[REPLY]
Taxa har efterhånden for travlt til at kunne give en god service
Jeg bor i et område hvor der førhen var masser af taxi ( altså landtaxi )
Men det er nu blevet ødelagt så det hele er under Taxa Fyn.
Det er absolut INGEN fordel :o(
For det første er min nabo en ældre dame på de 80 sommer og da hun skulle have en Taxa for at køre hende til genoptræning på sygehuset ( efter et fald i vinters hvor hun brækkede armen ) så kommer der en Kvindelig chauffør og banker på hos hende ( nu er det jo ikke fordi at ældre mennesker høre til de hurtigste dyr i skoven ) så Taxachaufføren går rundt om huset hvor hun møder min kone og får at vide at vores nabo er hjemme og hun kommer om lidt men at hun ikke er så hurtig.
Chaufføren fra Taxa siger ok, men hun havde altså også andre som hun skulle hente så hun kunne ikke vente længere hvor efter hun går ud i bilen og køre sin vej ????
( havde hun været ansat hos mig = fyret ) mere elendig service skal man lede længe efter.
Mig bekendt så er taxabranchen et servicefag men det virker ikke sådan.
VIRKELIG DÅRLIGT. ( Nej den gang hvor vi havde vores små taxi på landet der var der sgu service til )
Men som med kommuner og amter og nu også med taxa.
Jo større det bliver jo mere elendig service.
Men det kan vi jo takke vores politikere for ( altså vedr. kommuner og amter/regioner )
Men vedr. Taxa Fyn så er det dårlig service og mangel på kundepleje mangel på ordentlige chauffører ( der skal så lidt til at tilfredsstille en kunde, prøv at opdatere jeres chauffører så man får den service man betaler for.
Det skal dog lige understreges at jeg kender flere chauffører hos taxa som er absolut ganske ubemærkede chauffører og gerne yder en god service, men de udgør desværre kun en håndfuld af chaufførene.
Jeg håber at taxa får strammet op.
-----------------------------------------------------------------------
MEN HUSK i kan bestille lige den vogn i vil køre i og det er jo et såkaldt FRIT land vi lever i ;o)
Så på den måde vil de dårlige chauffører muligvis blive nødt til at finde sig et job der passer bedre til deres kvalifikationer og serviceniveau.
------------------------------------------
Jeg skal bruge taxa en periode så i får resultatet af oplevelsen senere ;o)