We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Osterbo anmeldelser

Osterbo Logo
Bør du handle her? - Læs kundernes vurdering af Osterbo før du handler og giv selv din bedømmelse af Osterbo 2
Middel
5.9 af 10

2 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (2)

Udvalgt anmeldelse om Osterbo

Osterbo

Træt af kulden

Jeg bor i en af østerbos lejligheder og bor på kvisten hvor det er umuligt at varme lejligheden op medmindre ALLE radiatorer står på fuldknald, jeg brokker mig lidt, da jeg ikke mener, at det kan være rigtigt, at lejligheder idag kan være så gennem hullet og utæt (mht isolering), østerbo fortæller, at det kan overhovedet ikke komme på tale, at dette bliver lavet, da de i afdeling skal finde penge til nyt tag, så her sidder jeg i en møgutæt lejlighed, havde jeg råd til at flytte havde jeg gjort det. Varmen i lejligheden kommer helt an på hvor meget det blæser udenfor.
Synes til tider, at nogle af deres undersåtter (ved ikke hvad jeg skal kalde deres arbejdere) at de tær sig temmelig sure når man snakker med dem. Det kan så godt være det bare er mig der misforstår.

Pedersen fandt anmeldelsen nyttig

Besvarelse fra Osterbo

Vi tager altid en henvendelse alvorlig og vi er kede af din oplevelse.

I en almen boligorganisation er det beboerdemokratiet, der bestemmer, hvad den enkelte afdelings penge skal bruges til.
Som du sikkert er bekendt med, så har udskiftning af tag været behandlet på det netop afholdte afdelingsmøde, hvor det blev besluttet
at udskifte taget.

Tagudskiftningen sker i etaper, således de bygninger med dårligst tag får nyt tag først. Udskiftningen forventes afsluttet inden for 3 år.

Hvis du i øvrigt har nogle ting i lejemålet, som du ønske vi skal tage hånd om, så kan du altid kontakte vores driftscenter på 7943 2536.
I den daglige telefontid, eller du kan sende en mail på: drift@osterbo.dk.

Du er også meget velkommen til at sende os en mail på osterbo@osterbo.dk med dine kontaktoplysninger og hvor du bor, så vil vi kontakte dig.

Ulrik Faarup Sørensen

Osterbo

Krejlere!

Hvor er jeg bare glad for jeg ikke bor der længere! Deres priser stiger sådan cirka hver anden måned… Enten med liiiiige 100 kr eller liiiiiige med 300. Kan det virkeligt være lovligt??
Da jeg flyttede væk viste de sig så helt præcist HVOR meget de er krejlere og var totalt ude af stand til at overholde simple aftaler om besigtigelse osv. Desuden viste det sig at den lejlighed jeg knapt nok havde boet i ifølge deres mening vad TOTALT SMADRET OG VANDALISERET. Øh hvad? Desuden mente de at jeg ikke havde afleveret alle mine nøgler, kort og parkeringstilladelse og derfor skulle erstatte en masse ting selvom jeg havde fået en underskrift på at alt var afleveret og i orden! De sendte mig også regninger for ting der aldrig havde været i lejligheden! Den mest groteske af dem var at de mente jeg havde stjålet en bestikbakke. Der havde aldrig været en bestikbakke i køkkenet hvilket jeg ikke havde tænkt over da det jo bare er en plastikdims til cirka 15 kroner i Ikea. Den ville de have 70 kroner (!!) for at udskifte?!

Besvarelse fra Osterbo

Vi er rigtig kede af, at du har fået et dårligt indtryk af os i forbindelse med din fraflytning.

Vi ønsker absolut ikke at snyde nogen, og vi er kede af, at det er det aftryk, som er efterladt hos dig.

Du er meget velkommen til at oplyse os dine kontaktoplysninger og hvor du boede i ØsterBO
på osterbo@osterbo.dk så vi har mulighed for at finde sagen frem, så vi kan give dig et
kvalificeret feedback på dine oplevelser.

Vi kan ligeledes henvise til, at du har mulighed for at indbringe sagen for beboerklagenævnet.
Du kan kontakte os på 7943 2500 for en nærmere vejledning.

Ulrik Faarup Sørensen

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk