We are hiring!

Besvarelse fra OnlineParfume.dk

[DATE]

[REPLY]

OnlineParfume.dk Logo
Kunderne om OnlineParfume.dk : »Fungere helt perfekt« »Dejlig nemt & hurtigt!« »det er i orden« 295
Perfekt
9.7 af 10

295 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Helle

Dejlig nemt & hurtigt!

Billigt, nemt og hurtigt!

Udvalgt anmeldelse om OnlineParfume.dk

Fungere helt perfekt

Det er nemt og lige til at bestille på Onlie Parfume.dk. Det er let forståeligt og overskueligt at finde rundt på siden. Bestilte varer bliver leveret direkte til døren. Hurtigt og uden problemer. Varerne er godt forsvarligt pakket ind. Har kun positivt at sige omkring OnlineParfume.dk. Kan helt klart få mine bedste anbefaling.

• Dorte

det er i orden

Det er nemt at overskue, og ingen problemer ved bestilling, ikke nogle mærkelige genveje....super

• Au
  • Verificeret køber

Perfekt – ingen forbehold, jeg vil anbefale virksomheden til alle.

Hurtig og god betjening

• Birthe

Duftende godt

Jeg kan så afgjort anbefale Online Parfume, helt igennem et godt forløb, hurtig betjening, og priser der kan måle sig med andre steder.

• Louise

Super hurtig forsendelse

Super hurtig ekspedition og forsendelse. Vil helt sikkert benytte mig af dem igen..

super :-)

masser muligheder for modtagelse og afsendt med det samme

• Kit

Duft dejligt!

Har handlet hos Online Parfume flere gang - super god , hurtig service. En meget smart og god detalje fra jer med I lægger en lille pose godter i forsendelsen.
Ja så føler man specielt, at der står en og tager hånd om din ordre/bestilling!
Det er ikke sidste gang I får en ordre fra mig og jeg kan kun anbefale jer til andre.

• Lene

meget tilfreds

effektivt og hurtigt

Fremragende service.

Hurtig og billig :)

OnlineParfume.dk

Alt gik bare efter planen.

Bestilling, betjening og modtagelse var i top.

Alt svarede til forventningerne

Har længe ledt efter duftserien Calvin Klein - Contradiction t som ikke længere bliver solgt i butikkerne i Danmark. Den var også svær at finde på internettet, men jeg fandt den på OnlineParfume.dk - tak for det

Super!!

Kan ikke rigtigt klage over noget..

• Kim
  • Årslev, DK
  • 3 Anmeldelser

stor anbefaling

Jeg er meget positv og vil varmt anbefale andre at handle her.

Amazing

Fantastic service. after my order on internet i got the package one day after. i will give 10/10

• Winnie

Super hurtig- Onlineparfume

Nemt at bestille og dejlig hurtig levering. Kan anbefales !
Parfuneonline har nogle parfumer der ikke findes i butikkerne.

• Johnny

hurtig levring

hurtig levring og hvis varen er i rast ordre kan man få en mail når varen er tilbage, hvilket også virker;-)

Super hurtig levering

Jeg kan helt klart anbefale at handler her. Hurtigt svar og levering efter kun 2 dage. Perfekt

• Ole

Hurtigt og smertefrit :)

Afsendelsen gik hurtigt - med god info ( track and trace )
Eneste udestående var at jeg valgte at få det sendt direkte til et posthus - hvor jeg så skulle udfylde email og tlf nummer - men fik aldrig en besked om at afhente min pakke - men det skyldes måske post danmark. :)

OnlineParfume.dk

hurtig levering alt ok, kan klart anbefales

Alt virker som det skal, kan anbefales

• Vibeke
  • 6 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Har handlet hos dem for første gang og var tilfreds med den hurtige levering. Det var også fint, at man får en mail om, at de har pakket varerne til afsendelse.

• Vivi

super god service

Fra bestilling til levering - det kan simpelthen ikke gøres hurtigere - leveres fra dag til dag.

• Henrik

Super

God og hurtig service kan kun anbefales

OnlineParfume.dk

Super service og præcis levering

Kan kun give 5 + i karakter :). Købte 3 parfumer, hvor den ene
kun var ca 10% fyldt. Jeg forklarede jeg havde prøvet det før; på samme produkt da den kom frem. Tilbød at sende den op; men Jesper afstod; og vil sende en ny med det samme; på den leveringsdag jeg ønskede. Jeg havde før mit køb hos dem ikke kendskab til deres eksistens. Men
må sige at det er sjældent man for så god service; og jeg bestemt vil vende tilbage; og kan varmt anbefale onlineparfume til nye kunder.

• Daniel
  • Storkøbenhavn, DK
  • 41 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Hurtig levering og gode priser

Ingen dikkedarer. Bestilte lidt forskelligt og det blev leveret dagen efter. Overskuelig side og gode priser.

Hurtig ekspedition

Jeg bestilte min vare kl. 13.45 og modtog den dagen efter lige til døren. Dejligt at dag til dag levering rent faktisk holder. Varen var den aftalte og iøvrigt fornuftigt pakket, og så var der en lille overraskelse i form af en mini slikpose.

• Emma
  • Verificeret køber

Fantastisk Service, og kun gode overraskelser!

Online Parfume, er selvfølgelig et åbentlyst sted at købe parfume produkter, bare fordi de er billige! Men ikke bare er de billige, de er nemme at handle med, der er hurtig levering, og fine små overraskelser i pakken :)

• Kunde

Sådan!

Sådan skal en netbutik være (måske lige bortset fra navnet...). Jeg vil gerne handle der igen.

• Karin
  • Verificeret køber

Helt overraskende hurtig ekspedition, perfekt

Ikke nok at varen blev sendt samme dag. Der kom minsandten også email fra Post Danmark, at pakken blev sendt ud dagen efter, hvilket den gjorde.

• Thomas

Upåklageligt

Lynhurtig serviceminded ekspedering. Gode produkter til fornuftige priser.

• Minna
  • 4 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Super hurtig, god service!

Bestiller - to dage efter modtog jeg min parfume. Godt udvalg, ikke mindst parfumer, der ikke længere findes på den danske marked. Parfumen var pakket med rigelige mængder af skum-dimser, og alt var godt. 2. men bestemt ikke sidste gang, jeg handler her!

SUPER EFFEKTIV

Fantastisk hurtig og effektiv eskpediton. Jeg kan kun anbefale andre at hande hos OnlineParfume.dk

• Louise

Troværdigt!!

Jeg bestilte en lækker parfume fra Onlineparfume.dk og det var en lækker service jeg fik. Havde lidt problemer med bestilingen, som var min egen fejl, og så kom der en mail fra firmaet om jeg havde problemer og om de kunne hjælpe.
Bestiller man lige op til en weekend så kommer det i starten af den kommende uge, så bestil i god tid.
Kun ros fra min side!!!

Fantastisk hurtig levering

Det er bare sagen. De har rigtig meget forskelligt. Og det går stærkt med at få varerne

Et parfume-orgiede

Hej. Jeg har handlet et par gange hos OnlineParfume.
Det er alletiders sikkert sted at handle. Man får varene dagen efter de er bestilt. Jeg vil kun handle der, næste gang jeg skal bruge noget lækkert.. Prisen er meget billigere end i forretningerne. Flot service

God service. .

Har kun positivt at sige om onlineparfume. Billige varer, super god service, og jeg havde varerne efter blot 2 dage. Vender helt sikkert tilbage.. Vh Merete Besser :-)

• Stig
  • Verificeret køber

Hurtig levering og god service

Jeg er fuldt ud tilfreds og kan anbefale OnlineParfume.dk.

Kan klart anbefales

Alt gik som det skulle. Det eneste jeg vil sige, kunne gøres bedre, er prisen og antal varer på lager.

Besvarelse fra OnlineParfume.dk

Hej Michael

Jeg må give dig ret i, at vi har for få varer på lager netop nu, men vi har desværre ikke nået at fylde op efter julehandlen endnu.

Mht. prisen må jeg være ærlig og sige, at jeg synes ikke du har ret. Vi er rent faktisk meget konkurrencedygtige hvad angår vores priser. Vi kan naturligvis ikke garantere altid at være billigst med alting, meeen det nærmer sig :-)

Jesper Eriksen, OnlineParfume.dk

• Peter

godt

• Klaus

Klaus

super - helt perfekt !

(o.k, det var min første bestilling ;-))

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk