[REPLY]
jeg handlede hos nytedb. og fik min varer 1 dag efter. det er bare en service.
Nytedb.dk er et ganske fint sted at handle.
Jeg bestilte nogle RAM samt et fladskærms TV 42" , som jeg modtog efter 2-3 dage uden nogle problemer eller noget . Det rigtige beløb blev trukket og fik mine varer til den lovede tid . Og de er gode til at skaffe de rigtige priser , ringede ind og snakkede med dem og de gav mig en billigere pris end på mange andre hjemmesider , og de er gode og nemme til at forstå mig som ik har så meget forstand på computere ( God service ) ..
5 Stjerner herfra !
Mvh Martin Pedersen
Jeg kan kun sige at min sidste handel var jeg yderst tilfreds med, på en skala fra 1 -10 får i 10.
Det bliver helt sikker ikke sidste gang.
Bestilte SD kort + højtalere. Hørte ikke fra dem i 14 dage, selvom varen tilsyneladende var på lager. Ringede til dem og fik at vide, at de aldrig havde haft højtalerne. Men de ville sende SD-kortet med det samme. Kom aldrig, så jeg endte med at afbestille ordren helt.
Nu har de sørme også oprettet en norsk site mediaz.no
Organisasjonsnummer: 993 140 341
Navn/foretaksnavn: YRK GROUP
Organisasjonsform: Norskregistrert utenlandsk foretak
Morten Lassen fandt anmeldelsen nyttig
Fupfirma. Jeg bestilte en USB-nøgle. Beløbet ca kr. 600 blev trukket, men trods talrige mails og forgæves forsøg pr. tlf. dukkede varen aldrig op.
Jeg anmeldte firmaet til min bank, og jeg fik beløbet refunderet.
Jeg adv arer stærkt mod at benytte dette firma !!
Helge Mørdrup Jensen
Morten Lassen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har bestilt og er blevet trukket for et varekøb på www.nytedb.dk's hjemmeside.
Varen som var annonceret på lager fik jeg efter købet, via mail, at vide var i restordet i knap 2 måneder. Da jeg rykkede for varen fik jeg at vide at den var blevet beskadiget og de ikke havde en ny på lager, herefter et telefonen lukket og internetbutikken lukket og jeg SNYT.
Virksomheden har decideret snydt mig for 3.440kr, da de ikke har leveret mine varer efter 6 måneder, men har trukket pengene. Så simpelt kan det siges. Jeg har prøvet gennem længere tid at få mine penge tilbage, uden held, de svarer ikke på mine henvendelser.
Michael Götzsche fandt anmeldelsen nyttig
Nytedb er et fupfirma. Ejeren, Carsten, lover hver dag at varen bliver sendt, men det er ikke sket. I dag d. 26/8 2008 gør jeg alvor af mine trusler og offentliggør dette forhold. Har endvidere i dag fået fejlmelding på samtlige mailadresser i nytedb.dk (de har tidligere virket)
JF, Frank Lindeskov og Helge Mørdrup Jensen fandt anmeldelsen nyttig
Tog pengene - sendte aldrig varen.
Adskillige henvendelser - masser af løfter og løgne.
Endte med en indsigelsessag i banken for at få pengene retur.
Yves Rukura som står bag YRK group har flere selskaber som kommer i modvind pga metoder der kun kan betegnes som svindel.
JF, Michael Götzsche, Frank Lindeskov og Helge Mørdrup Jensen fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har handlet der flere gange og altid fået varen til tiden. supper butik.
Jeg kan varmt anbefale andre at handle der.
Helt fin levering, og ingen problemer overhovedet.. Prisen er også helt i bund
MVH en tilfreds kunde
Jeg bestilte medio juni et TV, som ifølge deres annnonce var på lager, de ringede dagen efter og meddelte, at de alligevel ikke kunne levere straks, hvorfor ordren blev annulleret. En måned efter ringede de og sagde, at de "ved en fejl" var kommet til at trække 6.590 kr på min konto, men at pengene ville bliver tilbageført igen. Dette er de nu ca. en måned stadig ikke blevet. Firmaet reagerer overhovedet ikke på mine henvendelser.
Jeg har nu via banken lavet indsigelse til PBS, men jeg har også anmeldt firmaet til politiet, da jeg betragter det som tyveri, og jeg vil på det kraftigste fraråde andre at benytte firmaet.
JF fandt anmeldelsen nyttig
ja jeg har købt en del hos dem og jeg har aldrig haft problener med dem tverdigmod er aldtid blevet behandlet godt
m.v.h
elprepsi
Dette firma var bevidst ude på at snyde mig ved et køb af en fladskærm. De hævede pengene fra mit dankort uden at lave en faktura. Derefter holdt de mig hen med tom snak om forkerte leveringer og fupleverandører. Det ender med at ordren annulleres og de lover at indsætte pengene der er hævet på min konto. Det sker aldrig. De er fupmagere og er kun ude på at snyde og bedrage. Deres kundesupport består at frække teenagere der sidder og griner af en. Mails svarer de ikke på.
Denne butik kan jeg lide at handle i.
nytedb levere varen til tiden, og den er pakket i holbar embalage.
Super handel og levering til tiden... varer var som forventet så kan varmt anbefales til andre.
Jeg har handlet i butikken flere gange og altid fået en professionel og behagelig betjening, og varerne er altid kommet til tiden, derfor fortjener nytedb 5 stjerner fra mig.
Nu er det 3. gang jeg har handlet med nytedb.dk, og alle 3 gange har jeg fået varene efter 2-3 dage, og kan da ikke være til andet end 5 stjerner.
har købt meget af mit edb på netet, og jeg har ikke oplevet tilsvarende service, kvalitet, og levering andre steder. super side!!!
købte et fladskærm, fik varen som lovet,handler gerne med jer igen
jeg har bestilt nogle varer hos nytedb.dk og fik dem dagene efter.Derfor de fortjener 5 stjerner fra mig.
jeg har købt HD og jeg fik den 3 dage efter. prisen og fragt var super. derfor 5 stjerner fra mig.
jeg har kjøpe en pc hus dere og jeg er så fornøyd.jeg fikk den etter 7 dager,transport var billiger.vil bare si fra ti de endre som vil kjøpe at de kan kjøpe hus dere.mange takk
Købte dele til ny computer og var yderst tilfreds med at handle der.
Varene blev afsendt med det samme og kan følges via "track and trace"
for en uge siden bestilt jeg en digital kamera. Den modtog jeg 2 dage efter at have bestilt den.
udover det er jeg glæde for kameraet. Prisen og kvalitet er meget rimeligt.
hurtig levering, god kundeservice, og kvalitetsvarer som bestilt
Pakken jeg bestilte modtog jeg efter 2 dage uden nogen som helst problemer. Derudover er alle deres varer meget billige!
God hjemmeside, gode varer.
De har lidt problemer med leveringstid på varer som ikke er på lager, og med reklamationsretten. Ellers er det ok
Jeg har handlet hos nytedb flere gange, uden problemer og med hurtig levering. derfor vi jeg handle der igen
bestildte et kamera de trak pengen 3 dage efter.6 uger efter ingen kamera ingen penge. ringer ca 2 gange om ugen sludder for en sladder man får en fornemse at det er bevist at de holder en hen. for den vare jeg bestildet har de på nettet . uge efter uge med 2-7 dage levering.
max
Warning! This site is run by the same person(s) as:
www.it-priser.com
www.specialpriser.dk (already closed)
www.ekstrempriser.dk (already closed)
The owner, YRK Group ApS, is notorious for overcharging or charging credit cards without delivering.
Whenever their reputation catches up with them, they simply change the domain-name. Thus the large amount of different domains, with some already closed. Furthermore they do not register domains in the company name, but uses straw men to open the various domains. Suspect trader all around.
Advarsel! Denne side bliver drevet af samme person(er) som:
www.it-priser.com
www.specialpriser.dk (allerede lukket)
www.ekstrempriser.dk (allerede lukket)
Ejeren, YRK Group ApS er berygtet for at opkræve højere beløb end angivet på siden, eller simpelthen lave PBS-trækket for den bestilte vare, uden at levere.
Når deres rygte indhenter dem, skifter de blot domænenavn. Derved det store antal forskellige domænenavne, hvoraf flere allerede er lukket. Derudover opretter de aldrig domænerne i firmanavnet, men bruger stråmænd til at oprette de forskellige domæner. Alt i alt en meget mistænkelig forretning.
Claus Hansen, JF, Jakob Vels og Henrik Helmø Larsen fandt anmeldelsen nyttig
Bestilte 3 varer hvor af en blev leveret, en vare var forkert og en vare var i restordre.
Hele beløbet blev hævet på mit dankort. Har skriftlig og telefonisk annulleret ordren på de manglende varer, da de ikke kunne oplyse leveringstid. En af de manglende varer blev herefter leveret.
Har efter talrige telefoniske henvendelser ikke fået pengene for den sidste ikke leverede vare retur.
Alle varer jeg har set i deres eshop står til 2-7 dages leveringstid, da jeg bestilte mine varer, var det endda 2-4 dage. Også den vare jeg nu i 1½ måned ikke har fået står stadig til 2-7 dages leveringstid...
De svarer aldrig på email, og siger selv at deres email ikke fungerer. De lover som regel at de vil få en kollega til at klare sagen, men kan aldrig selv gøre noget ved det her og nu.
Så mit indtryk er er at de leverer hurtigt hvis de kan skaffe varen, men forvent problemer hvis de ikke kan levere.
Ja så forstår jeg godt at han var ligeglad med at jeg ville bedømme ham her på siden der skal noget til at rette op på deres omdømme kan jeg se.
Ville reklamere et grafikkort, fik en historie om at man selv skulle henvende sig til producenten! det noget vrøvl det er hans problem. Lad være med at handle der, der er for sølle kundepleje, havde jeg dog bare læst denne side før jeg handlede så havde dette været undgået.
Jeg bestilte et sæt højttalere hos dem. Pengene blev hævet dagen efter bestillingen, men jeg har intet modtaget her 14 dage efter. Deres telefonsupport - eller mangel på samme - har jeg opgivet. :(
Jeg fik bestilt en buffalo media station 750 gb, kunne ikke skaffe den andre steder de havde den ikke på lager og produkter kunne først skaffes 3 uger senere, men her fik jeg varen inden for en uge...
De er so dumme at tror at hvis de selv roser sig selv, vil folk tror på dem. ):
Jeg har bestilt nogle ram og DVD-brænder. Først truk de helle beløbet, så kommer varen efter 4 dage, så manglede 3 DVD-brænder og 2 forkerete RAM (som jeg sendte retur med post dk). Jeg sender mail til dem flere gange men ingen svar. Nu har overgivet sagen til Banken for at få mine penge.
Folk Husk man har kun 28 dage, hvis man har indsigelse på transaktionen.
De forsøger at trække tiden ud for at du ikke kan få dine penge tilbage.
GÅR ALDRIG TILBAG TIL EN FUSER.
Jeg har selv bestilt en Microsoft Intelli Explorer 3.0 hos Nytedb.dk, jeg fik en mail om betaling godkendt d. 1 maj og beløbet er overført fra min konto til dem.
Der stod på deres hjemmeside leveringstid 2-4 dage, dagsdato er d. 19 maj. Jeg har ikke set skyggen af musen endnu, og har ringet 2 gange for at høre om status.. Jeg bliver mødt af en inkompetent medarbejder, hvis system ikke er "opdateret". Jeg giver vedkommende mit mobil nr. men regner ikke med at høre noget, med mindre jeg selv ringer.
Jeg kan absolut ikke anbefale NYTedb.dk
Har nogen samme erfaring, er i velkommen til at kontakte mig.
Update:
Igår d. 19 maj, ringer jeg ind til nytedb.dk og får min ordre annulleret, så er de til gengæld hurtige, når det den vej skal gå. Får prompte svar:
Order Update: --------------------------------------------------- Ordre ID: 3368 Detailed Invoice: 3368 Date Ordered: 01-05-2008 20:59:06 The comments for your order are:
ANNULLERET EFTER TLF SAMTALE..
MVH STELLA
nytedb.dk
Your order has been updated to the following status: Ordre anulleret your message
Jeg siger samtidig i telefonen, at jeg forventer mit overførte beløb bliver tilbageoverført. Og at de vil høre nærmere fra mig, hvis dette ikke sker. Jeg har i dag hverken hørt eller set noget eller set en tilbageoverførsel.
Bestildte en cpu og nogle ram.
De sendte mig rammene og trak penge for hele forsendelsen.
De sendte ingen info, om at cpuen var i restordre, eller hvor længe det ville tage.
Først da jeg ringede, fik jeg at vide at de ikke kunde finde min ordre og at den pågældene cpu, åbenbart slet ikke eksisterede hos produsenten. Men de kunne se at de havde sendt rammene og hævet for både ram og cpu, det viste han da godt var ulovligt, men det gjorde de når de lavede en del-leveranse.
Nu er det spændene om de tilbageføre pengene.
Det korte af det lange er, hold jer langt væk fra dette firma.