We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Oliefyrsmanden anmeldelser

Oliefyrsmanden Logo
Kunderne om Oliefyrsmanden : »Udskiftning af defekt oliefyr« »Dumpet« »Dårlig oplevelse« 4
Godt
7.4 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

God, Fleksibel service

I forbindelse med en tilbygning fik jeg med kort varsel brug for at få fjernet en nedgravet olietank og etablere en ny.
Oliefyrsmanden mødte op med en dags varsel og gik i gang med arbejdet. Han kom med godt input til hvor den nye tank kunne stå, gav et godt tilbud på den nye tank, og gravede den gamle op og bortskaffede den med certificering.
De aftaler vi traf undervejs blev overholdt, prisen holdt, og arbejdet med montering og tilslutning af den nye tank blev udført professionelt og hurtigt.
Jeg er godt tilfreds med den gode service, jeg fik.

Udskiftning af defekt oliefyr

Vi stod pludselig en mørk aften uden varme da oliefyret stoppede. Så var gode råd dyre og vi slog op på internettet og fandt Oliefyrsmanden.
Det var et rigtig godt valg - Oliefyrsmanden kom indenfor 2 timer med en varmepumpe så vi ikke skulle fryse.
Oliefyrsmanden havde samtidig et godt tilbud på en ny oliebrænder og vi aftalte han skulle komme dagen efter og montere dette. Dette er nu sket og vi er meget tilfredse.
Dejligt der stadig findes god og hurtig service

Dumpet

Oliefyrsmanden A/S i Bjæverskov gav det billigste tilbud på udskiftning af vores fyringsolietank samt nedtagning og bortskaffelse af den gamle. Men vi må også sande at pris og kvalitet har det med at følges ad – også i dette tilfælde.

Røret fra tanken til fyret er blot fæstnet med plasticstrips til nogle vandrør på en del af vejen, mens den for resten af vejen blot flagrer på væggen. Hvis man kan leve med den slags mangler, så kan det da godt være værd at spare nogle kroner.

Men lad for guds skyld ikke Oliefyrsmanden A/S røre ved resten af dit varmeanlæg. Vores erfaring med det er MEGET dårlig.

Han fik overtalt os til samtidig at skifte vores cirkulationspumpe ud med en nyere og mere strømbesparende model. Problemet var bare at han ikke checkede om vandet rent faktisk cirkulerede før han gik – og det gjorde det ikke. Så i løbet af aftenen blev der meget koldt, hvorfor vi ringede til Oliefyrsmanden. Han kunne først komme 4 timer senere, dvs. kl. 22, hvor han ønskede at tappe alt vandet af anlægget for at skille hans egen installation af cirkulationspumpen ad. Det ønskede vi ikke på det tidspunkt af dagen. Hvorefter han gik i gang med at vride på ventilerne med et koben!

Efter en nat uden varme og en morgen uden varmt vand, fik vi en VVS mand til at ordne sagerne.

Da vi forsøgte telefonisk at fortælle Oliefyrsmanden at vi ikke var tilfredse med hans arbejde blev han truende, hvilket ikke er nogen god oplevelse som kunde!

Dårlig oplevelse

Min gamle oliebrænder til mit varmluftsfyr gav op og måtte udskiftes.
Jeg søgte på den blå avis og fandt www.oliefyrsmanden.dk og kontaktede ham, og forklarede mit problem. Det var ikke noget problem han skulle nok finde en fin brænder til mig. Jeg kørte derned og så at min brænder sad i et fyr som han brugte til at teste med, han sagde det kørte fint og jeg betalte ham kr. 1400,- for det. Hvis der var nogen problemer skulle jeg bare kontakte ham.
Jeg kørte hjem og satte det til og til min store overraskelse kørte fyret a r..... til. det brændte skævt og i løbet af 10 minutter var hele rummet røget til. Jeg prøvede at ringe til ham men det var hans medarbejder der tog røret? Ganske flink iøvrigt. han spurgte efter hvad der var galt, jeg forklarede ham mit problem og han sagde jeg skulle skifte dysen ud til en "60°". hm hvor finder man en dyse kl 2000 om aftenen. Jeg fandt så et andet fyr samme aften, kørte hjem og monterede og det kører som en drøm :-).
I samtalen med medarbejderen sagde jeg at brænderrøret i øvrigt var 4 cm kortere end min gamle oliebrænder, han spurgte efter hvilket fyr jeg havde, og det kendte han godt og gav mig medhold i at brænderrøret helst skulle passe i længden.
Næste dag kontaktede jeg oliefyrsmanden himself og sagde jeg ville lade handlen gå tilbage da fyret jo ikke fungerede. Det kunne der ikke være tale om jeg kunne bare få det repareret og sådan legede man ikke.
Jeg forklarede ham min frustration jeg syntes det var for dårligt at han ikke forinden havde fikset fyret så det kunne køre ordentligt "ny dyse fra starten" koster iøvrigt kr. 37,- på nettet. han får den sikkert billigere.
Men det korte af det lange, returretsloven gælder ikke hos www.oliefyrsmanden.dk
Han var iøvrigt ligeglad med jeg havde købt et fyr et andet sted det var ikke hans problem. Nej det var jo ikke ham, der manglede varme (mit udsagn).
Så nu står jeg med en ekstra oliebrænder som sikkert er rigtig fin med en ny dyse til kr.37,-.
Så mit råd til jer forbrugere derude lad vær med at handle hos www.oliefyrsmanden.dk med mindre i er 100 % sikre på hvad i skal bruge.
Men hvem ved det i forvejen da det jo er ham der er "eksperten"

Mvh. en sur forbruger. Men glad for at have fået varme :-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk