1. juli 2010
Perfekt handel.
Hurtig levering, varen 100% som lovet.. Handler hellere end gerne med sælger igen. De varmeste anbefalinger herfra. +++++
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Udvalgt anmeldelse om www.overstock.dk
Dan
Odense, DK
32 point
8 Anmeldelser
13. august 2009
Perfekt handel.
Jeg bestilte, via QXL, et spil fra Overstock.dk, og i vindermailen fik jeg betalings muligheder samt forventet max levering. Jeg betalte med Dankort fra deres hjemmeside, hvilket var meget nemt og overskueligt. Thumbs up for det.
Ikke nok med det, jeg modtog også spillet, rigtig godt pakket ind i boblekuvert, allerede 4 hverdage før max levering, så alt i alt en positiv oplevelse at handle med Overstock.dk.
Line fandt anmeldelsen nyttig
Ari
45 point
4 Anmeldelser
3. juni 2010
positiv
positiv handel, fin sælger
25. april 2010
perfekt handel
Alt forløb planmæssigt:)
15. april 2010
super
billige spil og god service, så helt iorden.
5. marts 2010
Dårlig Kundeservice Småt udvalg
De spil som Overstock har er for lille et udvalg og for gamle til at det realt kunne have nogen værdi for nogen. Desuden langt de fleste spil kan fås billigere på coolshop.
Deres kundeservice er desuden utilstrækkelig.
Simone fandt anmeldelsen nyttig
3. marts 2010
top
super service
23. februar 2010
6. februar 2010
SUPERDUPER
Slaraffenland for spilleglade, der ønsker spil til en billig pris!!! NO PROBLEMS
Line fandt anmeldelsen nyttig
26. januar 2010
fusk
Har betalt ekstra for at få sendt som pakke og gjort tydeligt opmærksom på det via mail, alligevel sender han som alm post. Jeg har flere gange rykket for at få differencen tilbage men stadig ikke modtaget hverken dem eller noget respons :-(
Update: mine penge kom langt om længe.
Lars fandt anmeldelsen nyttig
7. januar 2010
Utilfredstillende
Bestilte 5 ps2 spil i den første uge af december samt pengene blev trukket d.8/12, har nu rykket flere gange både på tlf og mail og har idag hverken fået pengene eller spillende!!! Ikke det man havde håbet på.
Lars fandt anmeldelsen nyttig
18. november 2009
Super
Super, alt i orden - og gode priser
11. september 2009
God handel
Vi købte et wii spil via qxl. indbetalingen var nemt og overskuelig, desværre gik der kage i det fra postdanmarks side, så vi kontaktede overstock og de sendte os straks et nyt der kom efter ca 2 dage. så alt i alt meget tilfredsstillende
26. august 2009
Utilfredsstillende
Bestilte 2 wii spil og fik 1 forkert, som vi returnerede. Det rigtige spil var (selvfølgelig) udsolgt. Rykkede flere gange både pr mail og telefonisk i over en måned for enten at få spillet eller vores penge retur uden resultat. Først da jeg tog et firmanavnstjek på de gule sider og fik en bunke tlf numre, hvor 2 firmanumre tilhørte hans børns mobiler, hjalp det. Det er for useriøst at handle på den måde.
Thomas Pedersen, Skive
14. februar 2009
Henrik Thomsen
Helt fin butik med meget billige spil - også til gamle maskiner
bhjensen fandt anmeldelsen nyttig
14. februar 2009
Kanon service
Perfekt handel med billige varer
bhjensen fandt anmeldelsen nyttig
4. februar 2009
Gode varer, men lang leveringstid ...
Hele to gange har jeg nu handlet hos Overstock. Det er nogle super gode produkter til yderst lave priser De har, men deres leveringstider lader desværre meget tilbage at ønske.
Begge gange jeg har handlet har de prompte trukket beløbet på mit Dankort (andre butikker trækker først når de afsender varen), og begge gange fik jeg først min vare når jeg rykkede derfor (efter ca. een uges ventetid).
Jeg er dog ikke skræmt fra at handle der en anden god gang, fordi jeg får jo mine varer til sidst. Det er bare syndt at det er så lidt der mangler før at jeg havde været super-tilfreds med denne butik. Men de skal helt klart have endnu en chance.
Vil heller ikke advare andre fra at handle her, man skal bare have god tålmodighed :-)
Billy Hansen fandt anmeldelsen nyttig
Kgs. Lyngby, DK
46 point
16 Anmeldelser
20. august 2007
Hurtigt, god og billige shop til games og gamerelaterede produkter. Hurtig levering. Shoppen virker bare.
@rtless fandt anmeldelsen nyttig
22. februar 2008
Jeg bestilte et spil d. 16/2-08, hvor jeg nu her den 22/2-08 stadigvæk sidder uden...
Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.qxl.dk ikke publicerer anmeldelsestekster