We are hiring!

Besvarelse fra AM Handel

[DATE]

[REPLY]

AM Handel  Logo
Kunderne om AM Handel : »de piller ikke i det :-)« »Super« »Hurtig og nem bestilling« 127
Perfekt
9.2 af 10

127 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed

Udvalgt anmeldelse om AM Handel

AM Handel

de piller ikke i det :-)

Bestiller piller søndag aften, via bank overførsel, regner med der går nok 7-14 dage det skal jo lige registres.
Onsdag aften ringer fragtmanden at kl 7 næste morgen er der piller.
og dette er trods alt gået via pille madsen og så vider til fragtmanden så kun positivt at sige

Super

Hurtig og sikker levering.

Hurtig og nem bestilling

Det er nemt at handle på hjemmesiden. Gode link til transport.

AM Handel

Alt fungerede som forventet.

Her anden gang vi bestilte fungerede alt som forventet, ingen problemer ud over en forkert gebyr procent, for betaling med Visakort, meddelt på hjemmesiden

Nem bestilling, nem betaling og hurtig levering

Nem bestilling, nem betaling og hurtig levering

• Oda
  • Verificeret køber

Meget tilfreds og det lige fra starten af ;o)

Vi har handlet hos Pillemadsen lige fra starten af og der har slet ikke været nogen manko på nogen måde. Tvært i mod.
Mvh. Oda

• Peter

han gør det godt

du gør det jo godt Allan

• Henrik

Problemfrit

Aldrig problemer man betaler og får det man betaler for ALTID.

• Bjarne

Ingen grund til mistillid

God service, god feedback på mail.

• Allan

piller der varmer

En rigtig god kundeservice. hurtig levering.

Handlen udmærket

Briketterne er meget dårligere end de var for 2 år siden de giver meget aske og fænger ikke så godt alt i alt meget skuffende hilsen Erik

AM Handel

Super kvalitet, god betjening og hurtig levering

Super godt firma. Sød og venlig betjening meget overskuelig hjemmeside og hjælpsom hvis man er i tvivl om noget.
Hurtig levering, nogen gange næsten dagen efter og de leverer og sætter det som man vil.
Så tilfældig et annonce skilt ved grænsen for lidt over et år siden og har kun handlet der siden, da priserne er billigere end andre producenter med samme kvalitet.

AM Handel

God service og altid de billigste priser

Har handlet hos PilleMadsen i flere år, det er glimrende træpiller, til de laveste priser. Pålidelig og god hjemmeside, bemærk ingen betalingsgebyr ved bankoverførsel. Har senest købt RW træpiller 8mm, de har en god brændværdi (lavt vandindhold og askeindhold), og er pæne og velduftende.

• Per

Upåklageligt

jeg kan kun anbefale pillemadsen fra jeg bestilte træpillerne og til jeg modtog dem gik der kun 5 dage og vi oplevede en rigtig fin service fra fragtshoppen oveni. Det kan varmt anbefales

• Flemming
  • Verificeret køber

Meget tilfreds! Undgå at handle i højsæson.

Det er 4. gang jeg har købt træpiller ved Pillemadsen.
Der har kun været lidt bøvl en gang, det var forrige gang jeg bestilte, i august måned. De havde kort sagt for travlt og det var svært at komme i kontakt med dem ihvertfald pr. telefon. Men alt var i orden, man bliver bare en smule nervøs når man har lavet kontant overførsel, og så man ikke rigtig høre mere derfra. Ellers er jeg meget tilfreds!
Jeg bruger PGJ transport. Dem kan jeg kun anbefale!

• Thomas

God handel

Fin handel, hurtigt og effektiv levering gennem Fragtshoppen.dk.

AM Handel

firma er ok, men varer svinger

at ordre er nemt, at få leveret er nemt og bekvemt. har handlet nogen gange. produkterne svinger lidt i kval. (Barlinek). Et minus er, at der af og til mangler poser på pallerne. Jeg fik leveret i går, hvor der mangler 5 poser a 16 kg. (et lag) lidt træls, når firmaet ligger i tyskland.

• Kaj
  • Verificeret køber

Super handel, alt lige efter bogen.

Det er en meget god hjemmeside nem at finde rundt i. Hurtig og nem betaling og levering precis der hvor jeg ønskede de skulle stå (leveret med Fragtshoppen). Her handler jeg helt sikkert igen.

• morten

Helt i top

Kanon levering

• Jens
  • Verificeret køber

Super god oplevelse - kan varmt anbefales

Meget nemt med bestilling og bekræftigelse og hurtig levering.

Fantastisk nemt.

Har flere gange bestilt piller gennem Pillemadsen. Det er nemt og overskueligt, og kvaliteten er god. Samtidig bestilles fragten nemt gennem hjemmesiden. Kan anbefales.

Perfekt

Alt var som det skulle være fra pillemadsen side betalte med Dk kort + Fragten fra www.fragtshoppen.dk også betalt Dk kort og skal lige siges at det var første gang at fået lev på den måde fra grænsen så kan kun sige pillemadsen er det rigtig sted at handel.

Der alt tid en der tager telefonen det gælder det samme fra www.fragtshoppen.dk.

Så igen pillemadsen kan man kun sige et ord er ord:-):-):-)

Vil gør brug at begge igen:-):-):-)

• Jan
  • 15 point
  • 3 Anmeldelser

Perfekt handel

Fine piller til en fair pris

• Lissy
  • Verificeret køber

En varmende anbefaling ;o)

Min tilfredshed kan udtrykkes ved at jeg har sendt dig 6 nye kunder "på halsen "

• Inge
  • 24 point
  • 4 Anmeldelser

Fungerer som det skal

Alt fungerede bare ok.

helt ok

kunne godt bruge lidt lavere priser der kan mærkes ved større mængder

• Finn
  • Verificeret køber

Til tiden og godt leveret men..

Denne levering havde kun et minus. Under bestillingen fremgik det, at betaling med Dankort kostede 0 kr.
På regningen stod imidlertid 175 kr.

• Peter
  • Verificeret køber

god og hurtig service og med et smil

Hej kurt hvor købte du pillerne henne har gang,det var igennem naboen, jeg havde hørt,billig priser og nem at komme til,samt de taler dansk og giver en god service og man kan enda betale med dankort/visa.

• Kristian

God og hurtig service

Nemt at bestille og hurtig leveret af fragtshoppen. Savner dog rabat ved størrer bestillinger.

• Frederik
  • Gelsted, DK

Uden problemer

Nemt og bekvemt.

• Anders H

Perfekt handel

Første gang jeg har købt træpiller ved pillemadsen.dk, men bestemt ikke sidste gang. Alt er forløbet som det skulle, og vil klart handle der igen.

• Lamborg

Perfekt intet mindre

Hejmmesiden fungere til UG og de holder hvad de lover. Link til fragt er også til at finde ud af + deres samarbejds partnere i dette tilfælde Lars fra Ribe yder den ypperste service.
Handler helt sikkert her igen

• Frank

Supert

Har kun godt at sige om Pillemadsen , god og nem kontakt , gode priser og god kvalitet på pillerne så alit i alt kun GODT

• Astrid
  • 25 point
  • 5 Anmeldelser
  • Verificeret køber

Husk at tjekke størrelsen!

Vi skulle til at have installeret pillefyr, og jeg bestilte piller for første gang. Jeg havde bestilt 8 mm piller (German). Da jeg fik dem leveret, stod der 6 mm på poserne. Nå, skidt med det, tænkte jeg, så skal fyret bare indstilles efter det. Fyr-installationgutten ordnede det hele, og sagde at jeg bare skulle fortsætte med de samme piller hver gang, i stedet for at skifte mærke og størrelse fra gang til gang. No problem. Nu har jeg lige bestilt piller 2. gang, og for at få de samme piller som sidst, bestilte jeg denne gang 6 mm. Og det fik jeg så. Det viser sig så, at de piller jeg fik sidste gang, faktisk var 8 MM, SELVOM DER STOD 6 MM PÅ POSERNE!!! Det kan jeg se nu, hvor jeg har begge varer stående. Det er tydeligt at se og måle forskel på pillerne, men det faldt mig da ikke ind, at måle efter!
Der er ingen skade sket, fyret skal bare indstilles igen, og det er nok smart at gøre det en gang i mellem alligevel. Men det har da svækket min tillid til firmaet, også fordi jeg som nybegynder reelt ingen mulighed har for at tjekke, hvilke piller, det er, jeg får leveret (om det er de kvalitetspiller, som jeg betaler ekstra for, når jeg vælger German).
Jeg giver alligevel 4 stjerner, fordi der som sagt ingen skade er sket, og jeg ved ikke om det er bedre hos andre pilleforhandlere. Det er jo trods alt bare træpiller :-)

• John
  • Verificeret køber

Fin betjening. Levering efter aftale. Kan anbefales.

Levering efter aftale. Gode priser. Gode produkter. God kontakt. Jeg kan kun anbefale at handle med Pillemadsen

Kan stærkt anbefale

Kan kun anbefale Pillemadsen. Nem og effektiv bestilling, og leveret inden for en uge. Fungere bare rigtig godt, og samtidig god service ved levering.

• klaus

enkelt og effektivt!

Enkel bestillingsprocedure og hurtig levering

Sublim Service

God service i tilfælde af spørgsmål. Hurtig levering. Kunne endog levere i lav garage. Pengene blev først trukket dagen efter pillerne blev leveret. Ikke sidste gang jeg køber ved Pillemadsen, og med Fragshoppen som leverandør.

Superb service

Jeg har flere gange både sidste år 2010 og nu i år 2011 selv afhentet træpiller hos Allan i Harrislee, har prøvet et par forskellige produkter og er endt med hans Ukrainske piller i bigbag. Kan ikke rose ham for meget og kan jo se at priserne er rimelige konkurrencedygtige.

• Lars
  • Verificeret køber

Helt perfekt, alt som det skal være.

Alt tip top i orden. Jeg handler gerne ved Pillemadsen igen.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk