We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Nyboderboghandel anmeldelser

Nyboderboghandel Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Nyboderboghandel før du handler og giv selv din bedømmelse af Nyboderboghandel 2
Godt
7.2 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Nyboderboghandel

Nyboderboghandel

Altid god service.

Jeg fik overflyttet mit medlemsskab fra 'Gyldendals bogklub' til Nyboder boghandel.
Der var en masse bøvl forbundet med overflytningen til 'min' boghandler -både for medarbejderne i Nyboder boghandel, og undertegnede.
Men den hjælpsomhed og tålmodighed medarbejderne i Nyboder boghandel udviste i den forbindelse, var rigtig flot. TAK!
Derudover får man i al almindelighed en rigtig god og imødekommende betjening, og de ansatte gør deres bedste for at skaffe de bøger hjem man er interesseret i og som de ikke lige har stående pt.

Det eneste jeg kan udsætte på butikken er, at den virker gammel og nedslidt.

Nyboderboghandel

Forrygende service

Handlede i gamle dage meget og gerne i Nyboder Boghandel, men bor ikke længere i København. Da jeg søgte på en bog, dukkede de imidlertid op som internetbutik (www.nyboderboghandel.dk), så det var jo fint. De kalder sig et Eldorado for drengerøve - men vi andre kan nu også godt handle der. Svarer hurtigt på mail, sender lynende hurtigt (dag-til-dag) og leverer på alle måder rigtigt god service.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk