We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Pcverden anmeldelser

Pcverden Logo
Kunderne om Pcverden : »pas på pcverden han overholder ikke sine aftaler« »Reparation under garanti - helt ok« 3
Middel
5.1 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)
  • per
  • københavn, DK
  • 2 Anmeldelser

pas på pcverden han overholder ikke sine aftaler

har for ca. en uge side solgt min macbook air i pcverdens butik. hvor sælger sag at godt kunne skaffe mig en køber til min macbook air. og mig og sælger aftalte at han ikke skulle tjene noget ved det og pludselig da jeg stod med penge så skulle han have 500kr for det og det var jo ikke aftalen. så pas godt på med at handle hos pcverden

Udvalgt anmeldelse om Pcverden

Pcverden

Reparation under garanti - helt ok

Jeg købte en mobiltelefon til min dreng i efteråret. Bl.a. fordi vi ikke kunne få den andre steder i DK. (Sony-Ericsson)
I foråret ville den ikke tænde, og jeg skulle have den til garantireparation. Jeg prøvede at ringe for instruktion, men kom ikke igennem. Til gengæld fik jeg svar på en e-mail et par dage senere.
Efter at have sendt telefonen ind til reparation, fik jeg den tilbage med posten - fuldt funktionsdygtig!

Pas På !!! Ingen Svar ved Reklamation

Telefon Sendt til Rep.

PCverden siger at de ikke har modtaget den, men de vil ikke skrive under på bortkomst attest som Postdanmark har sendt til dem, hvor de skal bekræfte at de ikke har modtaget pakken !!!

Kan kun anbefale at handle et andet sted !!!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Tak for din anmeldelse.

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk