We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Ophug1 anmeldelser

Ophug1 Logo
Kunderne om Ophug1 : »Jeg har handlet hos Brønderslev Autogenbrug A/S efterhånden en del gange hver gang kommer delene som aftalt og i den stand som der er blevet sagt . jeg har betalt via deres hjemmeside www.ophug1.dk« 2
Godt
7.7 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Ophug1

Ophug1

Stor opmærksomhed på kunden

Jeg har handlet hos Brønderslev Autogenbrug indtil flere gange, og er hver gang blevet imponeret over deres kompetence, og vilje til at finde det rigtige, istedet for bare at skyde "i blinde". En varmeblæser til en Opel Vectra er åbenbart ikke bare en varmeblæser til en Opel Vectra - jeg bliver spurgt om originalnummeret, og får en vare der bare passer perfekt, og i langt de fleste tilfælde er en original brugt vare, istedet for en uoriginal ny, hvor jeg foretrækker førstnævnte.

Jeg har ikke i sinde at holde med at handle der, jeg føler mig godt behandlet hver gang - uanset om jeg også måtte have ris til virksomheden.

Ophug1

det har bare virket det hele . kan varmt anbefales . mvh Tom Madsen

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk