Execution time: 1061ms

PERFEKT

9.7 / 10
256 kunder har anmeldt Petdreams
Forhandlerinfo
Vi har samlet og analyseret 256 brugeranmeldelser fra internettet. TrustScore for denne virksomhed er 9.7 / 10 = PERFEKT. Med 256 anmeldelser er den statistiske signifikans høj.

Petdreams - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (15. januar 2010)

Webtjenesten Trustpilot har for fpn lavet en særkørsel, der viser de 10 bedste og de 10 dårligste internetbutikker bedømt ud fra kundernes tilfredshed. Mobilbranchen er særligt upopulær.

256 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

fpn.dk - Bedste og værste webbutikker kåret - Digitalt

fpn.dk

Indsendt af   (15. januar 2010) (Rapportér misbrug)
jytte jørgensen

11. marts 2010

meget god

Jeg købte en transport taske til vor nye labrador ,og er meget glad for den og gaven der der var med,og det kom hurtig venlig hilsen Jytte Jørgensen

Udvalgt anmeldelse om Petdreams

Sven Jensen

Hurtig ekspedition

Har købt en hunde transport taske/Bur over middag og vi havde den næste dag med posten. dejligt. Vi fik næsten pakken hurtigere end mailen om at den var sendt. Fin behandling fra Petdreams.

Sanne

God oplevelse med Petdreams.dk

Jeg har købt en sort metal seng med lyseblå pude på tilbud og en hunde cykelkurv. Begge er fine varer, dog var der ikke brugsanvisning med til dem, men det klarede vi uden problemer. En af stængerne på sengen var lidt bøjet, så den måtte vi selv bøje til.

Leveringen var ikke den hurtigste, men var tilgengæld billig :) og varene var pakket ansvarligt ind og plus der var lidt slik til mennesker og legetøj til hunden - en super lækker overraskelse.

Petdreams. dk gør meget ud af at man hele tiden er opdateret via mail, hvad der sker under købs proceduren, men også efter, derfor syntes jeg at nethandlen er super brugbar og egner sig godt til ikke så erfarende net handlere.

Alt i alt, var det en rigtig god oplevelse, som fortjener 4 stjerner og jeg vil helt sikkert handle der igen. Varm anbefaling herfra.

Keep up the good work :D

Karen Svensson

Hurtig levering fra Petdreams.dk

Jeg havde bestilt et transportbur til vores dejlige nyerhvervede hund Max - mest chæfer og noget sirbirian huskin - vist nok og snart to år. Det kom med posten allerede to dage senere. Ubeskadiget - og nem at samle. Der trillede et stykke legetøj ud til Max fra "kurven" til buret, samt en lille pose vingummibamser til hans far og mor - det var lækkert. -NÅ men det er kvaliteten af "varen", det drejer sig om - vi er meget tilfredse - Max er så glad ved buret, at han gik ind i det med det samme og trækker "kurven" ud til døren, når han gerne vil køre en tur. Jeg tror ikke han nogensinde har prøvet det før, da han tidligere i sit liv boede hos en 80 årig dame, og heller ikke var vant til at gå med snor. Det er da god reklame! Venlig hilsen Karen Svensson

Jon Jakobsen

God handel

De havde dog kursus så det tog end ag ekstra, dog var der en god info mail som blev tilsendt!!

Fik en gave med til buret som skrevet, eller fik faktisk 2 :)

Tina Fosborg

22. februar 2010

Petdreams

Hurtig levering. God vare til prisen. Jeg var først i telefonisk kontakt med Petdreams og fik en rigtig god betjening.

Birgitte Nielsen

12. februar 2010

super handel

En hundetrimmer. Jeg syntes den kom forholdsvis hurtigt.

Henrik Würtz

9. februar 2010

super handel

Kan kun meget varmt anbefale petdreams.dk hurtig svar på mail og varen var som den skulle være. Handler der meget gerne igen

Janne larsen

6. februar 2010

utrolig god service

Min hundekasse jeg havde bestilt om eftermiddagen kom allerede næste dag med posten. jeg synes det var let og finde rundt på siden og let og bestille.

Kharina

5. februar 2010

Bedste side for min kat.

Ordentlig kontakt og god service. Jeg synes PetDreams er god til at have konkrete dyreting og jeg føler jeg kan handle efter både mit eget og min kats behov, hvilket gør at jeg for fremtiden vil handle her.

Kharina.

Malene S

5. februar 2010

Havde ikke begge de bestilte varer

Jeg bestilte et canvasbur (udstillingstelt til vuffer) og et tandrensende tyggeben. Dagen efter fik jeg besked om at de ikke havde benet alligevel. Det var ærgerligt, men rigtig fint med en mail omkring det.

Peter Konoy

5. februar 2010

Let at bruge gode priser og service

Det var en fornøjelse at handle med petdreams.

Tina

4. februar 2010

Perfekt!

Nem og overskuelig side uden nogen dikkedarer. Lynhurtig levering. Her handler jeg helt sikkert igen.
(og så var der en ekstra gave med i pakken - både til vovse og den søde tand)
Min hund Tess med hendes ynglingsbold (wave-ball) -leveres uden hullerne, men sådan synes Tess den er rigtig god ;-)

Johanne

3. februar 2010

super :))))

super side og hurtig levering... handler helt sikkert der igen ;-)

Annemette

2. februar 2010

kanon handel

Har købt en seng, min hund blev så glad for den at han åd den med det samme. men ellers en rigtig god service ;-)

Nick gesler

2. februar 2010

Sådan !!!

Perfekt handel, bestilte og modtog varene dagen efter, ja og indeholdende en lille ekstra ovverraskelse ;-)

Klart jeg vil benytte Petdreams.dk igen !

Ane Katrine Zaluski

1. februar 2010

God service med en ekstra gevinst

Jeg har på PetDreams.dk købt en kattebakke til min nye kat, og den kom hurtigt og i god stand. Med i pakken lå, lidt overraskende, en lille ekstra gave i form af en bold til min kat at lege med. Det synes jeg var en sød gestus når der nu er så mange ting man skal anskaffe sig første gang man får kat :)

Bettina

PERFEKT

Super vare (stor hundeseng til hjørne) hurtig levering og en ekstra gratis gave med i pakken, som hunden er glad for. Billig pris for en så god kvalitet.
Kan kun anbefales til alle.

Susanne Madsen

Hundeseng
Hurtig levering og varen i orden

Birgitte

Super handel

Jeg har købt et kattetoilet Roll´n Clean, som bare er super, samt en kattesele og legemus...Rigtig fint med informations mail om forventet ankomst af pakken...Kan kun give de bedste anbefalinger til Petdreams.dk

Anita Søbæk Olsen

God oplevelse

Pet dreams giver en god service, og jeg er meget tilfreds,med de produkter jeg fik tilsendt,så kan varmt anbeafle andre at bruge petdreams

Susan Katharina

29. januar 2010

god service

Jeg har købt en hundekurv ved petdrems i give over nettet, leveringen var hurtig og som ekstra fik hunden et gratis stykke legetøj, synes det er rigtig god service, som gør at man vil handle der igen.

Tommy Larsen

26. januar 2010

Fin handel

Købte transportbur og alt foregik som lovet på hjemmesiden, så hvad kan man forlange mere.

anders fra arnum

22. januar 2010

tilfredshed . topklasse.

Jeg har købt et transport bur til vores nye hund.
det var en stor fornøjelse at handle med petdreams.
en handel der gik så hurtig, og til rimelig pris, det er skønt.

mariah

20. januar 2010

Rød transporttaske med lynlås fra Petdreams.dk

Min hund åbner lynlåsene på 30 sek, så vi kunne slet ikke bruge tasken, og har i stedet købt et traditionelt bur. Desuden er der temmelig mørkt i den røde transporttaske - lidt for mørkt efter vores smag. Men selve handlen og leveringen gik fint.

Jane Kristensen

Perfekt ekspedition og forsendelse

Jeg bestilte på nettet om eftermiddagen og allerede dagen efter var varen her, den var lige det vi havde bestilt og katten har allerede lært at gå på potten på det rigtige toilet, let og nem brugervejledning - alle pengene værd
Kan nemt anbefale virksomheden til andre
Sygeplejerske Jane Kristensen/ Abena A/S

Maj Berg

Hurtig og nem handel

Luksus hundekurven kom som ventet 2 dage efter vi havde bestilt den. Og den lever fuldt ud op til vores forventing om hvordan produktet ville være. Kan udelukkende kun anbefale petdrems.dk til andre. Tak for en god handel :o)

Myrna S Madsen

Hunde kravlegård

Jeg havde brug for en transportabel hunde gård til min virksomhed.
Petdreams.dk havde hvad jeg skulle bruge.
Hurtig og venlig betjening
Venligst Pelspleje og Trimning
Myrna S. Madsen
Godthåbs alle 30
6705 Esbjerg Ø

Susanne

15. januar 2010

Godt sted at handle

Jeg har købt to jakker til mine hunde...god kvalitet...og varen kom hurtigt...god indformation per. mail...

Thomas Bolander

SUPER kundeservice

Det er super nemt at handle i webshoppen, og man kan følge sin ordre fra start til slut på postdanmark.dk

Som "bonus" for vores køb (500,00), fik vi en gratis legeting til vores lille kat.

Jeg kan kun anbefale petdreams.dk

Thomas bolander

Leif S Frederiksen

13. januar 2010

Kunderservie ud over alle grænser....

Købte en kattelem som SKULLE bruges lørdag. Bestilte fredag. Lørdag var den her med lørdagsomdeling. Er absolut ikke vant til at nogen firmaer tager ønsket om lørdagsomdeling alvorligt. Vender 110% sikkert tilbage til Petdreams.dk

Melisa Røntved

13. januar 2010

Levede fuldt ud til forventningerne!

Overskuelig og nem side. Jeg købte en transporttaske til hund, samt foder og vand skål, og alt kom frem hurtigt og i perfekt stand.

Kenneth Christensen

12. januar 2010

Jeg har bestilt hos petdreams.dk adskillige gange uden problemer. Varerne er leveret fra dag til dag. Ved sidste ordre var der endda rabatkupon med. Jeg kan kun give topkarakter. :-)

Emmy Skafsgaard

God og hurtig service

Jeg har købt seng til min Bichon + 4 madskåle en selvlysende som skal side i halsbåndet når det er mørkt-
Jeg syntes at service er helt i top, hurtig og nem bestilling via hjemmesiden og varer leveret til adri løbet af et par dage..

Tina Villadsen

Super behandling

Bestilte legetøj og halsbånd til vores nye hundehvalp. Bestilling var nemt ,hjemmesiden overskuelig med flotte billeder og gode beskrivelser. Allerede tre dage efter kom varerne. Til min overraskelse var der en ekstra gave og en pose vingummi med samt et rabatkort til næste køb. Det er i hvert fald ikke sidste gang jeg handler hos Petdreams.
Tina Villadsen

Charlotte snderup

12. januar 2010

Nem handel og lækre varer

Hurtig levering, ingen problemer ved ombytninger...havde mine varer dagen efter jeg havde kontaktet dem.. der handler jeg helt sikkert igen..lækre varer til dyrene..

Lise-Lotte Hatting Frederiksen

Service og levering

Super service ved henvendelse. Perfekt udvalg i shoppen.

Anne

10. januar 2010

Varer leveret som aftalt hurtigt og i orden.

Købt: Transportkasse og kattebakke.
Varer leveret som aftalt hurtigt og smidigt.

Ib Nielsen

10. januar 2010

god service hurtig levering, produkt svarer til forventningen kan kun anbefales

super service og hurtig levering, varer svarerede til forventningen kan kun anbefales

Bente Bethnas

9. januar 2010

Godt sted at handle dyreartikler

Købte hos petdreams og er yderst tilfreds. Rimlige priser, hurtig levering.

Dea

Hurtig og nem levering

Jeg fik mine varer hurtigt. Det er dejligt, at det kommer med Post Danmark, så man ikke behøver at vente på fx. en GLS bil eller lignende.
Da vi endnu ikke har fået vores killing, kan jeg ikke anmelde selve produktet, men jeg er meget tilfreds med servicen. Desuden fik vi en bold med som gave for at være nye kunder, og jeg er sikker på, at den nok skal gøre lykke i et lille killingehjerte:)

Paw Mortensen

God forretning

Til lovet tid, perfekt telefonservice og god beskrivelse som stemte overens med produktet.

Marianne Pedersen

9. januar 2010

Topkarakter og ros for besked ang løget everingstid, samt besked om pakkens afsendelse.

Købte lidt forskelligt så som børste, negleklipper, halsbånd mm. Alt lever op til forventning. Priserne er ok, bestilling nemt og bekvemt. Og pakken kom hurtigt skønt besked om lidt øget leveringstid.

Kirsten Kristensen

perfekt og superhurtig levering

Jeg har købt et kattetoilet til 169,00 kr, der var tilbud på toilettet så min pris kun 149,00med fulgte en dobbelt katteskål og en stk, legetøj, alt vare bare iorden og det fungerer som det skal
Kirsten Kristensen

Carsten Østermark

4. januar 2010

Perfekt

Købte en transport taske til hunden. Varen er som forventet. Jeg hentede selv varen, efter eget ønske. Let at finde vej.

Jette Hoffmann

4. januar 2010

Utrolig hurtig levering!

Jeg bestilte en stor hundeseng lidt over middag, og dagen efter var den leveret på min bopæl.
Dejligt med besked om at ordren behandles og er på vej.
Min hund er meget glad for den dejlige seng.

Jeg vil uden tvivl handle der igen!

Dorthe Kagan

2. januar 2010

5 stjerner :)

God og hurtig levering. Dejligt med info om at varen er afsendt.

Har købt en kattehule til min kat. Det eneste minus er at han ikke tør gå ind i den. Men det er jo ikke petdreams skyld :)

Hyggeligt med en lille pose slik der fulgte med. Den var faktisk mere spændende en kattehulen.

Malene Nielsen

1. januar 2010

5 stjerner for god service og gode produkter

Vi fandt hurtigt hvad vi ledte efter og vi synes der var god beskrivelse af produkterne, og det gik også nemt og hurtigt med bestillingen, samt leveringen. Og produkterne er faldet i god jord ved de to små killinger. Det er et stort fra gulv til loft kattemiljø vi købte, og det er bare et hit. Det var også nemt at samle:-)

René Pedersen

31. december 2009

Hurtig og perfekt handel

Købte en hundeseng.
Blev leveret i løbet af 2 dage.
Udover sengen var der også et stykke legetøj med til vores hund.
Alt i alt en super god handel.
M.V.H. René

Søren Kloster Lauridsen

Perfekt handel

Købte en hundeseng, den kom til tiden og der var også en lille ting med til hunden og vingummi til børnene, har været ude og bytte den til en større, også uden problemer og hunden er glad for både den og den lille ting der også blev udleveret ved bytningen, helt igennem en perfekt handel, TAK for det mvh. Søren

Leif Andersen

hurtig levering

Det er første gang jeg handler hos Petdreams, men det er nok ikke sidste gang. priserne er rimelige og leveringen hurtig og informationen god.

Henrik Grodum

30. december 2009

Hurtig og præcis levering - kan ikke gøres bedre

Bilbagsæde skåne tæppe således at hunden ikke sviner bagsædet til.

Jimmi Eilsborg

30. december 2009

Hurtig levering og gode produkter.

ALF

Hurtig betjening uden poblemer

Det eneste der tækker ned i den samlede vurdering er, at de pakkenume/track & trace-numre der fulgte mine bestillinger, ikke fungerede. og en lang svartid på mail.
Derudover ingen negativ kritik :o)

I grunden en god oplevelse

Henriette

30. december 2009

Super god serivce og orientering vedr modtagelse og forsendelse af varerne.

Mine varer kom meget hurtigt efter købet og jeg blev informeret om hvornår den var sendt. Venligt personale og god tone. Venligst Henriette

john hansen

super og hurtigt

jeg har købt lukket kattetoilet og det kom hurtigt frem på trods af julen, der var endda gaver med.

Anne Birn

Super

Hurtig levering og super service!!

Lonnie

22. december 2009

God service...

Varen blev leveret meget hurtigt efter bestilling... Nemt at få fat i kundeservice, og få den hjælp man har brug for, hvis der er problemer med varen...

Morten

21. december 2009

God service og hurtig levering

Der blev leveret hurtigt og da der var et problem (som ikke var Petdreams skyld) blev det løst på en meget tilfredsstillende måde.

Vil klart anbefale at købe hos dem.

Ib Pedersen

21. december 2009

Problemløs / nem og hurtig

Hurtig levering, god og dejlig overskulig web sider nem at finde rundt jeg har købt hundekurv og transportbur til samme.

Sanne Johansen

20. december 2009

*****

Dejlig overskuelig hjemmeside, nem bestilling, hurtig og problemri levering..

Jan Christensen

18. december 2009

Holder hvad de lover, hurtig levering, fin service.

Købt en hundeseng, kvaliteten er helt i top, og prisen er absolut rimelig.
Betaling, levering og service er helt som man kan forlange.

Teena Bentsen

Lynhurtig handel

Katte/hunde sengen blev leveret dagen efter bestillingen og så kan det jo ikke gøres ret meget bedre

Kim Skovly Pedersen

18. december 2009

God pris og hurtig levering.

Donut seng og skridsikker vand- og madskål.
Anbefaler varmt til andre.

karin klausen

17. december 2009

Fin hjemmeside - overskuelig - og varerne svarer til det, du ser. Hurtig levering!! Tak for en god handel. Kan varmt anbefales

tinna

15. december 2009

hurtig og tilfredsstillende levering

fik min vare utrolig hurtigt og alt var iorden... kan sagtens anbefales til andre at købe der..du får præcis det du ser på deres hjemmeside... tak for en god handel

Dorthe K

15. december 2009

Hurtig og korrekt levering

Jeg fik det, som jeg havde bestilt til tiden. Jeg er tilfreds

Lene Sekjær

14. december 2009

Nemt, trygt, hurtigt og bekvemt

På denne årstid skulle de to familiemisser naturligvis have hver sin julekalender - et produkt, som i forvejen havde været svært at opdrive i gammeldags murstensbutikker. Så skønt at finde lige, hvad vi søgte hos Petdreams.dk (at pågældende katte så er så kræsne, at de ikke gad indtage delikatesserne i cirka hver anden låge, er jo ikke leverandørens skyld :o)).
Leverancen var lynhurtig og leveringsinformationerne i det korte tidsrum undervejs upåklagelige.

Birthe Jensen

12. december 2009

Godt produkt-hurtig levering

Købte et gulv-til-loft klatretræ som blev leveret 2 dage efter bestilling var afgivet. Og katten elsker det..............

Line

11. december 2009

Super hurtig levering

Jeg er bare super tilfreds med det hele, fedt at man får det man bestiller og en lille gave oveni. Jeg er meget tilfreds og vil helt klart handle her igen hvis jeg har brug for noget!

Janne Pedersen

11. december 2009

Professionel ordrebehandling

Søren Thomasen

7. december 2009

Ingen problemer overhovedet !

Hundebur af stof - alt perfekt !

Lene Bjarnø

God og hurtig service

Fik det jeg skulle have inden for en uge.

Inger Wilken

4. december 2009

Hurtig og effektiv betjenning.

Jeg er super tilfreds med den hurtige betjenning.Meget hurtig levering fra der er bestilt,betalt og til varer stod ved hoveddøren.
Har bl.a købt en hundemadres til hundene som jeg ikke har set andre steder,til en meget fornuftig pris og super flot.Hundene elsker den.

lurifax

super

har købt filter til min vandskål
1- jeg fik 2 for samme pris som hvis jeg gik ned i min lokale dyrehandel...
2- det er super hurtig betjening...
3- jeg bruger dem igen en anden gang...

Klaus Lehmann

26. november 2009

Klaus Lehmann

Købte en kattelem + div. ved middagstid over nettet og fik det dagen efter, super hurtigt!

Venlig respons og en lille ekstra gave i pakken, tak!

Gitte Pedersen

21. november 2009

Sød vare men med lidt skævhed

Meget sød hunde seng og til en fin pris, men den var skæv i stellet, så den ikke kunne samles. Kontaktede petdreams og de forklarede grunden og ville selvfølgelig sørge for at udbedre fejlen, sendet straks nye dele og sengen er helt ok, jeg ville ikke have noget i mod at handle hos petdrema en anden gang, selvom denne lille fejl. De var meget hurtige til at sørge for at udbedre fejlen, det kalder jeg meget god service.

Brian Kaldal-Jensen

19. november 2009

perfekt og troværdig nethandel

Har handlet 2 gange hos petdreams.dk indenfor 1 måned og vil helt sikkert handle der igen.
Købte bl.a. kattelegetøj og kattegrus. Havde lidt travlt i de dage jeg modtog den første pakke og opdagede ikke, at en legetøjsmus manglede. Den mus kom i en boblekuvert 2 dage senere. BRAVO til PetDreams.

Camilla

18. november 2009

Nem handel uden kvaler

Havde surfet en del på Nettet efter et kradestræ til mine katte, helst et fra gulv til loft. Fandt et hos Petdreams.dk 2 dage efter kom det med posten. Så handler gerne hos Petdreams igen.

Emilia

18. november 2009

En helt igennem fin handel

Købte hundesele - svarede til billede og beskrivelse. Fin service og hurtig levering. Så både hundeejer og hund er tilfredse. Tak for handlen.

Anne

10. november 2009

Super kundeservice

Jeg giver Petdreams.dk 5 ud af 5 stjerner! Hurtig respons, og hurtig modtagelse af bestilling! Her handler jeg gerne fremover.

U & P

10. november 2009

Meget god service og tilbagemelding

Dejlig "dobbeltseng" til skotterne Anton og MacMelvin

Joan Larsen

29. oktober 2009

God kvalitet

Efter at jeg blev tilmeldt WWW.Gadehunde.dk og har fået en hund i adoption fra 1. december, så jeg banneren Petdreams på Gadehundenes hjemmeside. Skulle have nogle hundesenge til mine to hunde ogs å med det samme at Petdreams lige havde sådanne nogen som jeg havde forestillet mig og bestilte straks to.
To dage efter stod de undenfor døren.
Ordentligt pakket ind, uden skader mm..
Hundesengene er i rigitig god kvalitet, og vores nuværende hund har allerede indtaget begge senge. Men hun må aflevere den ene den 1. december.
Skal vi have en adoptionshund mere, køber jeg straks endnu en hundeseng hos Petdreams.
En anden ting som jeg bed mærke i, er at Petdreams løbende donerer penge til Gadehundene i Polen - (og måske også til Grækenland, det ved jeg ikke). Stort tak for det og for hjertet det rette sted !

erik nielsen

Utrolig god service.

Købte en trimmer til vores hun.Bestilte den kl 16 og den
kom dagen efter.Og der var vingummi i pakken,kanon ide.Gør en glad,i en travl hverdag
Fik mail idag med at vi skulle huske vi har 14 dages retur ret, hvis vi ikke er tilfredse..
Var der flere stjerner fik de flere.

Jane

loppemiddel til vores hund

meget god service. jeg bestilte loppemidlet EUKACID og det virker bare så godt. Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler på petdreams.dk.
Om et par uger får vi en kat og der vil jeg også bruge petdream

Bettina

transporttaske til hund

Super god service. Hurtig levering og hurtigt svar på mailen - og overikøbet en fremragende hjælp til at finde den rigtige størrelse taske til min hund. Mange tak!

Berit Ottosen

28. oktober 2009

hurtig levering og så en lille sød lege gave ! super ide.

har købt kattelem og plaque off til tænder - mine 2 katte er lidt skeptiske
ved smagen - men vi prøver stadig og de spiser det. håber det hjælper

Rie Thygesen

28. oktober 2009

Super handel og hurtig levering.

Jeg har købt en Smart hvalpegård til min Bella og hendes 6 dejlige hvalpe. Jeg modtog den dagen efter jeg bestilte den, så superhurtig levering, skønt!

Annethe

27. oktober 2009

Personlig hurtig forsendelse

Jeg er imponeret over den hurtige levering. Det er lidt hyggeligt at modtage mails så hurtigt, samt feedback når varene ikke er hjemme.
Jeg er meget tilfreds med mine varer, og vil trygt anbefale andre at handle hos Pet dream - jeg gør det ihvertfald igen.

Susanne Johansen

27. oktober 2009

Supergod og hurtig service

Vi har købt en ny seng til vores labrador - og han elsker den - den lever fuldt ud op til vores forventninger. Vil ikke være bange for at handle hos Petdreams igen.

Jette Bjærge

24. oktober 2009

Super hurtig handel

Jeg har nu handlet 4 gange hos Petdreams inden for de sidste 6 uger, og som de sidste 2 gange bestilte jeg varen den ene formiddag og næste formiddag ringe posten på med min bestilte vare.
Denne gang var det den store transport taske vi købte.
Vi købte før ankomsten en mindre udgave af transport tasken som vores hvalp sover i ved siden af min seng om natten, men hun bliver jo stor (Labrador retriver) og vi valgte derfor også at købe den helt store taske på 122 x 79x79
Lidt stor lige nu men super god til at sove i når vi er på arbejde, samt til at have med på udstillinger.
Den er lyn hurtig at lukke sammen, og fylder intet i bilen.

Å.M.

23. oktober 2009

En virklig bra nett butikk

Bestillte reflexvest til min hund, ett stort + for super-rask levering, 2 dager fra Dannmark til varen ble levert på døren min i Norge. ☺☺☺☺☺
Å.M.

Randi Christiansen

22. oktober 2009

Rigtig god kundeservice

Jeg havde ved en fejl ikke fået sat flueben ved at varen skulle sendes - altså således, at jeg selv skulle hente varen. Men ekspedienten var kvik, da han kunne se, at jeg boede på Sjælland og varen skulle hentes i Jylland. Så han sendte lige en mail for at sikre sig, at jeg ville komme forbi. Vi kunne så få rettet op på fejlen, og mine varer ankom med Posten 2 dage senere. Rigtig god kundeservice - tusind tak. Jeg vil bestemt benytte forretningen igen.

Inge

13. oktober 2009

God og hurtig service

Hurigt svar på givet ordren (hundelem - endnu ikke opsat) og dejlig opfølgning med mail om tracking-nummer på pakken. Pakken leveret inden for få dage endda med en lille gratis gave :)

Ole Dantoft

9. oktober 2009

Super!

Helt igennem perfekt handel !

Isabel Murphy

9. oktober 2009

Yderst tilfredsstillende

Hundeseng og shampoo kom hurtigt efter bestilling. Hele forloebet har levet op til mine forventninger omkring handel og service, hvilket selvfoelgelig medfoerer at det er et sted jeg ville handle igen.

pia

7. oktober 2009

petdreams hurtig ekspedition

jeg har købt et hundebur hos petdreams og må sige de er hurtige. det var her allerede dagen efter. så kanon sted at handle og så er prisen den rigtige og varen er i top

Tine

6. oktober 2009

Oster skær + andet

Jeg ønskede at bestille et Oster skær, der ikke var på hjemmesiden. Samtidig ville jeg også bestille refleksjakker, legetøj, godbidder og halsbånd. Sendte mail om mine ønsker og fluks, havde Kristian oprettet skæret på hans hjemmeside. Bestilte det hele om søndagen - varerne kom om tirsdagen og en eftersendelse af en refleksjakke kom om fredagen. Det er da super service (og lille gratis gavepose med godbid til mig og legetøj til tøserne fulgte også med). Hjemmesidens adr. er allerede givet videre til 2 kollegaer....

Bente Larsen

5. oktober 2009

El-hundeklipper. Super handel

Købt en Oster hundeklipper, som jeg blev anbefalet af Petdreams. Meget hjælpsom kundeservice, alt virker perfekt, varer ankommer hurtigt. Absolut ikke sidste gang jeg handler der.

Gitte Elvej

5. oktober 2009

Solid flex hundesnor

Nemt at bestille på hjemmesiden. Hurtig levering. Godt, solidt produkt. Og så var der endda lagt en frisbee til Rex sammen med snoren. Sød tanke.

Se alle anmeldelser

Se alle 256 anmeldelser
Annonce fra Google

KARAKTER FORDELING

VIRKSOMHEDEN ER ANMELDT AF:

trustpilot brugere (256 anmeldelser)

De bedste virksomheder

håndværk
1. Byggestart
www.byggestart.dk
Det er genialt, at Byggestart sørger for at finde håndværkere
3. Jod Bog
www.jod-bog.dk
Mangler du en god bog, så er den sikkert her
skønhed
1. Hair247
www.hair247.dk
Helt igennem fantastisk site!
2. Ren Velvaereshop
www.i123.dk
Webhotel
3. Unoeuro
www.unoeuro.com
Bedste host jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med
WWW.PETDREAMS.DK
PetDreams.dk sælger katteartikler og hundeartikler, som er med på moden. Vi køber bevidst ind efter at få ting hjem, som ikke så mange andre butikker har, og bruger leverandører i hele verden for at få det opfyldt. Kig forbi i dag. Altid masser af gode tilbud og kvalitetsvarer til billige priser.
Virksomhed:
Antal omtaler:
1 omtale
Ret virksomhedsinfo

Download TrustGuard

Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Skeln mellem gode og dårlige virksomheder, når du surfer på nettet Download TrustGuard

Forholdsregler mod falske anmeldelser

• Vi foretager stikprøver af brugernes troværdighed
  • Vi tager forbehold overfor anonyme anmeldelser
  • Vores brugere rapporterer utroværdige anmeldelser
Som forbruger bør du altid forholde dig kritisk til indholdet på hjemmesider.
Læs mere i vores retningslinjer

For virksomheder

Tag kontrol med dit omdømme og skab et retvisende og troværdigt billede af din virksomhed.
Se Trustpilots sektion for Virksomheder
Trustbox
Annonce fra Google
fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 Var denne bedømmelse brugbar?