[REPLY]
Bestilt mandag aften.
Pakket og sendt tirsdag.
Modtaget onsdag sådan skal det bare fungere når man bestille noget på nettet.
Jeg købte en Fjäll Räven t-shirt torsdag og havde den i hænde mandag. Varen og leveringen kan der ikke klages over - fint med T&T, selvom det bare er en t-shirt. Det er en rimelig stor papkasse den bliver sendt i - måske fragten kunne blive billigere, hvis varen blev pakket i en æske, i en mere passende størrelse ;-)
Bestilte nogle småting onsdag aften og havde dem fredag.
Gode priser og lave leveringsomkostninger.
Har købt en skijakke. Lyn levering og alt har levet op til, hvad de lover på hjemmesiden.
Er meget tilfreds og handler der gerne igen.
De ringer med det samme hvis de opdager et problem med ens ordre og man føler at de gør sit for at kunden får en god oplevelse, så der vil jeg handle igen.
Bestilte d.20/12-2010 efter kl.15. Så var ikke sikker på at varen kom frem inden jul.. Men var super heldig.
Bestilte varen, 5 min efter havde jeg track & trace nr. Og den kom den 23 dec..
Og gaven bragte lykke, så nok ikke sidste gang jeg shopper der..
Bestilte d. 20/12.
Lidt efter fik jeg en to mails om at min pakke var sendt, med forskellige track&trace numre. Lidt underligt, men den ene virkede fra dagen efter, hvor jeg også kunne konstatere posten havde været der med pakken, dog uden at ringe/banke på. Så kunne hente min pakke d. 22/12.
Med i pakken var et håndskrevet brev, hvor de bekræftede at have sat byttemærke på og pakket varen ind som julegave - havde bedt om det i en note ved bestillingen - rigtig god service! :)
Har flere gange ringet til dem ang. specifikationer på jakker. De har altid tid og lyst til at forklare og hjælpe. Modtog miN jakke, dagen efter jeg bestilte.
Jeg bestilte min vare en søndag aften, og tirsdag modtog jeg den med posten.
Helt klar et sted jeg vil anbefale, både med priser og service