[REPLY]
Meget tilfreds med at kunne handle stort ind og få det bragt hjem - eneste grund til at I ikke får 5 stjerner er, at jeg savner mere konkret info omkring leveringen hjem til adressen. Og så kunne jeg ønske mig et større udvalg af gnavertilbehør (hø/strøelse/halm mm.) til salg over nettet.
Hurtig levering og tingene i orden handler gerne igen. mvh
jeg har været godt tilfreds
bestilte kattefoder den ene uge, modtog det ugen efter.
det eneste jeg kunne ønske mere,
var info om at varen først var på vej hjem.
Anmeldelsen er blevet rapporteret til kundeservice til nærmere undersøgelse
Årsagen kan være brud på retningslinjer, eller ønske om at få valideret handel i form af ordrenummer
Trustpilot Support vil hurtigst muligt se på anmeldelsen, samt kontakte anmelder
Herefter vil den enten blive slettet eller returneret til Trustpilot.
Se vores retningslinier for anmeldelser her.
Leveringstiden var acceptabel... Prisen okay..
Er lidt dyre med nogle ting... Men man vil jo nok altid gerne have sine varer billigere..
Indpakningen, synes jeg ikke var helt OK... Jeg købte bl.a. Combovet, hvor den ene pakke var godt trykket/smadret i hjørnet... Heldigvis var det ikke gået ud over pipetterne, men jeg synes godt de kunne ha' været bedre beskyttet...
- Vil til sidst lige tilføje, at jeg vil stadig bruge Petworld.. Så utilfreds er jeg ikke... Har altid haft positive køb/oplevelse hos dem :)
Hurtig levering - penge sparet i forhold til butikspriser - fint fint.
jeg synes hjemmesiden var dejlig nemt, og at leveringstiden var acceptabel.
Jeg syntes at servicen er god og venlig
..... især da jeg også sparede brændstof ved ikke at hente det selv.
Fra den ene dag til den anden og uden problemer - hver gang.
Rimelige priser.
Udmærket, men levringen tog flere dage end jeg regnede med. Kvaliteten af fordret er godkendt af vores hunde som værende godt
Alt ok, Fik pakken til tiden og med det rigtige indhold
Petworld leverede varene til tiden og i fin stand. :o)
5 grønne stjerner til PETWORLD. Jeg er helt tilfreds.
Jeg bestilte en vare som skulle returneres og det gik fuldstændig smertefrit og med super god service. Fik ved andre henvendelser hurtig respons og klart svar! Vil gerne anbefale shoppen videre.
Efter 14 dage har jeg stadig ikke modtaget mine varer, og kundeservice og chefen lover guld og grønne skove...
Efterhånden overvejer jeg at finde et andet firma som ved hvad service er.
Hej Jeppe,
Beklager den uheldige oplevelse. Jeg er ked af at du synes det er dårlig service.
Vi forsøgte i bedste fald at få varen hjem og den blev ikke leveret første gang.
Vi undersøgte så hvorfor, men de mente varen var på lager.
Vi talte sammen omkring dette tidspunkt.
De lovede mig jeg ville have varen tirsdag, hvorefter jeg lovede dig at du ville have den senest torsdag.
Da vi kom til onsdag var den ikke kommet endnu og vi undersøgte yderligere, hvorefter vi fandt ud af den var i restordre.
På det tidspunkt og forståeligt nok ville du ikke vente mere og vi refunderede ordren.
Jeg beklager igen det uheldige forløb.
Tlf.: 76 90 80 00
Den sidste stjerne er kun, fordi den sidste del af, hvad jeg vil beklage mig over ligger mere på fragtfirmaet end på petworld.dks butik.
Jeg bestilte en masse forskellige ting til min kat, heriblandt kattegrus ved navn Cat's Best Øko Plus, som de står til at have på hjemmesiden. Det er desuden det eneste grus, der er at finde på hjemmesiden af mærket Cat's Best. Jeg modtager så Cat's Best Universal - og der er altså en verden til forskel!
Jeg skriver til dem på den angivne mail, og der står: "Alle henvendelser via mail vil blive besvaret senest den førstkommende hverdag". Det var i onsdags... og jeg har stadig intet hørt. De lukker kl. 16 og åbner først igen mandag. Hurra hurra. Og jeg skal bruge kattegruset i morgen....
De skriver, at leveringen kan ringe til en, hvis man skriver sit telefonnummer i bemærkningsfeltet. Det gjorde jeg - og jeg sad hjemme hele dagen og ventede på, at de ville komme. Klokken lidt i 15 ringede jeg til dem, da jeg kunne se, at pakken skulle være på vej, og de leverer mellem ca. 9 og 15. Han havde så været ude hos mig, men jeg havde ikke fået besked, og der var ikke blevet ringet på. De ville få fat i chaufføreren - han ville være der mellem 16 og 17. Det var han også. Det er bare super træls, når man havde en aftale kl. 15, man så måtte aflyse, fordi chaufføren ikke gør sit job.
Det er første gang, jeg har handlet der. Alt andet var udmærket - selvom jeg synes, at jeg har betalt mere for det, end jeg synes, at det lader til at være værd, nu hvor jeg står med det i hånden.
-----------------------------
Jeg fik mandag en mail og tilbudt at beholde den, jeg havde fået, og de ville sende mig den, jeg ønskede. Den går jeg så og venter på :)
Jeg giver ikke en ekstra stjerne, da jeg stadig finder situationen super træls...
Hej Pernille,
Jeg beklager vi har sendt det forkerte Cat's Best.
Hvis du modtager forkerte bestilte varer er det muligt blot at ringe på 76 90 80 00 og så en afgørelse med det samme. Vi er på telefonen hver dag mellem 10.00 og 16.00.
Det samme gælder hvis det er en haste sag, blot ring på telefonen og vi kan hjælpe med det samme.
Angående fragtfirmaet så beklager jeg at de ikke har overholdt deres leveringstider.
Hvis du ikke har fået løst problemet med Cat's Best så er du stadigvæk velkommen til at kontakte os på telefonen så afhjælper vi problemet.
God dag.
Tlf.: 76 90 80 00
God og hurtig service... Ingen fejl i leveringen og varerne levede op til forventningerne :0).
Jeg havde bestilt en udstillings line og et halsbånd, men halsbånd viste sig at være udsolgt. Jeg ringede to dage før jeg skulle bruge det og fik beskeden. Skulle jo så finde en anden løsning. Blev ringet op og de spurgte om de måtte sende linen uden beregning, som kompensation for at jeg skulle ud og købe halsbånd andet sted. Dagen efter lå der en line i postkassen og den blev brugt til udstillingen. Det er da service, når det går galt.
Havde varen som lovet og til lovede pris - Helt i top :)
Prompt levering dagen efter. Her kan man handle med tryghed.
For det første gik det hurtigt, selvom det var påske. Og da jeg opdagede at der manglede en enkelt ting, og skrev det til dem, så sendte de hurtigt det manglende afsted. :)
Det er troværdige folk der er med at gøre her.
+++++++++++++ og anbefalinger herfra!
Jeg har kun handlet i deres fysiske butik, men deres service er total i bund. For det første er de ligeglade med kunderne, og aldrig får man et smil med på vejen, de er sure og inkompetente!
Jeg har engang købt et marsvin hos dem som var syg.. de troede ikke rigtig på mig, men gav mig pengene tilbage.
Hej Trine,
Jeg er ked af at du er mødt med negativitet. Det er selvfølgelig ikke meningen og heller ikke opfattelsen af hvordan butikken normalt ser ud.
Hvorvidt du har haft et sygt marsvin skal jeg ikke udtale mig om, men hvis du har lyst til at forklare nærmere må du meget gerne kontakte mig på 76 90 80 00 mellem 10.00 og 16.00, jeg vil gerne hører din historie :-)
Tlf.: 76 90 80 00
Blev ringet op da farven på et produkt, jeg havde bestilt, ikke var på lager. Min bestilling kom dagen efter :) Supergod service.
Blev kontaktet, at en af varerne var i restordre, og at der ville gå et stykke tid, inden det kom hjem fra Italien, så fik uden problemer fjernet produktet fra ordren, og resten af ordren blev leveret dagen efter.
Bestilte vare i påsken som blev afsendt i weekenden og leveret som lovet i gårdhaven om onsdagen. Prisen er også i top. Det er ikke sidste gang vi handler hos Petworld
Jeg bestilte nogle akvarie artikler heri blandt et startersæt som indeholder akvarie, pumpe, lys og varmelegeme. Da jeg pakker min bestilling ud tjekkede jeg at det hele var iorden. Varmelegemet virkede og jeg tog kontakte til virksomheden. 2 dage efter modtager jeg et helt nyt uden problemer. Helt igennem er jeg meget tilfreds med den service jeg har fået hos Pet world. Og til sidste skal det lige sige at jeg fik varene til tiden trods helligdage
God service. Fik lynhurtigt svar (endda i påsken) på spørgsmålet om 2 bestillinger kunne samles. Det blev de, så jeg sparede 1 x fragt. Hurtig levering.
Bestilte et par musefælder, som ankom 2 dage efter, som lovet.
Den ene var dog ødelagt i posten, men efter en kort samtale med en meget serviceminded person blev en ny fremsendt dagen efter - i en ekstra forstærket indpakning.
Når uheldet er ude, så kan det ikke gøres bedre. Dejligt sted af være kunde.
simpelthen den bedste service jeg nogensiden har fået både personlig og deres shop online kæmpe ros til petworld,specielt dem i Esbjerg!
Hurtig, nemt og problemfri handel leveret direkte til døren. Vil helt sikkert bruge igen og anbefale til andre.
Bestilte et 240 liters akvarium med div. tilbehør og fik det inde for de tre dage som lovet
Nemt at finde rundt på siden og ingen problemer med leveringen.
Super hurtig og effektiv bestilling og levering lige til døren med kvalitetsvarer! Takker