We are hiring!

11 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (11)

Værste support 2

Bestilte en Wild Life Garden postkasse mm 11. april med en levering på 1-3 dage!! Postkassen er åbenbart udsolgt men det bliver jeg ikke informeret om. 17 april skriver jeg til Pindhus for at høre om den fine postkasse er på vej - får svar om, at den pt er udsolgt men på lager om en lille uge beklager at jeg ikke var blevet orienteret... - helt ok er mit svar, det kan jo ske :) Nå - desværre slutter handlen ikke der - jeg må igen skrive til Christina 24 april for at høre om den nu er ved at være på trapperne... desværre får jeg intet svar tilbage!!! I dag 30 april ringer jeg til Christina for at høre hvor min postkasse nu er... svaret er, som for 20 dage siden, at den er bestilt og forventes på lager i løbet af en lille uge!!!!! Og her slap min tålmodighed så op... en i k k e vanedannende oplevelse

Udvalgt anmeldelse om Pindhus

God hurtig levering

Bestilte de fine og skrøbelige Lotus stager ved pindhus... De kom ret hurtigt efter - og var pakket forsvarligt og fint.
Mit eneste irritationsmoment er dog hjemmesiden - syntes den er underlig opdelt - og derfor lidt svært og finde ting.
Men GOD kundeservice!!

Værste support!

Jeg havde handlet en vare igennem pindhus i midten af December, som en del af en julegave. Da Julegaven pakkes op, er delen gået i stykker, og et par dage efter kontakter jeg Pindhus, og forklarer dem forløbet. De svarer at jeg selvfølgelig skal have en ny vare og at de vil sende den, samt returemballage så jeg kan sende den skadede vare retur. Dog bliver det først i starten af Januar, da den ønskede vare skal bestilles hjem. Dette er jeg helt ok med, indtil vi når slutningen af Januar hvor jeg begynder at kontakte dem, for at høre hvor den bliver af. De fortæller at de nok skal sende den, og vil lige være sikre på at adressen er den rigtige. Formaliteterne er godkendt, men da jeg 2 uger efter ikke har modtaget nogen vare, kontakter jeg dem igen. Her svares ikke, og yderligere 2 gange har jeg kontaktet dem, uden svar. Handler der aldrig mere, da deres troværdighed er lavere end en politikers...

Super

Jeg har købt nogle lækre æsker hos pindhus.dk og jeg fik mine varer utrolig hurtigt og fint pakket ind!
Her handler jeg gerne igen :-)

Super service / hurtig levering

Efter diverse bestillinger (tøj) hos dem kan jeg kun anbefale dem.
Det bliver hurtig leveret. Er der sprøgsmål eller problemer kommer der hurtig mails fra dem for at kunne løse problemet. Det tænker også godt med hvad der angår størrelser når man bestiller og måske har ramt forkert :-)

Super hyggelig gårdbutik

Jeg elsker at komme i Pindhus lille hyggelige gårdbutik, og forsøger altid at komme forbi lørdag formiddag når jeg er i Silkeborg. Finder altid masser af søde og lækre gaver - alt fra tøj til badesalt og ansigtsskrub fra Munkholm. Der er altid noget fra Pindhus på min ønskeseddel - tørklæder, hævekurve, badesalt, smykker og meget andet. Måtte godt være lidt større og have endnu flere lækre ting fra House Doctor, Munkholm, Rice osv.

• Tina
  • Silkeborg, DK
  • 9 Anmeldelser

Fed oplevelse

Jeg har købt tøj, gaver, sæber, nisser osv. Altid sød og smiliende personal, og et rigtig hyggelig sted at komme. Mangler man en gave kan man altid tager derud og finde en special ting. Tak for en fed oplevelse :-)

Alt gik fint

Jeg havde ingen problemer med Pindhus, varen kom i en fin kasse 3 dage efter bestilling.

• Lene
  • Esbjerg V, DK
  • 14 Anmeldelser

Intet svar fra kundeservice

Fik 2 stk. Medusa nisser bestilt hos Pindhus. Nisserne er meget skrøbelige, og var blot pakket ned i en alt for stor kasse uden yderligere papir stoppet omkring. De lå og raslede rundt i den store kasse, og den ene var desværre gået i stykker :-( Kontaktede Pindhus midt i december og forelagde dem problemet. Fik besked om at sende fotos af den beskadigede nisse, hvilket jeg straks gjorde. Derefter er intet sket på trods af jeg har rykket flere gange pr. mail. Simpelthen for dårligt, at varerne ikke bliver emballeret godt nok :-( Absolut under al kritik og handler der bestemt ikke igen.

Pindhus

Pindhus er lynhurtig i levering og svarede pænt og med god tone på alle de spørgsmål jeg havde om varen....

Kanon kunde service :)
Kan varmt anbefales

Ingen svar fra kundeservice

Gennem to måneder har jeg prøvet at føre en dialog med dem men kundeservice er ekstremt dårlige til at svare. Et halvsvar er hvad jeg fik og siden ingenting. Min ordre fra 3 måneder siden er dermed stadig ikke leveret.

Besvarelse fra Pindhus

Kundens ordre var afsendt korrekt, dog ikke afh. på posthuset rettidigt og dermed sendt tilbage til os.
Hermed vores svar til anmelder Keld Hjortskov, som er sendt pr. mail

Hej Keld,

Vi har ikke afsendt din pakke 2. gang, da vi iflg. vore betingelser ikke afsender pakker 2. gang fragtfrit, når de ikke er afhentet rettidigt på posthuset, og dermed gået retur til os.
Derfor har vi afventet en indbetaling på portoen fra dig, så pakken kunne komme afsted...
Jeg kan sagtens forstå du ikke vil betale 2 x 70.- i fragt for en vare der kun koster 40.-DKK.
Desværre er det den slags misforståelser der sker, derfor overfører vi selvfølgelig også dine penge, nu når du har givet besked herom.

Mvh Pindhus.dk

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk