt til og desuden så var det jo blandt andet sådan en larm vi søgte væk fra og gerne ville være fri for på vores feie - surt :-(
Da det de sidst dage af ferien ikke havde været for godt vejr ville jeg
gerne i solarium, men vi havde ikke kunnet finde det, så jeg gik ned i
informationen for at spørge. Jeg fik det svar at det var nede ved
spabadene??? og da jeg så spurgte til hvor det så var, pegede hun igen på det kort der var klistret på disken og sagde at det var ved siden af legepladsen. Jeg sagde pænt tak for oplysningen og undrede mig igen over den dårlige information - og over hvorfor man ikke, når man ankom, fik udleveret et kort over pladsen og hvor tingene var. Efter middagsmaden gik jeg ned for at finde huset og fandt det bag alle håndværkernes maskiner og containere.
Der stod så et skilt på døren om at der først var åbent fra kl. 16 (i
informationen står der et skilt med fra kl. 8.00??) og at man så skulle
hente en nøgle i informationen. Så blev jeg altså sur, for hvorfor
sagde/spurgte hun ikke i receptionen om jeg ville have nøglen da jeg var dernede tidligere på dagen, for nu var klokken så mange at der var middagslukket i informationen og så kunne jeg jo ikke komme i solarium!!
Vaskerummet der var tilknyttet var rigtig uhumsk og flød med vasketøj og bøtter, så man nærmest ikke kunne komme ind, så vi vaskede det vi havde brug for i vores håndvask.
Der står på nettet at den tilknyttede bistro byder på et varieret
morgenmåltid - jeg kunne som det eneste få lov til at købe ens rundstykker, da det var det eneste de havde.
Der stod også at cykler kunne lejes på stedet, vi kunne ikke se nogle og der blev ikke skiltet med at det kunne lade sig gøre - cykelstier omkring pladsen så vi nærmest heller ikke selvom det var lovet på hjemmesiden.
De forskellige tider der stod på skiltet foran informationen svarede ikke til de aktuelle tider.
Vi klager da vi kommer hjem:
Efter flere mails til Novasol hvor jeg ikke får svar, får jeg endelig efter godt 2 måneder et brev hvori de nærmest lyver mig op i hovedet og påstår at al den information jeg manglede havde jeg fået udleveret da jeg ankom??? Tror de ikke på mig - selv efter at jeg skriver at jeg har været nede i informationen efter manglende oplysninger??
De beklager en del af mine klagepunkter og vil rette det til de efterfølgende kunder - hvad hjælper det mig?
Jeg får at vide at manglerne i huset er noget jeg må acceptere, da det var et stjerne 2 hus - der står ikke oplyst nogen steder i lejebeviset eller på hjemmesiden at man så må undvære de nævnte basale ting (og MEGET underligt at naboen havde en del af de ting når han havde lejet et hus magen til).
Borebillerne mener de ikke at de kendte til - det siger mere om rengøringen end om huset, da der som sagt lå en masse smulder i et af hjørnerne da vi ankom (ca. 1 dl.), men det vil de da undersøge - hvad hjælper det mig?
Den dårlige rengøring som vi generelt klagede over nævner de overhovedet ikke i brevet.
Cykeludlejningen skriver de nu at de ikke har noget med at gøre ... den findes på stranden, skriver de - vi vadede den strand op og ned hele ugen (der var ingen cykler til udlejning)!
At vi ikke kunne lade vores yngste datter selv gå på legepladsen pga. byggearbejdere og store maskiner nævner de heller ikke - de skriver blot til sidst i brevet at de vil give os 365 kr. tilbage i alt, fordi de store maskiner kørte forbi vores feriehus.
Aller sidst i brevet skriver de at de håber jeg er tilfreds!!! Aldrig i livet - dårligt hus - dårlig service - dårlig efterfølgende opfølgning og lang tilbagemeldingstid, hvor man så oven i købet nærmest bliver beskyldt for at lyve .. nej, vi er bestemt ikke tilfredse og det kan vi se at mange andre heller ikke er - gid jeg havde set denne side inden vi lejede huset.
Hej Randi.
Det er mange punkter du kommer ind på her, så jeg vil opfordre dig til at kontakte mig på telefon 39 14 34 56 eller service@novasol.com, hvis du ønsker, at vi skal gennemgå det igen.
NOVASOL A/S
Vi havde lejet et hus i Sverige i sommer.
I beskrivelsen af huset stod der, at der var spabad i huset. Det viste sig dog at det "kun var et badekar" fint og flot ... men ingen spa :-(
Der stod også at der var 150 m til en sø ... men der var mindt 700-800 m derned ...
Inden vi rejste var jeg inde og printe en beskrivelse af huset, og blev meget forbavset, da jeg så at prisen i højsæsonen var sat 800 kr. ned, i forhold til hvad jeg havde betalt for perioden.
Dagen efter vi kom hjem prøvede jeg at ringe til Novasol, men fik oplyst at hvis jeg ville have svar på min reklamation, modtog de kun skriftlige henvendelser. Så jeg sendte en mail ...
Nu 2 mdr. efter har jeg endelig modtaget deres afgørelse:
De betaler de 800 kr. som sommerhuset var blevet sat ned tilbage (hvis jeg ikke selv havde gjort opmærksom på det, havde jeg intet fået).
Afstanden til søen er i luftlinje ... hvilket min måling også er ... de må have andre afstandsmålinger i Sverige ...
De påstår desuden stadig at badekaret er et spabad, selvom at jeg har sendt billeder med og spurgt hvor de har tænkt sig at boblerne skal komme ud ...
Jeg har prøvet at ringe igen, for de svarer ikke på mine mails, men hvis man har noget at klage over skal man skrive ...
Det kalder jeg meget dårlig kundeservice :-(
/Pia
Hej Pia
Jeg beklager, at du har ventet længe på et svar på den mail du har sendt til os. Vi har desværre rigtig travlt i øjeblikket, men har ikke glemt din mail. Vi har været ved at undersøge forholdene med vores afdeling i Sverige en ekstra gang. Jeg ringer til dig, så vi kan snakke om det.
NOVASOL A/S
Jeg må indrømme at jeg er noget nervøs efter at have læst disse anmeldelser. Vi har heldigvis kun forhånds reserveret et hus, så jeg følger intenst med på trust pilot. Kundeservice er et must for Novasol utroligt at man ikke tar ved lære.
Hej Jeanett.
Kundeservice er en særdeles vigtig faktor for os, og langt de fleste af vores gæster har en god ferie uden problemer. Desværre er der også nogle kunder, der oplever problemer, og dem hjælper vi bedst muligt.
Hvis der opstår problemer under ferien, kan man altid henvende sig til det lokale servicekontor. Ved akutte problemer udenfor servicekontorets åbningstid, kan vores kundeservice kontaktes på
telefon 97 97 57 57, søndag - fredag kl. 09.00 - 19.00 og lørdag kl. 14.00 - 20.00. Efter opholdet kan kundeservice kontaktes på mail kundeservice@novasol.dk eller telefon 39 14 34 56.
Vi opfordrer ikke vores kunder til at anmelde NOVASOL på TrustPilot, så derfor er der kun få af vores kunder som skriver anmeldelser her. Vi tager disse anmeldelser meget seriøst og benytter dem, såvel som de skriftlige reklamationer, der bliver sendt direkte til os, som input til at forbedre vores kundeservice i de situationer, hvor det er muligt.
Under “FAQ – Ofte stillede spørgsmål” skriver TrustPilot blandt andet følgende om hvordan antallet af bedømmelser påvirker nøjagtigheden af en virksomheds Trustscore:
“ Har en virksomhed kun få anmeldelser,vil det være tilfældigt om det er tilfredse eller utilfredse kunder der har valgt at anmelde virksomheden. Det vil derfor være meget vanskeligt at danne sig et retvisende billede af en virksomhed, baseret på få anmeldelser. Jo flere anmeldelser af en virksomhed der kommer, jo mere retvisende vil billedet blive. Det er ligesom i en spørgeskema undersøgelse. Jo flere man spørger, jo mere retvisende bliver undersøgelsen.”
Jeg håber, at du fortsat har mod på at leje gennem os og ønsker dig en god ferie.
Til Novasol
Vi vil gerne klage over en meget dårlig behandling som vi desværre oplevet i forbindelse med vores afholdte sommerferie.
Vi havde lejet et sommerhus i Arrild ferieby, lejebevis nr. 101-2160314
i uge 29 (16. juli til 23. juli 2011 )
Min svigerfar fik udleveret nøglen til huset og betalte depositummet
1.100,00 kr. med sit dankort, som var påkrævet.
Da vi skulle i seng om aften opdager vi, at der ikke er noget strøm på hemsen, hvor vores datter skulle sove, så næste formiddag (søndag den 17. juli 2011) henvender vi os nøgleudleveringsadressen:
Arrild Fiskesø
Sydmarken 1
Arrild Ferieby
DK- 6520Toftlund
Vi får af vide, at de ikke gøre noget i dag (søndag), men næste dag
(mandag den 18. juli 2011) skulle der kommer en og ser på det.
Der kom ikke nogle hele ugen og da vi rejste lørdag den 23. juli 2011 var der stadig ikke sket noget, hvad skal man med en hems uden strøm, hvor der samtidig var placerede TV og Wii?
Da vi rejste gjorde vi samtidig opmærksom på, at der kom vand ind ved skorstenen over brændeovnen.
Den 08. august 2011 får vi en mail med afregning for strøm og el, det passer fint, men pludselig skulle vi betale 637,50 kr. for rengøring, som vi ikke helt kan forstå, da vi selv havde gjort ren.
Restbeløbet er 22,05 kr., som i ikke udbetaler, fordi det var under 25,00 kr. og det bliver åbenbart ikke udbetalt, hvilket lugter langt væk af snyd. 10000 sommerhuse af 24,95 kr. er da også en pæn sum penge. Hvilket får os til, at tænke på pengemaskine på lejernes regning.
p.g.a. rengøringsregningen og restbeløbet ringer vi over til jeres kontor tlf. 3914 3040 og den dame vi skal tale med er optaget, men der bliver lagt en besked til hende, (og samtidig får vi at vide, at det med strømmen, havde vi først gjort opmærksom på, da vi rejste, hvilket absolut ikke er rigtig da det skete første dag efter starten på vores ferie den 17. juli ).
Da vi ikke hører noget fra den person, som har med de ting, at gøre ringer vi igen den 11. august 2011 og taler nu med en der har styr på det.
Hun fortæller, at hun ikke har fået vores besked. Hun siger samtidig, at man har brugt 2,5 timer på rengøring a 350,00 kr. for, at gør rent og det kan jo ikke bliver 637,50 kr.
Hun læser op hvad der er gjort, hvilket ikke kan passe, da vi selv havde gjort rent de pågældende steder.
Da min kone er rengørings uddannet og har alle de beviser der skal bruges, så ved vi godt, hvordan tingene skal gøres!
Vi føler os dog presset til, at indgå en aftale med hende om, at vi skal betale de 300,00 kr. som vi ellers ikke syntes er rimeligt, så vi skal have 337,50 refunderet for rengøring samt de 22,05 kr. altså i alt udbetalt 359,55 kr.
Dette foregår den 11. august 2011 vi får også af vide, at pengene vil komme ind på det kontokort, som betalte depositummet altså min svigerfar`s konto. Samtidig vil hun gerne have mit kontonr. hvis der skulle gå noget galt og det får hun så.
Den 15. august 2011 får vi igen en mail på, at vi skal have 337,50 retur (så tænker jeg, hvor blev mine 22,05 kr. af), men vi tænker igen pyt lad os blive færdig ned denne sag, som jeg på det tidspunkt syntes er rent til grin.
I dag er det, så blevet den 29. august 2011 og vi har stadig ikke set en krone!!
Vi ringer derfor igen til 3914 3040 og taler med en der kan se, at pengene skulle have været udbetalt, men som tidligere fik vi, af vide at de beløb skulle ind på den konto, som betalte depositummet, da vi kom. Men det er ikke sket og så minder vi om, at i og så har vores konto nr. i reserve, men da hun læser det op er det ikke vores registreringsnummer, men konto nr. er mit.
Hun får igen vores konto nr. Men siger så, at hun skal have det konto nr. på ham som har lejet sommerhuset, men det er ikke noget jeg bare har i hoved.
Så nu venter vi endnu engang på, at vi får vores penge??
Vi er godt nok skuffet over den behandling vi har fået.
Vi har lejet sommerhus gennem jer rigtigt mange gange, og har aldrig skulle diskuter om nogle ting og aldrig skulle rykke for vore returpenge ej heller blevet opkrævet for ekstra rengøring, som allerede var gjort.
Skal man godkende rengøring må det ske, som ved andre sommerhus udlejer, at man komme og besigtiger rengøringen inden vi forlader huset.
At man bare opkræve et beløb ud fra den klare luft, som ingen har hold i er total mangel på respekt overfor lejerne.
At man samtidig ikke kan godkende områder, hvor en veluddannet rengøringsperson har været, er for os et signal om, at man slet ikke har gjort rent, men bare opkrævet et beløb!
At vi samtidig skal slås for at få vores penge retur og nu har ventet i 1½ måned er total dårlig service fra Novasols side.
Men da pengene stadig ikke er kommet kan det jo være der går 2-4 måneder mere med jeres hastighed.
Der er vel ingen grund til, at nævne, at vi overvejer kraftigt om vi nogensinde igen skal leje sommerhuse gennem jer, som det ser ud pt. vil det nok ikke komme til at ske.
Med håb om en fornuftig og professionel sagsbehandling af vores klage, håber vi samtidig at Novasol kan få ordning på deres egne interne problemer.
Også må man vel med rette sige, at vi nok burde få samtlige 1.100,00 kr. retur, da både behandling af sagen samt måden man har arbejdet på har været total ude af propotioner.
Per og Tinna Sørensen
Hej Per og Tinna.
Jeg har lige snakket med en kollega fra det ansvarlige servicekontor, som oplyser, at I har henvendt jer hos dem i dag, og at I er i en dialog omkring en løsning på ovenstående.
NOVASOL A/S
Vi har netop været i frankrig hvor vi havde lejet en feriebolig i sydfrankrig. Efter meget besvær fandt vi frem til huset med hjælp fra nogle lokale. Da vi ankom kunne vi konstatere at der ikke var særlig rent. Hvilket jeg fandt utilfredsstillende da vi selv skulle betale en pæn sjat for slutrengøringen. Der blev taget billeder og da vi kom hjem skrev jeg en klage til NOVOSOL vedr. min frustration. Der skulle gå over en måned før jeg fik svar. Her er hvad jeg skrev
Hej.
Efter at havde lejet et hus i Frankrig gennem jer, bliver jeg desværre nød til at reklamere ( Feriehuset FCA059 /01)
Jeg regnede med at der var gjort rent efter en vis standart, set udfra at vi selv skulle betale 68 euro . Der var ikke noget nær gjort rent. Faktisk var vi nød til selv at vaske alt service af inden brug da det både var beskidt og fedtet. Køleskabet var heller ikke gjort rent efter forrige lejer og afløbet i badet var stoppet af lange sorte hår. Det er ikke lige det man regner med at skulle igang med at fjerne når man ankommer efter 24 timer i en bil fra danmark. De huller der måtte være på toilettet og i badeværelsets vægge var stoppet ud med tamponer !!!!!!!!!!!!! og malet over på toilettet, den på badeværelset var bare brun og ulækker.
Vi var blevet gjort opmærksom på at udlejer talte både tysk og engelsk men udlejer så vi aldrig men istedet mødte vi underboen der kom med nøglen og hun talte KUN fransk og ikke noget andet. Men var forøvrigt en sød og venlig dame.
Da vi skulle hjem og kørte fra huset opdagede vi at vi havde glemt noget og vendte om for at hente det. Vi havde været væk i højst 10 minutter og da jeg blev låst ind i huset igen, var der allerede gjort klart til de næste: Man kan ikke nå at gøre rent på 10 minutter og der lugtede heller ikke af sæbe og støvet lå der stadig.
* Til info for fremtidige lejere kunne det være en ide at informere om at vejen chemin du candeu ligger i en by der hedder saint roman de bellet.
Vi kørte efter at den lå i Nice som i havde oplyst men vejen derfra er lukket af og man kan ikke komme den vej mere. Det resulterede i at vi måtte ringe op til en der kun talte fransk involvere flere mennesker på vores vej for at spørge om vej og få en dame til at ringe den vi troede var udlejer op og tale med hende på fransk for derefter at oversætte på nogenlunde engelsk/fransk til os, og efter 3 timer og 20 min i Nice og omegn fandt vi endelig frem til huset. Godt trætte og ville tage bad men måtte istedet for rense et meget klamt afløb.
Samlet set er vi meget skuffet over lejemålet.
Linda Alonso
NOVOSOL svarede at de var kede af at lejemålet ikke levede op til mine forventninger. Men at de ikke kunne gøre noget da jeg ikke straks kontaktede dem. (jeg havde taget billeder)
Deres forsvar til tamponnerne i væggene var at der ikke havde været tid til at udbedre dem siden forrige lejer........ de så ikke nye ud!!!!!
Alt i alt render de fra deres ansvar som udlejer og jeg kan på det kraftigste anbefale at lade være med at bruge NOVOSOL
Grete Pedersen, Volker Nagel, Agnete Henriksen og Peter Krog fandt anmeldelsen nyttig
Hej Linda
Vi beklager, at I har været skuffede over lejemålet, og at der har været nogen ting, som I ikke var tilfredse med. Vi har desværre ikke haft mulighed for at hjælpe jer under opholdet, da vi ikke blev kontaktet af jer. Grunden til at vi beder vores kunder om at kontakte os med denne type problemer imens de fortsat er i feriehuset, er for at have en mulighed for at udbedre eventuelle fejl og mangler på stedet, så vores kunder ikke skal leve hele ferien med et problem, som kunne være blevet ordnet. Denne information står i lejebetingelserne pkt. 11, som vi har sendt til dig inden afrejse.
Du er meget velkommen til at ringe til kundeservice på telefon 39143456 og spørge efter mig, hvis du ønsker det.
NOVASOL A/S
Vi har nu klaget gentagne gange over regning for rengøring af sommerhus i Tenglesmark Lyng Vig. Sommerhuset blev lejet den 2/4 til den 16/4 2011. 14 dage. Hjemkommet og efter endnu en uge modtog vi en regning for rengøring . Det var en standard formular med mange, mange punkter... Alle bortset fra 2 punkter var gjort rent. Altså noget vi skulle betale for... Vi er 2 mennesker i et stort sommerhus og gjorde rent
inden vi forlod huset. Regningen var helt urimelig. Der var gjort rent for noget der ikke fandtes og noget der ikke var brugt. Vi har ringet og klaget og sendt fra den ene medarbejder til den anden. Standard svaret er at de stoler på deres Rengøringsselskab. !!! altså stoler de ikke på deres kunder. Kunderne er dem Novasol lever af. ! så det er uforståeligt at Novasol har sådan en mistillid til kunderne. !
Vi er et ældre ægtepar.. i 70'erne og har igennem livet lejet sommerhuse mange steder. Ikke kun i Danmark... aldrig har vi været ude for at skulle betale for rengøring. Novasol burde lægge sin politik om mh. til deres kunder og Novasol's tillid til kunderne. bla. bør det være et krav at kunden og Novalsol sammen besigtiger bla. rengøring så tvister ikke opstår senere hen. Det er for os ikke mange penge. Men det er for os et tillidsbrud af et Firma som bryster sig med udlejning af sommerhuse... ØV...
Volker Nagel og Jesper fandt anmeldelsen nyttig
Vi har lige været på ferie i Marielyst.Vi havde lejet et hus til 16 personer med pool og spa. Vi ankom lørdag kl. 16 til informationen hos Novasol og fik vores nøgler udleveret og fortalte at vi have været omkring huset i juni måned for at se beliggenheden og huset udefra samt at vi have været lidt skuffede over at se, hvordan der så ud omkring huset lige før sæsonen startede. Vi fik at vide at hvis der var noget vi var utilfredse med skulle vi bare komme tilbage. Vi kørte ud til huset - det så udvendig ud som det havde gjort da vi besøgte stedet i juni. Vi gik ind og konstaterede med det samme at vi ikke var tilfredse med rengøringen. Der stod en mega industrikaffebrygger uden kaffekolber ( i vores papirer stod at vi selv skulle have kaffefiltrer med, hvilket vi selvfølgelig havde men de passede til en almindelig kaffemaskine) vi fandt så 2 meget ulækre kaffekolber stående i et skab. Vi tog et hurtigt overblik over resten af huset og måtte desværre konstatere at det ikke svarede helt til vores forventninger. Vi kørte tilbage til Novasols information og meddelte at vi ikke var tilfredse med rengøring samt den ulækre kaffemaskine.Vi fik en helt ny kaffemaskine til låns og indenfor en time kom 3 rengøringsmedarbejdere som tog det værste snavs fra gulve og køkkenskabe. Det tog dem ca 1 time. Udenfor huset stod 3 sække med snavset linned fra tidligeren lejere og da de ikke var blevet afhentet, da vi nåede frem til torsdag satte vi dem ind i et udhus. Sækkene var stadig ikke afhentet da vi forlod huset efterfølgende lørdag, hvilket vi meddelte informationscentret ved vores afrejse - Mandag henvendte vi os igen for at fortælle at tagrenderne var så fyldte med blade og andet nedfald fra grene, at regnvandet ikke kunne løbe væk via tegrenderne men plaskede ned, så vi ikke kunne sidde uden at blive oversprøjtet med vand samt at huset generelt både ind-/udvendigt trængte meget til rengøring. De lovede at sende en servicemedarbejder for at se på sagen med tagrenderne.Torsdag var der intet sket, så vi kørte atter til informationen for at høre om der blev renset tagrender eller ej. Vi fik oplyst, at der havde været en servicemedarbejder ude for at se på tagrenderne og at det var noget han ikke kunne klare. Man havde så ringet til ejeren af huset (som vi har fundet ud af er en lokal byggematador)men han var ikke til at få kontakt til. Da vi skulle fejre fødselsdag torsdag aften og vejret var med mulighed for regnbyger besluttede vi så selv at rense tagrenden på den ene side af huset.(Der groede små birketræer på ca 20 cm højde i renden så det var jo forståeligt at vi fik vand i hovedet efter blot få øjeblikke regn).
Nå men tilbage til rengøringen, som vi igen oplyste, generelt var meget mangelfuld. Der hang gammelt edderkoppespind samt et utal af edderkopper i alle værelsehjørner samt under sengene. Fliserne i alle 3 badeværelser trænger meget til at blive vasket af ligesom der heller ikke er gjort rent i køkkenskabe/-hylder. Opvaskemaskine vasker ikke pænt selv om vi købte maskinrens og kørte det igennem samt fyldte både salt og afspænding på.Vaskemaskine og tørretumbler er så snavsede at man ikke har lyst til at benytte dem. Vi fik så at vide at nu havde vi jo boet der i 2 dage (fra lørdag kl. 16.00 til mandag formiddag, så det kunne jo være os der havde griset til.
Jeg må lige bemærke, at vi skulle fejre en 70 års fødselsdag i hyggelige/rene omgivelser. Vi har brugt 1 dag af vores ferie på at gøre udeomgivelser samt badeværelser og soverum så rene at vi ikke skulle sidde/ligge i alt for ulækre omgivelser.
Det korte af det lange er at huset umuligt kan have været gjort rent inden vi ankom, selv om vi fik oplyst at huset var blevet tjekket Vi havde på forhånd besluttet, at vi ikke selv ville gøre rent efter de 6 dage og har betalt over kr. 1700,00 for at få det gjort rent efter os, hvorfor vi føler os gjort til grin af Novasol over at skulle starte ferien med selv at skulle bruge tid på både indkøb af rengøringsmidler, rengøring og klager til Novasol.
Vi har læst Novasols betingelser for ikke selv at gøre rent, hvilket vi har efterfulgt. Vi modtog et hus, hvor havemøbler lå og flød på begge sider af huset, sengetøj lå hulter til bulter ligesom der i havepejsen på vandsiden lå cigaret-/cigarskod - dem har vi ikke fjernet.
Derudover undrer vi os over at Novasol accepterer et så misligholdt hus fra udlejers side.
Vi efterlyste et spørgeskema fra Novasol, hvorpå man kunne give ris/ros om feriehuset men fik oplyst, at det bruger Novasol ikke - derfor gør vi det på denne måde.
Henrik Storgaard og Volker Nagel fandt anmeldelsen nyttig
Hej Bente.
Jeg kan se, at du har mailet en skriftlig reklamation til NOVASOLs kundeservice. Vi vil naturligvis undersøge forløbet nærmere, og du kan forvente at høre fra os hurtigst muligt.
NOVASOL A/S
Super oplevelse på øen Hvar i Kroatien. Uhyre lækkert beliggende hus lejet gennem Novasol var base for to familier i en uge. Nem booking, gode instruktioner, super venlig husejer, der gav gode tips, og godt hus, der faktisk lå bedre end beskrevet, alene i lille bugt 8 meter fra vandkanten i Zarace. Med sådan en beliggenhed ved det lækre vand er det ferie på den gode gammeldags måde uden tv og internet. Selv ikke børnene savnede det.
Vi er lige kommet hjem efter to ugers ferie i Provence. Vi havde hjemmefra booket et hus i baglandet, som vi glædede os meget til at tilbringe ferien i. Det skulle vise sig, at absolut ingenting blev, som vi havde forestillet os denne sommerferie.
Undervejs har vi været gennem det, der skulle vise sig at være et total rotteinvaderet feriehus og et Novasol, som syntes, at det er i orden at byde deres gæster at måtte vente fem dage på at blive flyttet og for øvrigt ikke giver noget, som fortjener betegnelsen service, når man har brug for det, men i stedet smækker røret på, når de synes, at man bliver for insisterende. Jo! De smækker virkelig røret på. Vantro er ikke for stærkt et udtryk at bruge om mit ansigtsudtryk, da vi oplevede det.
Vi sov kun sparsomt den første uge og kun om dagen. Om natten blev huset levende. Alle steder var lyden af kradsende, bidende rotter. I vægge og på taget. Allevegne. Novasol brugte fra tirsdag morgen til lørdag aften på endelig at få installeret os et andet sted. Ingen undskyldning, ingen kompensation, ingen opfølgning og absolut kun arrogant og flabet afvisning fra den danske hotline, hver eneste gang, vi var nødsaget til at ringe til dem.
Aldrig nogensinde har jeg oplevet noget lignende og det arrogante svar var hele tiden, at det her måtte vi løse med det lokale kontor. Når vi anførte, at vi ikke kunne komme gennem til det lokale kontor, var svaret bare, at man ingenting kunne gøre i Danmark og vi "da bare" kunne prøve at ringe til Italienskontoret i stedet for. Hvis Italien kunne handle, kunne Danmark vel også? Hvis Danmark ikke kunne, var det vel ikke for meget forlangt, at det var Novasol, som brugte tiden på at løse DERES rotteproblemer og ikke os, som havde betalt for en ferie, som nu gik med at forsøge, at komme gennem til et menneske hos Novasol, som ville vise sig at være lydhør. Det lykkedes aldrig for alvor.
Da vi endelig kom igennem til kontoret i Cannes, var det blevet fredag. Vi havde anmeldt rotterne tirsdag morgen! Det var OS, som måtte insistere på at blive flyttet. Det var absolut IKKE Novasol, som tog initiativ til det på trods af deres viden om rotterne.
INGEN hos Novasol kontaktede os på trods af deres viden om, at vi boede med rotter. INGEN tilbød kompensation, flytning eller andet, som kunne bøde for, at Novasol ødelagde vores første uges ferie.
Vi blev instrueret i, at vi skulle betale for rengøring og el i det første (rotteinficerede) hus og så skulle vi naturligvis ikke betale for det endnu en gang, når vi forlod det sted, de flyttede os til. Nej, det kunne da også lige passe!
Vi skulle betale 50 euro for rengøringen efter 14 dage. Nu betalte vi dem allerede efter en uge, blev flyttet og da vi så skulle sige farvel efter den anden uge, insisterede ejeren af den lejebolig, at vi også skulle betale 100 euro der? Vi ringede straks til Novasol. Det franske kontor var lukket, så vi ringede til hotline i Danmark. Her blev vi arrogant afvist med henvisning til, at vi skulle tage den med lokalkontoret. Vi forklarede - mere end én gang - at lokalkontoret var lukket og vi ville forlade stedet inden det åbnede næste dag, hvorfor vi havde brug for, at de handlede NU og HER og forklarede ejeren, at det var en sag mellem hende og Novasol. Hotline blev ved med - i en nedladende tone - at gentage, at det måtte vi tage med lokalkontoret.
Da vi spurgte, om lokalkontoret så var Danmark, når vi næste gang, vi havde mulighed for at ringe, var hjemme i Danmark igen, blev røret bare smækket på. Uden varsel. Det var med stor ulyst, at vi ringede op igen for at få hjælp og kun for at opleve, at vi endnu en gang blev blankt og arrogant afvist.
Det er efter min bedste overbevisning ikke mig, der skal tage kontakt efter sådan en oplevelse. Det er Novasol, som undervejs må følge op og sørge for, at jeg er en glad og tilfreds kunde, nu de vælger at bruge vores første ferieuge på at ignorere, at de har installeret os i en rotterede, som under ingen omstændigheder kan være ukendt for dem, medmindre huset har stået aflåst lige indtil det sekund, vi valgte at stikke nøglen i døren. Det tror jeg næppe er tilfældet, da jeg kan se, at huset har været lejet ud også op til vores ankomst.
Vi blev endelig flyttet lørdag, som er skiftedag hos Novasol. Det kunne ligne en tanke.
Et betalt hotel i ventetiden havde ikke været for meget.
For øvrigt er huset lejet ud resten af sæsonen. Mon de har fundet alternativ til de gæster, som skulle overtage huset i dag klokken 16? Det håber jeg og jeg er spændt på at høre, om vi er enige om, at vi naturligvis ikke skal betale en øre for en uge i et hus, som var fuldstændig invaderet af rotter og derfor ikke bød på ret meget af det, vi havde drømt om i forbindelse med denne feriebolig.
Aldrig nogensinde har jeg oplevet så total mangel på service og arrogant behandling af mig som kunde. Jeg har også blogget om det her: http://www.slagtenhelligko.dk/2011/07/24/novasols-rotterede/
Ingen omsorg, interesse eller tilbud om kompensation på trods af, at man er vidende om, at vi er installeret i et hus, som er levende af rotter! Det er vist sidste gang, at vi lejer feriebolig hos Novasol.
Hej Liselotte
Som jeg fortalte din mand i går, beklager jeg dybt de oplevelser, som I har været ude for - både med et rottebefængt hus og en kundeservice, der ikke har levet op til det niveau, som vi bestræber os at give vores kunder hos Novasol.
Jeg har sat nogle initiativer igang i dag, så fremtidige gæster, som lejer det samme hus, ikke oplever det samme som jer. Jeg har ligeledes gjort mig nogle tanker om, hvordan vi fremover undgår episoder i vores kundeservice, som du her beskriver, da det er yderst vigtigt for os, at vores kunder får gode ferieoplevelser og en god kundeservice.
Ingrid Vallin Jensen
Kundeservicechef
NOVASOL A/S
Vi sidder nu på 4.!!! dag i et sommerhus ved Rødby uden WC der virker,IKKE GODT NOK!!.. Vi er 9 mennesker i et lejet hus til over 8000 kr. for en uge.. da vi ankom konstaterede vi følgende mangler:
Ikke rengjort pool,hele overfladen var fyldt af et "tæppe" af skidt og møg,filteret var så fyldt med blade at det ikke kunne suge mere.
Køkkenafløb var stoppet
Når man lukkede vand ud af spabadet oversvømmer hele gulvet til over dørtrinet så man må lukke vand ud i ca 20 omgange for ikke at oversvømme hele huset.
sengen som min kone og jeg sover i er boxmadrassen mindre end selve sengen så madrassen balancere på en midterpind,så hvis een rejser sig "vipper" den tilbageværende ned på gulvet.
Vi har ringet og ringet til Novasol og der ankom endelig en handymand og satte nyt filter i poolen,skruede 2 dørhåndtag fast,som hele tiden faldt af,gav os en ny solseng,da den der var her var knækket 3 steder... han kunne og måtte ikke gøre noget ved WC'et og sengen men ville gå videre med det... nu 2 dage og 6 opkald senere er der stadig intet sket!!!... Ikke den bedste ferie hvor man må køre 2 km til et strandtoillet hver gang en af os skal lave "stort" også om natten!!
Hej Jesper
Jeg har lige talt med min kollega Janne i Marienlyst, og jeg kan forstå, at der har været en servicetekniker ude hos jer i dag. Hvis I fortsat oplever problemer skal du endelig kontakte Janne eller en af de andre på vores servicekontor, på telefon 3914 3027 inden kl. 17:00 i dag, så I kan finde en løsning.
Micha Hansson
NOVASOL A/S
Ja hvis man kunne ville vi give dem minus 5 stjerner!!!
Vi havde bestilt et 3 stjernet hyggeligt poolhus i nordjylland. Min mand og jeg, vores tvillinger på 3 år og vores hund. Billederne på nettet og beskrivelsen af huset så godt ud og vi glædede os til at bruge en ferieuge i det hyggelige sommerhus. Sommerhuset kostede 6915kr og vi havde bestilt rengøring 1110kr når vi skulle hjem. Vi ankommer til huset lørdag ca. kl. 16.00. Det første vi møder er et beskidt sommerhus. Vi gør lidt rent i køkkenet(bla. køleskab der var klisteret ind i noget rødt stas) for vi skulle jo have aftensmad efter den lange køretur på 3,5 time. Mens vi tømmer bilen leger vores børn i haven. Vores datter falder to gange på tearessen(Det regner) da vi kigger nærmere på tearessen er den total rådden og fyld med alger. (Direkte farlig for børnene at færdes på) Vi bestemmer os da at vi vil kontakte novasol da det er uansvarligt at bruge tearessen. Man kan dog førs kontakte dem Mandag. Vi havde lovet børnene at vi skulle i poolen samme aften. Vi er alle klar, men har svært ved at komme i vandet. Kunne ikke forstå den var så kold. 10 min efter var projekt svømning slut. Da de små var puttet tjekker vi temperaturen på vandet. 15 grader varmt(Koldt). Det skal så være 24 grader varmt når man ankommer. Så havde vi lige en ting til at snakke med Novasol om når man kunne kontakte dem om Mandagen. Da vi ankommer til huset er der allerede brugt 35kwt siden de havde aflæst den og søndag eftermiddag tjekker min mand elmåleren igen. så er der lige brugt 100 kwt mere. Den første aften vi går i seng opdager vi at i det værelse vi (min mand og jeg) skal sove i er gadinet sat til af skimmelsvamp. Mega klamt! Endnu en ting at oplyse Novasol om. Samt at når vi åbnede vinduet på børnenes værelse faldt der en gummi liste ud. Mandag: Min mand kontakter Novasol. De beklager at vi ikke er tilfredse og at de vil få en mand til at besøge os. Samme dag ringer manden og fortæller at han er på jeg i Fårup sommer land og vi måske komme senere hvis vi var hjemme. Det var vi. Samme aften skriver han en SMS at han ville komme Tirsdag morgen kl 9. Han kommer tirsdag kl.9 vi viser ham alle de klamme fund og mangler på huset. Beretter om mangel af rengøring. Kold pool og det kæmpe el forbrug. Han fortæller os at der havde været en elektrikker i huset inden vi kom for at lave noget ved poolen. Så den skulle lige varmes op igen. SMART! Det var vi jo ikke blevet oplyst om. Men havde vi nu ikke opdaget det sad vi sikkert med regningen. Han lavede en masser notater mens han kiggede og vi fortalte. Han gik så ud i bilen og ville kontakte hovedkontoret. Kom ind i huset og sagde at de ikke var mødt på job endni, men at han ville kontakte os senere samme dag. Tirsdagen gik og vi hørte intet. Onsdag over middag ringede en anden mand og sagde at en Chef fra Novasol ville komme og kigge næste dag. Altså Torsdag. FLOT! Vi fandt jo også ud af om Mandagen at vi kun havde lunken vand og af det kun varrede kort tid inden det blev helt koldt! Fedt har det er et hus med Spa. Det kunne vi jo så heller ikke bruge. Forsøgte en gang. men opgav efter at måtte koge vand flere gange bare for at det var ca 20 grader. Da vi så lukkede vandet ud af spaen løb det på mærkeligvis ud under spaen og ned i poolen. KLAMT! Nå men Torsdag kommer denne her Chef. Hun kigger og notere og kommentere at vi er rigtig kommet på spejdertur. Sjovt! NOT! Hun køre igen og siger at hun vil nu kontakte den person i Novasol som står for det sommerhus vi har lejet. Han ville så kontakte os og snakke om en kompensation. Denne mand ringer Torsdag eftermiddag og vil give os rengøringen på de 1110, de ca 150 kwt der er brugt på at varme poolen op og 30% af lejen tilbage. Min mand og jeg snakker frem og tilbage torsdag aften. Fredag morgen ringer min mand og siger at vi ikke synes det er rimeligt. Han siger at det er standarden på huset og at vi jo også havde leget et billigt hus. Min mand spørger så manden hvorfor vi skal vente så længe på at der sker noget. Det kan han så ikke rigtig svare på. Det ender med at min mand spørger om han selv har børn. Det har han. Og om han ville lade sine børn sove i et rum med skimmelsvamp fra mandag til torsdag. det vil han ikke. Men hvorfor skal vi så? Få da fingeren ud af røven og arbejd noget hurtigere. Han tilbyder os på Rengøringen, Gratis forbrug og 40% af lejen. Ellers må vi lave en skriftlig klage. Vi snakker igen sammen om vores muligheder. Vi ringer og forhører os om en skriftlig klages varrihed inden en afgørelse. og godtager så deres bud og pakker og køre hjem den fredag. En dag tidligere.
Vi føler os snydt! Vi har ikke fået den ferie vi havde bestilt. og Service hvad er det? Næste gang lejer vi helt sikkert privat!
En ting er at vi oplyser om mangler og skimmelsvampen. Men tænk lige på at huset er lejet ud de mange næste uger. Får de så samme behandling. Fatter ikke Novasol kan leje et sundhedsfarligt hus ud.
Føler vores ferie er ødelagt og har det dårligt med at vores børn har sovet i dette hus. De kunne jo ikke komme med noget andet til os. Mener helt klart at vi burde have alle vores penge retur og at de så gav os en ny ferie på deres regning. Samt at de fandt en anden løsning for alle de næste familier der flytter ind i det hus de mange uger.
Tænker også at det er lidt pussigt at de kommer i huset og virker helt uvidende om husets stand og at man så når man aflevere nøglen får at vide at personen godt kender til problemet og at det virkelig er et ringe hus. En anden ting er at kaffemaskinen skulle man lige samle inden man kunne brygge kaffe og der var beskrevet at der var en tørretumbler, 1 barnestol og klimaanlæg. De ting så vi aldrig.
Så nu må vi bare vente og se om de overholder deres ringe kompensation. Men vi har heldigvis en masse film og billeder af huset og med ikke andet så er det absolut god forside stof til ekstra bladet eller et program på tv. Tænk at lade folk leje et hus med skimmelsvamp.
Winnie Svingel
Hans Toftholm, Volker Nagel og Jesper fandt anmeldelsen nyttig
Hej Winnie
Vi beklager meget de gener og oplevelser, som I har haft under jeres ophold i det nævnte hus. Alligevel stiller vi os uforstående over for jeres indlæg her på Trustpilot, da vi – som I selv nævner – har haft en medarbejder på stedet, med hvem I aftalte en kompentation for jeres oplevelser. Vi var derfor overbeviste om, at vi var enige om, at vi var nået til en fælles løsning?
Vi har taget hånd om de gæster, der har booket huset efter jer.
I er meget velkomne til at ringe til kundeservice på telefon 3914 3456 og spørge efter mig, hvis I ønsker det.
Ingrid Vallin Jensen
Kundeservicechef
NOVASOL A/S
Jeg havde i samråd med den øvrige familie lejet et dejligt sommerhus centralt beliggende i centrum af Lønstrup og med skøn havudsigt. Det var et sommerhus med 5 stjerner og det så rigtig lækkert ud i Novasols katalog.
Vi indtastede adressen på gps inden vi kørte hjemmefra. Vi troede vores gps viste fejl da vi var ankommet på adressen ,for sommerhuset lå slet ikke centralt men derimod temmelig langt fra centrum. Jeg målte ikke afstanden, som i kataloget var opgivet til 1 m, men mit gæt er der var ca 1500-2000 m til centrum.
Og hvad angår den havudsigt, som var angivet i kataloget, så eksisterede den slet ikke. Man kunne nemlig slet ikke se havet fra adressen.
Jeg kontaktede Novasol og de kunne tilbyde et afslag på 15%, hvilket er helt til grin men mere kunne de altså ikke give i afslag.
Eller sagt på en anden måde: Novasol tjener penge på at sælge en vare med falsk varebetegnelse. Hvorfor returnerer de ikke hele deres fortjeneste til kunden? Det er da en umoralsk måde at tjene penge på.
Det er sidste gang jeg har lejet et sommeshus hos Novasol.
Hej Morten Andersen.
Jeg beklager meget, hvis der har været fejl i oplysningerne om huset i kataloget, og at vi ikke har kunne finde en tilfredsstillende løsning på det. Du er velkommen til at sende en mail til service@novasol.com med dine bookingoplysninger, så vil vi gerne se på det igen.
NOVASOL A/S
Update på sagen 20/6-11: Novasol har rettet henvendelse og sagen er nu løst på acceptabel vis.
De burde have fået 0 stjerner - men det kan man ikke :-(
Kort sagt: Alt er galt med Novasol ! Booker 1 uge i et poolhus = 5000 kr. Rigtig mange ting virker ikke, huset er beskidt ved ankomst, poolen går i stykker mm. Poolen går i stykker og virker ikke en hel dag = kompensation 145 kr. Til grin. Bliver endda opkrævet for al det vand der er brugt til at efteropfylde poolen og strøm til at varme den op og skal gennem lange mailkorrespondancer for at få rettet op på fejlen.
Og så kommer pludselig en efterregning på rengøring som vi 100 % sikkert har gjort. Efter mange breve frem og tilbage og nu 2 måneder senere, kommer listen. Så vi har ingen jordisk chance for at modbevise noget. Se det er smart gjort af Novasol. Synd for mig.
De skriver at bl.a. Spa ikke rengjort. Den er bare ikke brugt en eneste gang !!! Brændeovn ikke rengjort. Den er heller ikke brugt. Men det kan jeg jo ikke bevise. Klage nytter ikke, de holder på deres.
Jeg skulle have filmet huset inden vi smuttede for vi gjorde rent i hver en krog, men det kan jeg jo desværre ikke bevise. Men Novasol - de har et kryds i bogen og så skal jeg betale 1600 kr. og jeg kan ikke gøre fra eller til. Andet end sprede budskabet: Hold jer langt væk fra Novasol eller husk at tage billeder/film af stedet inden I smutter, for ellers kommer regningen !
Hej Horn.
Jeg beklager meget, at du ikke er tilfreds med vores håndtering af de opståede problemer med poolen og kontrol efter jeres ophold i sommerhuset. Jeg mangler nogle informationer om, hvor I boede samt i hvilken periode I var der for at kunne hjælpe dig. Hvis du sender mig disse informationer i en mail til service@novasol.com, så vil vi gerne undersøge forløbet nærmere i forhold til poolen og rengøring.
NOVASOL A/S
Vi har flere gange benyttet Novasol, bl.a. til Tjekkiet, og vi har altid været meget tilfredse. Desværre gik det så ikke helt som forventet til vores ferie i Sydfrankrig 2011. Vores lejemål manglede en pool, men Novasol gjorde os opmærksomme på det inden vi tog af sted.
Novasol gav os alle muligheder for at ombooke, få prisnedslag, eller helt aflyse vores ferie med fuld refusion.
Se DET er god service. Vi booker hos dem igen næste år.
Hej Flemming Stryg.
Tak for de rosende ord om vores kundeservice :-) Vi glæder os til at få besøg af jer igen en anden gang.
NOVASOL A/S
Min kære mor fyldte 70 år i august 2010, og jeg inkl. mine 3 søstre havde derfor besluttet os for at splejse til et gavekort til leje af et hus hos NOVASOL. Glæden var stor, og min mor og far så meget frem til et dejligt forårsophold i et af NOVASOL's feriehuse.
Min mor og far lejede et hus ved Tengslemark Lyng i Vig, for 2 uger (d. 2/4 - 16/4) og kunne se frem til en dejlig ferie med deres hund.
Det var et hus som havde plads til 8 sovende gæster, til trods for at det var dem alene. De brugte derfor også kun 1 af værelserne. I wekenden imellem besøgte vi dem og havde en overnatning i huset.
Min mor og far havde bestilt huset uden rengøring, det ville koste 7-800 kr for at NOVASOL gjorde det rent, så de penge ville de selvfølgelig gerne spare ved selv at gøre rent.
Da de ankom til huset lå der flere steder bænkebiddere indedørs, så min mor måtte støvsuge da de ankom.
Da de 2 uger efter skulle hjem, tilbød min mand og jeg at komme op og hjælpe dem med rengøringen af huset, inden de skulle være ude kl. 10. Vi 4 mennesker brugte 2 timer på at støvsuge, vaske gulv, tørre støv af, gøre køkken og badeværelser rene, og hvad en fuld rengøring ellers indebærer. Kort sagt, der var renere da vi forlod huset end da de kom!
Trods det får min kære mor få uger efter, besked fra NOVASOL om at huset ikke var gjort tilstrækkeligt rent!?
Hun sendte en klage til NOVASOL, og fik tilbage en redegørelse for hvad der ikke var gjort rent, og ja, det var jo stort set alt i huset + de tæpper som sjovt nok ikke findes i huset!?
Jeg ser mig MEGET uforstående over jeres behandling af jeres gæster, og man kan da ikke undgå at få en følelse af at i ikke stoler på jeres kunder.
For min mor og far er det ikke pengene det handler om, men er nu blevet til en principsag. At min mor får en følelse af at hun er et dovent menneske, som ikke kan finde ud af at gøre rent, det er under ALT kritik. Og det har bestemt fået mig til at aldrig ville benytte mig af NOVASOL, og ej heller anbefale (snarere fraråde) det til andre!
Om ikke andet skylder NOVASOl min mor og far en undskyldning for dårlig kundeskik!
Hej Lotte Flindt.
Vi vil gerne undersøge forløbet nærmere ud fra din anmeldelse. Vi kontakter dine forældre direkte, da huset er lejet i deres navn.
NOVASOL A/S
Vi lejede i uge 8 sommerhus i Marienlyst. Vi havde glædet os til lidt afslapning men det blev det langt fra. Vi ankom søndag lige omkring spisetid, til et hus hvor rengøringen var mere end mangelfuld, så vi startede med at gøre rent. fik tændt op i brændeovnen og skruet op for gulvvarmen, men denne virkede ikke, brændeovnen skulle fodres konstant så der røg næsten 5 sække brænde til mandag formiddag. Der var ingen varmt vand der manglede lyspære flere steder. Mandag morgen ringede vi til novasol som ganske vist sendte en mand som fik gulvvarmen tændt, skiftet pære der hvor de manglede og tilsidst fik han også det varme vand i gang, (rørene var frosset), samt udtalte at brændeovnen virkede perfekt ??? selvom man dårligt kunne justere spjældet og at det var helt normalt. Da vi mandag aften kom tilbage til huset var der vandskade på badeværelset, hvilket jo næsten var forudsigeligt, så der måtte vi i gang med at tørre op, fik stillet en spand under der hvor det dryppede fra, men men hold da op hvor det dryppede så vi tømte spand ca hver anden time hele aftenen og natten. Tirsdag tog kæresten ind til novasols kontor og fortalte om vandskaden, en medarbejder tilbød et nyt hus, men vi afslog dette og tilbød at fortsætte med at tømme vand ud, da vi kun skulle være der en dag mere. Medarbejderen sagde at når vi var fleksible så var der mulighed for refusion i lejebeløbet, dette accepterede vi og troede jo så at nu var alt i orden. Vi brugte på 3 dage 2 kubimeter vand, til trods for at vi hverken brugte bad eller spa. Vi ringede igen onsdag formiddag og sagde at der nu løb så meget vand ud at spanden skulle tømmes en gang i timen og at vi ville afrejse huset først på eftermiddagen.
Vel hjemme igen efter en noget anstrengt ferie afventede vi så en endelig afregning og den kom også uden den mindste smule refussion, hvilket bevirkede at vi selvfølgelig kontaktede novasol, forelagde vores problem, men det eneste vi kunne få var et fradag på 45 kr for al det vand vi havde tømt direkte ud i kloarken. Så en ting er helt sikkert VI BRUGER ALDRIG MERE novasol og vil også fraråde andre at benytte sig af novasol ud fra vores oplevelse.
Vi har efterhånden lejet en del feriehuse rundt i danmark og har altid oplevet det positivt og altid fundet en brugsvejledning i husene hvor man kunne læse det mest basale omkring div. ting angående lejemålet hvilket ofte er en stor hjælp, men en sådan fandtes der ikke i dette feriehus, hvilket vi også påtalte flere gange, men det eneste svar vi fik var faktisk at alt teknik kan gå i stykker, brugermanualen nævnte man ikke, dette er i vores øjne også et stort minus.
Hej Helle.
Vi vil undersøge forløbet igen, ud fra det du skriver her. Du vil høre fra os, så snart vi har gennemgået det.
NOVASOL A/S
Vi havde i uge 7 valgt at give novasol en chance til, da vi tidligere havde lejet hos dem, og hvor vi modtog et beskidt hus, og total uacceptabel kunde service. Men vi tænkte at det nok bare var den ene gang, men NEJ NEJ NEJ vi blev sgu klogere, da vi sad i lorten igen i uge 7. Jamen jeg vil beskrive det kort, da det ellers vil tage alt alt for mange dage for læserne at læse det igennem ;-(( Vi kom til et beskidt sommerhus, det trak igennem vinduerne, så min søn på 3 1/2 blev rigtig syg og lå i sengen. BRUNT vand, som vi fik afvide af novasol at det var meget normal oppe i det område, trods alle naboerne, og her iblandt var der fastboende, som aldrig havde set brunt vand. Blev inviteret ind af en sød nabo, for at hun kunne vise mig deres vand var klar!!! En møg beskidt pool, ulækre nullermænd i hjørnerne, en så beskidt emhæt, at den næsten ik kunne suge, før vi gjorde den og køkkenet rent( Der startede vi lige vores ferie, og tog en times rengøring ;-(() Spaen benyttede vi ikke, da det på ingen måde var indbydende at ligge og slappe af og nyde ferien i brun vand!!! Radioen virkede ikke da der ingen antenne var. Vi kontaktede novasol, men de vil intet gøre, heller ikke finde et andet sommerhus til os, så vi kunne nyde ferien. Vi valgt at ringe og sige til novasol, at vi ikke vil gøre sommerhuset rent for det måtte de give os for kompentation!!! Men vi valgte at gøre det rent( vi tog 2 1/2 time inden vi tog afsted) og for at se om novasol var kritiske med deres rengøring!!! De er fulde af løgn, der har aldrig været en for at tjekke det sommerhus, for de har trukket rengøring fra depositumet!!! Dog sagde de også at de vil gi os noget for det vand som vi havde ladet løbet(det fik vi afvide af en fra novasol)for at se om det brune forsvandt, men ak ak de har trukket 90 kr, jamen det er jo virkeligt som at tro man har været i en rigtig dårlig film!!! Aldrig vil jeg leje hos dem igen, og vil gøre alt hva der står i min magt for at fraråde andre til at leje hos dem!!! Men man må jo bare konstatere ud fra denne side, at vi jo desværre ikke er de eneste!!!!
Hej Sabine.
Jeg kan se, at vi har modtaget en mail fra dig i weekenden. Vi ser på det hurtigst muligt og vender tilbage til dig.
NOVASOL A/S
Lejede i sommer et hus i udkanten af Rom, sammen med famillie og venner.
Da vi ankommer til huset, skal vi melde os i en lokal butik som står for det praktiske. Desværre taler de kun italiensk.
Da han viser os rundt i huset, ligger jeg mærke til at der er beskidt og udenfor i haven og på terassen er der synligt hundelort, den nederste del af haven er ikke vedligeholdt i det der ligner flere år med meterhøjt græs. Dermed kan over halvdelen af haven ubrugelig. De børneaktiviteter der følger med, gyngestativ og sandkasse kan ikke bruges. Gyngestativet står i den tilgroede have, og er ikke til at komme i nærheden af, og der ligger flere hundelorte i sandkassen.
Undervejs forsøger jeg flere gange at rette opmærksomheden mod det beskidte hus og hundelortene og den tilgroede have. Men der trækkes blot på skulderen herfor.
Derefter tager vi en hurtig snak i gruppen og bliver enige om, at det´ikke skal ødelægge vores ferie, så vi bruger resten af dagen på at gøre huset rent og fjerne hundelortene.
Vi har huset i 14 dage, og i beskrivelsen af huset står der at der er en vaskemaskine til rådighed. Det er der desværre ikke, og vores italienske kontaktperson, forstår ikke helt hvad vi snakker om. Men ok, vi kan vaske tøjet i badet og det tørrer jeg hurtigt i den italienske varme, så det går også.
Da vi skal hjem meget tidligt lørdag morgen, kommer kontaktpersonen forbi fredag aften. Her bliver vi præsenteret for en ekstra regning på blandt andet sengetøj, selvom vi ikke har brugt deres og på forhånd havde sendt besked til det italienske kontor om at vi selv medbragte sengetøj og derfor ikke ville benytte deres. Vi har heller ikke modtaget noget sengetøj. Derudover vil de have betaling for el, selvom de ikke vil vise os måleren og ligeledes for rengøring, selv om de tydeligt ikke har gjort rent.
Vi diskutere frem og tilbage, så meget man nu kan når der tales 2 forskellige sprog. Vi kan ikke ringe til Novasols kundeservice grundet tidspunktet, derfor foreslår jeg, at vi betaler og herefter retter henvendelse til Novasol når vi kommer retur til Danmark, eftersom et respektabelt firma naturligvis vil tyræde i karakter og sørge for at få disse ting bragt i orden.
desværre er meddelsen fra Novasol efter flere måneders venten og flere klager og rykken efter svar, at de har talt med det italienske kontor, og at de siger at alt var i orden. Derfor afviser de vores klage.
Det er dybt forkasteligt, dels at de bruger så lang tid på en simpel klage, og at deres klageprocedure er, at de blot kontankter det italienske kontor, som gladeligt melder at alt er i orden.
Jeg har flere billeder der understøtter min påstand, men det vægter intet i deres procedure.
Heldigvis var vi 10 afsted, og vi fortælle gladeligt om ferien og om vores oplevelser med Novasol.
Hej Søren.
Jeg er ked af at læse, at der var flere ting, der gik galt, da I lejede et hus i Italien. Ud fra dit navn, kan jeg desværre ikke finde frem til jeres papirer. Du er velkommen til at ringe til kundeservice på telefon 3914 3456 og spørge efter mig, så vil jeg gerne gennemgå det sammen med dig.
Kundeservicemedarbejder
Vi har lejet flere sommerhuse gennem Novasol, vi har altid valgt 5 stjernet sommerhuse og har været meget tilfredse med især huset i Jegum Ferieby og huset ved Kvie Sø, de havde alt hvad man kunne ønske sig og havde brug for.
Et hus som vi lejede vi Rendbjerg, var ikke tip top gjort rent, da vi ankom og da vi rejste mente Novasol at VI ikke havde gjort ordentlig rent, men jeg havde taget billeder ved ankomsten og derefter blev kravet på rengøring annulleret.
Men ellers kan det varmt anbefales at leje sommerhus fra Novasol, det er både nemt (booker og betaler via novasol.dk) og der er god service, mens du er i sommerhuset, hvis nu opvaskemaskinen skulle gå i stykker :) Novasol kontaktede udlejeren og 2 dage senere var en ny opvaskemaskine indstalleret.