Pharmaviva anmeldelser

Pharmaviva anmeldelser

Godt
7.7
fra 0 - 10
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
Bedøm virksomhed
2 Trustpilot anmeldelser
|
Seneste anmeldelse

Anmeldelser

Om

trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

Fantstisk service!

Har handlet med PharmaViva i mange år og altid fået en super god service, med hurtig levering! De er altid behjælpelige hvis man har spørgsmål og selv tæt på jul leverer de i løbet af 2 dage! Kan varmt anbefales!
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars
trustpilot stars

VILDT billigt og super hurtig levering og god information om produkterne og hvilken dosis man skal tage.

Har købt kosttilskud til mine hunde derinde, normalt ville jeg skulle have givet ca 550kr. for tilskud til 3mdr. men hos dem har jeg fået præcis samme produkt (MSM og glucosamin) til TO ÅR til kun 800kr. ca. incl levering! Så bliver det bare ikke billigere! Og jeg har endda kunne finde den præcise dosis mine hunde skulle have efter kg.

Fik varene efter kun 2dage, og siden er nem at finde rundt på og der er enormt god info om alle produkterne så man ikke er i tvivl om hvad man køber! Der er også artikler om de videnskabelige resultater af de forskellige produkter, hvilket jo også er super god info som er let at finde derinde. Faldt ved et tilfælde over hjemmesiden, men det er klart den side jeg vil bruge fremover til både at købe kosttilskud til mig selv og mine hunde på. Kan klart anbefales fremfor at skulle give tonsvis af penge for præcis samme produkter hos f.eks. matas eller bare ja, andre dyre helsebutikker eller helsehjemmesider. Kanont god hjemmeside og super gode produkter - stort udvalg..

Er Pharmaviva din virksomhed?

Lær dine kunder bedre at kende.
Opret en virksomhedsprofil nu, så du kan besvare anmeldelser og få bedre indblik i dine kunders oplevelser. Det er gratis.

Opret virksomhedsprofil Læs mere

Er dette din virksomhed?

Prøv Trustpilot's værktøjer til at indsamle anmeldelser. Du kan lægge ud med at invitere dine seneste kunder gennem vores Kickstart service. Og husk, det er helt gratis at besvare anmeldelser som virksomhed. Læs mere

Opret virksomhedsprofil

kundeservice

Om virksomheden

Besøg Pharmaviva

Trustpilots forpligtelser

Læs mere om Trustpilot og vores indsats for at gøre det mere gennemskueligt at handle.

Oplever du at modtage falske anmeldelser på din virksomhedsprofil, vil vi meget gerne høre fra dig. Kontakt Trustpilot her.

Trustpilot Abonnent

Denne virksomhed abonnerer på Trustpilots Business services. Læs mere om vores services for virksomheder.

Ingen virksomheder kan slette eller på anden vis censurere anmeldelser.