[REPLY]
Jeg ønskede Chanel nr 5, men I havde den ikke på lager, så nu prøver jeg den anden I sendte, som jeg bestilte. Det er den bedste service fra bestilling til modtagelse, samt sendte Post Danmark en mail om levering. Det er første gang jeg har haft den gode service.
Det var første gang jeg handlede hos OnlineParfume.dk. Jeg havde bestilt lidt forskelligt fra hjemmesiden, og blev ringet op senere den dag af en flink dame, fordi en vare var udsolgt og ikke kunne skaffes. Det syns jeg er god service! Jeg kunne så vælge at annullere resten af ordren, hvilket jeg ikke gjorde.
Måske lidt lang leveringstid, men det har muligvis været pga. Påsken. De produkter jeg havde købt var godt og forsvarligt pakket ind, og alt var som forventet.
Jeg handler gerne hos OnlineParfume igen.
Bestilte den ene dag og fik pakken næste dag, god pris og alt gik lige efter bogen.
Vil bruge dem igen.
Jeg bestilte to produkter, hvoraf det ene produkt var en fødselsdagsgave til min mor.
Produkterne var bestilt i påsken og jeg frygtede derfor at de ikke ville ankomme til tiden. Til min overraskelse ankom produkterne dagen før de skulle bruges. Bedre kan det ikke gøres!
Tak for en god oplevelse OnlineParfume!
God hjemmeside, hurtig levering, sparede over 200 kr på en parfume. Vil helt sikkert købe derfra igen :)
Jeg vil helt sikkert købe der igen med de gode priser de har.
Jeg bestilte min vare mandag aften, og kunne hente min pakke, onsdag. Jeg har vel nok sparet 100 kr på min vare. Så helt sikkert at jeg vil handle her igen.TUMBS up..
Det har været en fornøjelese at opleve hurtig hjælp og assistance samt prof kundebetjeningy
Meget hurtig levering og varen var, som jeg havde forventet - Super.
Hurtig og fin levering med besked undervejs. Kan anbefales.
Super service & levering, intet mindre.Som ekstra bonus fik jeg tilsendt mails af Post.dk under hele forsendelses forløbet. Har jeg aldrig oplevet før, men en absolut service.
Er yderst tilfreds. Meget hurtig ekspedition, bestilte klokken 14:30 og fik varene næste formiddag leveret med post Danmark . Så kan jo kun være tilfreds..
Nemt, hurtigt og effektivt :-)
God og hurtig service
Det var første gang jeg handlede hos OnlineParfume.dk. Alt gik som forventet og der var god information undervejs i processen. Kunne ikke være bedre.
Jeg bestilte en parfume, som ikke kun var billigere end alle andre steder, men som også blev leveret hurtigt! Er intet andet end tilfreds, det er nok ikke sidste gang jeg handler her. Og hvor er det sødt der en lille pose slik med i pakken, gør det lidt personligt som man fik en gave :)
Overskuelig hjemmeside med bredt og godt sortiment.
Nem bestilling - og gode valgmuligheder omkring levering.
Varerne kom dagen efter min bestilling og var godt beskyttet i pakken.
Lover hvad de holder. Hyggeligt med en lille pose vingummi i pakken.
Onlineparfume er lysår foran sine konkurrenter herhjemme - Større lager, hurtig levering og omhyggelig med indpakningen.
Klart anbefales!
Levering som aftalt, og simpelt bestillingsflow på shoppen - Super!
Bestilte varen sent om eftermiddagen og modtog varen allerede næste dag - der handler jeg helt sikkert igen.
Bedste sted jeg har handlet parfume. Vil ikke bruge tid på andre Web mere. Det her rykker og de levere med det samme.
Bestilte, så min ordre skulle sendes mandag og tirsdag fik jeg en sms om at jeg kunne afhente på posthuset.
Jeg bestilte inden 13:55 og varen ankom dagen efter kl. 10! Fantastisk!
Har altid være tilfreds når jeg har handlet her!
Fin oplevelse fra bestilling på hjemmeside til parfumen var i hus :-)
Jeg kan varmt anbefale OnlineParfume.dk til andre. Jeg ville gerne ændre min ordre, efter den allerede var blevet afsendt, og kundeservice var rigtig søde til at hjælpe mig med at få pakken retur, ændre ordren og sende en ny afsted uden yderligere omkostninger. Og det hele blev gjort meget hurigt, selvom det var op til jul. Og så er deres priser jo bare vildt gode :-)
Har lige modtaget min tredje ordre fra OnlineParfume.
Alle ordrerne er leveret som lovet, afsendt samme dag som bestilt og til en konkurrencedygtig pris. Det er ikke altid det absolut billigste sted, men betaler gerne en lille smule mere da det bare fungerer.
Kan klart anbefales.
God handel og hurtig levering, tak for det.
Varen blev hurtigt afsendt i god og beskyttende emballage. Web-butikken virkede god og overskuelig, men jeg vidste hvad jeg skulle ha' og kom derfor ikke så vidt omkring.
Ved modtagelsen fik jeg en rar følelse af at der bliver lagt et personligt engagement i handlen (der var en lille, sød overraskelse vedlagt i æsken.
Det kunne se ud til at loftet for fri/gratis levering er sat l i g e udenfor rækkevidde af de fleste varer - men det er måske også rimeligt nok. Det er fint at man overhovedet k a n få fri fragt ved "storkøb"
Mine gode anbefalinger er hermed givet :O)
Dog ville det være rart med mere udførlige beskrivelser af produkterne, på hjemmesiden, så man ikke selv behøver at lave research :)
Har været meget tilfreds med at handle ved jer god service og hurtig levering, fair priser - Det er ikke sidste gang jeg handler hos jer
Jeg vil handle ved online parfume igen. Det første der betog mig var ... Jeg kunne indbetale beløbet på et kontor. Dernæst mail på at min bestilling var modtaget og hele vejen indtil jeg modtog pakken , som jeg også vidste kom på en bestemt dag.
Jeg har fået en meget positiv oplevelse - også pga. Jeg aldrig handler på nettet. Jeg forsøgte min helt enkelt her pga. Jeg ikke skulle give mine konto oplysninger men kunne overføre pengene til firmaets kontor.