We are hiring!

Besvarelse fra Photoshop

[DATE]

[REPLY]

Photoshop Logo
Kunderne om Photoshop : »Tip,Top, = 5 grønne stjerner« »UV-filter og org. batteri til Nikon 1 V1« »Nemt at bestille og hurtig levering :-)« 1187
Perfekt
9.6 af 10

1.187 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Det er bare i orden

Jeg har gode erfaringer med Photoshop. De lever op til mine forventninger om både levering og kundebetjening. Det gør heller ikke noget at de har nogle gode tilbud

Udvalgt anmeldelse om Photoshop

• Bente

Tip,Top, = 5 grønne stjerner

Med mit 1.køb på nettet " nogensinde " og hos Photoshop, vil jeg straks give 5 grønne stjerner. Jeg var selvfølgelig spændt på hvordan det ville gå da jeg nu var nybegynder, men jeg kan så også sige at det ikke bliver sidste gang, hvis der kommer et godt tilbud. Processes tog 3 dage, fra jeg bestilte på nettet, til postbudet ringede på døren med mit fotokøb. Jeg søgte på nettet efter et bestemt kamera, og Photoshop og prisen tiltalte mig.

UV-filter og org. batteri til Nikon 1 V1

Dag til dag levering, Superbillige UV-filter (kr. 89)

• Ingeborg
  • Verificeret køber

Nemt at bestille og hurtig levering :-)

Jeg har kun handlet en gang hos Photoshop, men det var enkelt og nemt, og med hurtig levering. Jeg har ingen forbehold overhovedet og kan klart anbefale at handle der.

• palle
  • Verificeret køber

Handlen blev gennemført ude problemer

Handlen blev gennemført uden problemer, varen kom til tiden

Perfekt

Bestilt onsdag aften kom fredag.Perfekt.

Photoshop

Sådan! Enkelt, korrekt og hurtigt.

Købte 1 stk Manfrotto 496RC2 compact ball head til udskiftning af mit gammeldags stativ hovede.
Rettede først forespørgsel til forretningen om gevind detaljer. Hurtigt og korrekt svar, herefter pletfri bestilling/betaling/levering.

• johnny
  • Verificeret køber

det var en god oplevelse at handle med photoshop

jeg bestilte vidio kamera og taske der til.den taske jeg havde bestilt var i restordre. dagen efter jeg bestilte fik jeg en opringning
at de beklagede at jeg ikke kunne få den taske jeg havde bestilt men jeg kunne få en anden der var dyre men uden berening se det kalder jeg service to dage så havde jeg mine vare. det er anden gang jeg handler med dem men ikke sidste

johnny otterup

Super kommunikation og leverance

Har handlet flere gange hos Photoshop. Denne gang har jeg også oplevet god service, lige som tidligere. Har fået hurtige svar på spørgsmål stillet på mail. Den digitale del med bestilling, betaling, e-faktura og tracking af pakke er helt perfekt. En enkelt ting mangler I stadig. Nemlig forklaring på formularen hvor man skal skrive man har photoshop gavekort. Men den forklaring fik jeg så, at det ind til videre skal skrives i bemærkningsfeltet. Alt OK. Venlig hilsen Jens.

Hurtig og professionel

Photoshop.dk lever i den grad op til mine forventninger til en effektiv webshop, hvor mine varer oven i købet ankom før tid. MEGET tilfredsstillende :-)))

• Karl
  • Verificeret køber

Nemmere og bedre kan det ikke være

Super hurtig ekspedition - varen kom dagen efter bestillingen. Nem og overskuelig hjemmeside og altid fornuftige priser.

• Jens

Pålidelig og effektiv

Let overskuelig hjemmeside og leverer punktlig og så til en billig pris. Absolut et godt sted at handle.

• Andreas

Rigtig god troværdighed

Her oplever jeg altid at mine bestillinger bliver leveret til tiden, der er heller aldrig problemer med at vare ikke er på lager eller lign... Har handlet her mange gane og er fuldt ud tilfreds.

Hurtigt og effektivt.

Har haft en fin oplevelse med Photoshop, hurtig levering uden overraskelser.

Photoshop

Photoshop var hurtige til at lever min vare. Ingen problemer her.

Hvis man skulle sige "noget" skulle det være at de bare havde sat et klister mærke uden på min vares pap æske, men der har jeg personligt ikke noget imod.

Sublim Service !

Til trods for at flere varer ikke var på lager, fik jeg straks besked om, hvornår jeg kunne forvente levering ! Kunne endda fortryde, hvis jeg fandt tiden for lang... Fik straks besked, da varerne var på lager og fremsendt ! Leveringen var perfekt og efter afprøvning af de tre bestilte stativhoveder, blev de to returneret og pengene var retur på min konto få dage efter igen... Super service og velfungerende professionel håndtering hele vejen igennem.

• Paolo

perfekt

alt perfekt

• Thomas

Ingen problemr

Hurtig, nemt og billigt.

Fortrinligt

Jeg har altid været tilfreds både m. h. t. pris, kvalitet og levering.
Der har aldrig - og jeg har købt en del ting - været problemer af nogen art.

Top service Hurtig ekspedition

Ingen slinger i valsen - klar besked, hvis noget hænger med oplysning om, hvornår det bliver effektueret.

• Larsen

Hurtig ekspedition

Fremadrettet vil det være fint, hvis Photoshop kunne tilbyde levering/afhentning med GLS.
Post DK har et ringe og ufleksibelt koncept.

• Harry

Superhandel

Man er altid lidt nervøs når man handler på nettet, men alle bekymringer er gjort til skamme. Fra første klik med musen og til varen kom med posten gik der nøjagtig 2 dage som lovet. Helt igennem en superhandel som jeg varmt kan anbefale, og så var Photoshop endda billigst.

Suverænt

Suverænt som sædvanligt. Jeg har flere gange benyttet Photoshop. Hver gang fordi de var billigst. Service og levering har altid været i top. Denne gang var det nødvendigt at ændre ordren (tilkøb), intet problem. Tidligere købte jeg fotoudstyr privat og til arbejde over nettet fra Tyskland. Det er ikke nødvendigt mere. Priserne i bl.a. Photoshop er nu konkurrencedygtige.

• Dennis

Perfekt internetkøb

Hurtig levering til aftalt tid. Særdeles konkurrence dygtige priser.

• Arent
  • Verificeret køber

Hurtig og upåklagelig service som sædvanlig.

Varerne (tre forskellige) var på lager som lovet og blev sendt straks. Photoshop.dk kan ikek gøre før, at Post Danmark tilsyneladende smed anmeldelse om ankomemt post ind et forkert sted. Efterfølgende telefonservice hos Photoshop hurtig. Det havde været en hjælp, hvis jeg sammen med afsendelsesinfo havde fået tilsendt et Track & Trace-nummer, så jeg selv hurtigt kunen opdage, at min pakke lå på posthuset.

• Johnny
  • Verificeret køber

Bestilt et UV Filter, alt fungerede fint :)

Købte et UV filter, næste dag lå det o postkassen, forsvarligt indpakket, reduceret portoomkostninger.

• Lars

Fremragende!

Fremragende!! Ganske enkelt.

• Vivian
  • Verificeret køber

God kvalitet til fordelagtig pris

Det var dejligt nemt, lige fra upload til det færdige resultat lå herhjemme i stuen :-) God kvalitet til fordelagtig pris .
Det er ikke sidste gang jeg bestiller noget fra Photoshop.

• Jens
  • Faaborg, DK

Aftale overholdt

Ikke nok med at varen var billigere end andre steder, men leveringsinformation og tidspunkt for levering blev overholdt til punkt og prikke. God service!

Photoshop

God behandling, god web-side og rigtig pris

Hurtig levering til arbejdssted, god telefonvejledning om tidspunkt for ekspedition og lagerstatus.
Rigtig fin "betjening" i det hele taget

Aldrig nogen problemer hos dem

Aldrig nogen problemer hos dem

• Jacob

Super kundeservice!

Bestilte på nettet, blev ringet op for bekræftelse, fik nogle gode råd - som at gå ned til fotohandleren, bare billigere og uden ventetid. Fik varerne dagen efter med posten. Uovertruffen!

• Katrine
  • Verificeret køber

Effektivt, nemt og billigt.

Hjemmesiden havde nogle gode tilbud, og varene blev leveret hurtigt! Jeg vil helt klart overveje at bruge photoshop igen en anden gang.

• Per
  • Verificeret køber

Der er styr på tingene !

• Mogens

Altid i orden

Meget hurtig levering af den bestilte vare.

Levering som lovet

Photoshop lover at de har varen på lager, og vil levere inden for 1-2 dage. ( det er der mange der lover men ikke overholder) . Men det overholdt Photoshop.

Photoshop

Det kan ikke gøres bedre

Perfekt betjening. Varen kom hurtigere end lovet. - at snoren til dæksel manglede er jo ikke Photoshops skyld.

• Michael
  • Verificeret køber

Reel og troværdig- helt i top

Fra bestilling til modtagelse -samt kommunikation undervejs -helt i top

• KS
  • Verificeret køber

Hurtig levering i sikker pakke

Igen en super hurtig og god handel hos Photoshop.dk

• Midt

Det virker ok.

Det var som forventet

Jørn Møller

15. juli 2008

Kanon gode priser og hurtig...

Marianne Schwenger

3. januar 2008

Jeg har købt stort set alt mit fotogrej hos Photoshop og har flere gange haft kontakt til Photoshop pr...

Edbpriser.dk bruger

Vi kan ikke vise et uddrag af teksten, da www.edbpriser.dk ikke publicerer anmeldelsestekster

Edbpriser.dk bruger

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk