We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Pigenogprinsen anmeldelser

Pigenogprinsen Logo
Kunderne om Pigenogprinsen : »Skøn hjemmeside & fantastisk kundeservice.« »Nemt og hurtigt« »Kan ikke sætte en finger på noget« 4
Godt
8.1 af 10

4 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (4)

Nemt og hurtigt

God og overskuelig hjemmeside og ikke mindst billige mærkevarer! Kan varmt anbefales.

Udvalgt anmeldelse om Pigenogprinsen

Pigenogprinsen

Skøn hjemmeside & fantastisk kundeservice.

Jeg har handlet flere gange hos Pigenogprinsen. Sidst købte jeg en Kili seng fra Sebra, som var i restordre. Jeg blev løbende orienteret status. Varerne afsendes hurtig! og kundeservicen er upåklagelig! Helt sikkert en hjemmeside, som jeg vil benytte mig af i fremtiden, og kan kun anbefale Jer, at tage et kig på siden, I finder helt sikkert noget I synes om - God shoppe-lyst ;)

Pigenogprinsen

Kan ikke sætte en finger på noget

Varerne blev hurtigt afsendt og service var upåklagelig:-) Kan kun anbefale denne side!

Hurtig levering, super service

Kan absolut anbefale Pigen og Prinsen. Varerne blev sendt lynhurtigt (fragtfrit) efter bestilling. Havde desværre en reklamation på et par af varerne (ikke P&P's fejl) som blev behandlet hurtigt og professionelt.

Handler helt sikkert dér igen!

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk