We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Phonetech anmeldelser

Phonetech Logo
Kunderne om Phonetech : »Hurtig og effektiv kundeservice« »God service!« »Den dårligste kundeservice ever!« 7
Godt
7.4 af 10

7 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (7)

Udvalgt anmeldelse om Phonetech

Hurtig og effektiv kundeservice

Jeg bestilte et par reserve dele til min iPhone 4, samt et skruetrækker sæt til iPhone 4.

Begge dele ankom hurtigt, skruetrækkersættet kunne jeg dog ikke bruge.

Skrev email til dem om dette, og de fortalte hvad jeg skulle gøre.
Sendte sættet retur, og modtog pengene med det samme.

Hurtig, venlig og effektiv kundeservice.

God service!

har brugt phonetech i knap 2 måneder og har vel handlet for omkring 10.000 hos dem, deres service er god og varerne kommer til tiden!

Alle vare er fornuftige, omend kvaliteten på enkelte varer er lidt ramt af de lave priser men der har du jo altid mulighed for at benytte dine 14 dages returret hvis du handler som privat.

Jeg fortsætter med glæde med at handle hos Phonetech, Phonegadget, Gearspot etc.

Selvom jeg handler som virksomhed har jeg endnu ikke haft nogle komplikationer med returnering af vare jeg har haft fortrudt.

Phonetech

Den dårligste kundeservice ever!

Jeg bestilt en vare på deres webshop, den kom så ikke med du til levering, fair nok ikke deres fejl, men så når jeg henvender mig for at få oplysninger omkring min levering så jeg kan følge den, får jeg bare et svar retur, "Der er ikke track&trace på din pakke, god weekend.".. Hvad kan man bruge dette til?

Phonetech

God service på trods af dårlig vare

Havde købt bagcover til 3gs, men det virkede ikke til min telefon. Først troede jeg det var batteriet, så jeg sendte det ind og fik det byttet ud. Derefter virkede det dog heller ikke, så jeg sendte produktet tilbage og fik alle pengene retur, også købsfragt.

Det hele gik smertefrit, på grund af deres supportsytem og de venlige ansatte som sidder på den anden side.

Selvom jeg ikke fik noget ud af mit køb, kan jeg trygt anbefale PhoneTech, PhoneGadget og hvad de ellers hedder.

Phonetech

Hurtig levering og god service

Jeg bestilte et bagcover inkl. højtaler, batteri o.s.v. som i forvejen var sat i fra Phonetech.dk
Næste dag lå forsendelsen på posthuset!
Da jeg kom hjem og ville montere den sammen med resten af min iPhone 3GS opdagede jeg at lydløs-knappen var lidt løs...
Ingen problem, efter at have ringet til kundeservice og sendt den tilbage havde jeg en ny to dage efter.

Absolut god kundeservice og levering.
Også meget fornuftige priser!

• Jeppe
  • Haderslev, DK
  • 6 Anmeldelser

Lige i skabet.

Jeg bestilte en skruetrækker, en et nyt bagside-cover til min iPhone, i mellemjulen, og fik tirsdag en lille fin pakke. Alt blev overholdt til punkt og prikke :)

Phonetech

God kundeservice, dårligt produkt.

Jeg bestilte et nyt bagcover med batteri, knapper og alt det andet, bare uden bundkort og skærm fra Phonetech's hjemmeside, nogle timer efter blev jeg ringet op af en medarbejder som fortalte den ikke var på lager alligevel, men hvis jeg ville, ville han sende den i sort i stedet for hvid, og også give mig 2 gratis beskyttelsesfilm til skærmen og betale fragten som rabat , lidt efter ringede han igen, og sagde han havde fundet en enkelt i hvid som havde været reserveret i et stykke tid, som jeg kunne få, og stadigvæk ikke betale fragt og stadig få de ekstra gratis ting. da jeg så modtog varen, og fik den sat på fuldstændigt nøje efter anvisningen, så begyndte problemerne, 2 af knapperne virkede ikke, og den kunne ingen signal få, da jeg jo troede det var min egen fejl fik jeg den tjekket af en lokal tekniker, men alt var korrekt sat på, og det endte faktisk med at bundkortet i telefonen blev ødelagt pga. fabriksfejl i varen jeg havde fået derinde fra. SÅ der skulle en ny IPhone til, jeg ringede ind til Phonetech, og forklarede problemet, de var MEGET venlige, og undskyldte mange gange, de bad mig sende den tilbage igen, så ville jeg få pengene tilbage, så det har jeg gjort, så må vi se havd der sker. Men på den anden side kan firmaet jo ikke gøre for at der har været en fabriksfejl i produktet. Så det har både været en god og dårlig oplevelse :/

Phonetech

Servicen & levering i top.

Jeg bestiller rigtig meget fra phonetech.dk jævnligt at par gange om ugen. Varerne kommer ALTID til tiden og er pakket forsvarligt ind.

Jeg havde en lille episode hvor en mine glas, hvor touch havde en fejl, så jeg ringede til phonetech, kom hurtigt igennem - og fik sendt et nyt!

Top service, kan helt sikkert anbefales.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk