We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Oxideret anmeldelser

Oxideret Logo
Kunderne om Oxideret : »God service og smart butiksopbygning« »Super!« »Super service :)« 82
Perfekt
9.5 af 10

82 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (82)

Super!

Alt var perfekt ved dette køb; varen blev leveret i løbet af ingen tid, levede op til billederne, og var pakket fint ind. Kan kun anbefales.

Udvalgt anmeldelse om Oxideret

Oxideret

God service og smart butiksopbygning

Jeg bestilte en nederdel søndag aften og kunne derefter som det passede mig lige komme forbi butikken og hente den en af de efterfølgende dage. Det var smart da jeg så ikke behøvede at betalte porto, og dog nu kan aflevere nederdelen tilbage igen uden omkostninger fordi den desværre var for lille.
Jeg blev som andre, også taget rigtig godt imod i den lille butik. Alt i alt en rigtig, rigtig god oplevelse :)

Perfekt.

Hurtig levering, fint indpakkede varer, intet at udsætte!

Super service :)

Fik en rigtig god service. Bestilte fredag eftermiddag og modtog bestillingen mandag :D Rigtig god service, og fedt med den lille hilsen fra Camilla ;)
Også rigtig god bytteservice, som jeg heldigvis ikke havde brug for :)

• Hava
  • Brøndby, DK

Rigtig god service!

Jeg købte en fin bordeaux kjole fra Gestuz, og da jeg havde mulighed for at afhente denne i butikken sparede jeg leveringsomkostningerne. Dette var meget belejligt, og alting foregik nemt og hurtigt.

• Jeanne
  • København SV, DK
  • 2 Anmeldelser

God service :)

Jeg købte en Gestuz kjole hos oxideret - god og hurtig kontakt og levering :) Mange tak for handelen. Jeg vender tilbage en anden gang.
Kh Jeanne - jeannejohanne.com

Oxideret

God service og hurtig levering

Kan kun anbefale oxideret.dk.
Hjemmesiden er overskuelig, og jeg modtog det bestilte hurtigt efter bestilling. Varene var fint pakket ind og i netop den kvalitet jeg havde forestillet mig. Rigtig god helhedsoplevelse!

Kanon service!

Jeg lavede en bestilling torsdag, og afhentede den samme dag i butikken.
Blev mødt af en super sød pige der var meget hjælpsom med at finde den rigtig størrelse på den ring jeg købte.
Gik derfra med en meget positiv oplevelse.
Er helt klart ikke sidste gang jeg køber i denne butik. :)

hej marcus

mange tak for dine fine anmeldelse!

... ps. der står kun 1 pige i butikken - ejeren ;)

Hurtig - men dyr porto

Jeg købte en Maria Black ørering fra Oxideret.
Den kom hurtigt, og var rigtig smuk. Der var også et håndskrevet kort med, hvilket gør det meget personligt og trygt.
Men jeg synes at portoen var rigtig dyr - Jeg betalte 50 kr. for at få en ørering sendt. Jeg ved godt at det sikkert er med forsikring osv. men jeg synes det burde være muligt, selv at vælge hvordan man vil have pakken sendt.
Ellers rigtig godt! (:
Tak.

hej Sofia

Hvordan kunne du ellers tænke dig at få den sendt?

Hvis det bliver som maxibrev er pakken ikke forsikret og hvis den bliver væk i posten er det på mine bekostning, og det ansvar vil jeg ikke stå med.

Hvis den skulle blive sendt som maxibrev + indleveringsseddel ville dette beløb alligevel nå op omkring 30-40 kr og så kan man jo næsten lige så godt sende den med forsikring og betale resten af beløbet ;)

Oxideret

Jeg bestilte en Maria Black ring om eftermiddagen og næste morgen vækkede postbudet mig, så det var virkelig hurtig levering - endda i sommerferien.

Kunne dog godt have brugt et kommentarfelt ved bestillingen, da jeg gerne ville have bedt om en så lille størrelse medium som muligt (størrelserne varierede meget, og ringen er faktisk lidt for stor). Jeg kunne selvfølgelig have sendt en mail, men det virkede lidt mere besværligt.

Hej Karen,

Super.

Jeg bestilte 2 kjoler, og fik dem et par dage efter (bestilte om aftenen) med en personlig hilsen, og varerne fint pakket ind. Jeg har intet at sætte en finger på. :-)

Hurtig betjening

Alt i orden, og tøjet hurtigt leveret, og så var det et plus at alt bare var så lækkert og levede helt op til det forventede og mer til :-)

Oxideret

FANTASTISK service, hurtig levering og SKØN cardigan :-)

FANTASTISK service, hurtig levering og SKØN cardigan :-)

Perfekt.

Varen blev sendt samme dag jeg bestilte den (også selv om jeg bestilte den en halv time efter tidspunktet, hvor de sender varen samme dag), hvorefter der gik 2 dage og så havde jeg modtaget den - flot pakket ind og med en fin håndskrevet note. Det er ikke sidste gang jeg bestiller hos Oxideret!! (:

Upåklagelig service og levering

Oxideret.dk afsendte varen med det samme, og jeg modtog varen dagen efter ordren var aflagt. Der medfulgte endda en lille personlig hilsen fra ejeren - overskudsagtigt og god service!

Camilla S. fandt anmeldelsen nyttig

Oxideret

En absolut favorit net-butik - jeg er dagligt forbi på 'osetur' ;-)

Altid en fornøjelse at handle hos Camilla - god og personlig betjening, lækrer varer og gode udsalgskup - ingen grund til at bevæge sig væk fra skærmen her! ;-)

Oxideret

Personligt og hurtig betjening..

Personlig betjening, selvom jeg købte over internettet. Hurtig betjening og overskuelig hjemmeside..

• Jane
  • Billund, DK

Hurtig, sød betjening

Bestilte en ring, den kom lynhurtigt og der var endda en personlig hilsen med. Mere end hvad man kan forvente.

Super god service :)

Jeg oplevede intet negativt ved at handle hos oxideret.dk. Varen blev leveret hurtigt, og det var hyggeligt med et håndskrevet postkort i pakken :) Tak for god service.

• Linda
  • 7 Anmeldelser
  • Verificeret køber

God, solid service med personlighed

Jeg oplevede oxideret.dk som en nem hjemmeside at benytte. Det var hyggeligt, at der lå en personlig hilsen i pakken.

Hej Linda,

• Jacob
  • Verificeret køber

Online shop på højt niveau!!

Hurtig effektivt shop. Altid med på moden. Personlig hilsen med hver bestilling. Mulighed for indpakning.

God betjening!

Perfekt betjening!

Super betjening :D

Jeg er meget positiv :). Skulle bare bytte min kjole, fordi den var for stor, :( men det er jo min skyld..

Det er en super butik. Elsker smykkerne!

Sød betjening, fed butik

Jeg er meget glad for Oxideret.dk, og også for den fysiske butik. Var i butikken for at bruge mit downtown gavekort, og det er første gang at jeg ikke føler mig som en ringere kunde, fordi jeg har benyttet mig af et downtown bevis. Ejeren af butikken var sød, hjælpsom og imødekommende! -og har fantastisk god smag!

Fantastisk

Super hurtig levering - Mine fiveunits bukser kom ind af døren et par dage efter bestilling. Jeg havde lidt bøvl med at finde den rigtige størrelse, men Camilla var super sød til at hjælpe, så de passer perfekt. Virkelig godt køb!

Perfekt

alt var i den skønneste orden

Oxideret

Jeg købte et par 5units jeans hos oxideret.dk. Varen blev leveret hurtigt, og var helt perfekt :)

Oxideret

Super hurtig levering, rigtig lækkert produkt og god service!

Jeg har købt et par 5Unit jeans hos Oxideret.dk. Jeg bestilte fredag eftermiddag og modtog allerede mandag. Efter jeg havde bestilt, var jeg lidt i tvivl om størrelsen. Jeg skrev derfor en mail lørdag og fik hurtigt svar. Alt i alt - en rigtig god oplevelse!

En af DK's bedste webshops

Købte en lækker Petit Bateau T. Pakken kom hurtigt og som aftalt. Ydermere var servicen og kommunikationen i top - noget mange andre danske (mode) webshops kunne lære af!

Bestemt ikke sidste gang, jeg handler hos Oxideret :)

Fin oplevelse

At handle med oxideret har været en superfin oplevelse. Hurtig levering, god service og et fint armbånd kan man kun glæde sig over. Det er i orden!

Super oplevelse!!!

Jeg bestilte et par jeans fra five units torsdag i sidste uge... Og de blev leveret allerede dagen efter! Det er eddersparkme god service! Og så et sødt lille postkort med i posen med bukserne, det var da en dejlig lille detalje :-)
Ikke sidste gang jeg handler her!

Oxideret

Hurtig levering og skønne varer

Fik varerne med det samme og de var i den kvalitet jeg forventede - er rigtig tilfreds med betjeningen.

Lækker webshop

Bestilte en halskæde fra Oxideret.dk. Hurtig levering, lækker indpakning og en lille hilsen. Så bliver det ikke bedre. -Eller jo, faktisk, for smykket var oveni købet på udsalg.
Web shoppen har et lækkert udvalg, og det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg har handlet dér :-)

Oxideret

Hurtig levering, lækker tøj!

Mit tøjindkøb på Oxideret var en rigtig god oplevelse! Godt site, ekstrem hurtig levering og tøj, der levede helt op til forventningerne til materialer og look'n'feel.
Super fed biks - jeg vender tilbage igen!

Nice Blond Tilda!

Jeg har købt en Blond Tilda halskæde (Hvid).
Den er så smuk og jeg er meget glad for den.
Jeg hentede min halskæde i butikken, og fik rigtig god betjening.
Alt er som det skulle være.
Jeg vil helt sikkert bestille fra oxideret igen. ;o)
Så tjek oxideret.dk :0)

Superb!

Ligesom sidste gang jeg handlede hos oxideret.dk var varerne (Petit Bateau t-shirt samt Gat Rimon top + buksedragt) fint pakket ind og i super kvalitet - og så kom de tilmed hurtigt. Perfekt!! Derudover har jeg fået fine svar på spørgsmål omkring de forsk. varer.

Hej Signe,

Oxideret

Ren og skær god betjening

Oxideret.dk var en fornøjelse at handle hos. Betjeningen på siden var god og nem, da pakken kom var smykket pænt pakket ind, og der lå en sød lille note fra Oxideret.dks ejer. Det var virkelig en god oplevelse - kunne klart tænke sig at handle derfra igen.

Lækkert

Lækker indpakning og fin hilsen!
Tørklædet er ligeledes super lækker kvalitet.

top karakter

God og overskuelig hjemmeside. hurtig og sikker levering.
For ikke at nævne en personlig besked ;)

Oxideret

Super betjening og hurtig levering! Alt i alt perfekt!

Jeg købte en petit bateau t-shirt, som ikke kun er af lækker kvalitet, men den kom også hurtigt (to eller tre dage efter, mener jeg)! Derudover var der et håndskrevet kort fra Camilla, som for mig gør det til en perfekt oplevelse! Tusind tak Camilla - bliv ved med det gode arbejde!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk