Execution time: 266ms

9 kundeanmeldelser
Anmeld virksomhed

pengesparet.dk - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 2 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
Rune Risom (5. februar 2009)

De fleste kan lide at få penge tilbage, og nogle butikker har 'bonusordninger', man kan melde sig til, og få penge tilbage.

Lignende ordninger findes på nettet, og en af de sider, der udbyder det, er pengesparet.dk.

9 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

DR1 Rabatten - Få penge tilbage

www.dr.dk

Indsendt af Rune Risom (5. februar 2009) (Rapportér til kundeservice)

Set på nettet

Internettet kan hjælpe dig igennem finanskrisen

articles.freefiles.dk

Kort gennemgang af hvad Pengesparet.dk er, og hvorfor det kan spare folk penge i en hård tid.

Indsendt af Rune Risom (4. november 2008) (Rapportér til kundeservice)
21. april 2010

UHYGGELIG laaaaaangsom

HAr nu ventet 3,5 måned på at ens penge kommer til udbetaling og har nu sagt farvel og lukket min konto på trods af der står penge på den. Men gider simpelthen ikke bruge siden mere.
Meget langsommere end alle andre typer af sider som denne..
Havde 300 kroner til gode som jeg simpelthen ikke fik

13. oktober 2009

En PLAT udgave af de bedre sider

Jeg holder mig til de sider som man kan stole på.

27. april 2009

Prisgaranti på Cashback

pengesparet er et godt site, men jeg vil også lige fremhæve et andet bonus site, nemlig ELDORAMA.dk. Her kan du bl.a. få: tilbud via RSS feeds, tjene cashback gennem Facebook og så giver de prisgaranti på din cashback.

29. marts 2009

Den lille forskel

Jeg har først lige set Rabattens udsendelse omkring cashbacksites.

Jeg synes lidt de glemte at nævne, at selv om PengeSparet beholder de første 50kr. du sparer, så er deres cashback procenter også højere.

Udgangspunktet er taget i Jack & Jones, som de også brugte i udsendelsen.

Lad os sige, at jeg bruger 2000 kroner på et år hos Jack & Jones.

Yomoz (6% i cashback):
2000x0.06 = 120kr. i besparelse

PengeSparet (10% i cashback):
2000x0.1 = 200 kr. (der trækkes 50kr.)= 150 kr. i besparelse

Det synes jeg da der gør en forskel :-)

Rune Risom og Simon Sørensen fandt anmeldelsen nyttig

5. februar 2009

Startede godt men nu er det rigtig skidt.

I starten fungerede det fint.

Men de sidste 2 gange jeg har købt via et link er købet end ikke blevet registreret så ingen rabat.

Har prøvet at skrive til pengesparet.dk men ingen reaktion.

9. december 2008

God side - findes dog bedre

Hej,

Nu kan jeg se at alle er helt oppe at køre over siden, men faktisk findes der sider som giver langt mere end de gør. Deres cashback er ikke på niveau med http://www.shop2cash.dk/registration.php?user_id=47359 - og mange andre sider som giver penge når man handler/tilmelder sig...

26. november 2008

Super side

Har gennemført min første handel gennem sitet, og ser ud som om det er noget jeg vil komme til at bruge meget :)

Anne Kristensen og Rune Risom fandt anmeldelsen nyttig

22. oktober 2008

Virker for mig

Har nu brugt det i en uges tid, og so far so good. Jeg bruger normalt nettet til 90% af mine indkøb og har forsøgt at bruge pengesparet.dk til alt hvad der var muligt (altså i de tilfælde hvor den butik jeg normalt handler hos er på pengesparet.dk). Det var ca. 75% af tiden muligt at bruge pengesparet, så det synes jeg faktisk er OK.

Indtil videre har jeg optjent 428 kr. og det er sgu en fin klat på en uges tid. Jeg har ikke bedt om at få dem udbetalt endnu, da jeg har flere indkøb at gøre i de næste uger :)

Super idé og indtil videre ser det ud til at virke som det skal.

Anne Kristensen og Rune Risom fandt anmeldelsen nyttig

• Mons
  • Skive, DK
  • 63 point
  • 6 Anmeldelser
14. oktober 2008

Spar penge når du handler på nettet

Det her er sgu genialt! En side som kun har ét formål, nemlig at spare mig penge når jeg køber nærmest hvad som helst.

At det ikke er lavet før i DK forstår jeg ikke - måske er det bare mig der ikke har set det før nu...

Grundidéen er såre simpel. Langt de fleste større webbutikker har såkaldte "affiliate" aftaler, hvor andre hjemmesider kan vælge at promovere webbutikken ved at vise reklamer for den på sin egen hjemmeside. Hvis en besøgende så klikker på reklamen og køber noget hos butikken får den hjemmeside hvor du klikkede på reklamen en %-del af ordreværdien som tak for at skaffe kunden. Dette gavner ikke kunden på nogen måde, og det er det som Pengesparet.dk ser ud til at gøre noget ved.

De penge som hjemmesider normalt ville tjene hvis du købte noget igennem reklamer på disse sider, har Pengesparet samlet i et stort katalog med alle de butikker der nærmest eksisterer i DK (har ikke kunne finde en som jeg normalt bruger der ikke er derinde) og istedet for at de tager provisionen giver de den videre til dig som forbruger - og det er 100% du får. De penge ender så på din konto hos Pengesparet som er gratis at få, og så kan du bare få dem udbetalt til din bank konto (eller paypal) når du ønsker det.

Det er dælme en god idé!

Anne Kristensen og Jens Konradsen fandt anmeldelsen nyttig

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (9 anmeldelser)

pengesparet.dk Support

Om supporten

Du kan spare penge når du handler hos hundredvis af danske internet butikker. Store rabatter og cashbacks hver dag samlet på PengeSparet.dk

Alternativer til pengesparet.dk

Lavprishvidevarer

L. Strømvig : "Det var en kanon god oplevelse, at handle med lavprishvidevarer.dk. God service, meget hurtig levering, og en fin lav pris ‏på vores nye opvaskem" Læs mere

13 timer siden

Stovsugerposer

Jacob Diget Aagaard : "Jeg tænkte, at jeg måtte prøve at bestille noget fra stovsugerposen baseret på alle de flotte anmeldelser og det blev da også" Læs mere

16. august 2010

Roboteksperten

Carina : "Vi har købt en robot gulvvasker, og det er en genial opfindelse. Super hurtig levering og varen lever helt op til vores forventninger. Robotekspe" Læs mere

36 timer siden

cashback · penge · spar penge · tilbud · tjen penge Tilføj kategori

Download Trustpilot

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet

Få Trustpilot vist i din google søgning.

Download Trustpilot
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og