Execution time: 1591ms

Anmeld virksomhed

OiSTER Mobilt Bredbånd - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 3 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (9. maj 2009)

Surf på nettet hele vejen fra Gedser til Skagen. De mobile bredbåndsnet (Turbo) 3G – gør det muligt at være online med computeren stort set alle steder i landet.

189 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

So ein Ding - 3G mobildata tour 2009 - dr.dk/DR2

www.dr.dk

Indsendt af   (9. maj 2009) (Rapportér til kundeservice)

Bredbånd til lavpris

www.bt.dk

Bedømmelse: "supernemt og billigt internet"
"Oister en god løsning for den almindelige netbruger"
"Absolut markedets bedste produkt til prisen og det bedste all round-produkt".

Indsendt af   (21. april 2009) (Rapportér til kundeservice)

3 intensiverer krigen på mobilt bredbånd

www.computerworld.dk

Mobilselskabet 3 lancerer et koncept, der sælger mobilt bredbånd efter Telmore-modellen.

Indsendt af   (14. november 2008) (Rapportér til kundeservice)
30. juli 2010

Meget langsom behandling og elendig kundeservice

22. juni fik jeg en bekræftelse på mit nye mobilabonnenemt og 24. juni sendte jeg dem en fuldmagt til at flytte mit nummer. Efter 14 dage ringede jeg for at høre hvad der skete og da jeg endelig var kommet igennem efter ca. en halv time med SÆRDELES høj ventemusik, skulle hun da lige se om de havde fået fuldmagten. Jo, det havde de, de havde bare ikke lige haft tid til at se på den endnu. Jeg sagde at vi skulle på ferie og at det hastede lidt. Hun skulle nok sørge for at der skete noget med det samme.

Ugen efter ringede jeg igen for at høre hvordan det gik. Der var stadig laaang ventetid i telefonen og de havde stadigvæk ikke nået at se på fuldmagten.

Jeg har naturligvis også skrevet flere mails, men har intet svar fået.

Nu kom jeg igen igennem - jeg var nummer fire i køen og der var 10 minutters ventetid. Der er sket en fejl i deres fælles nummerportationssystem og min flytning er blevet afvist. Men nu skulle han nok sørge for at der sker noget. Ja, ja, lad os nu se...

Hvis man bare skal have et nyt nummer, så går det sikkert hurtigt og nemt, men jeg er nu langt fra tilfreds.

Udvalgt anmeldelse om OiSTER Mobilt Bredbånd

19. juli 2010

Ikke så ringe!

Betilte abonnement via nettet og 2 dage efter ligger sim kort mv. i min postkasse. Sim kort i sat mobil og konto cheket på nettet. Alt virker som det skal hidtil overhovedet ingen problemer så max. stjerne fra mig.

• Mark
  • Hobro, DK
  • 58 point
  • 11 Anmeldelser
29. juli 2010

Billigt, nemt og hurtigt

Vi prøvede det mig og min mor, for det første var det billigt også var det nemt. Da vi bestilte det var det der dagen efter, og det virkede med det samme. Forbindelsen er altid god og der er aldrig noget galt med det.
De er super inde hos Oister så jeg vil godt anbefale det til andre.

28. juli 2010

For dårligt!

Da jeg hurtigt fik installeret mobilt bredbånd, blev det dog til min store skuffelse.

Jeg har 98% af tiden en signalstyrke på 49% og jeg svinger mellem 10-180 mp KB/s !

Jeg skrev derfor til kundeservice, og finder ud af jeg faktisk bor i en super zone, og har 2 master inden for 600m..

Jeg forventede et svar fra dem, men der skulle lige gå 2 uger.

Heller ikke fik jeg svar på hvorfor mit signal er på 49% og hvorfor jeg ikke kan komme over 180 KB/s. De lovede mig helt op til 2 mbit!

Det eneste jeg får svar tilbage er:

Tak for din mail.

På din nye adresse er der super dækning - du har 2 master indenfor ca. 600 meter. God dag.

Jamen tak for en så sandelig uprofessionel kundeservice.

Jeg mangler stadig at få svar på det med signalstyrken osv...

At ringe til kundeservice og vente 25min, er osse for dårligt - endda to gange.
Jeg overvejer kraftigt at skifte til et andet abonnement.

1 stjerne gives for hurtig levering.

• jsk
  • 10 point
  • 2 Anmeldelser
27. juli 2010

billigt

billigt mobilt bredbånd som virker næsten hver gang

26. juli 2010

Rigtig god service

Bestilte mobil abonnement m. tilhørende mobil sent torsdag aften. Sidder nu med mobilen i hånden mandag eftermiddag. Mere kan man vist ikke forlange.

24. juli 2010

Super stabilt - god dækning

Har haft Oister Mobilt bredbånd i en kort periode og var super glad for det. Jeg brugte det som supplement til mit normale bredbånd, og til den brug har det været helt perfekt. Samtidig er det også billigt og kundeservicen har været rigtig god over for mig.

23. juli 2010

Rigtig god oplevelse - indtil videre...

Bestilte 2Mbit trådløs internet via deres hjemmeside. Ingen problemer med installation. Hurtig levering. Klart anbefalingsværdigt.

23. juli 2010

Billigt!!

jeg har nu haft oister trådløs net i ca. 5-6 måneder =)
og købte det som tilbudet om at den første måned gir du kun 1 kr.
og det er fantastisk syntes jeg :)
gav kun 1 kr, og derefter har jeg så kun givet 159 kr hver måned.
og hvis man anbefaler venner og familie, og de så skriver min email, ind når de bestiller oister så giver de sørme også en hel måneds gratis internet til dig, jeg kan næsten kun skrive godt om dem, den eneste kritik jeg har til dem er at deres internet godt kan være lidt langsom engang imellem.

Sweet!

Jeg har købt Mobilt Bredbånd igennem Oister - en 2 mb forbindelse til 159 kr. om måneden.

Jeg kan KUN anbefale det! Jeg havde TELMORE mobilt bredbånd først - men det blev en anelse for dyrt ift. markedet - så skiftede jeg til Onfone (STOR STOR FEJL!) - jeg kunne knap streame en youtube video uden at den hakkede mange gange. Nu har jeg fået Oister, og jeg kan både streame youtube, downloade musik og surfe på nettet på samme tid.. Det er sindssygt nice, mega stabilt. Jeg bor godt nok også på frederiksberg hvor der sikkert er mange master, men fuldstændig upåklageligt.
Nu har jeg lige fået en mail hvor jeg kan få mobiltelefoni også, og spare 60 kr. på mit mobile bredbånds abonnement om måneden, nice!

Nice nice nice! Jeg var ellers ret skeptisk overfor 3s netværk - men herfra er der kun thumbs up!

Godt!!

Fik det tilsendt hurtigt efter kun 2 dage, og fik rigtig fin hjælp fra kundeservice da jeg havde brug for hjælp. God dækning, kan anbefales.

Elendig kundeservice

Jeg har lige ventet 47 minutter i telefonen på at komme til at tale med en medarbejder hos dem.
De undskylder det med, at de lige nu har ekstra travlt, men sidst jeg skulle have fat i dem (for et par måneder siden) var der også omkring 20 minutter ventetid.

De tilbyder at man kan skrive til dem, men skriver direkte på deres hjemmeside: "Du har altid mulighed for at sende os en mail på info@oister.dk. Behandlingstid på besvarelse af e-mails er: 10 hverdage."
De to gange jeg har skrevet til dem, var svaret 100% enslydende:
"Undskyld det sene svar, vi har desværre været ramt af ekstraordinært mange mails, hvilket har betydet, at vi har været længere tid om at svare.

Det letteste vil være, at du ringer herind.
"

Jeg fatter ikke at det kan tage dem 10 dage at skrive et standardsvar om at jeg skal ringe til dem.

J.B.A og kristian gerken fandt anmeldelsen nyttig

22. juli 2010

Mobilt Bredbånd den ringeste kundeservice og holder ikke hvad de lover

Kundeservice "der er i øjeblikket ekstra ordinært travlt vi beklager ventetiden" eller noget i den stil den høre jeg hver evig eneste gang jeg ringer til dem så ansæt dog for helvede nogle flere folk.. har ventet i 30 min og var stadig ikke kommet i gennem for at opsige mit abodement i fortrydelses perioden.

forbindelsen er meget langsom alle de omkring 8-13 steder jeg har være nu og de 4 af stederne skulle de dække fuldt men har endnu ikke opnået mere som 1 m/bit og mest omkring 700 k/b det er ekstremt langsomt og ustabilt og forbindelsen hopper af ind i mellem..

og så er man sikkert bundet et halvt år til det lort som man ikke har lyst til at bruge alligevel eller ikke kan bruge grundet den dårlige forbindelse.

Hold jer langt væk fra de amatører medmindre du elsker at blive snydt og vente i mellem 15-40 min på at komme til at snakke med kundeservice som egentlig ikke aner en skid om hvad de sælger alligevel.

og synes mange af de rosene anmeldelser de har fået stinker langt væk af fup og svindel.

og husk det er 3 der er prisvindene og ikke selve oister. sådan ser jeg på det.

Nicolai Lønne fandt anmeldelsen nyttig

19. juli 2010

Oister mobil er det værste!

*Ventetider på op til 40 minutter i kundeservice
*10 dages svartid på mail
*kundeservice medarbejder lyder somom han ikke ved hvad han snakker om!

her 20 dage efter jeg har fået en mail om at mit simkort er blevet afsendt har jeg stadig ikke fået noget..

Sebastian Westerhoff, J.B.A og Nicolai Lønne fandt anmeldelsen nyttig

Rigtig god dækning

Jeg har i forbindelse med oprettelsen af et mobilt bredbånd guide på nettet http://www.bredbaandmobilt.dk testet samtlige udbydere.

Jeg fandt at Oister performer yderst tilfredsstillende.

Interessant nok fandt, jeg at Oister mobilt bredbånd faktisk også dækker udemærket udenfor de størree byer, trods at oister ikke har roam aftale med TDC osm 3 mobil kører med.

Oister mobil

Som mobil udbyder har de meget at lære endnu må jeg indrømme. Man bestiller en telefon i deres shop og de sender hurtigt en mail med at man har betalt og så slutter festen. de er utroligt langsomme til at tilsende de købte telefoner / simkort og deres kundeservice kan ligge på et meget lille sted, Ufatteligt at man i dagens danmark stadig oplever at være i kø til en kundeservice i 30 - 40 Min for så at få en lovning på at de nok skal sende efterfølgene dag, men igen lover de vist mere end de kan holde for nu her efter 1 uge mangler jeg forsat min telefon men er da blevet de 600 kr fattigere.

Sebastian Westerhoff fandt anmeldelsen nyttig

8. juli 2010

OiSTER mobilt bredbånd

Jeg har i flere måneder afprøvet mit mobile bredbånd på følgende computere med Linux Mint 9. Det skal bare startes første gang man sætter modemmet i og det virker 100%.

8. juli 2010

Det virker

Er glad for oister hvor jeg har mobil syntes det er godt til smartfone 69 kr for fri sms og data det er billigt! enste minuser er at der ikke er så god dækning der jeg bor så den hopper på tdc og ( det er ikke beddere ) og at man ikke kan købe en telefon vis man er kunde! derfor kun 3 stjerner!

7. juli 2010

Super duper!

Jeg skulle til at flytte fra en lille by til en større... Jeg tjekkede signalet i den lille, hvor der ikk skulle være noget - men det var der alligevel... =D
Siden jeg så er kommet til "storbyen", har der ikk været nogle problemer... =)
Så ingen problemer, så kan kun give 5 stjerner...
Overvejer nu, at få abbonnement til mobilen også, pga. af priserne, men er stadig i overvejelsesfasen...

5. juli 2010

Oister smadere romantiken...

Jeg vil gerne lige sige rigtigt mang tak for at den usb dungel som vi var blevet lovet ville virke med det samme og som i ikke havde noget i mod at tage betaling for med det samme... bestmet ikke virkede og det faktisk endte med at min Kæreste måtte forlade roskilde Festival da hun ikke havde anden mulighed for at komme i kontakt med mig, det er lidt surt specielt taget i betragtning at vi mødes på rokilde festivla for 3 år siden og der med havde skulle fejere 3 års dag med jordbær og champange...så kan det godt være i kan sælge mig en dungel til 159kr. men i har også kostet mig en spildt roskilde billet og ikke mindst gjort det der skulle have været en fed oplevelse for kæresten og jeg til noget virkeligt trist... skilde tak oister..

3. juli 2010

God forbindelse, lidt langsom support

Jeg er glad for min internetforbindelse, men da jeg skrev til supporten med et spørgsmål tog det dem næsten en uge at vende tilbage.

Det var dog i en ferie, så jeg vil tro, at mange af deres supportere har været på ferie.

1. juli 2010

Uvidende "supporter"

Jeg har lige skiftet til Oister Mobil pga. deres fornuftige priser. Jeg har problemer med at få internettet gennem mobilen og til computeren til at virke.
Første gang, jeg ringer kan Thomas ikke hjælpe. Men han lover at ringe tilbage, når han har konsulteret en kollega, hvilket han ikke gør. I stedet gør jeg og får igen fat i Thomas, som ikke har fået talt med sin kollega - han lyder i stedet overrasket over at høre fra mig igen. Straks beder han mig om at få min telefon indleveret, så den kan blive helt nulstillet. Øh? Du vidste ikke selv noget om problemet og du har ikke talt med din kollega. Nu vil du have min telefon nulstillet? Amatør!
Jeg forlanger at blive ringet op af en kompetent kollega dagen efter (d.d.), men i stedet ringer Thomas sgu igen og jeg nægter simpelthen at tale med en så inkompetent person. Flere gange i går bad han mig om de samme oplysninger igen og igen. Og det er da virkelig noget, der kan pisse mig af.
Hvis ikke, jeg selv løser det her problem inden for højst et par dage, skifter jeg væk fra Oister igen og anbefaler enhver at gøre det samme, hvis skaden er sket - ellers så hold jer væk fra starten af!

J.B.A fandt anmeldelsen nyttig

6. juli 2010

Kære Christoffer

Efter at have talt med dig 2. juli, er jeg glad for at kunne konstatere, at du har fået løst problemet med forbindelsen. Vi ønsker naturligvis altid, at finde en god løsning på de henvendelser vi får i vores kundeservice.

Jeg er meget ked af, at du ikke var tilfreds med din første kontakt til vores kundeservice. Jeg har talt med begge medarbejdere, du har talt med hos os, og det viser sig, at vi uheldigvis har misforstået dit problem ved din første henvendelse – det er vi rigtigt kede af.

Jeg er meget glad for, at du tog kontakt til os igen, så vi kunne hjælpe dig.

Jeg håber, at du fremover får glæde af din internetforbindelse fra OiSTER.

Julie

30. juni 2010

mobil bredbånd

bestilte mobil bredbånd i mandags 1 dag senere lå det hos mig og satte det i og alt fungere til ug og en utrolig god forbindelse ja selv langt ude på landet så er tilfreds 5 stjerner fra mig.

29. juni 2010

Amatøragttig Virksomhed

Jeg havde bestilt en portering fra BiBoB til Oister, med deres mobiltilbud, som er billigt for fri SMS og Data, samt de benytter 3's gode net. Der jo stadig dækker Danmark bedst med 3G.

Fik en mail fra BiBoB om at de havde godtkendt porteringen, samt at Oister ville have nummeret pr. d. 29. juni 2010.
Nummeret at været "ukendt" siden kl. 00:00, hvor porteringen blev gennemført.
Har kontakt Oister, og de vidste godt deres system havde en fejl, om at man arbejdede på det, og oplyste at der i hvert fald går dage inden fejlen er fundet.
Og at de ikke kunne gøre noget ved det... Så nu har jeg en telefon jeg kan ringe fra, men ingen kan ringe til.... Og jeg tager på ferie om et par dage, så nu kan familien ikke komme i kontakt med mig på nogen måde, hvis der sker noget... SMUKT!

SUPER FLOT Oister!
Virkelig TOP uprofessionelt!

Har I hørt om at teste jeres porteringssystem inden at I går offentligt med det, og starter med at portere kunders nummer over til jer...
Dette kaldes et "Testlab", eller "Forsøgsområde", hvor I tager nogle af jeres egne nummer fra jeres konkurenter og portere dem over til jer selv for at se om det virker...
Men NÆ NEJ, hvorfor dog det, det skal jo ikke gå ud over jer at systemet ikke virker, bedre at holde jeres kunder for nar.....eller tidligere kunder!

Så nu kan jeg og mange andre kunder så gå med en telefon der kun har 1-vejs kommunikation - FØJ!

Christoffer Veng, Alex og J.B.A fandt anmeldelsen nyttig

29. juni 2010

Dårlig Kundeservice på Mail

Det tager dem op til 7 dage før de svare på mail, desuden købte jeg en oister sim-kort og 2 dage efter kan den stadig ikke aktiveres pga. teknisk fejl.

Christoffer Veng og Sebastian Westerhoff fandt anmeldelsen nyttig

28. juni 2010

Dårlig kundeservice

Da Oister ikke dækker hvor jeg skulle bruge det, benyttede jeg min returret.
Pakken blev sendt retur efter foreskrevne fra Oister den 7/6-10, modtaget den 8/6-10

Trods forsøg på at kontakte Oisters kundeservice har jeg stadig ikke fået mine penge retur, eller noget svar fra dem...

6/6 - besked om at jeg returnere pakken 7/6
8/6 - spørger om de skal bruge kontonummer
15/6 - rykker for svar...
19/6 - rykker igen for svar..
og i dag 28/6 giver dem til fredag, så kontakter jeg banken og må lade dem og PBS om at få mine penge retur. Som kommer til at koste Oister 250,- ekstra i gebyr.

Jeg håber aldrig nogen får brug for deres kundeservice. :-(

Christoffer Veng fandt anmeldelsen nyttig

6. juli 2010

Kære Henning Jørgensen

Dine penge er blevet refunderet, og din konto hos OiSTER er blevet lukket, som du ønskede.

Vi er rigtig kede af, at du ikke synes, at vores kundeservice har behandlet din fortrydelse hurtigt nok. De seneste uger har vi modtaget ekstraordinært mange mails, hvilket har medført, at vi har været længere tid om at svare. Af samme årsag har vi på vores hjemmeside under ”Kundeservice” skrevet, at der pt. er en besvarelsestid på ca. 10 dage. Vi er opmærksomme på det uhensigtsmæssige ved den lange svartid, da det er vores ambition, at give vores kunder en god og ikke mindst hurtig service både via telefon og mail.

Så snart vi blev gjort bekendt med sagen, løste vi naturligvis problemet. Derfor er dine penge blevet refunderet og din konto hos OiSTER er ligeledes blevet lukket helt ned.

Trods denne uheldige forsinkelse, så glæder det mig meget at have fået bekræftet fra dig, at dine pengene er kommet retur.

Vi beklager forsinkelsen, og de eventuelle gener den kan have medført.

OiSTER Kundeservice

Julie Nielsen

21. juni 2010

fint bredbånd

købt mobilbredbånd.
god forbindelse også på yder områderne,supernemt setup,samt hurtig mail kontakt indtil videre.
så PT super godt.

21. juni 2010

Super vare, super pris og super service

Har haft trådløst bredbånd gennem dem i en periode, prisen og dækningen var helt i top. Og selve opsigelsesprocessen forløb også uden problemer i modsætning til så mange andre telekommunikationsselskaber. Jeg har også anbefalet mange andre deres produkter, og de er ligeledes blevet positivt overraskede.

17. juni 2010

Abonnement på Oister modem

Jeg har fra dag 1 fået super service af Oister. Hvad de fortalte var hvad der skete - alt fungerede ! Det er ret sjældent at møde i dag. Fra A til Z = super. Kan varmt anbefales herfra ! hilsen Elena

16. juni 2010

Godt stabilt og ingen dekedare

Har virket som det skal til billige penge, go dækning, dog i primetime har der til tider været lidt lagspikes, og timeouts hvilket gør det svært at spille online, dog stadig det bedste mobile bredbånd jeg har prøvet.

7. juni 2010

Super Internet - Dk`s bedste..

Ville bare lige dele min mening.. Super godt produkt til laveste pris.. Super imødekommende og venlig kundeservice.. :-)

• Lucas
  • København, DK
  • 29 point
  • 7 Anmeldelser
30. maj 2010

Super tilfreds

Jeg er bare så glad for denne løsning, har en netbook med indbygget slot til SIM kortet og det spiller bare. Jeg har god fordbindelse selv i "udkantsdanmark". Hastigheden er rated til 2 MBit og det er helt og aldeles fint til alm surf - løsningen er jo ikke designet til download af læssevis af film. På arbejdet har vi 50 MBit i download, men jeg føler ikke at Oister er 25 gange langsommere - den er måske kun 1,5 gange langsommere på en god dag.

26. maj 2010

Helt perfekt

Bor lidt landligt, men det fungere fint alligevel. Så 5 stjerner!!!

14. april 2010

God service og hurtigt net

Det var ved min dør præcis dagen efter jeg bestilte. Fik det op og køre under 5 min. Nettet er meget stabilt og hurtigt. Kan varmt anbefales. Plus så er grænsen på 10gb, hvor i de fleste andre lande er det 1-3gb.

11. april 2010

Lidt hurtigere tak

Jeg er generalt rigtig tilfreds med mit Oister abonnement og dennes behandling af mig, dog kunne det godt ønskes at forbindelsen kunne være lidt hurtigere.
Derfor kun 4 stjerner

• louise
  • frederikshavn, DK
  • 87 point
  • 42 Anmeldelser
7. april 2010

Super produkt til billige penge!!!

jeg har aldrig fortrudt mit abonnement hos oister.dk
nem bestilling, hurtig levering...
2 gange på 7 mdr har jeg oplevet at jeg ikke kunne få det til at virke - begge gange var det min egen fejl :) men en oister-medarbejder hjalp mig igennem til problemet var løst og jeg var på nettet igen
kundeservice er høflige og venlige - de hjælper når jeg ringer og sender en mail når de har trukket betaling fra min konto og vigtigst a alt: de bombarderer mig ikke med "gode" tilbud hverken på mail eller tlf... jeg er helt overrasket over at et så billigt produkt leverer så god en vare...
5 velfortjente stjerner herfra

7. april 2010

Glad og tilfreds

Jeg har brugt oister længe nu, og er godt tilfreds. Jeg har anbefalet firmaet til min kæreste, som bor et sted, hvor et par andre bredbåndsfirmaer har måttet give op. Oister har fungeret upåklageligt her og også hos mig selv.

5. april 2010

super godt

Super godt mobilt bredbånd, god service, og bedre dækning end TDC Telia og Telenor

5. april 2010

kunne være en smule mere fleksibelt, men generelt godt

Synes generelt jeg er behandlet pænt af oister, det er nemt og ligetil, dog kunne man måske godt til tider have ønsket der var mulighed for roaming.. men alt i alt en nem og bekvem løsning!

1. april 2010

Hurtigt internet, hver gang.

Jeg bestilte mandag og havde mit internet onsdag. Det virkede med det samme og hastigheden er hurtigere end forventet. Min veninden bruger telia trådløs og det er håbløst langsomt. Telia taber ofte forbindelse og man må hiv modemmet ud og starte forfra.
3 uger med Oister nu og jeg har aldrig mistet forbindelsen.

Køb det... Overvej ikke engang de andre udbydere, Oister er billigst og bedst.

BRAVO

Jeg skulle bruge mobilt bredbånd, og jeg havde ikke de store behov, så jeg gik efter prisen. - 159 kr. i måneden passede fint til mit budget.
Jeg bestilte over nettet og fik min pakke fra Oister et par dage senere.
2 min. efter jeg havde åbnet pakken, var jeg på nettet.

Det er billigt, passer til mine behov og frem for alt NEMT ! Tak til Oister!

Betaling trods opsigelse

Har netop oplevet at blive trukket penge for et oister abonnement der var opsagt indenfor den første prøve-måned - vel at bemærke et abonnement uden binding. Der var ikke det der lignede dækning på min adresse. Oister har ikke lige haft tid til at behandle opsigelsen, og registrere at jeg faktisk har returneret mit simkort til dem helt som aftalt - og de har så bare trukket betaling alligevel... Mette i 'kundeservice' virkede ophøjet ligeglad med mit krav om at de omgående returnerer pengene..

Christoffer Veng fandt anmeldelsen nyttig

Kære Claus Hillker

Jeg kan godt huske, at vi talte sammen, og dine penge er naturligvis tilbageført. Jeg er ked af, at du har fået den opfattelse, at jeg skulle være ligeglad med dit krav - det er jeg bestemt ikke. Jeg må understrege, at vi aftalte, at du skulle have dine penge retur, så hurtigt som det er muligt at tilbageføre dem, og det har jeg sørget for.

Mette

23. marts 2010

Stabil, billigt og uforpligtende mobilt bredbånd

Deres 2Mbit/s USB modem virker problemfrit og kan bruges både under Windows (endda 64-bit XP) og Linux. Sidstenævnte voldte lidt bøvl i starten men Oister var så venlige at gengive en anden brugers løsning via deres hjemmeside, og sidenhen har det bare virket.

Mobilt er det faktisk også for jeg kan surfe i bilen/toget hele vejen fra København til Veststælland, dog med et par korte afbrydelser når man kører ned i en "dal".

Jeg vil dog sige at en upload hastighed på ca. 0,4Mbit/s er lidt for ringe hvis man fx skal overføre store filer til arbejdet, men sådan er det vist med alle mobil-bredbånds udbydere.

18. marts 2010

Super

Har bestilt mobiltbredbånd fra OISTER, leveret efter 2 dage, supernem installation. Lynhurtig internet....... Kan kun varmt anbefale produkt

16. marts 2010

Det kører bare...

Har bestilt og fået leveret Mobilt Bredbånd og det kører bare, hastighed er perfekt og har endnu ikke oplevet nedbrud eller behov for support.

15. marts 2010

Livet er for kort til dårlig internet

... og aldrig har jeg haft dårligere internet end med mobilt bredbånd fra oister. Jag havde oister i 9-10 måneder og det blev bare værre og værre. Det kunne tage flere minutter bare at downloade hotmail, forbindelsen blev konstant afbrudt og nogle gange var det decideret umuligt at oprette forbindelse. Da jeg bor i centrum af Århus burde hastigheden være maximal, men selvom jeg har skiftet til et selskab med halv så hurtig hastighed på papiret har jeg meget bedre og hurtigere internet end jeg nogensinde oplevede med oister. Desuden var usb-nøglen af så ringe kvalitet, at forbindelsen blev endnu mere ustabil og jeg ofte måtte genstarte min computer for at computeren kunne finde den.

11. marts 2010

super

Jeg giver OiSTER mine bedste anbefalinger.

10. marts 2010

God service og godt produkt

Der gik 2 dage så havde jeg simkort, og det virkede med det samme. Forbindelsen er hurtigere end først lovet, og jeg har fået en god behandling + hurtige svar fra kundeservice. Kan helt sikkert anbefales.

3. marts 2010

Danmarks bedste mobilt bredbånd

Jeg har testet oister og har derfor lidt at skrive om firmaet, som jeg vil dele med resten af Danmark - Naturligvis.

Internettet er perfekt, både med hastighed og dækning - dets pga. 3 Mobils enorme netværk som Oister kører på, dette giver en stabilitet som kun ses hos 3 mobil og Oister.

Oister er et billigt produkt som yder en rigtig god ikke-kontakt-krævende kundeservice (breve om hvordan produktet er osv.), men når det kommer til kontakt krævende arbejdsopgaver fejler de stort.

Deres medarbejdere jeg snakkede med havde ikke kontrol over hvad deres egne produkter indeholdte og måtte flere gange selv slå op på deres hjemmeside og sætte mig på hold.

Jeg spurgte til forskel mellem Telia, TDC og Oister hvorved de alle sammen kunne fremhæve de ikke kendte de andres priser og hastigheder men at de kørte på 3's net.

Her spurgte jeg ind til procent dækningen osv. på 3's net, hvilket de ej kunne svare på.

Jeg mener hvorfor har de ikke kontrol over hvad der sker på marked og hvordan deres egen forbindelse er selv.

Hvis man skal købe gennem kundeservice lyder det amatøragtigt, men deres hjemmeside udstråler så meget andet end amatøragtige ting. Synd og skam der er så stor forskel for produktet er i og forsig godt.

Den tekniske support var ej noget værd, men det er den jo aldrig uanset hvilket selskab man benytter.

9. marts 2010

Kære Steffen Friis

Vi er rigtigt glade for de pæne ord om OiSTERs produkt, og er derfor meget kede af dit første indtryk af vores kundeservice, ikke har levet op til dine forventninger. Vi har i de seneste uger arbejdet hårdt på at udvide vores kundeservice med nye medarbejdere, da det er vores ambition at give vores kunder hurtig og god service.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice igen, da jeg er sikker på, at vi kan forbedre dit indtryk af os.

Katy

2. marts 2010

Oister exceeds expectations!

At være mobil bredbånds kunde hos oister har til dags dato været min bedste oplevelse med ISPér, dvs. den bedste igennem 15 år - ikke dårligt !

Jeg bestilte ét sim kort online sent en onsdag aften, og den efterfølgende fredag lagde sim kortet i min postkasse.

Jeg smækkede den i en SE c920, og indtatsede APN IDét, og wupti jeg var på!

På min første måned (som har kostet mig 1 kr), har jeg forbrugt lige knap 21GB - uden nedsat hastighed. Forbindelsen har stabilt ligget på mellem 2-3 Mbps. Online spil såsom WOW kan sagtens spilles, dog skal man nok ikke forvente, at få meget ud af at spille FPS spil.

Derudover, sendte oister efter cirka en uge et brev, for at høre om jeg var tilfreds med deres service. Fantastisk serviceminded, er de skam også.

Overordnet køre nettet flydende med dette mobile bredbånds produkt.

OBS!

Til klagerne over at forbindelsen frakobler, efter x antal minutters inaktivitet. Dette kan fikses.

Inde under internet indstillinger for forbindelsen, skal man deaktivere "hæng på, når forbindelsen har været inaktiv" i x antal min. Dette er en funktion i Windows, som intet har med oister´s netværk at gøre (:

• John
  • 89 point
  • 59 Anmeldelser
2. marts 2010

Overbelastet net

Sprang på deres kampagnetilbud, hvor man kunne prøve det i en måned for 1 kr. Jeg har fuld dækning med HSDPA, men alligevel ligger hastigheden ofte nede på 800-900 kbit. Kun om natten ligger jeg stabilt på 2-2,5 Mbit. Både hos TDC og Telenor ligger jeg stort set altid på den hastighed der reklameres med.

15. februar 2010

Mobilt bredbånd

Jeg havde mobilt bredbånd hos en anden udbyder, og jeg havde ikke andet end problemer, fik så fat i Oister og så virkede det, dejligt nemt at komme på nettet og en rigtig god fotrbindelse.Godt produkt.
L. Renè Korsgaard

11. februar 2010

Fantastisk service og super produkt

OiSTER internet lever fuldt ud op til mine krav om "internet på farten". Høj hastighed, sikker forbindelse og ikke mindst super højt kommunikationsniveau fra firmaet.
Jeg giver OiSTER mine bedste anbefalinger.

10. februar 2010

Wauw Oister er genialt...

Jeg har modtaget oister mobilbredbånd, og det var super nemt og komme igang med.
Før oister havde jeg TDC mobilbredbånd, og jeg forstår ikke nu, hvorfor jeg ikk har skiftet til oister noget før, Oister dækker meget bedre og mit net kører super hurtigt nu og så er det oveni købet til halv pris...
Meget Tilfreds med Oisters produkt og Vil helt klart anbefale andre at skifte til OISTER... :)

• Tommas
  • København, DK
  • 89 point
  • 19 Anmeldelser
7. februar 2010

Alt i orden, intet i vejen med værket internetet eller kundeservice.

5. februar 2010

God start

Jeg har indtil videre kun ros.

God service og betjening - der er ganske enkelt ikke meget at komme efter.
Nemt at installere - Det tager få minutter. Det kører bare.
God og hurtig forbindelse - kanon godt.

1. februar 2010

Alt er perfekt

Levering, brug, betaling og support, alt har fungeret perfekt i mere end et år.

28. januar 2010

God vare !

Jeg har købt oister, trådløs neetforbindelse, der var hurtig levering,
det var hurtig sat op ingen dikkedarer,
den var på nettet på ingen tid, og fungherer fint, og så er der jo en sidegevinst
da man kan sætte et sd microkort i, så man enten har hjælp til Ram, eller plads til billeder dokumenter eller meget andet som man så altid har med sig når man er på farten, et godt køb- hos en god udbyder tror jeg på <;o))

• mg
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
24. januar 2010

Fint bredb&#229;nd - Ringe kundeservice

Jeg havde skaffet mig Oister mobilt bredbånd. Modtog det blot 2 dage efter bestillingen. Usb stikket var meget nemt at installere - hurtigt og nemt! Eneste ulempe var at koden skulle gentastes. Jeg skulle så alligevel ikke anvende det og valgte at bruge min fortrydelsesret på de 14 dage.

Til kommende kunder: Send altid jeres pakker tilbage med track and trace, da Oister er super langsom til at få registeret pakken og så kan man godt bide neglene af i spænding om de har modtaget den eller ikke.

Kundeservice var ok.. kunne være bedre.

Langsom til at svare mail

Tlf tid ok

24. januar 2010

Virker

Hm.. Har modtaget en mail fra Oister, hvor de beklager de sendt en mail ved en fejl..

Er så ikke blevet trukket 955, og man skal jo have lov til at lave fejl.. Så fire stjerner til Oister..

Har opsagt mit abonoment hos Oister, intet problem,men nu har jeg så modtaget en "en betaling gennemført" på 955 kr... Helt ærligt Oister, det kan I gøre bedre.. Og så op til en weekend, hvor man så ved, at der skal bruges tid på at kæmpe for at få pengene tilbage..

Det er nemt at blive kunde, ingen begrænsninger mht. kundeservice, og det virker også fint indtil man siger op..

Hvor ærgeligt, havde ellers givet 5 stjerner fra starten..

21. januar 2010

supernemt

En god løsning, hvis man ønsker at ta sin pcèr med sig. man er også fri for ledninger og routere.....alle tiders, bare et USB stik

19. januar 2010

Alletiders - og kan kun anbefale det..

Købte Oister igennem nettet og har været fuld ud tilfreds. Nemt og billigt og du har det hele tiden ved hånden, uanset hvor du opholder dig..

19. januar 2010

Uderst ustabilt, langsomt internet.

Jeg har Oister mobilt bredbånd 2Mbit.
Virksomheden virker rigtig godt og jeg fik hurtigt varen. Installationen var let og det virkede med det samme.
Men min oplevelse af selve forbindelsen er, at det er uderst ustabilt og langsom Ofte afbrydeforbindelsen og oprette forbindelse igen, simpelthen fordi der ikke bliver hentet nogle data. Jeg har nu haft Oister i 4 måneder og er stadig bundet i 2. Oplevelsen har været det samme hele tiden.
Jeg bor i Holstebro. Måske kan det have noget med dækningen i mit område at gøre. Men jeg vil på det kraftigste anbefale andre fra mit område at vælge en anden løsning.
MVH Jakob

• Lars
  • Hundested, DK
  • 40 point
  • 10 Anmeldelser
18. januar 2010

Efter bogen

Jeg har nu haft Oister i 6 måneder uden at kontakte dem en eneste gang, alt har bare virket og der har derfor ikke været en grund til at kontakte dem.
Jeg loggede ind på deres side første gang da jeg skulle opsige mit abbonoment, hviket tog ca. 1 minut, ikke noget bondefangeri her!
Har allerede anbefalet til andre som stod og skulle have mobilt bredbånd.

13. januar 2010

Næsten konstant dækning

Alle steder jeg har skulle bruge det har der været dækning, det eneste der måske skulle gøres hva at hæve hastigheden...

Men er godt tilfreds med den "lille" hastighed, hvor det er stabilt og faktisk altid virker

30. december 2009

No-nonsens, billigt, gennemskueligt, lynhurtig forbindelse!

Mobilt bredbånd. Det fungerer 100 %

11. december 2009

Klart det bedste mobile bredbånd.

Jeg har før haft mobilt bredbånd fra både TDC, og Telia, begge disse lover langt støre hastighed end man reelt får.. Jeg besluttede derfor at prøve oister, som garantere 2 mbit, og det virker bare, ligger altid mellem 2.5-4mbit i download, og aldrig under 1mbit i opload, så her må man sige at man får noget for pengene.....At de ikke har nogen bindingsperiode, gør dem bare endnu mere suveræne...

10. december 2009

Tja, det kunne nu være bedre..

Jeg bestilte Oister til vort sommerhus, det blev leveret efter 14 dage, da der havde gået noget galt med deres Track & Trace, det kan jo ske så det bed jeg ikke mærke i.

Vi fik sluttet det til, men der var ikke noget signal selvom vi lå midt i dækningsområdet, lige udenfor århus, og der var ingen hjælp at hente, der var kun signal hvis vi stod et bestemt sted i haven med "antennen" rettet en bestemt vej.

Ville så returnere produktet da det ikke virkede hos os, men skulle da betale nogle mdr - slut med mobilt bredbånd.

6. december 2009

Fremragende kvalitet

Jeg kan ikke sige andet end jeg synes at det er et fremragende produkt, som jeg aldrig har haft nogle problemer med.

2. december 2009

Oister virker bare

Jeg er begyndt at bruge oisters mobile bredbånd. På en togtur fra Esbjerg til København virkede det bare perfekt hele vejen. Hurtigt og nemt at bruge. Jeg kan varmt anbefale Oister og deres kundeservice er helt i top.
Jack Melchior

• Per
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
1. december 2009

Nyt mobilt bredbånd

Har lige fået nyt mobilt bredbånd fra Oister.
De lover hvad de holder - og mere til. Lavede en "hastighedskontrol" på min 2 Mbit forbindelse og den slår ud på 3 Mbit.
Mit tidligere mobile bredbånd (fra Telia) kunne kun nå op på 300 kbit på en god dag. Jeg må sige, at jeg er kommet på "motorvejen" med Oister.
Jeg bestilte min forbindelse over internettet tirsdag eftermiddag og fik pakken med posten onsdag. Super betjæning.
Kan kun anbefale Oister

22. november 2009

Oister er kundeorienteret

Jeg har anvendt Oister på min bærbare pc og har været ovenud tilfreds. Oister er et af de få selskaber der tager os linux/ubuntu 9.04 alvorlige. De har en installationsmanual til dette styresystem.
Deres bredbåndshastighed angives til 2 mbit, men jeg har oplevet flere gange at den reelle hastighed ligger på 2,7 Mbit. Dette er naturligvis område afhængigt.
Jeg tør godt anbefale Oister.

Flemming Jensen

17. november 2009

Bedste mobile løsning til discount-pris

Fornuftig pris på mobilt bredbånd, udmærket til alm. surfing, meeen er du afhængig af en konstant stabil forbindelse, så forget it! Jeg oplever tit ustabilitet og udfald på min forbindelse.

16. november 2009

super nemt... at gå til, virkeligt noget for pengene.

10 GB for 169 kr. pr. mdr.... her får man virkeligt noget for sine penge...
det var supernemt at instatere... og hastigheden på forbindelse er der slet ikke noget at klage over... JEG ER FULD TILFREDS

11. november 2009

Søren. Dusinus. Nielsen

jeg har prøvet oister helt ude på landet hvor kragerne flyver med enden i modvind, der kunne jeg komme på nettet. Jeg var i donslund, nede ved vorbasse.

9. november 2009

bredbånd fra oister

Jeg har lige fået oister som mobilt bredbånd og er blevet glædelig overrasket over hvor dejligt hurtigt det er, det virker hver gang og så er det billigt.

Førhen havde jeg callme og det var virkeligt dårligt.

8. november 2009

Pålideligt, nemt og ok pris

Oister mobilt bredbånd

6. november 2009

God båndbredde og dækning i yderkan områderne

Bruger Oister(3) både på vandet Isefjorden og Roskilde fjord og i sommerhus i Nordjylland Tversted. Det virker bare... TDC virker bare IKKE - det har jeg via arbejdet.

Super og driftsikkert

Oplever ikke forskel ift. TDC bredbånd.

Stabilt og billligt internet

Jeg kan samligne Oister med tidligere Sonofon nu Telenors internetforbindelse og samlignet ligger Oister helt i top selv om jeg har en gang oplevet 6 timers udfald hos Oister modsat utrolig mange fra Telenor.
Jeg kan lide betalingssystemet uden gebyr og deres information via emails. Og et ekstra plus hos Oister er, at efter jeg havde hvervet en ny kunde fik 1 måneds fri Internetforbrug. Det gav de os ikke hos Telenor som jeg aldrig anbefalede nogen.

5. november 2009

Stabilt, hurtigt og billigt. Kanon produkt!

Oisters mobile internet fungerer bare! Servicen er i top, nice.
Hastigheden skulle ligge på 2 Mbit/s, men min (snotdumme winxp) pc, clocker den ind på 3.6 Mbit/s ;-) DET kan man bruge til noget.

Det er sq da noget der dur! Godt gået Oister...

overraskende hurtig!

Jeg er godt nok en meget ny kunde. men den superproff vejledning ved telefonisk henvendelse, samt det overraskende hurtige tilsendte materiale, gør at jeg på det varmeste anbefaler Oister videre allerede. Tak

4. november 2009

Nem og brugervenlig opsætning og ibrugtagning

Det er et godt og dejlit nemt produkt at bruge. Der er dog nogle gange at forbindelsen ikke holder og der er nogle udfald på, men et generelt god produkt som gør det let og ligetil, at komme i kontakt med omverdenen på.

Et godt produkt, som jeg varmt kan anbefale andre at gøre brug af.

Stabil, pålidelig og billig

Oister giver højere hastighed, end de lover, i hvert fald i byområder. Nem at have med at gøre, god support, som faktisk svarer på ens spørgsmål. Oplagt til brugere med kolonihave, sommerhus, campingvogn og rejsende. Dertil billig.

4. november 2009

Virker selv om der er dårlig signalforhold hvor det anvendes.

Kører uden problemer.

Fem

God service. Fungerer perfekt. Driftsikkert og hurtigt.

rigtig godt mobilt bredbånd

mit usb modem kom hurtigt efter jeg havde bestilt det og det fungere fint og uden beklagelser

Bedste dækning.

Da Oister, mig bekendt er de eneste der leverer modem med mulighed for tilslutning af extern antenne, var det så også muligt for mig at komme på både i vores sommerhus og der hvor vi bor.
Det kører rigtig godt.
M.V.H.
Per

Super simpelt bredbånd!

Hurtig ekspedition og hjælpsom kundeservice. Har aldrig oplevet problemer med abonnementet - hverken tekniske eller med betalingen. Kan kun anbefale Oister.

Hurtigt og efektivt

Alle de steder i Danmark jeg har været med mit mobil-net har der altid været en rigtig god dækning og der hvor der ikke er dækning fra flere af konkurenterne er der stadig dækning her, den har dækket mit behov her hjemme. Jeg havde mit net dagen efter det var bestilt.

Total velfungerende

Mit Oister mobilt bredbånd er bare for lækker- både prismæssig, brugervenlighed og funktionalitet. Jeg har ikke oplevet steder i DK endnu hvor jeg ikke har kunnet kommet på nettet! 2 mb. hastigheden passer fint til mit forbrug af surfing, email, youtube og lette spil på nettet + skype.
Bare kanon.

Stadig børnesygdomme

Jeg er mobil bredbånds kunde hos Oister og er nogenlunde tilfreds. Utilfredsheden handler om dårlig dækning i visse områder - nemlig mit.
Samtidig oplever jeg at min maskine logger af når den står ubenyttet i få minutter.
Forbindelsen er generelt langsom - men den er osse kun på 2 mb. Jeg kunne godt ønske lidt større hastighed - gerne til en lidt højere pris.

Nemt og fungerende 3G

Jeg har nu i nogle mdr. været kunde hos oister.dk og det har fungeret upåklageligt. Prisen er god i forhold til så mange andre, hastigheden passer (er endda en anelse hurtigere) og det er nemt at gå til.
Hvis de skal have et lille smæk må det være fra deres medfølgende software som er grimt og ikke så brugervenligt - så det bruger jeg slet ikke. De mangler også en online oversigt over sit forbrug.
Men det er bestemt et godt produkt det giver valuta for pengene!

Lever 100% op til forventningerne

Stabilt og rigtig god dækning.
Kundeservice er vidende og effektive.

Fungerer bare!

Jeg har købt Oister med et usb-modem og 6 mnd's binding. Modemmet fik jeg derfor "for en krone", og det fungerer udemærket. Windows Vista hostede lidt i installationen, men det gik fint til sidst. På min Mac gik det uden problemer (Leopard) og det fungerede 100% plug-and-play.
Grunden til at jeg ikke tildeler Oister 5 stjerner er, at det modem de viser på deres hjemmeside, ikke er det man får med for en krone. Det er en billigere udgave, som fungerer, men som ikke har mulighed for ekstern antenne.

Perfekt til privat brug.

Jeg har købt Oister mobilt bredbånd som er en usbstift som leverer internet som kører i et godt tempo. Jeg har haft interet i stort set hele Danmark hvor jeg konstant har kørt p 3,6 mbps. Jeg giver 4 stjerner da jeg i 1 tilfælde har oplevet at der ikke har været forbindelse.

Oiste

Det virker bare og til den helt rigtige pris.
Anneli

Købt Oister mobilt bredbånd alt virker det er let

Købt Oister mobilt bredbånd alt virker det er let

beder en 4 stjernet salami

let og instialer og har efter en 3uger kun haft få minuters afbrydelse afnettet og så til den pris fåes ikke beder :)

OISTER... virker hvergang.

Jeg har købt OISTER mobilt bredbånd... hurtig levering, nem installation, virker hvergang... sådan skal det gøres.

Se alle anmeldelser

Se alle 189 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (189 anmeldelser)

OiSTER Mobilt Bredbånd Support

Om supporten

OiSTER Mobilt Bredbånd tilbyder en hurtig internetforbindelse, du kan tage med dig rundt i hele Danmark. OiSTER tilbyder den bedste mobile internetdækning via 3's testvindende 3G-net. OiSTER tilbyder en 2 Mbit forbindelse til lavpris: 169 kr./md. www.oister.dk

Vi bor Scandiagade 8
2450 København SV
Denmark

Alternativer til OiSTER Mobilt Bredbånd

Salgsbutikken

Inge : " Købte en mobil u abonnement, den kom allerede dagen efter. " Læs mere

31 timer siden

Onfone

B. Andersen : "Jeg har læst de tidligere anmeldelser / kritik af Onfone, og været nervøs for om jeg skulle opleve at være lige så uheldig el" Læs mere

3 dage siden

Skyline

Jørgen Roost List : "Jeg har købt internet forbindelse gennem Skyline og kan varm anbefale, hurtig og venlig betjening. Det virker bare. Dig ude på landet uden o" Læs mere

bredbånd · mobilt bredbånd · mobil Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og