Execution time: 828ms

Forbrugerklager

Myndigheder

21. april 2010

Jeg blev tryg

Havde aldrig prøvet fjernsupport og chatfunktion før, har i perioder svært ved at arbejde ved en skærm. PC-Handyman gjorde mig tryg via email-korrespondancen forud for fjernsupporten, tog en ting ad gangen - alt stille og roligt, så jeg kunne følge med. Jeg vil gerne bruge PC-Handyman igen :-)
Susanne

18. februar 2010

PC Handyman - brugt til at overspille VHS bånd til DVD - helt i top med kvalitet og hurtighed. Og så tilmed overskuelig pris og god orientering undervejs via mail.

Bonke

9. januar 2010

Når computeren ikke kan selv

Der har været en god kommunikation med PC-handyman forud for at min computer blev afleveret til reparation. Der bliver ikke givet garantier, som firmaet ikke lever op til!

11. juni 2009

*****

Godt koncept. Superhurtige svar på forespørgsler - også i weekend. Løsningen med fjernsupport ser ud til at være en nem måde at få løst problemer på.

Gert

30. maj 2009

PC oplevelser

PC- Handyman fortjener ros for dygtighed, behandling og ikke mindst tålmodighed med klienter.
Det eneste problem var mig selv, d.v.s. manglende kendskab til PC og PC sprog, så jeg var ved at stå af inden vi nåede frem til fjernsupporten. Jeg skal ha det skåret ud i pap. Det gælder sikkert også for andre end mig. så der er nok noget at tage fat på
Skulle det blive nødvendigt vil jeg vælge PC- Handyman igen, både pga. pris og behandlingen.
Venlig hilsen Max

11. april 2009

Super service, fik fjernet et par viruser dér havde gemt sig godt
samt lagt et nyt virus program inde dér virker.....

9. april 2009

Perfekt

Min virusinficerede pc blev så god som ny, efter bare en halv time!

7. april 2009

Min omputer var meget langsom. Jeg tog kontakt til dem, via den smarte live chat funktion. 5 minutter senere havde de overtaget styringen af min pc og inden jeg fik set mig om, havde jeg fået en lynhurtig pc igen!

Kasper fandt anmeldelsen nyttig

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (8 anmeldelser)

pc-handyman.dk Support

Om supporten

Hos os kan du få hjælp til din PC, som er til at betale. Vi hjælper med det meste. Det hele sker online via livechat eller fjernstyring mens du venter - og hvis vi ikke kan løse opgaven, betaler du intet! Vi vil nemlig kun have tilfredse kunder.

Skriv til info@pc-handyman.dk
Ring til -
Vi bor -
- Århus N
Denmark

Alternativer til pc-handyman.dk

Linuxshoppen

Lars Erik Sørensen : "MSI Wind U135 med Ubuntu 10.04 Netbook remix. Kommunikation om levering yderst tilfredsstillende. Gennemført færdig installation - med rec" Læs mere

21. august 2010

Midtdata

Claus Meineche : "Havde reserveret et fjernsyn som jeg ville have afhentet men blev desværre forhindret i at kunne hente det. De havde kun det ene fjernsyn tilbage" Læs mere

3 dage siden

Shopitonline

jan : "Jeg har købt en af de nye SSD Hard diske, her hos Shopitonline. køber en dag og har varen den næste dag, Det sådan det skal væ" Læs mere

3 dage siden

hjælp · it · pc · reperation · rådgivning Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og