[REPLY]
Isen er altid frisklavet og fyldt med god smag. Betjeningen er venlig.
Koncept; * * * * = (4 stjerner), lidt for ens butikker imellem
Butikkerne og indretning ; * * * * * = (5 stjerner), dog er nogle af butikker noget små, så man skal sidde ude - fint nok i godt vejr. Men ellers :-(
Is; * * * * * = (5 stjerner)
Betjening; * * * * * = (5 stjerner)
Isen er skøn. Ikke så skønt er lange ventetider på at få en is, samt dødtrætte ekspedienter.
Personalet er altid smilende og giver gerne en smagsprøve - bliver aldrig irriterede over at det tager lidt tid at vælge. Og så er isen det allerbedste der findes, kun de bedste råvarer - især jordbær og lime sorbeerne er mine absolutte favoritter !
Super lækre produkter, og oplever altid god service fra personalet. En smule dyrt, men kvalitet koster. 4 ud af 5 stjerner herfra (det danske vejr trækker også lidt ned)
Hammer lækker is, god service. Desværre er det bare lidt dyrt.
Ordet Paradis siger sig selv.
selve produktet er godt i sig selv, det er en ting, der er åbent alle dage til sent om aften og så er det god service.
Jeg kan ikke sætte en finger på det.
Hvis man som mig elsker is er Paradis is et must.
Jeg er helt vild med deres hasselnøddeis, men der er mange andre spændende smagsvarianter.
Du kan sætte penge på dit eget Paradis-kort, så du altid har lidt at handle for.
Kan varmt anbefales.
Ingen dikkedarer her, kun god sevice og hurtig forsendelse!
Glæder mig til foråret, hvor de åbner igen.
Desværre er de lidt dyre, hvilket trækker ned.
Damn you, fedtafgift!
Jesper Raaberg fandt anmeldelsen nyttig
paradis is er simpelthen noget af det bedste is man kan få!
elsker at komme der, men godt nok kan man da vente i lang tid pga. alle de kunder men det er jo ikke deres fejl
Fik et gavekort til butikken og fik utrolig lækker is. Rigtig is med fløde ikke skummemælk som nogle af de andre isproducenter benytter. Eneste bemærkning er deres underlige regler angående rabat og gavekort. Den venlige ekspedient prøvede at forklare at får at få en rabat på 10% skal der være 50kr tilbage på gavekortet. I min verden giver det ingen mening på et gavekort, men for at holde på kunderne gør det måske for butikken? Aner det ikke, men besynderlig metode.
Mmmmhmhhhhhhhhh... er vist det eneste der er at sige om paradis is :D
Men med massere smagsstoffer tilsat og frisked oprørt.
Det er her jeg altid finder den bedste is hvis man befinder sig i Danmark. Den eneste måde man kan finde bedre, er hvis man tager til Sydeuropa!
Har kun brugt hjemmesiden til at tjekke åbningstider, men det har virket fint.
Is hos Paradis is er ikke bare is! Det er nemlig VERDENS BEDSTE is!
Så godt is skal man sku' lede længe efter!!
^^Også er det hjemmelavet <3
Det er bare ikke sommer uden den dejlige og smagfulde is fra Paradis is.... Har virkelig været glad for de altid friske folk bag den kolde disk som gladeligt giver en smags prøve på de mange nye og sjove forskellige oplevelser der ligger klar til at blive nydt.
Et stort tak herfra
Blev negativt overrasket over smagen af deres is, i forhold til hvad andre har sagt. Sys ihvertfald at det man kan købe andre steder er meget bedre.
Siten fungerer fint. Fedt at kunne bestille, og springe køen over i butikken :-)
Isen er god men sørg da for fanden for at tage jeres telefon, samt holde åben til den tid i oplyser!
Amagerbrogade butikken er den jeg hermed har anmeldt.
Nu har jeg smagt Paradis is i både Horsens og Roskilde og jeg er begge gange blevet skuffet over at der ikke er mere smag i isene :(
Men det er oookaaayy... man får hvad man betaler for, og det man får er altid rigtig godt.
En is der ikke kan sammenlignes med andres. Eminent!
Mange forskellige smagsvarianter, som alle smager fantastisk!!
det er første klasse is har aldrig smagt noget så lækkert før, prøv den
Solen skinner, dagen er D. 18/8-2011 og jeg er på arbejde sammen med 2 af drengene. Vi drøner ind forbi Paradis, Strandvejen 189 i Hellerup, i vores pause. Vi bliver mødt af smilende og imødekomment personale og bestiller 3 shakes. Ekstremt lækker is og servering på 2 minutter.
Er du i Hellerup er denne paradis isbutik absolut et besøg værd.
Kan kun anbefales ;)
Mælk iblandet pulver og herefter frosset i en maskine kan umuligt være is...Det er en penge maskine af dimensioner og folk hopper lige i hver gang...næ ...1 dl æggeblommer/50 g sukker/3 dl piskefløde - så har man is og man kan selv tilføje alle de naturlige smage man vil....
Personligt vil jeg hellere skydes i hovedet og smides ud til hajerne end at sætte tænderne i det bras...
Jeg har intet negativt at sige om selve isen. Jeg synes altid at isen smager utroligt godt, og jeg vil altid være en fan af Paradis-is.
Det eneste minus jeg har, er prisen. Jeg tror at jeg ville spise meget mere hos Paradis, hvis bare prisen blev en smule lavere. Det er jo også et godt sælgertrick, at de har skåret ned på prisen.
Virkeligt faldet af på den! - hvis man tegnede Paradis is kvalitet på en kurve ville den være en faldende kurve for de sidste 4 år.
Isen har virkeligt mistet meget smag og fremstår mere og mere anonym.
Hvis det "bare" er de enkelte butikker der snyder og blander mere mælk i isen, så er der stadig noget ravruskende galt med hele deres franchise koncept hvis der ikke er en hyppig stram kvalitetskontrol.
Amagerbrogade, Skt Hans Torv og Valby er i hvertfald ikke den oplevelse det var for flere år siden.
Hvis jeg vil have kvalitetsis tager jeg til Kongelundsvej,Nansensgade eller Skydebanegade, Paradis er ikke at regne i den kategori mere.
Kevi Fischer Andersen fandt anmeldelsen nyttig