We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Photocare anmeldelser

Photocare Logo
Kunderne om Photocare : »Atelierfotos var spild af tid« »Gode billeder« »EXTREM dårlig service« 11
Lavt
4.9 af 10

11 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (11)

Udvalgt anmeldelse om Photocare

Photocare

Atelierfotos var spild af tid

Havde egentlig en god oplevelse med at få taget atelierbilleder, men når resultatet kun er 4 billeder, hvoraf ingen så alligevel kan bruges, fordi der f.eks. er en BH-strop, der sidder skævt , så har det virkelig været spild af tid.

Hurtig som altid ...

og super kvalitet.

takker.

Gode billeder

Billederne blev, sidste gang jeg brugte photocare - jeg bestilte online og hentede i Vejle - udemærkede til prisen - ikke dyrere end alle mulige andre steder. Nu har vi bestilt igen (photocare Århus), så er spændt på at se billederne!

EXTREM dårlig service

Skulle have udskrevet nogle bryllupsbilleder, og gik til photocare i vejle, men da jeg fik billederne var håret på bruden fyldt med sorte prikker. Svaret fra ekspedienten var at billeder var blevet baggundsbelyst uden at han kom nærmere ind på hvad dette betød. Gik derfra med dårlige billeder, som jeg dog ikke betalte for.

Prøvede 14 dage efter photocare i horsens hvor billeder nu vare dyrere og tilmed kunne maskinen ikke modtage tiff filer over 100 mb. Billederne var endnu dårligere (nu var der også fyldt med sorte prikker på brudens slør. Efter at have ventet i ca 15 min i forretningen, kom jeg med ned i deres baglokale (studie), og fik at vide at mine dårlige billeder skyldes at jeg havde brugt et kamera med for lidt pixels. jeg sagde at jeg havde brugt et canon eos 600 d med 18 mp, hvorefter photocare nu kom med en en ny undskyldning om at det var mit objektiv. Da jeg fortalte ham at jeg havde brugt en tamrom 17-50 mm f2,8 eller et canon 100 mm f2,8, sagde han at dette kendte han ikke, men at jeg nu havde ødelagt billederne under redigeringen. Hans skærm var kalibreret proffesionelt og det man så på skærmen kommer også ud på printeren, hvortil jeg spurgte hvorfor hvidt på hans skærm kom ud som sort på udprintet. Nu sagde han så at mine billeder havde fået for meget skarphed og jeg var en dårlig amatør. Der sad min hånd sgu løst. Jeg sagde at jeg ikke gad diskutere med ham og forlod forretningen med endnu dårligere udprint .

Det skal da lige nævnes at jeg sagde at han kunne udskrive den i pro kvalitet til kr. 270,- pr. A4 udskrift (hvilke jeg skulle have 5 af)

Meget mærkeligt da jeg jo havde bestilt den i pro kvalitet ?????

Dårlig service skal man ikke lede længe efter, man skal bare gå til photocare.

Kommer ALDRIG med hos photocare

En skam at man ikke kan give dem 5 RØDE stjerner.

Skuffende

Må siges at være en skuffende oplevelse hos afdelingen i Silkeborg.
Bestilte for noget tid siden nogen billeder af familien i forskellige størrelser - alt fra 10x15 til 30x45.
Den "manuelle korrektion af lysstyrke og farver" kan de åbenbart ikke håndtere. Farverne var end ikke korrekte - og tilmed var farverne anderledes på hver enkelt størrelse, de havde printet. Absolut skuffende!
Med deres høje priser skulle man tro at kvaliteten følger med - men nej. Sidste gang jeg har handlet i butikken.

Photocare

Pasbilleder - røveri ved højlys dag

Vi var inde hos Photocare for at få taget 2x pasbilleder der løb op i en pris på kr. 298,00.
Jeg var måløs! Jeg fik, for blot et halvt år siden taget et pasbillede andetsteds til kr. 95,00
Næste gang vælger jeg *ikke* Photocare - og husker at spørge om prisen først.

Photocare

Dyre varer men alt gik efter bogen ved bestilling

Jeg ville gerne have haft lavet kalendre og krus og diverse ting til julegaver hos photocare, men deres priser er hel hen i vejret, næsten dobbeltpris end ved andre firmaer...
Deres julekort var dog ok billigere (7kr pr.stk. v/køb af min.12) .. dog var der ikke mange muligheder at vælge imellem...
Men dagen efter bestillingen var mine julekort sendt med posten og modtog dem dagen efter, så alt i alt var det en rigtig god oplevelse :)

• Rudi
  • Rudi
  • Brøndby Strand, DK
  • 13 Anmeldelser

Lyver med deres levering af billeder

Det tager "kun" 2 dage, hvis du vælger Photocare kvalitet, skriver de. Men faktum er at det ikke passer. For de havde glemt at skrive, at hvis størrelsen er over 30*45, så tager det 7 hverdage.

Pris

Er alt for dyre med deres ting ville købe en videocamera ved dem pris 5500, det var godt nok med brænder til, fik at vide der ikke var andre en den,ville ikke gå ned i pris med den da jeg ikke skulle bruge brænderen da jeg havde en magen til herhjemme.
Fand en anden forhandler til 2500 kr. hvor jeg kunne få afslag i prisen da jeg ikke skulle bruge brænderen. den kunne det samme som den dyre forskellen var mærket

købte ubrugeligt Olympus undervandskamera

Købte et Olympus tough 8000 og skulle have det med til Egypten. Det druknede ved første forsøg og kom hjem og fik et tilsvarende udleveret. Skulle igen til Egypten i juni 2010 og igen måtte jeg blive snydt for at få nogle undervandsbilleder, og kameraet døde. Gik til butikken og ønskede handlen ophævet. Det er tilsyneladende et problem at få Olympus og forretningen til at forstå, at vi i dette land har en købelov som skulle sikre køberen imod at blive snydt. Det er svært at forstå, hvordan det kan blive køberens problem at et produkt ikke virker.

Photocare

manglende inflydelse og trist service

fik tager familie billeder og fik INGEN indflydelse på hvilke billeder vi gerne ville have, der blev valgt for os, vi fik ikke lov til at se dem der var valgt fra samt at man ikke får udleveret negativer til de bestilte billeder efterfølgende hvilket gør man skal betale en formue for fremover at få en ekstra fremkaldelse af egne billeder.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk