We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Panasonic anmeldelser

Panasonic Logo
Kunderne om Panasonic : »Dyrt kamera - "billigt" service« »Fejl i Panasonic Plasma-skærm« »Umuligt at komme igennem til« 6
Lavt
4.5 af 10

6 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (6)

Udvalgt anmeldelse om Panasonic

Dyrt kamera - "billigt" service

Jeg har købt et Lumix GH2 digital still kamera. Jeg erfarer et problem med autofocus. Jeg skriver en mail til support_dk.. Intet svar efter 3 uger. Sender ny mail - intet svar. Jeg ringer til deres danske tlf.nr. som ender i Sverige. De undskylder den lange svartid med mandskabsmangel. Jeg fortæller mit problem - det eneste de spørger om at jeg nu helt sikker på at firmware i kamera + objektiv er den nyeste. Længere kommer vi ikke, men bliver henvist til Support Center Gruppen på Fyn. De sletter mine mails, så de skal ikke rode med en besvarelse, når vi har alligevel snakket sammen. Jeg fandt selv ud af, at de har et Center også på Sjælland i Tåstrup. Telefonerne er optaget dagen lang. Service er outsourcet til et firma som står også for 117 andre mærker - dvs intet dedikeret support for en Panasonic mærkevare. Det var det sidste Panasonic produkt jeg købte. Synd og skam at Panasonic's effektiviseringsguruer synes at man kan sælge avancerede produkter uden kompetent og tilgængelig support.

Fejl i Panasonic Plasma-skærm

Pas på !
Jeg har selv haft en meget dårlig oplevelse med Panasonics Plasma-skærme , og har haft kontakt med en masse andre med samme oplevelse.
Efter ca. 1 år kom der en stribe på skærm. Lidt som en pixel fejl på en LCD, men på plasma skærm løber den fra top til bund.
Jeg forsøgte forgæves at få forhandler til at erkende at det var en produktions fejl.
Efter yderliger et par måneder kom der en til ,og en til , og igen.
Nu er produktet (En skærm til små 10.000 kr) ubrugeligt, efter kun ca 2 1/2 år og panasonics forhandler er ikke til at få i tale.
Min fornemmelse er at Panasonic ikke kan styre produktions processen og kvalitetskontrol. Jeg har ikke kunne finde omtale af tilsvarende problemer hos andre plasma producenter, hvilket tyder på at der ikke er plasma teknologien, men Panasonic, der har et problem.
Mit råd er : Hold dig til andre producenter , eller andre skærm teknologier, hvis du vil slippe for en masse problemer.

Køb ikke Panasonic ...

Jeg vil ikke anbefale nogen at købe noget hos Panasonic. Der er ingen Panasonic i Danmark - det hele foregår i Sverige. Det har man vist hørt før. Der er ingen Panasonic reperationsafdeling, så man bliver henvist til et firma i Pandrup som hedder Service Center Gruppen. Det er så op til dem at vurderer om produktet skal repareres under garantien. Du skal ikke ringe til Panasonic i Sverige, hvis du er utilfreds med den afgørelse der er truffet i SCP - de er nemlig ligeglade.

Ud over det, virker det ikke som om at denne "Service center Gruppen" har styr på tingene. Da jeg ikke ville betale hvad det kostede at få mit camera repareret (det er 8 måneder gammelt) måtte jeg betale et gebyr på knap 400 Kr. for at få det tilbage igen. Det betalte jeg omgående, men fik ikke mit apparat. Nogle opkald til firmaet fik ikke afklaret denne situaltion. Damen jeg talte med (kundeservice) anenede intet - og da jeg spurgte hende hvem hun arbejdede for,var hun ikke sikkker på hvem det var ! (kundeservice)
Langt om længe fik jeg apparatet retur. Prisen for reperationen, hvar stort set det samme som et nyt kamera kostede.

Jeg vil anbefale, at inden man køber noget skal man sikre sig at det pågælde firma har et reperationsværksted i Danmark og at firmaet i det hele taget eksisterer i Danmark.

Jeg kan ikke anbefale dig, at købe noget fra Panasonic.

Det bør bemærkes at efter mit indlæg, har man intet hørt fra Panasonic. Det kan jo tyde på at man godt er klar over der er et service problem i Danmark.

Det eneste jeg kan sige er: køb ikke noget hos Panasonic - de er ligeglade med deres kunder !

Vil ikke vedkende produktfejl

Jeg købte en panasonic bilradio (rx300). Valget af producent var naturligt da min gamle var fra samme producent og overud solid og holdbar. Lyden og betjening fungerede glimrende men den stoppede efter få sekunders afspilning på USB sticken. Efter at have læst om flere med samme problem kontaktede jeg panasonic for at høre dem om de ville undersøge om det var en generisk fejl. Som producent synes jeg det er uansvarligt at de end ikke vil undersøge problematikken med blot henviser til forhandleren. Pixmania ombyttede i øvrigt uden brok. Her er korrespondancen (læs fra bunden): Behøver jeg nævne at jeg aldrig køber panasonic igen?

Hej Anders
Jeg sidder som sagt kun på supporten her, din forhandler kan hjælpe til med at afgøre om det er tale om service. Jeg er ikke service tekniker og har ikke mulighed for at teste din radio i telefonen. Din forhandler kan, og hvis han mener at det er tale om service kan en service tekniker bedre klare at vurdere en ev. fejl. Som jeg tidligere har påpeget at det er ikke noget jeg kan svare på yderligere her

Hej Max, Det vil jeg gøre. Men skal jeg forstå det som at i ”panasonic” nægter at tale om at der er en decideret produktionsfejl på jeres produkt eller taler jeg med den forkerte i organisationen? Har du mulighed for at guide mig videre?

Hej Anders
Du må kontakte butikken hvor du har købt den og så må de hjælpe med til at vurdere hvorvidt det er tale om service. Der er ikke mer vi kan gøre her fra supporten.

Hej Max, Har du mulighed for at søge om svar i andre lande for netop denne model? Skal jeg blot sende den retur til der hvor jeg har købt den for reparation / ombytning eller har i som i Tyskland en afhentningsservice? Se evt. følgende google oversatte link. Mine USB sticks varierer i størrelse (fra 512mb til 4GB) og alder (2-3 år – helt nye). Jeg har prøvet med 6 forskellige. Jeg kan sagtens fremsende faktura. http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.hifi-forum.de%2Fviewthread-82-17860.html&sl=de&tl=en Linket kunne tyde på at der er tale om en generisk produktionsfejl, hvorfor jeg naturligvis håber at i som producent vil tage det alvorligt.

Hej Anders
Der er ikke nogen opdateringer til din bilradio, det er muligt at nyere usbsticks ikke er fuldt ud kompatible til den. Men jeg har ikke noget konkret svar til hvorfor den skulle fryse. Der er ikke mere jeg kan oplyse om dette.

Hej, Jeg har for 1½ år siden købt en bilradio (23/06/2008). Den har dog siden starten har problemer med at alle USB sticks "fryser". Dvs. At musikken stopper og man er nødt til at trykke på source knapen hen til USB igen eller tage sticken ud og sætte den ind igen. Herefter starter den igen med det samme. Nogle USB sticks er værre end andre, og det er helt klart værst de første 15 minutters kørsel - herefter kan den sagtens køre stabilt. Jeg synes frekvensen er blevet hyppigere på det seneste. Jeg har læst mig frem til at andre har samme problem med netop denne radio. Er der mulighed for at man kan køre forbi et panasonic center og få den opdateret?

Panasonic

Umuligt at komme igennem til

Prøvet flere gange uden held..........svarede dog på mail i løbet af 1 dag

helt igennem dårligt.....

Jeg købte i juni 2007 DMR-ES35V kombimaskine til kr. 2.999.
Allerede efter 2 måneder måtte den til rep, da vhs.båndet ikke ville køre rundt. Maskinen kom retur, men uden at fejlen var udbedret. Ca. 6 måneder efter var det dvd-skuffen der brokkede sig, og igen måtte jeg sende maskinen afsted til rep. Da maskinen endelig kom retur efter 5 uger virkrde skuffen igen. Men glæden varede kort! Den 4 marts var den gal igen med skuffen. Så endnu engang "for Kong Hans" afsted til rep.
(Det koster 200,- hver gang for forsigtig-fosendelse)
Efter 4-5 uger rykkede jeg for maskinen, men fik nu at vide at den var blevet sendt fra Fyn til Nordjylland og at bilen var forulykket under vejs, og at min maskine var totalskadet.
Ja-men ok. Det var der jo ikke noget at gøre ved. Jeg fik dog besked om at jeg var fuld forsikret.
Men jeg har endnu ikke i skrivende stund (5. maj 09) fået min erstatning på
kr. 2.999,- men har fået et "tilbud på kr. 1.999,- + moms. til køb af tilsvarende maskine.
Men helt ærlig,- Panasonic kan da ikke i sin vildeste fantasi forestille sig, at jeg endnu engang vil belemres med en skodmaskine.
Nu har jeg købt en anden og bedre maskine med harddisk fra Sony.
Se det er kram.
Lene Jensen

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk