Execution time: 578ms

Anmeld virksomhed

www.petdreams.dk - Udvalgt Medieomtale. I alt omtalt 1 steder på nettet

Se alle  |  Tilføj
  (15. januar 2010)

Webtjenesten Trustpilot har for fpn lavet en særkørsel, der viser de 10 bedste og de 10 dårligste internetbutikker bedømt ud fra kundernes tilfredshed. Mobilbranchen er særligt upopulær.

360 ANMELDELSER

Forbrugerklager

Myndigheder

Medier

fpn.dk - Bedste og værste webbutikker kåret - Digitalt

fpn.dk

Indsendt af   (15. januar 2010) (Rapportér til kundeservice)
31. august 2010

petdreams

Jeg har haft en meget positiv oplevelse i at handle med PetDreams. Meget imødekommende for at hjælpe & besvare spørgsmål så jeg kunne få den helt rigtige seng og comfortable madras.
Bare det at man kan ringe om aftenen når det tit er det tidspunkt man har tid til at lede efter ting & sager på nettet.

Vi vil til hver en tid i fremtiden handle hos PetDreams igen og kan varmt anbefale dem.

Udvalgt anmeldelse om www.petdreams.dk

20. marts 2010

Hurtigt, billigt og nemt

Jeg købte bl.a. en trolley til katte/hunde hos www.petdreams.dk som koster det dobbelte hos f.eks. Bonnie Dyrecenter - desuden fik min kat en ekstra gratis gave med og det ankom allerede dagen efter jeg havde bestilt varerne.

Mvh. Mia

30. august 2010

supergodt og troværdig

købte et hundebur men uheldigvis kunne vi ikke lokke hunden derind jeg var nødt til at rerurnere buret ingen problemer med det få dage efter var det fulde beløb tilbage på min konto super ogtroværdig
mvh Jørn Hestbæk
estrupvej 18 idom

27. august 2010

HURTIG LEVERING MED OVERRASKELSE !

Har købt et transportbur til bilen + en flexline til min nye hund - og alt er iorden og også til en god pris. Desuden var der gratis vedlagt en overraskelse både til min hund og til mig ! En god oplevelse alt i alt hos PETDREAMS.DK :-)
Annie H. Christensen
4360 Kr. Eskilstrup

levering med det samme

hunde transport kasse, shampo til hvid hund, fik en fin lille bold med som hunden er forelsket i :-)

24. august 2010

Hurtig og nemt at bestille og levering med det samme

Moser max45 hundeklipper. Ville godt ha vidst der ikke fulgte afstands
stykker med. Så måtte jeg bestille igen og lægge det oven i prisen.

Okey levering

Jeg har fået leveret en Ferminator, produktet virker fint og efter hensigten, leveringen var lidt lang, det vil sige ikke sådan så jeg følte jeg blev glemt , men det tog ca 4-5 dage at sende den med posten som alm. pakke.
Men alt i alt en god og seriøs butik.

Hej Kristian

Kan du huske hvilken dag du modtog pakken?
Ordren blev bestilt om lørdagen, og vi sendte om mandagen, så vi er meget interesseret i at vide det, hvis nogle pakker kommer ud med forsinkelse. Der står nok dato på frimærket også, hvornår Post Danmark har stemplet den ind.

Du er velkommen til at skrive til kundeservice@petdreams.dk .

På forhånd tak.

Kristian pedersen

24. august 2010

Go kunde service og hurtig levering

Købte en trimmer og saks til og trimme hund med, og fik alle tingene hurtig og uden nogen form for fejl.

petdreams.dk

15. august 2010

nem og hurtig handel.

Jeg har købt en rød ferplast trolley til hund og en dog on tour vandskål hos petdreams.dk. Det er en nem overskuelig netbutik men mange gode varer. Priserne er konkurrence dygtige. Hurtig levering af mine varer, som levede fuldt op til mine forventninger.

15. august 2010

hurtig levering

Bestilte én dag, og flux den næste morgen kom posten med min pakke. Christiane Denize

*****

super og hurtigt service fra petdreams.dk

***** her fra

Købte catnip og nogle godbider... Super hurtig service og ingen problemer... Og så var en en lille godbid med til menneskene også :p

14. august 2010

Køb af kattehule ved petdreams.dk Den kom med posten to dage efter og der var osse vedlagt et stk kattelegetøj og en lille pose vingummi :)

5. august 2010

Hurtigt, nemt og korrekt

Rigtig god hjemmeside, soed og venlig service og selvom de ikke lige havde varen paa lager de foerste par dage, saa gik det hele virkelig hurtigt og smertefrit!

4. august 2010

Jeg kan kun anbefale at handle med Petdreams
Bytning af varer og returnering af tilgodehavende, gik helt efter aftale hurtig og uden problemer.
Jeg har købt en transportkasse, som lever helt op til mine forventninger.

Venlig hilsen Nini Lyhne

Super hurtig handel.

Jeg kan kun anbefale petdreams.dk
De bestilte vare kom dagen efter jeg havde bestilt dem.

Der var enda et lille stykke katte legetøj med, og en rabat kupon på 5 % til den næste handel.

Så jeg ved da helt bestemt hvor jeg skal handle næste gang.

3. august 2010

Hurtig og præcis levering.

Havde bestil 2 hundesenge fredag aften. Blev leveret med posten mandag formiddag - og så midt i højsommerferietiden. Perfekt.

Super god service!

Jeg har købt selvrensende klattetoilet.

Jeg vil sige at toilettet virker som den skal og vil takke for en hurtig service og levering!

Det var en glade at handle hos jer! Tak!

MVH

Larisa

3. august 2010

Købte et stort hundebur. Havde lidt problemer med at få det samlet, da nogle af "krogene" var trykket, så de ikke kunne hægtes på siderne af buret. Men ellers ingen problemer.
Levering: 2 dage midt i sommerferien

4. august 2010

Hej Lotte

Jeg beklager, buret har åbenbart fået et tryk i transporten. Du er selvfølgelig velkommen til at få det byttet eller udbedret, hvis der stadig er problemer med det. Du ringer bare på 50262020.

Kristian Pedersen

28. juli 2010

Hurtig levering på trods af sommerferie.

Jeg bestilte en furminator og havde den dagen efter, super godt da det var i sommerferien og jeg egentlig regnede med at skulle vente et par uger.

21. juli 2010

Virkelig god service.

Intet negativt at sige. Fik rettet adressen på min pakke i sidste øjeblik uden problemer.

20. juli 2010

Hurtig betjening

Jeg har købt en transportkasse til min hund. Der gik ikke mere end 2 dage så havde jeg den med posten. Jeg er super tilfreds med varen og leveringen

19. juli 2010

Super service og troværdighed

Fin udbud, samt hurtig og sikker levering fx med fragtmand uden merpris. Og glimrende service med fuld kompensation, hvis der er defekter eller mangler. 100 % troværdig og pålidelig. Kan fuldt ud anbefale Petdreams.dk.

13. juli 2010

Kæmpe udvalg, gode priser og hurtig levering

Stor seriøs shop der har alt det tilbehør jeg har brug for. Hurtig levering og priser der matcher andre danske butikker.

Den 5. og sidste stjerne er fordi der var overraskelser med i pakken.

supert

Fik lige det jeg manglede til min hundeklippemasine, så nu er Jessie kortpelset igen, tak for det. Vender tilbage en anden gang

Super

Købte en børste og et seletøj til katte.
Begge varer var som beskrevet.
God opfølgende information mht. bestilling og ordrestatus.
Levering som forventet.

11. juli 2010

hurtig levering ingen bøvl.

Jeg har købt en hundegård til indebrug, der kan klappes sammen, super smart. Desværre bryder min hund ud af den så det var ikke løsningen, men det kan petdreams jo ikke gøre for. Jeg bestilte det var nemt og let, hurtig levering og fin service fik en mail om alt ok, og at jeg kunne sende retur hvis jeg ikke var tilfreds osv. Super.

8. juli 2010

Hurtig levering og en lille gratis gave i pakken til min lille hund.

Købte en transporttaske som blev sendt samme dag jeg bestilte den. Varen passer til beskrivelsen og den er allerede taget i brug. Perfekt i flyet og hunden kan sidde i tasken mellem mine ben og stadig følge med - eller sove. Madrassen blev vendt til sommerbrug da vi sidder i Italien nu. Taskens top er lynet af og tasken er konverteret til hundekurv og hun føler sig tryg i den. Kan klart anbefales til andre med små hunde ( Chihuahua ).

5. juli 2010

Suverænt! :o)

Vi fandt den perfekte transporttaske/-bur til vores hund på Petdreams.dk samt nogle sjove og udfordrende stykker legetøj.
Udfordrende legetøj og øvelser er alletiders til en energisk og intelligent shiba, og at få en 9-årig hund i en transporttaske for første gang var slet ikke så svært som forventet/frygtet! Men tasken er også rigtig lækker!
I det hele taget har vi fået et rigtig godt indtryk af Petdreams.dk og vil klart handle der igen og anbefale det til andre. En brugervenlig hjemmeside, mange gode produkter, rigtig god og hurtig service samt en lille gave! :o) Suverænt!
Venlige hilsner
Søren og Gitte

5. juli 2010

Super!!

Min datter bestilte varer til sine katte hos Jer, og er rigtig godt tilfreds, service i top, alt ok ;)

levering til udlandet

Lavede en bestilling fra www.petdreams.dk, til Færøerne.
Fik pakken allerede leveret efter 3 arbejdsdage, super flot, så nu er jeg og hund meget glade.

3. juli 2010

Super service og hurtig levering

Vi stod og manglede en flygodkendt transportkasse til vores dejlige hund, og fandt endelig en med de rigtige mål hos Pet Dreams.
Vi ringede for at høre, om de kunne sende transportkassen med det samme, så vi kunne modtage den dagen efter. Som sagt, så gjort. Vi kom godt afsted og trygt afsted med flyet, og vores hund elsker sin transportkasse. Faktisk foretrækker han til tider den fremfor sin kurv. Desuden fik vi en lille legetøjsbold med oven i købet. Så det er bestemt ikke sidste gang vi handler ved Pet Dreams.

Fantastisk

jeg har købt en børste til mine katte og en sele til min killing.
Varen var helt iorden da den godt, og godt pakket ind.

Pakken kom rigtig hurtig, og som en lille overraskelse var der en lille gave med i, som jeg blev rigtig positivt overrasket over.
alt i alt en dejlig, nem og rigtig god handel!

2. juli 2010

problemløsning

Har købt lidt blandet legetøj til min hund, bla Nina Ottoson's aktivitets-legetøj via petdreams. Det er guld værd for en hund der elsker problemløsning.

14. juni 2010

Super nemt at handle på siden

jeg syntes det har været en kanon oplevelse at købe noget over nettet at Petdreams.dk, det er nemt og overskueligt at finde rundt på deres hjemmeside, det er nemt at finde hvad man søger.

Produkterne er ikke ret dyre, de ligge i en prisklasse hvor alle kan være med! og det er meget tiltalende for to studerende som min kæreste og jeg (: - da vi jo gerne vil have at vores lille kat har det godt.

og jeg er meget overrasket over hvor hurtigt det gik fra jeg bestilte varen til den var fremme ved modtageren!

- Jeg vil helt klare bruge Petdreams.dk igen!

14. juni 2010

Lynhurtig levering af varer i høj kvalitet

Professionel hundeklipper sæt fra MOSER 15W.
Petdreams.dk.
Lunhurtig levering.

9. juni 2010

Hurtig ekspedition

Jeg har kun været meget tilfreds med min handel hos petdreams. Jeg kom til at bestille 3 hundemadrasser i forkert farve, men kunne samme aften øjeblikkelig få kontakt til Kristian hos Petdreams for at aftale retur. Den farve jeg ønskede var i restordre - men umiddelbart næste dag fik jeg mail om at den var på lager alligevel - så jeg kunne lave en ny bestilling.
Så nem og hurtig ekspedition, nemme at komme i kontakt med og hurtig levering!

8. juni 2010

Super god og hurtig betjening

Købte en special børste til min hund. Den blev afsendt dagen efter min bestillingen var afgivet. :-)

8. juni 2010

super handel..

Vi havde købt nye senge til vores hund og der gik 2 dage så ankom de...super hurtig handel og vil helt sikkert igen,handle herinde....kan varmt anbefales til andre...

Alle tiders service

Bestilte en Chip kattelem plus nødvendigt ekstraudstyr, som desværre var i restordre. Petdreams.dk gav status undervejs, og da pakken kom frem, havde de vedlagt lidt 'gaver' som undskyldning for den lange ekspeditionstid - som de jo faktisk havde advaret om.
Alle tiders webshop!!

fin sælger

positiv handel, fin sælger

helt genialt kan anbefales

Jeg har købt anti gø halsbånd, meget hurtig levering, var lidt skeptisk om det nu virkede, men det må jeg sige det virker perfekt, min hund kan gå ude i haven uden at gø hele tiden som den gjorde før, nu er det bare et bjæf, så holder den mund, super jeg er meget glad (-:

• Gry
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
2. juni 2010

SUPER kundeoplevelse!

Jeg fik min veninde til at bestille en drinkwell 360 til mig over nettet onsdag, og allerede mandag kom den ind af døren!

Det gik så hurtigt! Ud over det var der en lille give med - en pose vingummie til mig, og en lille shampoo med til misserne. Jeg fik også et lille rabatkort til fremtidige handler, og det er BESTEMT ikke sidste gang jeg har handlet der!

SUPER hurtig og god service!

2. juni 2010

nice and easy

gode priser (også fragten) og hurtig levering.

25. maj 2010

Super problemfri levering

HAR KØBT EN SUREFLAP KATTELEM SOM JEG HÅBER AT VI FÅR MEGET GLÆDE AF, DET ER LET AT HANDLE PÅ NETTET OG DER ER FIN SUPPORT

MVH

Jørgen Rosenkrands

24. maj 2010

Super levering- nem bestilling og alt intakt

petdreams.dk har som overskriften siger og jeg fik alle de informationer jeg havde brug for under handlen.
Jeg købte den der garfield snoreting til min kat og den elsker at lege med den! Min kat er 2 år og jeg føler den heletiden vil lege. Nu har den fået endnu en legekammerat, så jeg bliver aflastet.

23. maj 2010

Perfekt

Hurtig levering og en lille gave med ;o) Og hundemadrassen er et hit...

23. maj 2010

lige efter bogen

bestilte en enkel vare. den kom dagen efter. med andre ord, lige efter bogen :-) sådan skal det bare være ;-)
dog bliver jeg lidt irriteret over, at modtage mail efterfølgene med opfordring til, at skrive en anmeldelse på trustpilot. men jeg er muligvis alene om, at ha den mening. andre vil sikkert syntes det er fint nok. derfor giver jeg stadig 5 stjerner. og vil bestemt gerne handle der igen ;-)

22. maj 2010

Opfølgning

Hurtig levering og opfølgning på købet gør, at jeg vil købe hos jer igen.

22. maj 2010

Super Firma

Stor tak til Petdreams. Hurtig levering, og ekstrem god serive. Takker rigtig mange kan, firmaet kan kun anbefales til alle hunde/katte ejere.
Er den heldige ejer af tre katte, som alle bruger kradsemiljøerne (har to fra petdreams) grundigt. Samt et dejlig stort kattetoilet, til hjørnet. Har ikke haft problemer med at hannerne ikke har gidet at bruge toilettet siden. Så et stort plus.

16. maj 2010

Hurtig betjening og god service

Jeg har købt en flex line og foder/vand skål hos petdreams.dk
Jeg er meget tilfreds med tingene, og det er super service at kunne afhente sin bestilling tæt ved Billund, hvor jeg bor og så uden for normale åbningstider. Jeg vil helt sikkert handle hos petdreams.dk igen.

14. maj 2010

Super god hurtig betjening.. Her handler jeg igen..

Jeg har købt et transportbur i stof hos petdreams. dk, 2 dage efter var det hos mig, sammen med en lille gave til min hund.. En virksomhed hvor jeg helt klart vil handle igen..

14. maj 2010

BARE DEN BEDSTE HUNDESENG OG SELE OG HAR LIGE KØBT NR STØRRE BÅDE SENG OG SELE.

DET ER EN FORNØJELSE AT HANDLE HOS PETDREAMS OG ALLEREDE DAGEN EFTER DU BESTILLER ER VARENE DER - HERLIGT.

god handel

Synes at leverings tiden var lidt lang. den var over de 3 tre dage. Men ok.
Er dog lidt forvirret over at man for tilbudt 10 % ved næste køb hvis man bruger den tilsendte kode. Men der var INGEN kode!!?
ellers var handlen ok

Hej Tanja
Beklager den lange leveringstid, men vi fik ordren torsdag aften, og fredag kunne vi desværre ikke komme på posthuset p.g.a. st. bededag, så den blev sendt mandag, og udleveret hos dig tirsdag.

Koden du skal bruge for at få rabatten, står i det røde emblem med sløjfe du ser på kortet.

Hav en super dag :)

Meget tilfreds

Jeg har købt SereneUM dråber til katte hos petdreams.dk
Fin kundeservice og levering. Handler gerne hos petdreams igen! :)

Super kradsebræt.

Tak for alletiders handel, det er et super kradsebræt til min kat Miv, som hun er glad for, hun var lidt skeptisk i starten men nu bliver det brugt flittigt. og så var der ovenkøbet en gave med til hende også, en fin bold, og en pose snold til mig, mange tak. vi vender helt sikkert tilbage. Dejligt at jeg allerede to dage efter modtog min bestilling. ps.: Miv er en mega kræsen kat, men hun var helt vild med den dåse mad jeg havde købt hos jer, der var for lidt i, mener hun.

Super handel

Jeg vil stærkt anbefale Petdreams, da det for det første er en 100% troværdig side, der er meget hurtig levering, og rigtig god kommunikation. Jeg er fuldt ud tilfreds med min vare og med prisen.

9. maj 2010

Trendy Kradsetræ

Superhurtig levering - blev leveret dagen efter bestilling, oven i købet med ekstragave til katten. Dog passede det ene hul i bundpladen til hulen ikke til trappen, men det kunne klares med en ekstra skrue. I får 5 stjerner alligevel, for jeg har alligevel flyttet trappen, så jeg ikke falder over den, ;-) - og Freya er overmåde tilfreds med sit legemiljø.
Mvh.
Inge

• Anja
  • København, DK
  • 35 point
  • 2 Anmeldelser
6. maj 2010

Nemt, hurtig service og overskuelig hjemmeside

Bestilte nogle små forskellige ting, noget skulle jeg bruge til weekenden, så var spændt på om det nu også kunne nå at komme frem.
Jeg fik det allerede 2 dage efter, og positivt om det så var petdreams eller leveringsselskabet - så kom det senere på dagen, så jeg rent faktisk også var hjemme og kunne modtage det.
Jeg har handlet herinde 2 gange, og begge gange har produkterne levet op til forventningerne.
Tak for god service.

4. maj 2010

Meget fin

Jeg bestilte et gitter til bilen, men kunne godt have brugt at der stod at det var beregnet til en stationcar. Det står ikke så super godt i vores 3 dørs bil, men det er da der og håber det holder hunden i bagagerummet...

Men ellers hurtig levering og i fin stand.. Var første gang jeg brugte hjemmesiden.

4. maj 2010

Litter Kvitter MultiKatKit

Modtog mit Litter Kvitter Multikatkit lynhurtigt og i fin stand,så det var bare helt perfekt. Elsker at modtage pakker fra Petdreams for det er rigtig spændende at se hvad for en lille gave man har fået med oven i bestillingen. Synes det er genialt og kattene bliver også glade - det er en fantastisk lille "treat" at få og man føler sig værdsat som kunde. Kan kun anbefale Petdreams og vender helt sikkert tilbage :)

2. maj 2010

Hurtig ekspedition og fejlfri varer modtaget

Har købt en cykel transportkasse, men den skal først foræres væk til jul.

29. april 2010

Fortrinlig service

Jeg bestilte hundetrimmer, samt ekstra skær. Trimmeren var desværre udsolgt, men jeg blev løbende informeret om status, og trimmeren ankom med kun et par dages udsættelse.
Meget tilfreds med hele forløbet, samt hurtigt svar på mails.

hurtig og bedst

super hurtig levering,meget tilfreds med varen ,en transport kasse str xl.købt hos petdreams.dk.vil helt købe andre ting gennem petdreams.dk

27. april 2010

Købte pude og legetøj til katten. Ingen problemer, katten var meget glad for begge dele

27. april 2010

Varen bestilt den ene dag og leveret den næste dag. Grundet størrelsen på varen blev jeg kontaktet, om det kunne lade sig gøre for mig selv at hente den - det kunne jeg, og så blev der lagt lidt godt til hundene. De blev glade og jeg synes det var god service.
Varen er et bur til en muskelhund, bestilt i stor størrelse og de kan begge være der uden problemer.
Vil klart anbefale petdreams til andre.
Vibeke

Perfekt handel

Har for første gang handlet hos Petdreams, men hvilken service... havde mine varer dagen efter bestilling og en lille pose vingummi :o) til mig... Det er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.

22. april 2010

helt fantastisk

Jeg har være glad for ALT jeg har købt hos Petdreams - både transport vogn, kattegrus legetøj og kattebakke.. kan klart anbefale, de er hurtige i levering og tingene kommer altid i god indpakning med en lille pose vingummi til ejeren :P

20. april 2010

Det var en hurtig forsendelse uden at betale mere, hundebur og gitter til bilen er taget i brug. Så jeg kan sagtens reklamere for jeres prudukter, i kontaktede mig også for at opdatere til en anden vare.

Ikke virksomhed men privat.

20. april 2010

Vi modtog med posten det ønskede materiale og var glade for den korte leveringstid!

Vi købte en hundekurv og hundelegetøj til vores nyanskaffede hvalp.
petdreams.dk er en super nem og overskuelig hjemmeside med relevant tilbehør til dyr.

19. april 2010

Lynhurtig handel

Katte/hunde sengen blev leveret dagen efter bestillingen og så kan det jo ikke gøres ret meget bedre

18. april 2010

Superhurtig og meget venlig behandling

Jeg kan varmt anbefale andre at handle hos Petdreams

18. april 2010

Katte tunnel

Har generalt gode oplevelser med at handle hos petdreams, der er ofte ingen problemer og hvis der er problemer med en forsendelse kontakter de en selv. Plus man får altid et stykke gratis legetøj med i pakken hvilket er en god bonus.

17. april 2010

Bare det bedste

Jeg har nu 2 gange bestilt Kattemiljø Trixie"lugo". Første gang sidst i 2009, da vi skulle have noget der passede til boligens størrelse, og samtidig var noget for vores kat Loke. Stor succes - det blev taget i brug under samlingen - og har været "bare det bedste". Anden gang var her for nyligt, dog ikke til mig selv, og successen er begrænset, da "brugeren" er 15 år og "selv hjemme". Jeg føler vi har fået en meget fin behandling.

17. april 2010

Jeg fik mit hængsel

Her kommer en ny anmeldelse af petdreams fra mig. Nu har jeg fået mit hængsel og oven i to bolde. Det tog lidt lang tid men jeg vil anbefale petdreams og køber gerne selv andre vare der en anden gang.
Marianne Husum

godt tilfreds

vi købte hos petdreams.dk et kradsetræ til vores katte, vi valgte siden fordi det var der det var billigest i forhold til andre sider. vi bestilte varen søndag og tirsdag havde vi den. de får 5 stjerner fordi det er godt kvalitet til billige priser, og fordi de yder en go service, et par dage efter vi hr modtaget varen, modtager jeg en mail fra dem hvor de gør mig opmærksom på mine krav hvis jeg ikke er tilfreds med købet....

Sådan

Absolut problemfrit, fra bestilling til levering. købte et super de luxe kradsemiliø (som jeg dog ikke har fået samlet endnu) og katteurt.

16. april 2010

Nem bestilling og hurtig levering

Jeg bestilte en cykelkurv med gitter til min hund og PlagueOff. Fik mine varer 2 dage efter bestillingen og så var der samtidig også vedlagt vingummibamser til min søde tand.
Jeg har ikke haft mulighed for at afprøve kurven endnu da cyklen ikke er kommet hjem fra Tyskland endnu men er i fuld gang med PlagueOff.
Super betjening og så få jeg endda 7 procents rabat ved næste køb - Det er god service.

16. april 2010

Hurtig handel selv om det var påske

Hurtig handel, et håndtag var itu fik et nyt med posten dagen efter ub
Superfin handel.

Super hurtig levering

Lækkert produkt til en god pris, og meget hurtig levering!
Skønt med en lille ekstra ting man ikke forventer;-)

11. april 2010

Det virker

PetDreams holder hvad de lover, varene kom i løbet af kort tid, intet manglede og intet var defekt. Der var også en ekstra gave med til min hund.

9. april 2010

Fantastisk Hundepude!

Jeg fik min pakke, fra petdreams, to dage efter jeg havde bestilt den. Jeg havde bestilt en hundepude til min dejlige ruhårede hønsehund. Vi har haft lidt problemer med, at få hunden til at ligge på sit tæppe om aftenen, hvor den istedet synes den skulle vandre rundt og være rastløs. Siden vi har fået den nye hundepude er det intet problem. Den ligger på puden lige så snart den kan få chancen og sover som et lille lam. Det er bare dejligt!

Super behandling

Da jeg havde bestilt en hvalpegård igennem :PETDREAMS:, gik der kun 2 dage til jeg havde pakken, super god og hurtig betjening.

Hurtig og nemt

Der var hurtig ekspedition og ingen ventetid på varen.
Godt sted at handle

TAK

Jeg bestilte et par dage før min påskeferien en vare som jeg skulle bruge i min ferie! og dette gjorde jeg opmærksom på i min ordre og allerede 2 dage efter stod posten foran min dør! Tak for god og hurtig service!

7. april 2010

Kanon godt produkt og Superhurtig leveringstid

Vi har købt en transporttaske til en mindre hund. Tasken er af en god kvalitet nylon, let at folde ud/ind, den er godt afstivet, lige som den skulle være når man også vil bruge den i bilen.

Vi bestilte varen mandag aften lige før midnat og modtog den med posten onsdag formiddag, det kan knap gøres hurtigere.

Det er ikke sidste gang vi handler hos petdreams, som oven i købet lagde en lille ekstra ting med til hunden.

7. april 2010

SYPERB SERVICE OG LEVERING :-)

Denne webshop er ikke bare en almindelig webshop, der er pro aktive folk bag. Det viser sig når tilgene bare kommer ud af døren mad det samme, og al kommunikation bare spiller super. Jeg kan på det aller varmeste anbefale alle med dyr at handle der. Og en super tak til PETDREAMS.dk for en super service :-)

hurtig levering!

Fik varen næste dag - super service!!!

5. april 2010

petdream.dk

Jeg har købt et transportbur, som lever op til mine forventninger.
nem at bestile og leveret meget hurtigt.

30. marts 2010

Jeg købte et hundetæppe til bagsædet til montering i nakkestøtterne i for og bag. Jeg valgte at hente varen selv og der var fra start til slut en god og hurtig e-mail korrespondance om forløbet i handelen. Derudover er vi fuld ud tilfreds med kvaliteten af varen.

• Rie
  • 5 point
  • 1 Anmeldelse
30. marts 2010

Alt gik smurt, og lige efter bogen!

Jeg kontaktede Petdreams, for at høre lidt om deres priser på fresh flow replacement filter. Jeg fik en meget venlig mand i røret, der fortalte om deres pris ( ca. 15kr billigere end det jeg normalt betaler) og at de havde dag til dag levering. Super!
Jeg bestilte derefter over nettet, og modtog mine filter dagen efter:) Jeg er fuldt ud tilfreds, og vil helt sikkert anbefale Petdreams.

Rigtig god og hurtig service hos Pet Dreams

Med Pet Dreams store udvalg, var det ikke noget problem at finde et halsbånd jeg kunne li´. Og det bedste af det hele var at halsbåndet lå i min postkasse allerede dagen efter. Super service.

No problems :)

Servicen var i top, også ved tilbagesending ved fejlkøb.
Varerne lever op til forventningerne :)

27. marts 2010

Hurtig og sikker levering. Troværdigt

En kattetrimmer leveret med en pose slik til slikmunden, overskuelig hjemmeside, kan kun anbefales. :-)

25. marts 2010

Professionelle

Hurtig levering, god service og varen i orden

Ganske enkelt iorden

Hurtig og nem bestilling, varen sendt een arbejdsdag efter og ankom præcis som forventet. Intet at udsætte - men jeg savnede den lille gave som andre anmeldere har fået :-)

Hurtig ekspedition

Købte en katte-vand-fountain. Lynhurtig levering, alt ok.

Flot service!

PETDREAMS har leveret transportbox "Gulliver 5", som skal bruges til flytransport af vores hund (Welsh Gorgy), der skal til vores datter i Madrid.
Fint produkt og meget omhu med leveringen. Vi blev ringet op ang. leveringen, da der var en lille ændring. Et spørgsmål på mail ang. stickers til transportboxen blev besvaret prompte!

Super hjemmeside

Jeg har købt 2 små hjertecharms til mine 2 chihuahuaer. God hjemmeside med fornuftige priser. Hurtig levering.

Super hurtig og effektivt

Jeg har købt en hundeseng, som kom meget hurtigt efter bestilling og levede helt op til forventning. Derudover synes jeg, I er meget rimelige med pris.
Mvh
Ann Hjælmhof

Se alle anmeldelser

Se alle 360 anmeldelser

Detaljeret statistik

virksomheden er anmeldt af:

trustpilot brugere (360 anmeldelser)

Opfyld dit kæledyrs drømme!

Hurtig afsendelse af varer

Lagervarer sendes som regel samme dag ved bestilling inden kl. 15. Skulle en vare ikke være på lager, får du hurtigt besked.

Fuld returret

Fuld returret efter købeloven. Du får hele det indbetalte beløb retur, hvis du ønsker at returnere ordren.

God behandling

Hos PetDreams.dk er du sikret en positiv dialog og en god behandling, også hvis der skulle opstå et problem.

Ingen udgifter ved defekts

Skulle du være så uheldig, at varen du har modtaget har en defekt, betaler vi forsendelsen retur til os, og får varen repareret eller sender en ny.

Lidt om PetDreams.dk og vores support:

PetDreams.dk sælger moderne katteartikler og hundeartikler. Vi køber bevidst ind efter at få ting hjem, som ikke så mange andre butikker har, og bruger leverandører i hele verden for at få det opfyldt. Altid masser af gode tilbud og kvalitetsvarer

Vi laver også fejl engang imellem, men du kan regne med vi gør vores yderste for at rette det tilfredsstillende, hvis der mod forventning skulle opstå et problem.

Når du modtager ordren, finder du som regel lidt ekstra i pakken.

Kristian Pedersen og Paula Jota

Kontakt medejer Kristian Pedersen

Skriv til kundeservice@petdreams.dk
Ring til 50262020
Vi bor Sølundvej 4
7323 Give
Denmark
dyreartikler · hundeartikler · katteartikler · hundetilbehør · tilbehør til hunde

www.petdreams.dk lover

Bekræftet af
Kristian Pedersen
Medejer, www.PetDreams.dk

www.petdreams.dk garanterer overfor Trustpilot at bede alle kunder give en anmeldelse.

Jo flere kunder der anmelder virksomheden jo mere retvisende er billedet som udgangspunkt af virksomhedens kundeservice

fandt anmeldelsen nyttig. Enig? 0 fandt anmeldelsen nyttig og