[REPLY]
Efter at have købt en Porche Cayenne hos PC Auto, kan jeg kun være FULDKOMMEN TILFREDS!
Der er fristende at købe brugt bil hos Per Christensen Automobiler for de har ved søgning på f.eks. Bilbasen meget Konkurrencedygtige priser på brugte biler. Desværre modsvarer priserne præsict det man får: brugte biler. I løbet af garantiperioden på 6 månneder har vi tre gange haft brug for at få efterset for væsentlige fejl og mangler. Per Christensen Automobiler har i denne sammenhæng ydet ingen eller ekstremt ringe service på trods af den lovpligtige 6 månneders garanti.
Mit indtryk er at PC-Auto.dk spekulerer i at kunder ikke orker bringe sagerne videre i systemet til retfærdig afgørelse. Jeg kan ikke anbefale nogen af købe brugt bil hos Per Christensen Automobiler.
Bilerne er billige, men kundeservicen er elendig. Købet går fint, men så snart der er problemer, skal man selv følge op på alt. I mit tilfælde var der gået en bærearm på en bil jeg havde købt, så den sagde en lyd. Dette skete inden for de 6 måneders garanti, så de fik den ind på værkstedet, og udover at det tog lang tid at lave, så fandtes lyden stadig da jeg fik bilen tilbage.
En undersøgelse af undervognen på mit mærkes autoriserede værksted, viste da også, at bærearmen IKKE var blevet skiftet. PC Auto ville heller ikke give mig en kvittering på arbejdet, da "det jo ikke var nødvendigt så længe det var gratis og under garantien". Vil ikke anbefale nogen at købe bil her.