We are hiring!

Besvarelse fra OLIVER'S Petfood

[DATE]

[REPLY]

OLIVER'S Petfood Logo
Kunderne om OLIVER'S Petfood : »Min hund elsker Oliver's« »Hurtig levering« »super fed service og knaldgode produkter« 1400
Perfekt
9.3 af 10

1.400 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
OLIVER'S Petfood

Altid varer dagen efter bestiling

Udvalgt anmeldelse om OLIVER'S Petfood

Min hund elsker Oliver's

Charlie er så glad for sin mad fra Oliver's. Det er nemt at bestille nye forsyninger, og maden bliver leveret ved døren uden ekstraregning. Oliver's hjemmeside er nem og overskuelig, og udover tørfoder har de også en masse lækre godbidder, som falder i rigtig god jord hos min lille vov :-)

OLIVER'S Petfood

super fed service og knaldgode produkter

Vi har nu fået leveret flere gange fra Olivers, og det fungere bare rigtig godt. Det er nogle rigtig gode produkter - både foder og diverse godbidder. Det er også dejligt at varerne bliver leveret direkte i carporten. Vi har også anbefalet det til nogle venner.

super god service

Hurtig levering, god service pr telefon, overskuelig hjemmeside, og så har I taget til jer, at når man modtager sin bestilling skal der pr automatik ikke lægges store "politistave" i posen, men nu har I noteret, at når det er en lille hund, er de små stave bedst:-) Men det er god service i det hele taget, at de er dér.
Charlotte Vissing

• Rie Luna
  • København, DK
  • 14 point

5/5 - Perfekt!

Bestilte fra Oliver's en sen hverdagsaften og havde allerede mine varer den efterfølgende formiddag. Det må siges at være en problemfri og hurtig handel.

Alt i alt ok.

Hvis de undlader at bruge pensio i forbindelse med betaling, så tror jeg det ville være bedre... Det gav mig problemer...

OLIVER'S Petfood

Udemærket service pr. telefon, samt ekspres levering.

• Verificeret køber

God service og gode produkter :)

Vores hund Nemo er 3 år og har aldrig fået andet end Olivers. Han stor trives og hans pels er flot blank. Vi er fuldt ud tilfredse med olivers.

• Sandie
  • Verificeret køber

Gode produkter til gode priser og ikke mindst en FANTASTISK service.

Jeg har haft glæde af Olivers produkter til mine 2 elskede katte igennem de sidste 2 år.

Deres service er i top hvis man har spørgsmål eller har brug for hjælp. Jeg havde et problem hvor en af mine katte kastede op efter hvert måltid - der fik de deres dyrelæge til at skrive til mig så vi kunne finde ud af hvad problemet evt kunne være. Det er da god service.

• Jullie
  • Verificeret køber

Super god service, lækker pose

Olivers har god kundeservice, god foder og en kundevenlig hjemmeside

Super hurtig levering:

Du skulle bare lige prøve Oliver's dk. det er super gode produkter de har og leveringen er gratis og hurtig, når du bestiller for du det som reglen næste dag, lige på adressen.
;-)))

• Malene

Rigtig vare, hurtig levering

Er fast kunde, hunden kan lide foderet, og der er hurtig levering til døren.

• Kimmie
  • Verificeret køber

Fantastisk Service og hurtig levering!

Der er altid søde medarbejder der svare pænt på alle dine spørgsmål, kvalitet og service er fantastisk og der er hurtig levering.

Jeg har kun været glad for at være kunde her.

• louise

enorm hurtig levering

Super hurtig levering på foder.

• Joan

Danmarks bedste service

Super god og hurtig service og dyrene elsker det!

grus der ikke lugter efter 2 katte bruger det

det er det bedste grus jeg har prøvet har givet en pose til en katte opdrætter som syntes det er et godt produkt

mesterligt

det er helt fint og nemt at have med at gøre.

• Louise
  • Verificeret køber

Hurtig levering og god service

Det er nemt at bestille - nemt at betale.

Leveringen kommer hurtigt.

OLIVER'S Petfood

Rigtig fint. levede op til forventning

Fin service og hurtigt svar.

OLIVER'S Petfood

Vi har brugt Olivers til vores hund i næsten 11 år, har ikke nogen klager, vi forsøgte at gå på seniorfoder, men det ville vores hund ikke have, vi bruger også Olivers til vores kat, jeg er fuldt ud tilfreds med service og levering, og så er det da rart at der er blevet indført en bonusordning :)

Oliver´s - også næste gang

bortset fra at pakken ikke lå hvor jeg havde bedt om det
(og hvor den ikke kunne ses fra vejen) er jeg godt tilfreds med Oliver´s.

• Henrik
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

Fungere perfekt!

Gode varer til den rigtige pris, og levering lige til døren, og ikke mindst til det lovede tidspunkt. Kan man forlange mere?

• jeanette

perfekt

altid god service og hurtig levering..gode priser..

Glad kunde og hund.

Vi er yderst tilfredse med Olivers: Nemt at bestille online, hurtig levering lige til døren, og altid en lille godbid til Frida.
Jeg tror bestemt, at Frida er vældig begejstret for maden, men da hun er en labrador, spiser hun ALT med stor fornøjelse.
Jeg kunne derfor vælge det billigste foder, men da jeg - trods div. undersøgelser af tørkost - stadig føler mig mest tryk ved et kvalitetsprodukt, foretrækker jeg OLIVER´s af ovennævnte grunde.

OLIVER'S Petfood

Kvalitetsfoder med etikken i orden

Som vegetar kan det være et dilemma at vælge foder til sin hund.
Jeg ønskede først og fremmest et foderfirma med etikken i orden, da jeg tror på, at en forsvarlig dyreetik hænger direkte sammen med kvaliteten af produktet.
For mig betyder det derfor meget, at der ikke bruges kunstige farvestoffer, tilsætningsstoffer og konserveringsmidler i foderet-det undgår jeg også i min egen mad!
Foderet er godkendt til menneske-føde og ikke testet på dyr og jeg kan derfor fodre med god samvittighed. Endelig er Olivers et helt utroligt drøjt foder, så det hænger sammen økonomisk.
God service hver gang med hurtig levering-jeg kan kun anbefale Oliver's.

• Heidi
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig levering, men dårligt sat.

Leveringen skete som altid rigtig hurtigt. Normalt får vi pallen sat ved huset, så den ikke er i vejen, men denne gang blev den sat lige foran vores låge, så vi ikke kunne komme hverken frem eller tilbage.

Besvarelse fra OLIVER'S Petfood

Kære Heidi

Det beklager vi. Vil du sende dit ordrenummer til min mail, jsc@olivers.dk, så tager vi lige en snak med fragtmanden.

De bedste hilsner fra
Jesper, Online Manager

OLIVER'S Petfood

Ingen problemer og hurtig levering

Nemt at bestille, hurtig levering og dejligt med den medfølgende "overraskelse" til hunden, når man køber fodder. Jeg har aldrig oplevet problemer med leveringen.
Oliver's kan klart anbefales.

• Lis Iben
  • Verificeret køber

Det hele er bare i orden

Sortimentet er blevet udvidet og det er godt - nu er der både noget for pels - tænder og den slanke linie i Olivers kattefoder - så tak for det

• Verificeret køber

Hurtig, god og billig levering

Har de fleste gange varerne dagen efter. Senest på andendagen.
Ingen fejlleveringer.
Gratis levering.

prompt og perfekt

Når jeg har brug for en ny forsyning af hundemad, kan jeg være sikker på, at leveringen sker omgående, mest allerede dagen efter. At der også "vanker" en lille smagsprøve af nye hundeguffer er bestemt ikke dårlig. Så lærer jeg - og vovsen - et nyt produkt at kende.

Et klart 12-tal

Jeg har brugt Oliver's i flere år og har altid været imponeret over deres produkter og den korte leveringstid. End ikke snestorm har stoppet dem. Kunne ikke drømme om at skifte til en anden leverandør

• Dorthe
  • Verificeret køber

Det bliver bare ikke bedre!

Jeg har handlet hos Oliver's igennem en årrække og er fortsat lige imponeret over det ekstremt høje serviceniveau. Altid hurtig levering og foder af bedste kvalitet.

• Karin
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Jeg mangler lige seniorfoder, der ikke er fedtreduceret!

Det eneste, jeg mangler, er seniorfoder, der ikke er fedtreduceret. Min hund er ikke nogen grovæder, så han taber sig på jeres seniorfoder, og han er ellers slank i forvejen. Har forsøgt at give ham lidt olivenolie over foderet, men det var ikke lige hans livret! Ellers synes jeg, I har et godt udvalg af foder og guffere. Min hund er især vild med jeres "Duck Coins". I har en god og overskuelig hp og en god service. Rart at få foderet leveret til døren.

Det fungerer jo !

Varen kommer som aftalt og til den aftalte pris. Hunden spiser med velbehag og har en velfungerende mave.

• Vibeke

meget effektivt

god service, hentede gratis en pose foder da min hund døde og jeg ikke havde brug for den mere. leverer stort set dagen efter bestilling.

• Nete

God Kvalitet

God kvalitet varer
Meget hurtig levering

Lynhurtig levering

Af teksten forstod jeg, at rabatten først blev givet ved den efterfølgende levering (i forhold til denne levering), men det viste sig under bestillingen, at rabatten blev givet til denne levering.
Varerne kom allerede dagen efter.

OLIVER'S Petfood

Min hund elsker Olivers foder.

Futte elsker når der kommer en lille "papkasse" med mad fra Olivers og der er altid en godbid med til ham.

• Ulla

Effektiv og hurtigt

Let og uproblematisk.

Fin service og produkt

Lidt kort levetid på reference koder.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk