We are hiring!

Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Udvalgt anmeldelse om Photowall

Photowall

Bara dom bästa fototapeterna!

Vi kommer nog aldrig mer köpa tapeter eller fototapeter någon annanstans mer - sen vi köpte vår nya fondtapet från Photowall.se och insåg hur smidigt och lätt det var att sätta upp den och det väsentliga - hur snygg den var så kommer vi endast handla från dom.
Tummen upp och 5 av 5 möjliga stjärnor för Photowall.se

Photowall

Godt slutresultat efter en smutter

Valgte Photowall.dk da de som den eneste! kan modtage filer af en seriøs størrelse, op til 1 GB.

Ville have dækket en væg med et kort over området jeg bor i, derfor blev filen stor.
Vi gik skævt af hinanden mht. opløsningen på filen. Photowall printede i 72 dpi, som info i filen sagde, selv om filen var tænkt til 300 dpi, hvilket den også kan klare uden problemer. Så efter lidt skriverier frem og tilbage, og et par prøveprint, endte vi med et rigtig fint resultat.

Var lidt nervøs for opsætningen, da et kort jo helt skal være sammenhængende, uden tydelige samlemærker eller tydelige skævheder.
De færreste besøgende lægger mærke til samlingerne.
Og det er kun mig der lægger mærke til små forskydninger i billedet, størrelsesordnen 1/2-1 mm. De fleste steder passer detaljerne på den ene bane med den næste bane, men nogle steder er der områder hvor der er en unøjagtighed i ovennævnte størrelsesorden. Men man skal kigge godt efter for at finde dem.

Tror de fleste af Photowalls produkter bliver betragtet fra et par meters afstand. Og der ser kortet super godt ud. Men også fra helt nært hold er detaljeringen skarp nok til at man kan se det man skal kunne se.

Så jeg kunne godt finde på at bruge dem igen.

Det' sgu' for cool!!

Det er for fedt at man kan få lavet fototapeter i præcis den størrelse som man vil have! Har netop modtaget og opsat min "tegneserievæg" bestilt hos photowall.dk, og det ser bare for fedt ud. Det medfølgende klister er til at klæbe på væggen, så opsætning forløber meget smertefrit.
Jeg håber at jeg snart finder endnu en væg at klistre til :-)

Photowall

God butik og billige priser på fototapeter

Rigtig fin webshop med salg af fototapeter. Selve webshoppen er måske ganske standard og kan til tider virke lidt rodet, men udvalget af fototapeter og kvaliteten opvejer helt sikkert dette.

Du kan uploade dine egne billeder og få lavet disse til tapeter, eller vælge blandt de mange der findes i forvejen. Disse kan alle beskæres så de passer på mål, det er lækkert!

Den eneste ulempe... Man får hurtig lyst til at købe en masse

louise og Sigrid Vinter fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk