[REPLY]
niet behulpzaam. Het kostte heel wat inspanning om een aanvaardbare oplossing te krijgen. Helaas werd de belofte niet nagekomen. Ipv 1 dag, minstens 5 weken op product gewacht, dat eveneens niet werkte. Op mail werd niet geantwoord; alleen een ontvangstbevestiging. Per telefoon zijn ze niet bereikbaar. Dit is erg frustrerend. De laatste mail van mij was dan ook niet zo netjes, al heb ik me nog erg ingehouden. Daar werd dan wel weer op gereageerd. Ik was respectloos en er was wel gereageerd op mijn eerdere mail. NOU, NEE DUS!!!! Kortom je wordt niet serieus genomen en de informatie die ze geven is waardeloos.
Inmiddels al meerdere computers gekocht bij Paradigit. Zowel laptop als tower. Altijd perfecte uitleg en advies gekregen, waardoor de computers altijd aan onze verwachtingen voldeden. Wij beschouwen ons hierdoor dan ook als "trouwe" klant van Paradigit.
Snel en makelijk besteld, vooraf met de folder.
pc gekocht in 2009 bij paradigit in leiden..einde 2011 deed ie niks meer.zonder aankoopbon en garantiebewijs naar paradigit. geen enkel bezwaar. medewerkers zoeken net zolang in hun systeem tot ze de gegevens gevonden hebben, zij verklaren garantie van toepassing en beloven de pc te gaan onderzoeken. volgens afspraak wordt ik na een week gebeld en blijkt een lege batterij oorzaak van het probleem te zijn. zelfs die wordt gratis vervangen en ik kan de pc direkt komen ophalen. hij loopt weer als een zonnetje.
Ryan mediaplayer bij Paradigit gekocht na 5 maanden kapot.
Naar de winkel in Apeldoorn gebracht, eerste reacties van de medewerkers is dat ik aan het apparaat geknoeid zal hebben.
Een dag later heb ik naar de winkel gebeld, bleek dat het niet mijn schuld was en dat het was opgestuurd naar de fabrikant.
3 weken later heb ik via de centrale nummer van Paradigit gebeld over de status, zij kunnen mij de status niet vertellen.
Volgens hun weet het firma Apeldoorn meer van en er zal iemand van Apeldoorn mij terug bellen.
Tot heden heb ik niets van Paradigit gehoord.
Daarna heb ik een mail gestuurd en gevraagd naar de status, ik kreeg meteen een replymail dat Paradigit mij binnen 4 werkdagen een antwoord zal sturen.
Nu bijna 1.5 weken later heb ik geen email van Paradigit ontvangen.
Dit is te schande voor woorden, ik ga nooit meer iets bij Paradigit kopen !.
Bij Paradigit ben ik altijd geholpen door kundig en vriendelijk personeel. Ze nemen echt de tijd voor je. Wat ik wellicht nog belangrijker vind dan het afrekenen is de service na de aankoop. Wanneer er een probleempje is met mijn aankoop kan ik altijd in de winkel terecht bij de technische dienst. Niet elke computerwinkel heeft deze luxe. Mijn gevallen werden allemaal erg coulant opgelost en ik kan dan ook altijd naar huis met óf een nieuw product uit het schap of een opnieuw ingestelde computer zonder foutmeldingen.
Als ik dan toch een kritische toon moet voeren zou ik zeggen dat je soms even moet wachten voordat je geholpen wordt. Dat komt omdat, zoals gezegd, het personeel echt de tijd voor je neemt, dus daar kan ik mee leven. En het is niet echt, uitzonderingen daargelaten, een prijsvechter. Hier krijg je wel erg goede aftersales voor terug.
Ik heb 14 weken zitten wachten op mijn laptop die gerepareerd werd.
Ik heb ze zeker 10 keer geprobeerd te bellen, maar toen kwam ik in een wachtrij van een uur, en dat heeft me uiteindelijk meer dan 10 euro aan telefoonkosten gekost. Maar elk telefoongesprek was nutteloos, ik kreeg niemand aan de lijn. Ook op e-mails reageerden ze niet. Na 14 weken kreeg ik een telefoontje dat ik mijn computer kon ophalen.
Dit is uiteraard de laatste keer dat ik naar Paradigit ben gegaan.
We hebben goede ervaringen met Paradigit, het personeel is altijd bereid je raad en daad bij te staan en goed advies te geven.
Tineke Poulino
Positief is de vlotte levering. Negatief het ontbreken van de besturingssoftware (wel geïnstalleerd, maar niet op CD) en het ontbreken van een goede handleiding.
Bij Paradigit sturen ze je niet met mooie praatjes het bos in, maar krijg je vakkundig antwoord op je vragen. Als een medewerker het zelf niet weet, vraagt hij het aan een collega.
Francesco Francissen
zeer snelle en hele goede levering als ik iets nodig heb doe ik het zeker vaker
Als je wat bestelt word je altijd netjes op de hoogte gesteld, dat is prettig en garantie gaat ook prima bij Paradigit!
Assortiment is wat klein maar de mensen zijn wel goed
Op 2 september heb ik een homeplug en een netwerkschijf gekocht SIP11073135 Orderstatus VOR11079893. Eerst kreeg ik een melding dat de homeplug niet meer te leveren was. Ik zou m'n geld terug ontvangen. De netwerkschijf is gemakshalve ook niet geleverd. De order is verwijderd en nu ruim een maand later zit ik nog steeds op m'n geld (200 euro) te wachten. Pure diefstal en niemand die kan helpen. Nooit, maar ook nooit meer, koop ik hier iets.
Slecht slecht slecht, zo moeilijk hoeft het niet te zijn. Ze stellen klanten teleur en maken zo geld afhandig.
Vooral als het om EXTERNE HARDDISK gaat !!! Kijk...
bijna overal hebben ze geen 750gb grote geheugen (mag ook 1 tb. maar ik zocht bepaalde 750 gb externe harde disk , maat 2,5") voor maar ong 50 eurootjes... en meestal computerwinkels hebben dat niet... mét USB 2.0 (wél hebben anderen met usb 3.0 ) ik moest per se USB 2.0 hebben... voor een bepaalde oude PC. Toppe winkel !
Beide machines zijn in korte tijd na de aanschaf diverse gebreken vertoonden heb ik ene brief geschreven nara Paradigit met het verzoek de machines terug te nemen tegen de aanschaf van weer normale "paradigit" pc's. Nee dus, was de reactie. Daarna nog verschillende problemen met de machines gehad.
Zowel de vereniging als ik zullen ons nog wel eens bedenken alvorens nogmaals pc's bij Paradigit te kopen.
Goedkope en betrouwbare online en offline winkel, goede service.
Geweldig. Goede prijzen, maar dan ook met een klantenservice die goudeerlijk is.
Ze zullen je dus geen dingen aansmeren waar je niks mee kunt, weten waar ze het over hebben en denken mee met wat een klant wil.
Laatst een Netbook gekocht met 3 jaar all-risk verzekering voor onder de 80 euro.
Bedroevende service en dienstverlening. Nieuwe desktop binnen 10 maanden defect. Moest naar de fabriek, vervolgens niets meer gehoord. Na 8 weken zelf gebeld, konden ze niet zien wat er in het reparatiedossier stond vermeld. We bellen u nog terug. 2weken later werden we weer gebeld met de mededeling dat onze computer niet repareerbaar was. Maar er stond een nieuwe voor ons klaar. Dat is een medion die bromt alsof ie is opgevoerd en al na 1 week begon met loading errors....we wachten af.
G.S. fandt anmeldelsen nyttig
Laptop gekocht in februari 2010, in september 2010 kapot, weg voor reparatie, eerst 6 weken, laptop zou het doen, maar in de winkel zelf bleek het euvel helemaal niet te zijn verholpen. Laptop weer weg, vervolgens weer 8 weken moeten wachten, dus in totaal ruim 3 maanden laptop kwijt. Moest een bedrag voor reparatie betalen(volgens het servicecentrum was er eerst geen schade namelijk), heel vreemd, maar ik zou het teruggestort krijgen, ben nog aan het wachten. Verder alleen excuses voor het ongemak, geen compensatie voor de lange wachttijd. Ik vraag me werkelijk af hoe het komt dat Paradigit toch voor de zoveelste keer computerwinkel van het jaar is. Service is beneden alle peil, ze nemen uit zichzelf geen contact met je op, je moet er zelf achterheen bellen cq. mailen om te vragen hoe lang het nog gaat duren. Wel kreeg ik tijdelijk een leenlaptop(na aandringen), dat was in ieder geval wat, maar ik miste de mijne natuurlijk. Ik ben al zo'n 7 jaar klant bij Paradigit, ik heb meerdere computers/laptops voor dit huishouden bij hen gekocht, maar ik ga op zoek naar een winkel met echte service. Ik was dus ooit tevreden, maar blijkbaar is er iets veranderd bij Paradigit.
Ik heb in Augustus 2010 een Asus Bamboo U53 besteld in de winkel bij Paradigit. De 2 jongens aldaar (in Arnhem wisten niet hel veel te vertellen op alle vragen, maar gelukkig hebben we dan websites als tweakers.net dus vanuit de winkel kreeg ik zelf surfend al snel alle info boven. Het bestellen moet gewoon via de internetpagina, terwijl men daar aangeeft: "of kom naar de winkel". Dit laatste is dus nutteloos, zoals je begrijpt.
De laptop zou geleverd worden in de eerste week van september, maar toen ik aan het einde van de 2e week van die mand ging kijken, stond mijn bestelling nog wel in mijn inlog-omgeving, maar stond de hele notebook niet meer op hun website. Ik heb gebeld (werd snel te woord gestaan overigens), maar de persoon die me te woord stond wist nergens van, vond mij maar lastig en vond dat ik gewoon net als andere mensen geduld moest hebben. Echter ik merkte op alle andere websites al dat 'mijn' laptop erg moeilijk leverbaar was. Na veel aandringen door mij en veel gezucht aan de andere kant, wilde hij eindelijk nakijken of de notebook nog wel levrbaar was. En toen kwam er ineens de opmerking dat deze voorlopig niet leverbaar was, en dus dat ik nog wat meer geduld moets hebben. Gewoon simpel actief zelf aangeven dat de laptop niet leverbaar is, was te veelmoeite, maar zelfs aan de telefoon niet willen toegeven hieraan, terwijl ik zelf al aangeef dat ik het begrijp als deze niet leverbaar is, maar dat ik het dan gewoon wil weten is erg raar. Zeker omdat ik als ik eerlijk en vriendelijk te woord was gestaan, ik gewoon een andere laptop had besteld. Nu ben ik naar de concurrent, mijn oude vertrouwde Mycom gegaan en daar wel naar behoren geholpen aan een andere laptop omdat de Asus U53 uinderdaad amper leverbaar is.
Gemiste kans voor een bedrijf dat zo vaak als beste computershop uit de bus komt: ik snap daar dus niets van!
Ik had een universele adapter op hun site gereserveerd. Het was de laagste prijs die ik kon vinden voor deze adapter, dus dat was een pluspunt. Ik had aangegeven dat ik dit wilde afhalen bij 1 van hun filialen in Amsterdam. Zodra de reservering klaar zou staat zouden ze mij een sms of email sturen. Een week later had ik nog niets gehoord, dus besloot ik hun verkoopafdeling te mailen. Ik kreeg te horen dat de levering vertraagd was, maar dat ze het de volgende dag in hun centrale magazijn verwachten en ik waarschijnlijk in de komende week een bericht zou ontvangen.
Ik wachtte het weer af, maar een week later had ik nog niks gehoord (2 weken totaal). Ik mailde de verkoopafdeling weer en kreeg ik weer te horen dat het product nog steeds vertraagd was, maar ze het de week daarop verwachten. Eventueel kon ik het bij een ander filiaal afhalen, waar het volgens hun computer wel op voorraad wel. Nou, had dat dan eerder gezegd! Ik mailde dat ik wel langs zou gaan bij het andere filiaal, maar de medewerker mailde mij dat het beter was een nieuwe reservering bij hem te plaatsen voor het geval de voorraad in de computer niet klopte en ik daar voor niks heen ging. Ik ging daarmee akkoord en liet hem een reservering plaatsen.
Ik hoopte snel bericht te krijgen, maar alweer, een week later had ik nog niks gehoord (3 weken totaal). Tja, ik had nog steeds hoop dat ik een bericht zou ontvangen, maar aan het einde van de 4de week had ik er genoeg van. Gelukkig was mijn zus zo aardig geweest om mij al die tijd haar adapter aan mij uit te lenen.
Uiteindelijk besloot ik de adapter bij MYCOM te bestellen. Tot mijn verrassing was de prijs daar iets gezakt en maar een paar euro duurder dan bij Paradigit. Wat nog beter was, was dat ze het product op voorraad hadden en het gratis bezorgden. Omdat er een feestdag tussen zat, kreeg ik het niet de volgende dag, maar de dag daarop. Mijn pakketje kwam op tijd en de adapter is geweldig! Dat is pas service!!
Pluspunt Paradigit:
- Emailcommunicatie is goed (kreeg soms binnen enkele minuten reactie)
Minpunten Paradigit:
- Supertrage levering!! (reservering geplaatst op 16-04, heden 21-05 nog altijd geen bericht - is gelukkig ook niet meer nodig dankzij MyCom).
- Je kunt geen profiel aanmaken op de site, dus je kan je reservering ook niet bekijken of zien wat de status is.
- Klantenservice is gewoon slecht. Hoewel de verkoopafdeling snel reageert, heb je daar uiteindelijk niks aan als je telkens hoort dat je product vertraagd is. Het lijkt wel of ze je alleen maar aan het lijntje houden.
- Op de site staan geen levertijd indicatie. Als er op de site had gestaan dat de adapter niet op voorraad was en de levertijd 5+ weken was, tja dat had me heel wat frustratie bespaard en een lange review.
Zal ik weer bij Paradigit shoppen? Geen idee. Maar ik zal zeker weten niks meer reserveren op hun site.
na vele teleurstellingen kwamen we bij paradigit in eindhoven.
Daar een pc gekocht, een middenmoter, Daar zat maar liefst 3 jaar carry in garantie bij. Na 2 jaar ging de harde schijf moeilijk doen. Geen probleem pc 1 week kwijt geweest, zat netjes een nieuwe grotere harde schijf in zonder meerkosten.
Half jaar later begaf de videokaart het. Per direkt een nieuwe videokaart en zonder extra kosten. En dat na 2,5 jaar !
Mijn volgende pc haal ik zeker waar bij Paradigit in Eindhoven
Laptop 6 maanden kwijt voor reparatie (2 x teruggegaan omdat het euvel niet verholpen was). Nu willen ze dit afdoen met een bon van 50 euro, beetje mager voor een laptop van 800 euro die een half (!) jaar weg is.
G.S. fandt anmeldelsen nyttig
Laptop gekocht bij Paradigit amsterdam ceintuurbaan. Bleek bij thuiskomst dat touchpad kapot was. Volgende dag teruggebracht. Drie weken moeten wachten voor hij klaar was.
Geen kontakt met de winkel mogelijk, alleen via een betaald 0900 nummer, waarna je doorverbonden wordt met het hoofdkantoor oid die ook niets weten. Laten weten dat ik vond dat ik een nieuwe moest hebben of geld terug. Daarna erg vervelende behandeling in de winkel.
G.S. fandt anmeldelsen nyttig
Het product dat we hadden gekregen (kerstcadeau) deed het niet. Het was al eerder aangeschaft, maar pas geopend en gebruikt nadat we het cadeau hadden gekregen natuurlijk. Er werd heel star volgehouden dat het toch opgestuurd moest worden. Dat accepteerden we niet. Uiteindelijk ging men akkoord en zou er de volgende dag een ander apparaat van Roosendaal meegenomen worden en dan konden we het apparaat zelf omruilen. Die dag werden ruim 5 weken. Het apparaat dat we ervoor terugkregen deed evenveel; niks dus. Ondertussen was de bon kwijtgeraakt, tja stom. Toen was er niks meer mogelijk.
CONCLUSIE: Waardeloze winkel die afspraken niet nakomt en die klanten en klachten niet serieus neemt.
IK SNAP NIET HOE ZE AAN DIE BEOORDELING: BESTE COMPUTERKETEN KOMEN!!!!!! Vriendjespolitiek?????
Paradigit Zoetermeer rekent 3,5% extra over het te besteden bedrag als je met een VISA credit van van der Valk wil afrekenen. Dit is tegen de Europese regelgeving in. Het commentaar van de Filiaal houder was dat deze Visa card een buitenlandse Card was en zij dit moeten afdragen aan de Visa organisatie. Bij navraag bij mijn Visa organisatie blijkt dit niet waar te zijn en zij bezweren mij dat er geen extra bedrag aan het bedrijf wordt doorberekend. Dit houd in dat Paradigit een extra bedrag van 3,5% in hun zak steken. Bij navraag bij de verkoopafdeling van Paradigit op het hoofdkantoor werd het e.e.a. bevestigd. DUS PASOP met CreditCard betaling bij Paradigit.