We are hiring!

Seneste anmeldelse
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (27)
Odense

Mødet men ignorance og inkompetente medarbejder.

Jeg har haft mange gode oplevelse med kommunen før i tiden, men der har også været en del af de dårlige. Især når man opdager at DE ar lavet en fejl og skal gør dem opmærksom på dette. Man bliver stillet om fra den ene til den anden medarbejder og det lyder til, at ingen kan hjælpe eller ikke har kompetancer dertil. Jeg har i dag talt med 9 forskellige medarbejder i Odense Kommune før jeg kunne få fat i en der kunne hjælpe mig, godt nok efter en længere konsultation med en anden medarbejder.
Det kan simpelhen ikke passe at man, som borger skal kontakte kommunen flere gange omkring den samme sag, selvom man blev lovet at det hele skulle være på plads! Derefter bliver man "kastet" rundt mellem medarbejder, der ikke har kompetencer til at hjælpe kunden, samt ikke kan stille om til en, der har forstand på det område. Det er først når man bliver sur, at der bliver lyttet til hvad man har at sige. Dette er simpelhen alt for dårligt! Odense Kommune burde udvise profesionalitet istedet for bliver man mødt men ignorance og inkompetente medarbejder.

Odense

Alt for lang sagsbehandling af handicappede

Sygemeldt nu på 5 måned fordi et handicap forudsager at jeg ikke kan stå over længere tid af gangen eller kan gå særligt langt uden at få stærke smerter, der desuden kræver receptpligtig medicin for at jeg overhovedet kan holde det ud.

OUH's dom er klar: Omfattende operation eller specielle indlæg til ca. 1100 kr, der måske kan forhindre at jeg skal igennem den omfattende operation og være sygemeldt i helt op til et år.
De indlæg skulle jeg prøve af i mindst 3-4 måneder for at se hvordan det går og fik en tid i Februar, hvor jeg skal på OUH igen til evaluering af den prøvetid med indlægende er gået.

Nu har jeg ventet i over 1 måned på at få svar fra Odense Kommune om vil hjælpe mig med de ortopædiske skoindlæg, der måske kan forhindre den omfattende operation, selv om at de har fuld adgang til papirerne fra OUH der helt nøjagtig beskriver hvad der er galt og hvad der er behov for, så jeg kan vende tilbage til et delvist normalt arbejdsliv.

Inden længe er jeg nød til at henvende mig til OUH og få en ny tid længere ude i fremtiden, for at kunne få de mindst 3-4 måneders prøvetid med de ortopædiske skoindlæg som de gerne vil have, pga. Odense Kommune's sløve sagsbehandling, så det længere er jeg naturlig vis også sygemeldt fordi jeg ikke kan genoptage mit gamle erhverv, der kræver at man står op og går hele dagen, hvilket jeg ikke kan klare i min nuværende situation.

Så bundkarakter til Odense Kommune for at have en langsom sagsbehandling, når det drejer sig om borgere med et dokumenteret handicap.

Opdatering 4 Januar: Har stadig ikke hørt noget som helst fra kommunen. Har desuden været på OUH for at få lavet min tid om til længere ude i fremtiden.

Opdatering 19 Januar: Så er der kommet svar: Afslag på hjælp
Opdatering 26 April: Klagede over afslaget på hjælp 19 Januar og har stadig ikke hørt noget, trods gentagene klager over den lange sagsbehandling af klagen.

Dette er Odense Kommune mine damer og herrer. De er totalt bedøvende ligeglade med deres borgere der har et handicap og derfor kun den absolut laveste rating værd.

Odense

Bedste kommune jeg har oplevet.

Masser af grønne områder/natur i forhold til vi er i en større by. Masser af investering i ting, der ikke giver direkte afkast i pengekassen igen, men udelukkende er der for folkets skyld.

Perfekt snedrydning, boliggaranti. Selv servicen har været fin på servicekontoret mm.

• Odense, DK
  • 11 Anmeldelser

God hjemmeside!

Jo mere selvbetjening via nettet, jo bedre (blot min uforbeholdenhed mening...)

Ok kommune

Odense Kommune er ok til at udvikle nye planer. Kan dog godt bruge mere tid på effektuering af planer, eks. letbaneplanen

• John Doe
  • I en Drone i internationalt farvand, DK
  • 48 Anmeldelser

Så Skete Det (!?)

Odense Kommune er meldt til politiet, efter at fortrolige papirer er blevet fundet i en skraldecontainer

Odense Kommune

Odense Kommune er som udgangspunkt en ganske udmærket kommune, der gør hvad de kan med de midler de nu engang har. Det kunne være bedre, men der er ikke penge til det.

De får 3 stjerne af mig og en tak for kampen.

Thumbs up.

Jeg er rigtig glad for at bo i O'ense, men der mangler studiepladser. ØV!

Fed by

Bor i Vollsmose. Det er ikke så slemt som folk siger.

Så forbanede langsomme.

Så lange sagsbehandlingstider på al ting

Per K fandt anmeldelsen nyttig

Tungt

Først står man i kø for at få et nummer til den kasse der skal hjælpe en. Herefter står man så i kø igen.
Mange af medarbejderne er flinke og servicemindede, enkelte er rene skrankepaver og andre igen burde aldrig have et arbejde hvor de skal have med kundeservice at gøre.

• Odense, DK
  • 6 Anmeldelser

Langsom sagsbehandling

I to år har jeg ventet på en afgørelse fra Odense Kommune (flexjob), men der er indtil videre ingenting sket (bortset fra 3 måneders virksomhedspraktik sidste sommer) og imens spilder jeg bare min tid herhjemme. Når jeg rykker for svar/afgørelse, er standardsvaret "vi har desværre haft sygdom på kontoret". Så lige for tiden er jeg ikke alt for glad for Odense Kommune. Jeg vil bare gerne igang med at arbejde, men det er åbenbart slet ikke i Odense Kommunes interesse... Eller hvad?

Per K fandt anmeldelsen nyttig

Odense

Børn og unge gør for lidt.

Har man børn der på den ene eller anden måde, har brug for kommunens hjælp, er det ikke odense kommune man skal henvende sig til.

• Langeskov, DK
  • 10 Anmeldelser

Snee inde i Odense

i 2010 boede vi i Odense c lige midt i det bedste område ved centrum. Men ak og vee, de skovler jo ikke snee i midtbyen. Vores bil stod stille i 3 uger, da vi ikke kunne få den ud grundet sne.

Odense

Det er vel som det kan være.

Det er vel som det kan være, uden at være rigtigt godt eller rigtigt dårligt.
Men der er helt klart plads til forbedringer !

Odense

HAr det meste - men ikke alt

Siden har det meste - men der er også basale oplysninger - f.eks. på børne- og barselsområdet, som man skal lede efter - og i nogle tilfælde må gå forgæves efter.
Kunne godt signalere mere kultur og liv - eftersom byens slogan er "At lege er at leve".

Odense

Jeg har fået en meget dårlig behandling

Jeg har stået uden tag over hovedet og hvor odense.dk ikke ville hjælpe mig. Samtidig havde jeg en datter på 19 år hjemmeboende, hun kunne ikke hjælpes med en akut bolig fordi hun var under 25 år.

Odense

Jeg er skuffet over deres behandling af folk der er syge

Jer er amputeret på venstre underben og må vente i flere måneder for at få en bevilling til en ny protese

peter krogh og Per K fandt anmeldelsen nyttig

Hmm...

Har ikke brugt dem meget, så det er vel okay.

www.huggehuset.dk

Odense

kun hjælp til de ældre er betænkelig

alt er nu elektronisk og det er umuligt for personer over 70 år og de føler sig utrykke

Studie Byen Odense

Er rigtig glad for byen, selvom jeg ikke så tit er nede på kommunen så har jeg aldrig haft problemer.

Er Odense din virksomhed?

Lær dine kunder bedre at kende.
Opret en virksomhedsprofil nu, så du kan besvare anmeldelser og få bedre indblik i dine kunders oplevelser. Det er gratis.