We are hiring!

Besvarelse fra www.PetDreams.dk

[DATE]

[REPLY]

www.PetDreams.dk Logo
Kunderne om www.PetDreams.dk : »Hurtigt, billigt og nemt« »Perfekt« »Super service« 913
Perfekt
9.5 af 10

913 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Perfekt

Jeg bestilte en spray, for at holde min kat væk fra vores seng - som han ynder at p.... i! Jeg har før handlet hos PetDreams med stor tilfredshed, så derfor var det et naturligt valg at søge efter produktet her. Det kom hurtigt med posten, og er som det skal være. Og det virker - det er jo næsten det bedste :)

Udvalgt anmeldelse om www.PetDreams.dk

Hurtigt, billigt og nemt

Jeg købte bl.a. en trolley til katte/hunde hos www.petdreams.dk som koster det dobbelte hos f.eks. Bonnie Dyrecenter - desuden fik min kat en ekstra gratis gave med og det ankom allerede dagen efter jeg havde bestilt varerne.

Mvh. Mia

• Rikke
  • 2650, DK
  • 20 point
  • 4 Anmeldelser

Seriøs service

Der er altid hurtig svar på ens spørgsmål. Jeg have et spørgsmål om nogle produkter inden bestilling og fik svar samme dag. Det samme gav sig gældende med spørgsmål vedr. levering. Stadig rigtig seriøs, venlig service trods omstændighederne om flytning.

www.PetDreams.dk

Bestilte en saks til hundeklip. Havde spørgsmål til faktura og fik hurtigt svar. Også hurtig levering af varen. Kan varmt anbefales til andre dyreglade venner.

Mvh Pia

• Helle
  • Århus, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Hurtigt, billigt og nemt

100 % ok

www.PetDreams.dk

Lover hvad der kan holdes; holder hvad de lover

Bestilling, betaling, levering...
Som dén slags altid burde være :-)

God og hurtig service

Jeg har kun positivt at sige om petdreams.dk. Det var nemt, at bestille og hurtig levering og billigt.

www.PetDreams.dk

god sevice og hurtig levering

jeg har kun været glad for at handle hos petshop de har god service og hurtig levering ;-) SKØNT. Hilsen Gitta.

• Ditte
  • Gentofte, DK
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse

Rigtig god service og yderst hurtig levering. Det produkt jeg havde købt havde desværre tabt en bold under turen med posten. Men petdreams.dk svarede hurtigt tilbage på min mail og tilbød mig et yderst fordelagtigt afslag i prisen for selv at sy bolden på igen.
Så jeg har været meget tilfreds med mit køb hos petdreams.dk og synes det er en ekstra god service at der bliver sendt en lille gave med ens bestilling.

www.PetDreams.dk

Perfekt service og hurtig levering

Jeg har købt varer på petdreams.dk to gange, og begge gange har betjeningen været super.
En af de varer, jeg ønskede at købe var ikke på lager. Da jeg skrev og spurgte efter den fik jeg meget hurtigt at svar og så snart den var tilbage på lageret, så fik jeg besked om det pr. mail.

www.PetDreams.dk

Super hurtigt levering og gode tilbagemeldinger om ordren

Jeg købte vedhæng til hundehalsbånd hos Petdreams.

Hurtigt og billigt

Imponerende hurtig respons på købet og meget hurtig levering.
Har købt et hundehus tirsdag aften og fik en personlig respons indenfor et par timer. Levering skete dagen efter - hurtigere kan det vist ikke gøres :-)

Hurtig, billigt og nemt

Jeg købte en transportkasse til hund. Var det sted på nettet hvor jeg kunne finde den billigst. Hurtig forsendelse, samt gode oplysninger om T & T nummer. Så man kunne følge pakke hvor langt den var nået.

Vender gerne tilbage når der er mere der skal købes.

Med Venlig hilsen

Kenneth Middelhede

www.PetDreams.dk

Rigtig, rigtig god handel!

Jeg modtog min varer dagen efter bestilling, og den var forsvarligt pakket ind, og havde ingen skade lidt. Jeg giver jer derfor 5 stjerner, og kommer gerne tilbage, når jeg skal bruge nogle flere ting til min kat! ;o)

Kasper Søndergaard

www.PetDreams.dk

kan kun anbefale denne forretning,super service.

kan kun anbefale denne forretning,super service.god pris og hurtig levering.

Rigtig god kundeservice

Jeg har bestil varer flere gange og de er altid kommet inden for 2 dage.
En rigtig sød ide med en lille "gave" i hver pakke.
Super god kunde-service hvis der er noget galt med de varer som er sendt frem.
Jeg er en meget tilfreds kunde som helt sikkert vil handle hos jer igen.

PERFEKT

VARENE VAR FREMME NÆSTE DAG.
GOD HJEMMESIDE.

www.PetDreams.dk

Jeg har handlet nogle gange hos PetDreams, og er rigtig glad for at jeg valgte denne forretning til at købe mine ting til vores nye hund. Servicen er helt i top, man får hurtigt svar på henvendelser med råd og vejledning, og der er som reget noget lækkert i pakken når man modtager det bestilte. Ud over en service ud over det sædvanlige, er det mit indtryk at kvaliteten også er i orden, jeg har indtil nu ikke været skuffet, og der er ingen tvivl om at det er vores favoritforretning når vi skal købe ting til vores hund, og vi anbefaler også forretningen til venner og bekendte.
Stig Nedergaard

Hurtigt og nemt

Købte et kradsetræ til vores kat på PetDreams.dk. Vi sparede ca en tredje del af prisen kontra mange andre steder. Udover det fik vi et gratis stykke legetøj plus et rabat kort på 5% på næste køb. Alt i alt fantastisk service og dag til dag levering.
Helt sikkert stedet at købe ind til katten i fremtiden.

www.PetDreams.dk

Hurtig levering og god service.

Havde et spørgsmål til det produkt jeg havde købt, sendte en mail mandag aften og fik svar tirsdag, med gode råd og vejledning.

www.PetDreams.dk

hurtig ekspedition og god service

Køber jævnligt filtre til kattenes vandautomat. de leveres via posten et par dage efter bestilling. Sidste gang var de ikke på lager, men jeg fik straks besked om hvornår de kom igen, og det var dagen efter. Tak for det.
Hilsener
Jennifer Collier

loppeshampoo til hunde

hurtig levering og men kan ikke købe loppeshampoo til hunde kan ikke købet i butikker samt hos dyrlæge, men hos PetDreams.dk kan købet loppeshampoo til hunde

Produkter til hund

Ultra hurtig levering og særdeles fin efterfølgende service:-)

BIOSPOTIX

HEJ her er en højst utilfreds katte ejer.. godt nok gik orderen hurtig igennem ... bestilte 5 katte loppehalsbånd den 30-12-2011... fik dem den 4-1-2012.. med 2 poser slik.. fint nok blev glad på vores kattes vegne.. vi gav dem dem på.. selv samme dag.. vi kunne ikke forstå at to af kattene gik og græd hele tiden. så i går den 7-1-2012.. opdaget vi at de var helt hudløse og var fyldt med sår der hvor halsbåndet har været..de blev hurtig fjernet på kattene...de 2 af halsbåndene så også meget mærkelige ud efter så få dages brug... hvis de hals bånd er økologiske så er jeg fra planet x.. jeg kunne ikke drømme om at mishandle vores dyr.. og nu føler jeg mig bare så ond... og MEGET GAL... så den stjerne er for hurtig levering..

Besvarelse fra www.PetDreams.dk

Kære Annemarie

Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af du har haft den dårlige oplevelse med halsbåndene. Der kan være 2 muligheder. Enten er der en fejl fra producenten i halsbåndene, selvom der dog også kan opstå allergi i ting fra naturen, vi har bare ikke erfaret det med vores Biogance produkter før nu.

Den anden kan være, at kattene ikke har været vant til at have halsbånd på, og derfor har kradset både halsbånd og pels, så der er opstået sår. Det forklarer også at de har gået og grædt, fordi de ikke har haft det godt med at få halsbånd på, og derfor måske er begyndt at kradse sig selv for at få det af. Det er en mulighed, men jeg kan ikke udelukke der ikke kan have været noget i den, der ikke bør være der. Derfor må vi have dem tilbage, og få dem undersøgt, så du får din ordre refunderet. Jeg skriver direkte til dig også, så jeg er sikker på du får svar.

Kristian Pedersen

DOBBELT HUNDETRANSPORTBUR I ALUMINIUM 92X97X68 CM

Sendte min bestilling den 29 december 2011 og modtog buret den 02 januar 2012, super hurtigt og nem. (Bor på Bornholm)
Efterf'ølgende har jeg samlet buret, det tog ca. ½ time, nem og let - blot man følger brugsanvisningen, passer perfekt til en VW Touran.
Kan kun anbefale andre at handle hos PetDreams

Fantastisk service.

Jeg bestilte serene-Um til hunden til nytår hos www.petdreams.dk og da det ikke var kommet dagen før ringede jeg til firmaet.Det var gået galt med Postdanmark , så pakken blev leveret af en af medejerne til døren samme dag.

Mvh Aase

Så var julen reddet !!!

Jeg bestilte lidt plejeprodukter og et styke lejetøj ligen inden jul. Jeg så godt at legetøjet ikke var på lageret men det gjorte ikke noget. Det hastet overhoved ikke. Men strakts efter bestilling fik jeg en mail om at legetøjet ikke var på lager og de vil gøre deres bedste for at få det hjem hurtigst muligt. De kommende dage fik jeg flere opdatering via mail om min ordre, hvilken var meget værdsat. Pakken med legetøjet og de andre produkter kom inden jul. Servicen var fuldstændig fantastisk og hunden var MEGET GLAD for den ekstra gave under træet. Jeg vil også give ros til deres store udvalg og den nemme/ brugervenlig hjemmeside. Det er helt klart at jeg vender tilbage næste gang jeg skal have noget til hunden. TAK til PetDreams !

www.PetDreams.dk

En virksomhed med de rigtige værdier...

Jeg har handlet et par gange med PetDreams. Virksomheden er overordentlig serviceminded og let at få kontakt med. Begge gange blev varen modtaget to dage efter bestilling, og det selv om jeg har bestilt sent på dagen.

Den ene gang - der var tale om et hundebur til min bil - var der en mindre defekt til buret. Da jeg gjorde opmærksom på det pr telefon sagde Kristian blot, at han ville sende mig et nyt og at jeg kunne donere det andet til en af de foreninger, der gør en fantastisk stor indsat for gadehundene i Grækenland, som bliver så forfærdeligt mishandlet af grækerne - og især de græske jægerne. Burets pris var lige knap kr 800.

Flot Kristian!

dejlig hurtig levering

havde bestil nogle angst piller til hunden og en julegave til en veninde og de kom 2 dage efter jeg havde bestilt hvilket var fantastisk

Overraskende billig og hurtig

Faldt tilfældigt over petdreams.dk, da jeg søgte efter et bestemt middel til angste katte. Fandt hvad jeg søgte og fandt samtidig et gulv-til loft kattemiljø til en virkelig god pris.
Super hurtig levering og god service. Det er absolut ikke sidste gang jeg handler der.
Eneste lille minus er, at brugsanvisningen til det store kattemiljø ikke er på dansk. Men det gik alligevel :)

www.PetDreams.dk

varen kom så hurtigt som det nu var muligt med DPD

Meget hurtig levering

Pakken var fremme lige så hurtig som det var muligt med posten

• Lotte
  • Albertslund, DK
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

God rådgivning og hurtig levering

Jeg kan på et varmeste anbefale petdream.dk Jeg kontaktede shoppen via mail, da jeg var i tvivl om størrelsen på det jeg skulle købe, om selvom jeg skrev en lørdag eftermiddag/Aften, fik jeg svar indenfor få timer.

Svaret kunne jeg bruge til at vælge størrelse - og størrelsen passede min hund perfekt.

Jeg er meget tilfreds med servicen. Ps. Den bestilte vare blev leveret hurtigere end forventet. Meget få dage - selvom jeg bestilte en lørdag

www.PetDreams.dk

Hurtig levering, også lige op til jul

Pakken kom så hurtigt det overhovedet var muligt med PostDanmark, alle varer var med og hele. Katten fik sin kattelem m.m. inden nytår.

Skærm til kat

God leveringstid, godt produkt. God handel!

Super

Hurtig levering og et lækkert hundebur til bilen i god kvalitet!

hundegitter til bil

hundegitter til bil

www.PetDreams.dk

Hurtig levering, god vare.

Købte stor hundetransportkasse til fornuftig pris, som blev leveret dagen efter. Bedre kan det ikke blive.

Chip kattelem

God vare, god pris, hurtig levering
Intet at udsætte på virksomheden - et godt eksempel for andre

Hunde aktiverings ting

Hurtig levering og varene som forventet

tjicko

1. august 2011

dårligt produkt. man kan komme ind ved at...

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk