We are hiring!

17 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (17)

dårlig

Har betalt for en vare igennem paypal, men ikke set nogen vare efter 5 uger.
Paypal går ind i sagen, men der sker intet og nu er sagen lukket for Deres side.
Jeg forsøger at maile til Dem, men der står at det er mangelfuldt udfyldt ?.
Der står ikke noget om hvori der er mangler ?.
Deres hjemmeside er også alt for besværlig og uoverskuelig.

Michael

Udvalgt anmeldelse om Paypal

Super betalingsmulighed.

Har indtil videre kun haft positive oplevelser med Paypal. Jeg har omkring 400-600 købshandler bag mig på eBay og har nok brugt Paypal i 99% af tilfældende. Jeg er blevet snydt et par gange hvor jeg ikke har modtaget den vare som jeg har betalt for og HVER gang har Paypal sørget for at jeg fik mine penge retur. Dog skal man lige huske at det kræver trackingnummer på pakken, for er den sendt som brev er det lidt umuligt for dem at fastslå om det er køber eller sælger der er ude på at snyde :)
Selve hjemmesiden er dog lidt svær at finde rundt i, især for os der ikke er de aller bedste til engelsk af den kaliber :)
Der er ingen tvivl om at jeg til enhver tid til anbefale andre at handle på Paypal.....

super

synes det er en super fed ide at lave sådan en hjemmeside, og den virker bare, hvis du har penge der inde og vil have dem in på din konto i banken ordner de det, dog skal de have en lille procent del af det du har der inde, men de skal jo også tjene lidt penge. alt i alt har jeg ikke haft nogle problemer med dem så vil helt klart anbefale dem.

Paypal

PayPal ... Prøv det og du fortryder det !

Jeg har haft en PayPal-konto ... gentager : HAR HAFT !!!.

Det kostede mig ca. 125,00 kr i lærepenge, men så var jeg også udlært.

De penge kunne jeg sparet ved at holde mig væk !.

Så derfor : Brug PayPal og fortryd det, eller hold dig væk og spar dine penge.

Perfekt

Jeg har benyttet Paypal ca. 40 gange det sidste ½ år, og jeg har ikke haft problemer én eneste gang. Hvordan Paypal's service er, NÅR man oplever problemer, kan jeg af gode grunde ikke udtale mig om.
Men indtil videre har jeg været 100% tilfreds. Det er vildt nemt at oprette og bruge sin konto.

Alt for grådige

Jeg handlede fra udlandet og det blev 355 euro, eller 2640 kr ud fra både Google og min banks valutaomregning. Paypal kom frem til 2830 kr. som blev hævet fra kontoen, fordi de tilføjede €10,68 i kortgebyr og de vekslede euro i en højere kurs så prisen automatisk blev højere. Gudskelov kunne jeg annullere ordren, og så lave en normal SWIFT bankoverførsel.

Paypal

Glemmer du login data, så har du problemer!

Nu står jeg i den situation at jeg har mistet ALT login data til dem og forsøgte så på at få nulstillet den så jeg kunne få adgang til min konto igen, så får man en mail med en link man skal bruge til en side hvor der kræves login data i form af 2 sikkerheds spørgsmål, læg mærke til at jeg skriver at jeg har mistet ALT login data, så det kan jeg af gode grunde ikke bruge til noget.

Prøver så at klikke mig videre til at kontakte dem via mail, for så at finde ud af at de har en Java script fejl på deres side, så at emne og under emne ikke kan vælges, så det kan man altså så heller ikke.
Telefonisk går heller ikke, for så god til engelsk er jeg heller ikke, det er åbenbart det eneste sprog man kan bruge for at tale med dem selv om de har danske sider på deres site (???).

Men nå ja, så kan de få lov til at beholde den Paypal konto eller de kan vælge at lukke den helt ned grundet nul aktivitet hvis de kører med den praksis over for inaktive Paypal konti.

For svært

Ideen er god, men jeg måtte opgive fordi jeg ikke kunne få det til at virke.

Smart koncept

Men det burde være gratis. Godt nok skal de tjene penge på det, men det må kunne finansieres på en anden måde.

Spam

Jeg har en konto hos Paypal, hvor jeg desværre har glemt min adgangskode til.

Jeg har derfor haft ringet til Paypals kundeservice (engelsk) for at få hjælp til at nulstille adgangskoden. For at få en ny adgangskode, skal jeg oplyse de sidste 4 tal på det VISA kort, som jeg oprettede kontoen med.

Problemet er bare, at jeg ikke længere har det samme VISA kort, da jeg i mellem tiden har skiftet bank. Selvom jeg naturligt nok ikke kan huske tallene, vil Paypal ikke hjælpe mig med at få adgang til min konto.

Da jeg ikke kan logge ind på min Paypal konto, kan jeg ikke afmelde deres nyhedsbreve. Derfor bliver jeg op til flere gange om måneden spamet af deres reklamer, som jeg ikke ønsker at modtage. Ikke engang denne del ville Paypals kundeservice gå ind og fjerne/afmelde fra mine indstillinger!

Lau Ernebjerg Josefsen fandt anmeldelsen nyttig

Paypal

Nemt og stort set sikkert

Det blir ikke nemmere at betale via nettet, med sikkerheden i højsædet.

Godt - men!

Det er nemt og effektivt at betale med PayPal. Men sikkerheden ved køb er ikke ok. Specielt ikke i de tilfælde hvor købsprisen er høj. Her gør PayPal alt for ikke at betale penge tilbage. Deres procedurer er vanskelige at overskue. De reagerer ikke altid på de maiils man sender, hvilket betyder at man uforvarent let kommer til at overskride deres tidsfrister. Selv om de får klare beviser på bedrageri fra forhandlere reagerer de ikke med handling. Så FORVENT kun erstatning ved småkøb. Her fungerer PayPal rimeligt

Personlig bejtening? Nej da

Min konto er blevet begrænset da PayPal tror den er blevet "hacket". Jeg skal indtaste mine kort informationer for at genaktivere den, men jeg har fået nyt kort, og jeg kan ikke huske kortnummeret . Jeg har skrevet til dem tre gange, men de beder mig om at lave et nyt kodeord... det kræver at jeg skrive mit kortnummer, så nu kan jeg ikke rigtig bruge min PayPal konto, de bliver bare ved med at sende automatiske e-mails hvor de beder mig om at gøre ting jeg ikke kan...
DET KUNNE VÆRE FEDT HVIS DE PERSONLIGT VILLE HJÆLPE MIG.

Kennet fandt anmeldelsen nyttig

Paypal

Nemt, men med ALT for høje kurser!

Det er virkelig nemt at betale via PayPal, men det er samtidig også virkelig dyrt!
Hvis man et sted betaler i € med sit Visa kort til kurs 756, er kursen snarere kurs 773 hos PayPal.
Ebay scorer godt nok kassen på det betalingssystem.

Blondie fandt anmeldelsen nyttig

• John Doe
  • John Doe
  • I en Drone i internationalt farvand,
  • 36 Anmeldelser

Nem Betaling - God Sikkerhed

En god måde at betale på uden at afsløre dine kortoplysninger.

J. D. fandt anmeldelsen nyttig

nemt og trygt

Paypal er super nemt og man kan være sikker på at føle sig tryg ved at handle hos dem! Kan klart anbefales.

John Doe fandt anmeldelsen nyttig

Super

Denne måde er super at betale varer på. Og dette er også en super måde at folk kan betale dine ting på.... Kan varmt anbefales at bruge... Så +++++++++++++ herfra

John Doe fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk