We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (45)

Udvalgt anmeldelse om Pegani

SUPER

Nem og ukompliceret handel på nettet, dog synes jeg der er lidt for høje forsendelsesomkostninger ved "småting" - det skal dog ikke koste den femte stjerne.

Vender tilbage når jeg har prøvet at bestille noget mere sjældent...

Helt fantastisk!

Jeg har handlet hos Pegani lige siden jeg var 8 aar gammel og jeg har kun rosende ord om dem. Teamet levere altid top kvalitets produkter og servicen er altid helt i top.

De har altid vaeret helt obs omkring hver eneste order jeg har lagt hos dem og fulgt op med gode tips og raad. Pegani er virkelig en uundvaerlig trylle partner for nybegyndere og professionelle.

Kun rosende ord herfra.

Pegani

Det ikke var noget problem

Leveringen pga. manglende lager, tog en ekstra dag.

Hurra

Et kæmpe stort hurra for Pegani! Jeg ved ikke en dyt om diaboloer, men skulle købe en til min søn. I bestillingen skrev jeg at sønnen på 6 år vist ville have farven grøn. Tilbage fik jeg en sød mail, hvor spørgsmålet lød: han kan godt få den i grøn, men da han kun er seks år, er selve typen måske for tung? Er han nybegynder?

Efter flere mails frem og tilbage har han fået det rigtige.

Det er den mest cool service, jeg nogensinde har modtaget. Jeg bad ikke engang om råd, men fik det alligevel. TAK. Hvis jeg kunne sende jer 500 stjerner, gjorde jeg det:) Her er lidt ekstra**************************

Kh Anne-Mette

Kan ikke ønske mere!

Som ihærdig netkøber har jeg købt varer gennem en del forskellige webshops inden for flere sektorer - jeg har aldrig været ude for nogle så punktlige og servicemindede som Pegani, jeg kan slet ikke finde på et eneste kritikpunkt: Velfungerende website, hurtig betjening, stort udvalg, fine priser, fornemme nyhedsbreve, god mail- og tlfsupport og spændende arrangementer. Man kan ikke ønske mere!

Pegani

Hurtig levering. Man skulle tro de brugte magi.

Perfekt shop! :D De har næsten alt hvad man kunne tænke sig indenfor trylleriet og så leverer de super hurtigt :-)

Altid hurtig levering

Rigtig god service og altid hurtig levering. Skønt!

Pegani

En trylleshop uden mage!!!

Jeg har lige bestilt 9 spil kort hjem fra Pegani, klokken er 23:30 onsdag aften.
Jeg er på vej hjem fra skole kl 13:30 fredag eftermiddag, og ser at pakken ligger inde i entréen. SMUK SERVICE OG HURTIG AFSENDELSE!!!

- Alt i alt er Pegani den eneste trylleshop i Danmark der har et udvalg og en service der siger spar 2, til næsten ingen penge!!!

5 stjerner helt klart!

Skide god service!!

Pegani

Det kan ikke gøres bedre.

Peganis hjemmeside er overskuelig og inspirerende. Når man bestiller noget er der øjeblikkelig besked og kvittering for ordren. Har man spørgsmål får man straks svar så man virkelig føler at de vil gøre alt for at hjælpe bedst muligt.
Perfekt.

Fuldstændig fantastisk

Alt fra produkterne til servicen er god.
Når man ringer der ind for at få hjælp, er de ALTID klar og gør det hurtigt og effektivt.

Deres postsystem er genialt og de har de fedeste ting!

Alt er super

Super udvalg, service, leveringstid og nyheder de disker op med :)

Pegani

Pegani er mildest talt fejlfri!

Pegani er en fejlfri butik, som går op i udelukkende kundes behov, hvilket også kan mærkes når varen er fejlkøbt. Jeg kan kun anbefale Pegani, da jeg selv har købt utallige tricks mm. - Super god butik og derfor også en femstjernet anmeldelse, fra mig.

Claus Kristensen

pegani er en fremragende

jeg fikk god sørvis og de har svært gode produkter til passe pris

Upåklageligt!

Altid højt serviceniveau og altid høj kvalitet, en fornøjelse!

Perferk service

Bestilte var varer fra Pegani søndag aften, modtog dem tirsdag uden problemer. Dejlig hurtig ekspedition. Fandt efterfølgende, at nurmere af forskellige grunde ikke kunne bruges. Skrev en mail og forklarede problematikken. Dagen efter blev jeg ringet op af Steen, der sagde, at jeg blot skulle retunere effekterne og at jeg selvfølige skulle have det, lige som jeg ville. Super service, kan ikke fås bedre!

Pegani

god service - hurtig levering!

Rigtig god side, og med gode instrutions og inspirationsvideoer. Jeg havde en hastesag og fik leveret lynhurtigt, (dagen efter!) mange tak for det. Deres pencilballoner er og bliver de bedste.
Deres sminke er dog noget dyrere end jeg har set den andre steder.

Super Pegami !

Det er FANTASTISK service ! Har købt et par ting hos ham.. Super butik ;)

Pegani

Et ord for god service = Pegani!

Virkelig god butik og ikke mindst online-butik. Danmarks største og bedste tryllebutik (Pegani) Byder på masser af service, hjælpsomhed og ikke mindst hurtig betjening.

Udvalget af de mange varer er kæmpestort og de er fra både ind- og udland.
Hvis man har brug for hjælp eller hvis man har spørgsmål kan man sende en mail og få, uddybende og gode, svar indenfor få timer.

Bestillingerne bliver desuden leveret indenfor få dage. Hvis det var muligt ville jeg give Pegani 6 ud af 5 mulige stjerner!

Hilsen Frederik

Pegani

Altid god service og hurtig levering

Jeg har handlet med Pegani rigtig mange gange og det er altid en fornøjelse, og der er aldrig problemer. De bestilte vare er hurtigt leveret og pakket ind på en måde så de også kan håndtere postens håndtering af breve og pakker. Der er ingen tvivl om at jeg handler her igen i fremtiden.
L. Kvist

perkefekt

jeg har købt ind til flere trylle tricks på pegani.dk og de har de altid hjemme og man få det altid enden dagen efter eller to dage efter alt efter hvornår man bestiller

Pegani

Trylleri med god rådgivning, service og kvalitet

Jeg kan meget varmt anbefale at handle hos Pegani. God rådgivning, hjælpsomhed og et godt produktudvalg, hvor kvalitet er et nøgleord. Jeg giver helt klart Steen Pegani og team 5 stjerner!

Fortryllende god service

Hos Pegani finder man alt og hvis de ikke har det - så skaffer de det.
Udover hjælpsomhed, super service får man også rigtig gode produkter.
Jeg kan kun anbefale Pegani til andre.

... MINT !!....

Min gode venn PEGANI, som jeg har kjent i en år-rekke. Her trengs det ikke mange ord for å dekke hans person og virksomhet. Ett ord er nok...MINT..
Lykke til videre...
Beste tryllehilsen Paul Rocks

Super butik!

Er rigtig glad for at handle hos dem. De har alt hvad hjertet kan begære! :D Dog en lidt alternativ webshop, mangler bekræftigelse - ordre status osv. MEN jeg kan stadig KUN KLART anbefale at handle hos dem.

Ganske enkelt super!! :D

Pegani er rigtigt godt - varene kommer hurtigt og hvis der (en sjælden gang) er noget galt med produktet er servisen også der i top :D Steen Pegani er forresten en "all around good guy"!!!

Den eneste og bedste!

I og med Pegani er de eneste større trylleforretning i Danmark er det dejligt det bare fungere! Der er gode beskrivelser af alle vare, og der er ofte og en lille video så man kan se hvad det er man køber!
Denne butik er sine 5 stjerner værdig - og lidt til!

Pegani er BEDST!

Pegani er de bedste af de bedste, de levere hurtigt, de har de fedeste tricks, der er god service og hvis der er nogle fejl, så retter de dem hurtigt.

Så derfor vil jeg give dem 5 ud af 5 stjerner, BEDSTE!

Hilsen Freddy :)

Man kan stole på Pegani

Jeg har handlet i Peganis internet butik i mange år. De få gange der har været noget at klage over har de behandlet det hurtigt og venligt. Ofte har de bare sendt et nyt produkt uden beregning.

Kasper Feld

Pegani er go´ tryl !

Man kan ikke klage over noget! Alle folk dernede har altid et smil på læben og super flinke ! har kommet i butikken i mange år og vil jeg blive ved med !

// Thomas lund
Ballonnord.dk
trylle-thomas.dk

Helt Kanon En Klippa!!

Helt underbar butik, ingen idé att leta efter någon bättre och med sådan service, för det finns inte!.....

Pegani

Pegani er ingen Illusion med den ægte vare!

Jeg har da efterhånden købt en del trick ved Pegani og spurgt om "næsten alt mellem himmel og jord", så jeg kan kun tilslutte mig en 5 stjernet anmeldelse.
Med venlig hilsen: Bombardi

Pegani

Pegani er en super tryllebutik både på nettet og der over. Deres søgning er rigtig god, i forhold til andre hjemmesider. super nem, super god, og tingene bliver sendt hurtig afsted.

Altid uovertruffen service

Har købt bunker af tryllerekvisitter hos Pegani gennem mere end 5 år og det har altid været en oplevelse og fornøjelse at handle der,aldrig problemer,hurtig ekspedition

Pegani

Den beste webshop i Scandinavia.

Pegani er en butikk,som holder løftet sitt.Rask levering,god service,aldri noen problemer.Bare en glede å handle hos Pegani.

mvh Cato.

Super butik

Pegani er en super butik, lige meget om du er begynder eller øvet. De levere en formidabel service, hvis man har spørgsmål til noget skriver man og man har svar inden for kort tid. Og køber man så noget så FÅR MAN DET !!!! og det er i 120 % ordenlig tilstand og kvalitet. Jeg har ikke en dårlig ting at sige til pegani, det skulle da lige være at de ligger helt i Horsens;)

Den beste webshop

Jeg har aldrig haft problemer med at handle hos pegani.dk. Jeg har købt meget hos dem, og alt er som det skal være.

Pegani

Uovertruffen service og udpræget ekspertise

Har købt bunker af tryllerekvisitter hos Steen Pegani gennem mere end 20 år og det har altid været en oplevelse og fornøjelse at handle der.
Pegani er altid lynhurtig til at levere og der er altid totalt tjek på det han og hans firma har med at gøre. Altid venlige smil og stor hjælpsomhed. Også hvis der er behov for at bytte en fejlkøbt vare.

troværdig og stabil

har som nybegynder fået en udsøgt god betjening. Har fx. via mail spurgt efter et nummer jeg havde set i TV, og samme dag fik jeg svar, og dagen efter lå vejledningen i min postkasse.

kommer helt sikkert tilbage..

Pegani

Pegani.dk ved hvad de snakker om!

Hvis du er i tvivl, om et trick er noget for dig, får du en god forklaring på tricket, og kan dermed bedømme, om det er noget for dig. Du kan altid få fat på dem og får som regel svar med det samme.
Udvalget er stort og servicen er i top hvilket gør, at jeg gerne betaler den lille forskel i prisen.

Der er kun én dårlig ting ved pegani.dk, og det er, at butikken ligger i Jylland ;-)

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk