[REPLY]
Virkelig de lækreste møbler og rigtig behagelig betjening. Dejligt med deres Web butik hvis der lige er nogle nips ting som man lige står og "mangler".
Super service i butikken.
15% rabat på MAA-kortet.
Hjælp til at bære varer ud i bilen.
Kvalitetsmøbler.
Kan kun give fem, selvom det er dyrt - priserne er jo ikke nogen Paustian selv fastsætter.
Hurtig og effektiv levering. God hjemmeside med godt udvalg. Det hele var bare så nemt.
Ringede ang. nye sædehynder til 4 stole. Fik god rådgivning om mulige materialer og priser. Bestilte på nettet og varer kom efter et par dage.
Trine Roland Westergaard har ydet en helt fantastisk service i forbindelse med ombytning af spisestuemøblement.
Har kun haft gode oplevelser med Paustian- skønne medarbejdere og smukke møbler!
Paustian har de lækreste af de lækreste designer ting, og det er en fornøjelse at have et sted, hvor man rent faktisk kan se tingene istedet for kun at købe online.
Priserne er i den dyre ende, men tilgengæld er betjeningen i butikkerne god.
Paustian har et super godt udvalg af designmøbler. Kan varmt anbefales
jeg har lev. rustfri stålbordre til dem i sin tid. super rare mennesker og kickass cool design de har
Vi købte 4 stole fra Paustian, ventetiden var lidt lang da de var efterspurgte. De var ikke færdig samlede da jeg kom for at hente dem på deres lager, men de smed hvad de havde i hænderne for at jeg ikke skulle vente længere end højst nødvendigt. Køber klart hos dem næste gang vi trænger til nye møbler
Paustians ekspedienter ved noget om tingene, og hvis de ikke lige kan svare selv, finder de frem til en, der kan. Det turde være en selvfølge i butikker med så kostbare varer, men er det desværre ikke altid.
Bestilte en lampe personligt i butikken Paustian i København til deres udsalgsdag, denne lampe var dog ikke på udsalg og kostede over 10.000 kr. Vi fik i butiikken at vide, at vi næste dag ville modtage en mail med en ordrebekræftelse. Lampen var allerede betalt ved bestilling. Vi modtog aldrig noget. Ringede efter en uge, der kunne de ikke finde ordren og lampen var ikke bestilt. De lovede at ringe når lampen var til afhentning i butikken, men vi har stadig intet hørt. Satser på at lampen snart kommer, ellers må anmeldelsen nedgraderes til 1 stjerne!