[REPLY]
Har givet et gavekort til Lamborghini kør selv på oplevelsesgaver.dk. Bookingen af turen var meget bøvlet, da det ikke foretages via deres egen hjemmeside men i stedet www.gr8experience.com. Da jeg skal booke en tid til turen kan jeg kun vægle et tidspunkt en bestemt dag i hele 2012 i København. Tilsvarende er det hvis jeg vil booke turen i Århus. Det synes jeg godt nok er lidt tyndt.
Da jeg vil booke turen ser jeg at gavekortets gyldighed nu er ændret, så det kun gælder 1 år og ikke i 3 år, som det er oplyst i betingelserne hos oplevelsesgaver.dk. Det er fanme for ringe! Jeg kan så vælge at forlæge gyldigheden af gavekortet mod en merbetaling på 200-400 kr alt efter hvor længe gyldigheden skal forlænges.
Jeg kan IKKE anbefale andre at købe tilsvarende gavekort hos oplevelsesgaver.dk og kan også se her på trustpilot at andre har haft en lignende dårlig oplevelse med "kør selv oplevelser".
Jeg købte i Maj sidste år, altså 2011, et gavekort til min kæreste et "Porsche - Kør Selv", jeg var vildt spændt, og da vi så ca. en måned senere, går på deres hjemmeside for at bestille tid, så siger det firma vi skal bestille til, at de slet ikke har Porsche - Kør Selv.
Dette syntes jeg er underligt, og jeg ringer ind til OplevelesGaver for at høre hvad der sker, jeg får af vide at jeg bare skal skrive en mail til det firma som vi skal ud og køre med.
Jeg skriver så til firmaet og se svare tilbage at det er slet ikke noget de har at tilbyde, nu syntes jeg ikke det er sjovt længere, men der er gået så meget tid efterhånden, at jeg ikke rigtig ved hvad jeg skal gøre. Gavekortet får så lov at ligge, et helt år(fra købsdato) før jeg får gjort noget ved det.
Jeg bestemmer mig for at ringe ind, og fortælle hele historien om hvad jeg har oplevet. Jeg får igen fat i en sød medarbejder, og hun fortæller mig så, at jeg har to muligheder, enten kan jeg vælge at få pengene tilbage eller også kan jeg bytte det til en anden oplevelse, jeg vælger at få pengene udbetalt. Jeg har muligheden for at få pengene tilbage, fordi medarbejderen fortæller mig at på det tidspunkt, jeg købte gavekortet var det slet ikke muligheden for at have denne oplevelse, det var bare ledelsen der ikke havde informeret medarbejderne ordenligt.
Samme dag som jeg hvad snakket med dem, og bestemt at få mine penge tilbage, fik jeg en flot mail, hvor i der blev undskyld for besværet, at mine penge var på vej til min konto og at der blev håbet at jeg kom igen en anden gang, så de kunne vise, hvor gode de kan være. Den mail, modtager man ikke mange andre steder, og slet ikke når den er personligt skrevet, dette er grunden til at jeg en anden gang vil købe hos dem!
Mine penge kom 2 dage senere.
Jens Riber fandt anmeldelsen nyttig
Jeg har fået et gavekort til en tur i en porsche speedster, i julegave. Først var det ikke muligt at booke turen på deres hjemmeside. Efterfølgende er det kun muligt at benytte gavekortet en fredag morgen mellem kl. 8 og 9. Hvilket jeg ikke finder særligt familievenligt! Gavekortet fik jeg af min familie, som naturligvis gerne vil se mig få turen. Jeg synes ikke det kan passe at jeg er nød til at tage fri fra arbejde, for at få min julegave. Jeg føler det er svært at glæde sig, når der er så meget bøvl. Det er altså ikke noget jeg vil anbefale.
Jeg fik et gavekort til ”Helikopterpilot for en dag” og hvilken dag!
I højt solskin mødte jeg op i Roskilde lufthavn og startede med at møde en super imødekommende pilot, der satte mig ind i hvordan en helikopter reelt virker.
Bagefter tog vi ud på banen og startede ”dyret” op og lettede fra lufthavnen. Piloten var så sød og enorm god til at forklarer alt hvad han gjorde og hvad jeg snart skulle til at gøre selv og efter 10 minutter, fik jeg selv styrepinden i hånden og skulle SELV flyve.
Det var den fedeste oplevelse og den fedeste udsigt fra den lille glaskuppel i cockpittet. Man skulle holde tungen lige i munden, men hold da op en fed oplevelse. Og det hele var bare endnu federe fordi piloten var super sød og rigtig god til at instruere en.
Og da jeg skulle booke selve tiden til oplevelsen var der venlig og sød betjening i deres kundeservice – så alt i alt en oplevelse i top. Det er en 40 års fødselsdagsgave jeg kan anbefale alle.
Jeg bytter fredag den 24. februar mit gavekort "Bøf for 2" til en "Romantisk middag for 2". På Oplevelsesgavers hjemmeside klikker jeg på byt gavekort, jeg indtaster mit gavekort id samt indløsningskode. Jeg smider det nye gavekort i kurven og skal betale differencen på de 2 gavekort, hvilke er 200 kr. i deres favør. Da jeg er færdig og ser faktura står der at de har trukket hele beløbet på 699,-. Jeg undersøger straks om gavekortet jeg byttede med var aktivt, men det var det ikke mere, så det ER indgået i handlen og blevet annulleret. Så nu står jeg og har givet 699,- PLUS et gavekort på 499,- for en middag til 699,-. Jeg kontakter dem med det samme via deres beskedsystem og tager ud at spise som planlagt med en "Romantisk middag for 2" gavekortet.
Om mandagen får jeg mail hvor de skriver at de vil annullere transaktionen på de 699,-. Jeg prøver at kontakte dem, da jeg jo så vil være dem skyldigt med 200,-. Kommer ikke igennem, men de ringer senere til mig. Jeg forklarer at vi har været ude at spise og at jeg bare skal have 499,- tilbage. Hun siger hun vil ordne det, jeg tænker at de måske kan korrigere beløbet fra dem af.
Tirsdag bliver der så trukket 699.- plus gebyr, jeg kontakter dem straks via mail for at høre om der så er 499,- på retur og får mail retur om onsdagen om at de IKKE kan udbetale beløbet da jeg har brugt gavekortet. Det havde jeg dog fortalt den første medarbejder om mandagen. Jeg vælger at ringe dem op onsdag formiddag. Jeg bliver stillet om til en arrogant medarbejder som er totalt blottet for at sætte sig i kundens sted. Jeg ønsker blot at få mit tilgodehavende, jeg prøver at forklare situationen til hende, men bliver afbrudt hele tiden af hendes "forsvar". Jeg forklarer flere gange regnestykket. Jeg har smidt 699,- samt et gavekort jeg har fået til 499,- i en pulje og får en middag til 699,- ud af det. HVOR er det at det er svært at regne ud? Men hun vil kontakte sin IT-chef og noget bogholderi forstår jeg. Min kæreste kontaktede hende senere og havde uafhængigt af mig den selvsamme opfattelse af næsvished og mangel på service. Det pudsige er at medabejderen omtaler sig selv som "Omsorgsambassadør" som titel i sine mails. Jeg tænker blot at gør man det, så forpligter det udover det sædvanlige. Nu er det 2 dage siden jeg sidst har hørt fra dem, og det holder bare ikke. Udbetal dog de 499,- med det samme, og led efter jeres fejl bagefter, og så få en alvorlig snak med jeres omsorgsambassadør og definér begrebet omsorg, og lad være med at bruge den slags begreber hvis i ikke kan leve op til det.
Fik en ekstra oplevelse hos oplevelsesgaver, men det var sgu en af de dårlige.
Det fungerer sikkert fint når det virker, men det er når tingene ikke virker at virksomhedens sande serviceniveau afsløres.
Jeg er ikke at finde som kunde hos dem igen - det er helt sikkert!
- og jeg venter stadig på mine 499,-
UPDATE: Så bliver der udbetalt 499,- til min konto. MEN der kan gå op til 10 hverdage. Det' godt nok utroligt. Jeg tror bare jeg skal være glad for at jeg har reddet min penge hjem. Det ændrer ikke min bedømmelse af dem, for det har stadig været et meget utilfredsstillende forløb.
Choi og Andreas Ingerslev fandt anmeldelsen nyttig
Hej Carsten,
Vi er kede af, at du føler, du har fået dårlig behandling, det er bestemt ikke sådan, vi ønsker, at vores kunder skal behandles, og det undskylder vi mange gange!
Det er absolut vores mål her hos Oplevelsesgaver.dk at skabe gode oplevelser samt at yde en rar og omsorgsfuld kundeservice.
Lige præcis i denne sag var det en omstændig affære rent teknisk, da dét gavekort, du skulle ha’ refunderet dine penge for, allerede var brugt og givet videre til vores samarbejdspartner.
Derfor skulle jeg ha’ fat i vores IT-chef, og derfor blev behandlingstiden lidt længere end normalt.
Jeg er enig med dig i, at 10 dage er længe at vente på at få sine penge retur, men årsagen er beklageligvis den samme som ovenstående – sagen skulle igennem lidt flere instanser end vanligt, da gavekortet, som skulle refunderes, allerede var brugt.
Normal procedure for refundering af gavekort købt via vores website er fra dag til dag.
Når dette er sagt, bør denne hændelse dog ses i relation til, at vi på årsbasis har omkring 10.000 personer, som problemfrit og ganske gratis ombytter deres gavekort til andre oplevelser.
Men under alle omstændigheder skal servicen herfra som udgangspunkt altid være god, rar og omsorgsfuld, og det kan jeg igen kun beklage rigtig mange gange, at den ikke levede op til i dette tilfælde.
Bedste hilsner & rigtig god dag
Carina Stigborg
’Omsorgsambassadør’
Har fået et gavekort i julegave til en forpremiere for 2. Da jeg skulle booke den stod der at den kunne bookes fra 10 januar. Den 10 januar stod der at den kunne bookes den 12. Den 12 stod der at jeg skulle ønske en af ca 8 film, hvoraf jeg kun var interesseret i een (som først kommer til jul). Jeg skrev den jeg ønskede og har ikke hørt noget siden (man opgiver både mail og telefonnummer).
Jeg regnede med at der ville være væsenligt flere at vælge mellem, med alle de film der kommer i løbet af et år.... synes udvalget er top fesent og er lidt øv over at skulle vente til december... hvis jeg altså får mit ønske - ellers tør jeg slet ikke tænke på hvad der så sker...
Synes det virker lidt uproffessionelt... og håber at oplevelsen overrasker
Forpremiere-oplevelsen er et helt nyt produkt i vores sortiment, som vi glæder os rigtigt meget til at søsætte her i 2012!
Vi er klar over, at informationen under ’book din oplevelse’ ikke har været helt tydelig og forståelig.
Vores bookingsystem voldte lidt tekniske problemer i opstartsfasen, og derfor måtte vi udskyde deadlinen til et par dage efter den oprindeligt forventede med intentionen om, at kunne levere et funktionelt system i stedet for halve løsninger. Det virker heldigvis nu!
Da det er forpremierefilm, kan der først bookes billetter relativt kort tid efter de bliver frigivet i biograferne. Det vil sige, at vi endnu ikke kan oplyse om præcise datoer for forpremierer.
Når man logger sig på oplevelsesgaver.dk's bookingsystem bliver man altid bedt om at indtaste det gavekort ID og indløsningskode, som står anført på gavekortet, samt navn, tlf nummer og emailadresse. Dette uanset hvilken oplevelse, man har gavekort til.
Når du logger på ’Book din oplevelse’ på Biograf forpremiere indhenter vores system automatisk dit navn og din mailadresse. Som vi beskriver, kan du klikke af ved de film, der måtte have din interesse.
Så snart vi får ’go’ for at frigive billetter, sender vi dig en email med information om tid og sted, samt hvor du kan booke billetter. Da vi ikke kan frigive billetter endnu, så er det ganske simpelt derfor, du endnu ikke har hørt fra os :-)
De film, der er på listen er således, som vi skriver, hvad vi forventer at få billetter til. Det kan ændre sig, og der kan komme nye titler til.
Vores intention med denne nye oplevelse er absolut at sørge for et så bredt udvalg af de bedste film som overhovedet muligt, men vi kan desværre ikke trylle filmene til forpremiere hurtigere end diverse filmudlejere tillader det. Selv om vi gerne ville!
Jeg håber, vi ser dig på den røde løber, og har du yderligere kommentarer eller spørgsmål vedrørende oplevelsen må du endelig kontakte vores kundeservice på 72 17 02 06.
Kathrine, Krudtugle
Nem og hurtig betjening på hjemmesiden, samt utrolig hurtig levering. Jeg har bestilt 3 gavekort til jul. De kom dagen efter om formiddagen. Alt i alt super god betjening, nemt og hurtigt, styr på tingene.
Klar anbefaling
Jeg fik en oplevelsesgave til jul. Den var købt i FONA. Jeg fik kvitteringen med. Oplevelsesgaven kunne imidlertid KUN byttes via nettet.
Jeg byttede til en lidt billigere oplevelsesgave. Det kostede 55,- kr. at få denne tilsendt. Der var ingen vej udenom. Smart - ikke!
Jeg er kureret for at købe Oplevelsesgaver i fremtiden - bytningen var en oplevelse i sig selv - på optrækkeri.
K. Andersen
Ruben Jensen og Andreas Ingerslev fandt anmeldelsen nyttig
Hej Kjeld Andersen.
Det er ganske gratis at ombytte gaven!
Man kan vælge at få det tilsendt som et e-gavekort, så man har det på sin mail indenfor 2 minutter. Derfra kan man blot udskrive gavekortet - det er helt gratis at modtage det som e-gavekort.
Man kan også vælge at afhente gavekortet i gaveæske på vores kontor på Østerbro - det er også helt gratis.
Man kan også vælge at få det tilsendt med Post Danmark i en gaveæske. Det koster 55 kroner og jeg kan forstå på dit indlæg, at du har valgt denne løsning.
Vi vil bare gøre dig opmærksom på, at du selvfølgelig en anden gang blot kan vælge at modtage det på din mail, så koster det skam ingenting :-)
Kathrine Olivares
Krudtugle hos Oplevelsesgaver.dk
Jeg fik endelig løst problemet med mit gavekort, og byttede til tapas for 2, det kan varmt anbefales da der medfølger vin til, inde i københavn, det at man kunne ombytte gavekortet er et ekstra plus, og den gode service jeg fik med problemløsning af gavekortet giver den ekstra stjerne eller 2..... men hvorfor kun 4 stjerner,??? fordi selve tapas for 2, godt også kunne have indeholdt en let dessert, og fordi hvis du er mega sulten, så er tapas menuen ikke det rette:-)
Til alles informationer er problemet løst mellem René og os.
René har byttet sin brunch til en 'Tapas for 2', som han har været ude på :-)
Sidste år samlede jeg ind blandt venner til en 50 års fødselsdagsgave - vedkommende havde prøvet det meste – men på Oplevelsesgaver.dk var der dog en helt speciel oplevelse som fødselaren ikke havde prøvet :-) Desværre gik udbyderen af denne aktivitet konkurs inden gaven blev indløst – men med stor forståelse, smidighed, fleksibilitet og imødekommenhed fra Oplevelsesgaver.dk konverterede gaven så fødselaren fik den tænkte oplevelse/gave.
Så jeg kan på det varmeste anbefale Oplevelsesgaver.dk ( en god oplevelse rigere :-) )
Det siger bare ALT om oplevelsesgaver.dk at deres kundeservice ikke er ansat med stillingsbetegnelse "kundeservice" men "kundeomsorg"
Her er der et selskab der tager god hånd om deres kunder!
Sidste uge købte jeg et gavekort. Det var til min kæreste og hendes veninde som holdt fødselsdagsfest sammen. Samme dag som jeg bestiller kortet skriver jeg til dem og spørger til selve indpakningen af gavekortet når det kommer. De svarede igen inden for 2 timer! (til sammenligning svare DSB tilbage inden for 3 uger !! ...)
Jeg modtog gavekortet dagen efter og pigerne fik det til deres fest. Desværre bliver gaven stjålet samme aften.
Heldigvis er det sådan at den ansatte i oplevelsesgaver der besvarede min mail har et direkte telefon nr. Jeg ringede til hende om tirsdagen og der var ingen problemer med at få et nyt gavekort og det stjålne blev annulleret. (Til sammenligning til DSB gerne annullere et gavekort, men ikke udstede et nyt... wtf?)
Top karakter for hurtig og utrolig behagelig behandling !
Fandt en oplevelse, som jeg ville give i gave, og hele købssituationen var nem og overskuelig. Et par dage efter kom gavekortet i en fin gaveæske med et kort hvorpå det jeg havde skrevet stod - rigtig fint! Jeg kom til i farten at glemme at skrive "til" og "fra" på hjemmesiden og var derfor lidt spændt på, om der så ville se dumt ud, men det gjorde det ikke.
God oplevelse og jeg er spændt på at give gaven. De har i øvrigt et rigtig godt udvalg af en stribe oplevelser - fx sender jeg en af mine nærmeste ud og surfe :) Super fedt.
Jeg har nu 2 gange bestilt gavekort på Oplevelsegaver.dk og begge gange bestilt det med forsendelse i gaveæske. Der er max. gået 2 dage fra bestilling og til modtagelse. Super flot.
En smule skuffet over, at tryksværten er smittet af på beskrivelsen af gavebeviset, så det fik et lidt "nusset" udseende, som om at det printede papir var blevet foldet sammen før tryksværten var helt tør.
Dette oplevede jeg på begge mine bestillinger.
Det kan dog ikke rykke ved, at jeg igen en anden gang vil bruge Oplevelsesgaver.dk når jeg skal finde på kreative gaver til venner og familie. Nemt, hurtigt og professionelt.
Jeg havde bestilt et dyk i havet, men da der var udsolgt alle dage udover 1 dag, hvor jeg var væk hele weekenden overførte de indenfor 24 timer pengene tilbage til min konto. Det var efter de 14 dages returret. Super service!
Andreas Ingerslev fandt anmeldelsen nyttig
Jeg købte en gave på et coctailkursus. Der var levering dagen efter, god og meget kundevenlig service og selve oplevelsen var helt perfekt.
Jeg har brugt denne virksomhed til at finde gaver mange gange, udvalget er stort, og hvis jeg nogensinde har haft spørgsmål der ikke er blevet beskrevet på hjemmesiden, har de været utroligt venlige til at hjælpe mig over telefon eller mail. Jeg har ikke haft andet end gode oplevelser med denne virksomhed.
Oplevelsesgaver.dk er mere end bare gaver ... det er også godt til polterarbent, firmaarrangementer og den slags. Masser af gode ideer, de holder hvad de lover og er virkelig søde.
Bestilte mandag middag, og fik gavekortet tirsdag middag!