[REPLY]
De pittenzak werd binnen een dag geleverd en voldoet aan de eisen van een goede pittenzak. Ik heb een koolzaad besteld en die had ik nog niet eerder. De geur van koolzaad is heel erg goed te doen. Ik kan weer rustig slapen met warme voetjes.
Groet,
Willem
Het is vlot geleverd. Het pittenzakje ziet er leuk uit en functioneerd bovendien goed. Echt een aanrader bij darmkrampjes!
Bij een grote meeneem latte bij B&B in Leiden kreeg ik een supertip en een week later loop ik met een heerlijke flanellen pittenzak om mn nek. Dank je wel.
Alles is goed behalve de geur uit de zak komt
U vormige pittenzak besteld ivm nekklachten bij Pittenzak.nl. Hij werd de volgende dag al geleverd. De warmte werkt inderdaad ontspannend en ik gebruik hem s avonds. In de gebruiksaanwijzing staat niet zo duidelijk of het meegeleverde vachtje in de magnetron erom kon blijven zitten, dus haalde ik die er steeds af. Maar intussen heb ik antwoord: hij mag erom blijven. Dat scheelt een hoop gedoe.
Er zit verder een azijngeur, niet echt aangenaam, aan de kersenpitten, maar die is het sterkst als je hem net uit de magnetron haalt. Tijdens dragen is het niet storend, wat ik ook kan zeggen over het gewicht op je schouders: in het begin denk je: best zwaar, maar door de warmte denk je er niet meer aan.
moet je vertellen ik heb een kersenpitten kussen gekocht, nou das mijn beste aankoop Ever!!!! wat een genot , kan echt niet meer zonder want met diabetes heb je alleen maar koude voeten, nu die oorlog is dank zij dit warmtepitten kussen voor eens en altijd voorbij
Ik zou deze site zeler aanbevelen! Met een druk op de knop is de bestelling gedaan en de aflevering is enkele dagen erna!
Hi schat! heb jij al een pittenzak in huis? Nee???? ik geloof dat je gek bent, want ze zijn werkelijk onmisbaar. Ziek, zwak of misselijk, pijntje hier, zeurtje daar. Even de goede pittenzak in de magnetron en het warme zakje verzwakt de pijn. Warmte troost. Pittenzak.nl heeft de beste troostzakjes voor baby's tot ouden-van-dagen!
Ik ben zeer te vrede over de bestelling, optijd binnen en me moeder is er heel erg blij mee en functioneert super! Een geslaagd moederdag cadeautje!
Hoi Pittenzak.nl, graag wil ik toch even mijn mening doorgeven over de service. Ik ben op en top tevreden over de afhandeling van mijn bestelling. Zowel de verzendtijd, de verpakking als de klantenservice is erg professioneel! Ik ben er erg tevreden over en ik geef dit zeker door in mijn vriendenkring. Grts
s'avonds besteld en de 2de dag s'morgens geleverd. Pakje in zeer goede staat en gebruikersinfo correct ivm het opwarmen. Nu lekker ontspannen, grts Bjorn
Super makkelijk te bestellen en een hele geode service
ook leuk dat ze een mail sturen voor de beoordeling
Het is in een woord fantastisch, hele snelle levering.
En prima in orde.
Goede service, snel in huis, design is leuk en het belangrijkste van alles, het hartje wordt lekker warm wat de pijn verminderd.
wij hebben een pittenzak besteld en 2 dagen later ontvangen maar wel in een verkeerde kleur. voor de rest geen problemen
Pitten kussen voor warmte en eentje voor koude gekocht. Geen spierpijn meer. Laat de verbouwingen aan ons huisje maar komen!!
Niets aan te merken op website en kwaliteit van zowel producten als diensten. Zoals beloofd ook perfect op tijd geleverd.
Het werkt heel makkelijk en het is heerlijk als je rugpijn of nekpijn hebt om de pittenzak even opte warmen en op de gevoelige plek te leggen.De warmte trekt dan echt in je lichaam en dat helpt bij het herstel.
Goed, fijn, en uit de magnetron komend heerlijk warm.
Ik ben zeer tevreden over de levering.
Krijg waar voor mijn geld.
Nog niet gebruikt dus nog geen oordeel
Ik kan deze organisatie aanbevelen, de pittenzak die ik nu voor de 2e keer heb besteld voldoet volledig aan mijn verwachtingen.
De 1e pittenzak is helaas overleden door overmatig gebruik in combinatie met te heet verwarmen in de microwave.
Ik heb al een tijd last van een nekhernia de pittenzak brengt enorme verlichting.
Niet 1 maar 2 verschillende pittenzakken gekocht. 1 met lavendel en 1 gevormd als een sjaal. Allebei zijn ze heerlijk warm. Schoonvader van 91 jaar had pijn in schouder en nek. Hem deze gegeven om te proberen of het verlichting geeft. Krijgen te horen dat we de pittenzak met lavendel voorlopig nog niet terug krijgen. Dit omdat het zo'n heerlijke warmte en geur afgeeft. Daar kunnen we het dan maar mee doen. Maar als dit niet aangeeft dat het zegt waar het voor staat, weet ik het ook niet.
Ik had twee pittenzakken besteld, en de volgende dag in huis. Ze zien er precies zo uit als op de foto. Ga zo door!
Ik ben heel tevreden over de pittenzak. De kwaliteit is heel goed. Hij ziet er mooi uit. Door de verschillende zakjes blijven de pitten ook goed op hun plaats. Hij wordt goed warm. Ik vind hem alleen wat zwaar als hij in mijn nek ligt doordat er heel veel pitten inzitten. Maar aangezien het mijn eerste pittenzak is, komt dat misschien gewoon omdat ik hier nog wat aan moet wennen.
Hallo,
Ik ben zeer tevreden over de bestelling en het bezorgen.
Ik heb de pittenzak aan mijn vriendin kado gedaan.
Hij is precies op haar verjaardag bezorgd.
Ze heeft veel pijn in haar spieren en aanhechtingen.
Ik was zelf een weekendje op Ameland en zo kon ik op afstand mijn vriendin verrassen door jullie bezorging precies op tijd.
Ik kreeg een voicemail bericht van haar tijdens mijn weekendje weg dat ze zeer blij was met haar kado,, dus ik ben vol lof bedankt gr van Marja.
Nou, de pittezak die ik geleend had van mijn moeder was in de brand gevlogen in mijn magnetron. Dus toen via internet maar meteen er 2 besteld via deze site. Gewoon een aanrader! Eigenlijk hoort het "gewoon" zo!!!! ;) Pittenzak nodig? Gewoon via deze site bestellen!
Een éénmalige investering die werkt! Geen dure warmtepleisters meer. Minder medicatie. De pittenzak werkt uitstekend.
ik vond het een snelle en goede shopervaring
Snelle levering en duidelijke gebruiksaanwijzing bijgevoegd. Pittenzak meteen in gebruik genomen vanwege nekklachten, heerlijk ontspannend!
Lekkere grote pittenzak maar eventjes in de magnetron en hij is lekker warm.
Duidelijke website en omschreven product. Kwaliteit prima, goede beschrijving erbij. Bevestigings-email bij aankoop en wanneer verzending aan PostNL wordt aangeboden. Ook trackingnummer werkte goed, kon op een halve dag nauwkeurig zien wanneer bezorgd werd. Thuisbezorgd op tweede dag na bestelling.
Mijn dochter vind het heerlijk. Vorige week buikpijn en vroeg uit zichzelf om het pittenzakje.
Zoals beloofd geen ander warmtekussen meer nodig naast het total care kussen! Zalig languit op het kussen op de zetel liggen om de pijnlijke rug- en nekspieren te ontspannen. Een kwartier later kan ik er weer tegenaan! Niet alleen zalig warm, het voelt ook best wel mals aan!
Ondanks paar administratieve problemen perfecte service!
Erg tevreden over de pittenzak. Netjes afgewerkt en een duidelijke beschrijving erbij.
Bestelling had ik zeer snel in huis, daar was ik erg blij mee. Product is goed en makkelijk in gebruik.
Pittenzak besteld en 2 dagen later was hij al in mijn bezit.
Goede en snelle afhandeling. De pittenzak ziet er ook mooi uit en werkt prima!
Zeker voor herhaling vatbaar.