We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

www.pixum.dk anmeldelser

www.pixum.dk Logo
Kunderne om www.pixum.dk : »KNALD'GO KUNDESERVICE, hver gang!!! :-)« »Altid pålidelig« »Top kundeservice :-)« 435
Godt
8.5 af 10

435 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (435)

Altid pålidelig

Pris, kvalitet - det hele holder...

Udvalgt anmeldelse om www.pixum.dk

www.pixum.dk

KNALD'GO KUNDESERVICE, hver gang!!! :-)

Jeg har aldrig nogensinde oplevet en SÅ GOD kundeservice, som de giver hos Pixum.dk (via mail)
Jeg er MERE END TILFREDS og jeg kan KUN anbefale andre, at købe deres foto-gaver hos pixum.dk!
Det er en suveræn service du får og nogle super gode produkter de leverer! :-)

Baard Hansen og Christina Rievers fandt anmeldelsen nyttig

Top kundeservice :-)

Flotte fotobøger og top-kundeservice

Nemt

Nemt billigt og hurtigt!

Altid super godt

Jeg bestiller KUN herfra! De er flinke, altid til at regne med og laver virkelig flotte billeder.

www.pixum.dk

Super kvalitet, gode priser og hurtig levering

Jeg har fået lavet billeder i 10 x 15 en gang og i 50 x 75 tre gange hos Pixum. Jeg har ikke prøvet andre, så mit sammenligningsgrundlag er ikke så stort. Men jeg ´har ingen grund til at bruge andre, med de oplevelser jeg har af Pixum: Rigtig god kvalitet, gode priser og hurtig levering.

Kan ikke gøres bedre

Jeg har nu handlet en del gange med Pixum. Alt virker perfekt, lige fra den brugervenlige bestillingsprocedure til levering og kvalitet. Og så er det superbilligt.

Fantastiske fotobøger

Vi laver en årsbog med billeder hvert år, og Pixum har et fantastisk produkt til at lave dette. Den kan placeres dine billeder for dig, du kan selv rykke rundt, ændre form, antal billeder på side, skrive kommentarer, rammer og meget mere.
Vi er hvert år blevet posistivt overrasket over resultatet, og synes det er en god måde at får samlet vores oplevelser på.

Mit eneste ønske til produktet er, at man nemt kan sætte en blank side ind, eller fjerne en side (så det der kommer efter automatisk flytter med).

Tak for et godt produkt.

www.pixum.dk

Fine billeder men vildt mange reklamemails

Jeg har benyttet Pixum i flere år og er generelt godt tilfreds med det jeg har modtaget. Billeder, krus, puslespil, fotobog m.m.
Men jeg modtager helt vildt mange mails - felre end 2 om ugen - med tilbud om mérkøb og det er for meget og overvejer at melde af.
En skam, for produktet er jo fint nok.

Hej Steen,

Mange tak for din anmeldelse.

hvis du synes vi sender dig for mange mails, har Du i dine abonnementsindstillinger under 'Mit Pixum' mulighed for at ændre dine abonnementer til kun 1 mail om ugen.

mvh claus

Flotte fotos

Der er altid hurtig levering hos Pixum. Jeg synes dog at enkelte billeder får et rødt skær hver gang, gerne i øjenomgivelser, så det ligner at personen har grædt.

Hjemmesiden er ikke helt nem at finde rundt på, hvis der skal både almindelige billeder og forstørrelser/fotogaver i kurven, synes jeg.

Jeg har aldrig oplevet fejl derfra og det går altid hurtigt, og ofte er der gode rabatkoder.

Glædelige oplevelser

Har tidligere bestilt og modtaget 2 stk. fotobøger fra Pixum, og dette var en aldeles positiv oplevelse. Nemt program at arbejde med, hurtig levering, og et Fantastisk flot resultat. Dejligt at det er iorden når det er noget man bruger til gave. Har nu bestilt en bog mere, og glæder mig , som var det jul, til at se resultatet.

mvh.
Bjørn Hell Andersen

Tvivlsom kvalitetskontrol

Hej

Jeg skriver denne anmeldelse på vegne af et familie-medlem, som har fået "fremkaldt" digitale billeder hos Pixum.dk

For det første reklameres der på forsiden med et antal gratis billeder til førstegangskunder - men først når man kommer til bestillingen gøres der opmærksom på, at det kun gælder billeder i 9x13 format med hvid kant.. Dette burde stå sammen med tilbuddet, da det er en hel klar begrænsning...

Dernæst har familie-medlemmet nu modtaget billederne fra en adresse i Köln. Alle de indsendte/uploadede billeder har været taget med samme kamera, og alle billeder er bestilt i format 10x15 cm uden hvid kant.
Det er os derfor en gåde, at billederne varierer i størrelse fra 10x13,4 til 10x16,3. Jeg ved ikke hvilken type fotoalbums Pixum regner med at kunderne anvender, men bestiller jeg billeder i formatet 10x15 - så forventer jeg også, at de er 10x15 (+/- 0,5 mm eller noget i den stil). Det andet er da absolut noget rod og sjusk, og på mit familiemedlems vegne kan jeg meddele, at der absolut ingen intentioner er om at anvende pixum igen - ej heller anbefale det til familiemedlemmer, venner og bekendte...

Hej Brian,

Jeg kan ikke lade dette udsagn stå ukommenteret, og da du ikke selv er kunne hos os og har gjort dine egne erfaringer, har jeg heller ikke mulighed for at se om sagen allerede har været meldt til vores kundeservice.

På vores startside har vi et tilbud til nze kunder, når du klikker på tilbuddet kommer du til en side, hvor du bliver fortalt at tilbuddet drejere sig om billeder i 9cm og 10cm formaterne med og uden kant.

Envidere har vi intet sted på vores hjemmeside en angivelse af billeder i 10x15cm, men vores Produktbeskrivelse ved 10cm formatet:

Den endelige printstørrelse afhænger af din billedfils størrelsesforhold. Derfor angiver vi på hjemmesiden kun den mindre side af billedet. Den større side er fleksibel (for formaterne: 9cm, 10cm, 11cm, 13cm, 20cm og 30cm).
Digitalkameraer har typisk et størrelsesforhold på 3:4 som svarer til en billedstørrelse for 10cm format på ca. 10x13.3cm. Kun originalfiler med størrelsesforholdet 2:3 fører til billeder i formatet 10x15cm.
For at få dine billeder i det traditionelle format 10x15cm, sørg for at de har størrelsesforholdet 2:3 inden overførsel til vores server.

Hermed har vi leveret det produkt som er lovet og bestilt.

www.pixum.dk

Top kvalitet og hurtig levering

Jeg har fået lavet en del forskellige fotobøger gennem flere udbydere. Pixum vinder klart over de andre, da kvaliteten af bøgerne og farverne er bedre og deres hjemmeside fungerer bedre end de andres.
Der er stadig plads til forbedring, f.eks kunne der ønskes flere muligheder ved højreklik på musen, men generelt fungerer sitet fint og bedre end flere af de konkurrerende.
Prisen er lidt højere men jeg synes at det er pengene værd. I øvrigt er der nogle af de andre udbydere, der først pålægger moms og diverse gebyrer lige inden ordreafgivelse, så er du ligesom fanget, da du ellers skal lave alt arbejdet forfra, hvis du annulerer. Her hos Pixum har man langt bedre overblik over hvad det koster fra starten.
Sidst jeg fik lavet bøger hastede leveringen og vi fik besked via mail om at den var sendt og den ankom tre dage efter bestilling, det var super fin service.
Til dem der har problemer med farver på deres fremkaldte billeder vil jeg anbefale, at I kalibrerer jeres skærmfarver til fotofarver, da der ellers kan være stor forskel ved fremkaldelse. Husk også, at hvis I har fotograferet i en lav opløsning, vil billederne blive grynede ved fremkaldelse, hvilket ikke altid ses på skærmen. I en del fotoprogrammer er det muligt at vælge om billeder skal gemmes som print til papir eller visning på skærm og det gør en stor forskel ved fremkaldelsen, at råfilen er gemt korrekt.
Jeg kan kun sige, at alle vores billeder står knivskarpt og bøgerne har fået meget ros af dem der har modtaget dem samt andre der har set dem.
Hilsen Nanna, Viby sj

God kvalitet til tide

Jeg har bestilt forskellige produkter hos Pixum gennem et par nu og aldrig haft en dårlig oplevelse.
Jeg har bestilt:
Billeder i forskellige formater
Fotokrus (er stadig i god kvalitet efter mange opvaske)
Fotolærred
Kun en enkelt gang ankom bestillingen for sent, hvor jeg derefter fik en undskyldning med en (god) rabatkode til næste bestilling.
Priserne er yderst rimelige og der er altid rabatter at få med ekstra.
Det eneste negative, jeg kan skrive er, at hjemmesidens oversættelse til dansk halter flere steder og at nyhedsbreve med rabatkoder (som man jo gerne vil have fat i) sendes ofte og de samme koder sendes flere gange, så man kan føle sig lidt spammet (der blev eksempelvis sendt 5 nyhedsmails på 10 dage ang. deres påskekampagne). En enkelt nyhedsmail om ugen ville være passende (bemærk dog, at jeg selv har sagt ja til nyhedsbrevet).

Hej Kristian,

Mange tak for din anmeldelse.

Du har nu også mulighed for selv at reducere antallet af nyhedsbreve til én gang om ugen, i dine abonnementsindstillinger i 'Mit Pixum' efter at du er logget ind.

www.pixum.dk

Prøver et andet sted næste gang

Det tager rigtig lang tid at uploade billeder på deres side. Men deres hjemmeside er nem at finde rundt på og de har mange produkter at vælge imellem.
Billederne ankom inden for den lovede leveringstid. Men ikke alle billeder var fremkaldt i lige god kvalitet. Hvor nogle billeder blev rigtig gode, var andre en rigtig skuffelse, da farverne ser mærkelige ud.

Besvarelse fra www.pixum.dk

Hej Pernille, Jeg er ked af at høre at du ikke har været tilfreds med din levering.
Jeg kan desværre ikke identificere din ordre udfra dit navn, så jeg vil gerne om du kunne sende mig lidt flere oplysninger til din levering. evt et billede af de leverede fotos, sammen med ordrenummeret til min mail: cba@pixum.com.

Jeg skal så se til at vi kan finde en god løsning på problemet.

claus
--------------------------
Hej Pernille, når du ikke ønsker at melde dig har vi desværre ikke nogen chancer for at ændre din oplevelse af os, og gøre dig tilfreds med dine billeder. Det beklager jeg.

www.pixum.dk

Jeg kommer ikke til at bruge dem igen!!

Det var nemt at uploade billederne, selvom det tog lang tid, på trods af at min hastighed i både down/up er ok høj. Da billederne endelig lå der, synes jeg at siden var lidt tung at finde rundt på, men fandt ud af det, og det var rigtig fint, at jeg kunne se, hvilke billeder der ikke helt kunne klare 10 cm formatet, så jeg kunne sætte dem ned. Billederne kom også super hurtigt, og det var dejligt!! Disse ting er dét der trækker oplevelsen op på 2 stjerner!!

For desværre er kvaliteten virkelig ringe på rigtig mange, hvis ikke de fleste billeder!! Og jeg er helt med på, at nogle af dem nødvendigvis ville blive af dårligere kvalitet, da jeg ikke er professionel fotograf, men det er farverne den er helt gal med!! Det ligner simpelthen aldeles uprofessionelle print fra et sted, hvor deres printer var ved at løbe tør for blæk!! Mange af dem, ser direkte ulækre ud i farverne!! Og jeg må så lige fremhæve at kameraet er helt udmærket (til sammenligning er nogle billeder taget på tvivlsom mobil tlf.kamera blevet helt ok!! Og jeg har selv lavet almindelige papirsprint på almindelig blækprinter af flere billeder, som blev ligeså gode som disse!!) Belysningen er også helt i orden på - i hvert fald en god del af de billeder der er så grimme!!

Skuffelse!!

Hej Maria,

Jeg er ked af at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Som du beskriver leveringen lyder det til at være en klar reklamation, hvor vi er nød til at lave en ommer.

Desværre har jeg ikke mulighed for at identificere din bestilling ud fra oplysningerne her, så derfor vil jeg meget gerne bede dig om at kontakte mig direkte pr. mail cba@pixum.com så vi kan finde en god løsning på problemet.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

www.pixum.dk

Fungerer aldeles perfekt !

Nem upload af billeder med et rigtigt godt interface, hurtig levering af billeder. De modtagne billeder af af rigtig god kvalitet.
Vi bestilte lidt over 500 billeder på en gang og er yderst tilfredse.

Bliver bestemt ikke sidste gang vi benytter os af pixus.dk

www.pixum.dk

God hjemmeside, men leveringstiden halter

Jeg bestilte den 10-4-2012 nogle billeder som jeg ville have fremkaldt. Jeg modtog straks efter betaling min ordrebekræftelse, hvor der står:

"Din bestilling bliver færdigproduceret 11-04-12 og derefter afsendt. Når din ordre bliver sendt afsted, modtager du med det samme en e-mail."

Jeg har i dag 16-4-2012 endnu ikke modtaget hverken billeder eller forsendelsesbekræftelse via mail. Må indrømme det skuffer i min bog. Er der problemer med min ordre, så forventer jeg, at jeg får en mail eller bliver kontaktet på anden vis. Men dette er ikke sket. Yderst utilfreds kunde.

Hej Casper,
Jeg beklager at din ordre ikke er kommet frem, jeg har givet besked til vores kundeservice om at tjekke sagen og melde tilbage til dig hurtigst muligt.

Eminent kundeservice!

Jeg har været så heldig at vinde en konkurrence på Pixum's side på Facebook. Jeg var med i en konkurrence hvor man skulle vise sit bedste vinter billede, og hvis det vandt ville man vinde billedet på lærred.
Jeg er sindssygt glad, og yderst taknemmelig for at vinde!

I dag fik jeg så mit billed med posten, og jeg blev så positivt overrasket at jeg måtte knibe en tåre. (Både fordi jeg var glad for at vinde, men også fordi resultatet var så fedt!) Det er virkelig perfekt, og hænger allerede og pryder en væg i stuen.

Da jeg havde vundet skulle jeg uploade billedet på deres side, men jeg fik pludselig problemer med min pc og kunne ikke finde original billedet. Selvom der gik mere end en uge før jeg kunne finde billedet igen, var det ikke noget problem for Pixum, og jeg fik at vide at jeg, hvis jeg ikke kunne finde billedet, selv måtte vælge et billede jeg gerne ville have. Super fed kundeservice!!

Jeg er virkelig virkelig glad for mit billede!! Det er ikke sidste gang jeg benytter mig af Pixum.dk

• Nanna
  • Frederiksberg, DK
  • 1 Anmeldelse

Perfekt

Jeg bestilte en fotobog og resultatet var helt i top. Programmet var nemt a bruge (når man lige satte sig ind i det) og bogen kom hurtigt efter bestilling og så var den helt perfekt og i rigtig god kvalitet.
Får mine varmeste anbefalinger

www.pixum.dk

God kvalitet og hurtig levering

Jeg har ikke nået at bruge pixum så meget endnu, men det jeg har bestillt er af god kvalitet og med hurtig levering. Jeg har intentioner om at lave en del fotobøger af alle de billeder jeg har til at ligge på pc'en så her vil jeg da helt sikkert bruge pixum da de leverer gode resultater og har en overskuelig hjemmeside.

www.pixum.dk

Foblændende kvalitet af billedgaver der glæder

Foblændende kvalitet af billedgaver der glæder. Alle de gaver jeg har købt her er som en personlig gave jeg kan se folk er glade for. De bruger kopper dagligt og har billeder i plakat størelse hængende som var det et billede til 5 gange pris.
Slut med at lave en hjemmelavet gave i hånden, PIXUM.dk vejen til en personlig gave anno 2012!

www.pixum.dk

Super program og god service - dog et lille ønske om forbedring

Jeg har lavet flere fotobøger i PIXUM og er meget tilfreds med produkterne, bl.a. fra ferie i Barcelona, samling af billeder til min 85 årige mor og min 90 årige svigermor, slægtsbilleder og andet.
De sidste fotobøger, som jeg har lavet er kopier af meget gamle albums, som jeg skanner side for side - og får de ældste som kender tiden og personerne til at fortælle hvem, hvad, hvornår og historie relateret til billederne - som jeg så skriver i PIXUM fotobogen.
Jeg har lige bestilt en sådan og venter spændt på produktet!!
Jeg savner at kunne bestille flere forskellige fotobøger i samme forsendelse - eller er der bare noget jeg har overset, selvom jeg har ledt efter denne mulighed? Hvis den er der bør den gøres mere synlig.

Hej Birgitte,

Mange tak for din andmeldelse og undskyld det sene svar.
Når du har lagt en fotobog i indkøbsvognen i softwaren, har du mulighed for at klikke på tilføj produkt nederst til venstre i billedet.

Herefter har du mulighed for at indlæse endnu en fotobog i softwaren som du kan lægge med i samme bestilling.

Hurtig og relevant service

Jeg har ad flere omgang bestilt fotokalendere hos Pixum og de har leveret bestillingen hurtigt, hver gang. Produktet er også i god kvalitet.

www.pixum.dk

Super produkt og hyggeligt familieprojekt.

Jeg er overmåde tilfreds med Pixum og deres produkt.
De leverer hurtigt og opsætningen af billederne bliver præsis som man ønsker.
Min datter og jeg lavede en bog om vores tur til Disney Paris, og selve processen med at lave bogen var nostalgisk på den hyggelige måde. Vi brugte et par timer med feriesnak, opsætning af billeder og at matche disse med strukturer og farver.
Nu ligger bogen på sofabordet og det lækre layout gør det indbydende at kikke og dermed mindes en skøn ferie.

Altid god service

Pixum levere altid fotovarer i en rigtig god kvalitet, samt at de er hurtige til at afsende varene når det kun drejer sig om billeder. Samt var der en høj kundeservice sidst jeg bestilte, da postdanmark åbenbart havde smidt min pakke væk, så sendte pixum fluks nogen nye.

• Lene
  • silkeborg, DK
  • 1 Anmeldelse

Hurtigt og nemt

Jeg har kun oplevet at få hurtig levering og fine billeder til en god pris.

www.pixum.dk

Dårlig service ved bestilling af pasfoto

Jeg har bestilt 2 sæt pasfoto, hvor jeg har taget billederne efter politiets forskrifter. jeg har uploadet billederne til Pixum. og modtager da også efter nogle dage dem med posten. Problemet er at de har vendt billederne på tværs af pas foto formatet, så de er ubrugelige
Pixum kundeservice meddeler kun at de ikke tager hensyn til retningen på billederne, dette kunne de godt meddele under bestillingen i form af en POP up eller andet, da der jo er meget specielle krav vedr. Pasfoto billeder.
Pixum kunde service afviser blankt at lave billederne igen i det rigtige format.
Så pas på når i indsender billeder til Pixum, der er ikke meget service at hente der

Hej Palle,

Alene ud fra dit navn har jeg desværre ikke mulighed for at kigge nærmere på din sag.
dog til vores produktion. Denne foregår fuldt automatiseret og de enkelte bestillinger bliver ikke sat op manuelt.

Derfor skriver vi i produktbeskrivelsen til vores pasfotos, at du skal sørge for at uploade et højformatsbillede i 4:3 format.

Hvis du har fået pasbillederne i tværformat har du ikke overholdt dette, hvilket du også kunne se i previewet inden du valgte at bestille dine pasfotos. du havde også ved tvivl til previewet have henvendt dig til vores kundeservice så vi kunne have frarådt dig at bruge billedet i tværformat.

Vi har endvidere ikke mulighed for at gå ind og redigere i de uploadede billeder i din bestilling hvorfor en ny produktion ikke ville have ændret resultatet her.

hurtigt men ringe kvalitet

jeg havde hørt godt om PIXUM og bestilte flere hundrede billeder. kvaliteten var dog noget dårligere end jeg var vant til så jeg har ikke prøvet dem siden. overvejer dog at gøre det da så mange brugere ikke bør kunne tage fejl det var måske en engangsforteelse. hilsen gitte

Hurtig og nem

Hurtig, nem og billig bestilling hos Pixum, fra bestillingen var foretaget om aften til varen var fremme gik der 3 dage med bestiligsdagen, som var en søndag aften. Det må man kalde hurtig levering, dog syntes jeg fragten umiddelbart var høj, men da jeg modtog min bestilling, var den sendt som en pakke, og pakket forsvarligt ind, så ikke dne kom noget til, og ved den er sendt som en pakke, kan den spores så ikke private fotos kan komme i andres hænder. Har kun gode ting at sige om denne side, og vil helt sikkert også bestille hos dem næste gang. Eneste minus kan være at når man bestillider billeder der hedder 10 billeder bliver sidelængden forskellig alt efter hvilket kamera den er taget med, men så mister man ikke noget af billedet som man ville have gjordt hvis de fjernede den til 10x15.....

Fotobøger

Gennem de seneste år har jeg lavet omkring 30 fotobøger, næsten alle hos Pixum. Det er en fantastisk måde at få sorteret og fremvist sine billeder, for hvem gider sidde ved en pc og hakke sig igennem tusindvis af næsten ens fotos.

Det er utroligt let og informativt at bruge den gratis software, og der er et utal af muligheder for design af baggrunde, layout, tekster mm.

En særlig fin service er en mail med et link til bogen, når den er produceret. Linket er ikke samme kvalitet som trykket, men dog fin som information til familie og venner, især hvis det er en fotobog fra en fælles begivenhed.

Kvaliteten af bogen bestemmer man selv. Der er valgmuligheder mellem digitaltryk og tryk på fotopapir. Jeg har prøvet begge dele, men holder mig ellers til nogle rimeligt faste formater, så det også ser pænt ud på reolen.

Jeg kan kun anbefale andre at komme i gang.

Fin service, hurtig levering

Dejlig let interface, rimelig billedkvalitet, gode priser og punktlig levering. Det eneste jeg kunne tænke mig var lidt bedre farvestyring.

www.pixum.dk

God service og nem betjening

Havde over 100 digitale billeder som skulle på papir. Det var nemt at uploade billederne. Dagen efter billederne var uploadet fik jeg en mail at billeder var lavet og ville ankomme om 2-4 dage. Kvaliteten er rigtig god. Virkelig god pris.

www.pixum.dk

Meget fint professionelt arbejde leveres.

Meget tilfreds med Jeres produkter, savner kun at kunne skrive tekst til mine billeder i fotoalbum eller fotobøger.

Hej Bjarne,

Det er normalt ikke noget problem at lave en tekstrude i fotobogssoftwaren, som du kan placeres lige hvor du vil på fotobogssiden.

bedste fars dags gave

Jeg lavede en fotobog i forbindelse med fars dag. Jeg har aldrig prøvet at lave en bog før men vejledningen og programmet var let for en førstegangs bruger. Jeg var yderst tilfreds med det produkt jeg fik tilsendt samt leveringstiden
Jeg vil rose virksomheden og deres kvalitetskontrol som lavede min bog en ekstra gang fordi de ikke synes det var tilfredsstillende de billeder jeg havde valgt til bogen.
Jeg vil sende en stor tak til pixum og sige at modtager blev rørt og stolt at bogen. :)

God kvalitet og billigt

Hurtig levering og godt print for billige penge.
Jeg kan dog ikke anbefale deres uploader. Mappesystemet og billedebestillingsdelen kunne godt blive bedre. Det er lidt rodet at finde ud af hvilke billeder man har bestilt og hvor mange. Hvis man i stedet kunne sætte et antal på hver af de billeder man har uploadet - og en størrelse, så ville det være smart. Men produktet er rigtig fint!

Super godt og hurtigt

Jeg er kun fuldt ud tilfreds med Pixum og deres kundeservice. Vi kom lidt sent i gang med julegaverne, men nåede alligevel at få dem alle sammen i hus inden jul, - også selvom den ene bestilling lå senere end deadlinen.

Desværre var der en fejl i den ene kalender, men jeg skrev til kundeservice, og fik svar samme dag, at der var en ny bestilling på vej.

Så jeg har kun været meget tilfreds.

www.pixum.dk

Virkelig flotte bøger men meget mangelfuld kunde service..

Jeg bestilte i dec. 2011. Jeg fik rigtig kludder i min bestilling da jeg under upload efter kreditkort oplysningerne var indtastet (mastercard debit) mistede min internet forb. Kortet reserverede beløbet på lidt over 750kr men uden pixum havde modtaget min uploadede fil.Dvs at Pixum ikke havde min ordre. Jeg kontakte pixum som man desværre kun kan maile med og ikke telefonisk kan komme i forb. med i DK for at få dem til at faxe til min bank så jeg kunne bestille forfra. (dette kunne være løst på 2 min hvis jeg havde haft mulighed for at tale med Pixum og min oplevelse havde været mee end tilfredsstillende. Men... Ak.... nej)

Efter en masse mailen frem og tilbage uden nogle konkrete svar og egentlig en rimelig nedsættende tone, fik jeg den endelige besked at det kunne pixum ikke tage sig af og at de havde ihvertfald ikke reserveret noget på min konto på trods af at min bank sagde det modsatte. Kundeservice besvarede med "at når de ikke havde modtaget min ordre så havde de vel heller ikke reserveret et beløb".. (hvad med at undersøge det hvilket ikke blev gjort!!!!)

NÅ!

Efter nærmere undersøgelser og efter jeg kontaktede min bank igen igen kunne banken oplyse, at beløbet heldigvis kun ville være reserveret i en enkelt uge, så jeg gad ikke slås mere med kundeservice mere. Altså dvs at kundeservice bestemt ikke gjorde noget som helst for at løse mit problem. Det løste sig selv efter tidsudløbet på mit kreditkort.

Det endte med at min kæreste bestilte med dankort hvor beløbet først bliver "reserveret/trukket" det øjeblik bøgernerne sendes.

Hvor var jeg glad for at det var i god tid før jul og at pengene var til at "låne" dobbelt så jeg kunne nå at få mine bøger før jul. -Men desværre ikke takket være pixums kundeservice.

Da bøgerne så kom var der stor glæde. De er meget flotte og er blevet beundret af hele familien. Rigtig god kvalitet og meget flot tryk og dejligt papir. Jeg kan ikke se forskellen på min fotobog og en bog jeg ville have købt i boghandelen.. Ja selvf. lige bortset fra indholdet i bogen..

Opsummeringen er derfor at jeg er meget meget glad for produktet men kundeservice får absolut minus i deres håndtering af min bestilling og problemerne dermed.

www.pixum.dk

Rigtig god kvalietet og service.

Pixum har gode produkter til rimelige priser.
Servicen fejler ikke noget.
Da jeg i december 2011 lavede en årskalender for 2012, som jeg skulle bruge til julegave, var der trykfejl i "december" inde i kalenderen.
Jeg sendte et billede af fejltrykket ind, og vupti, så kom der en ny kalender retur uden beregning selvfølgelig.

Kan varmt anbefales.

udmærkede produkter og levering

Jeg har handlet med Pixum gennem nogle år og jeg har kun få gange oplevet at det har taget lidt for lang tid med leveringen. Produkterne er i orden og derfor er det også pixum, jeg bruger, når jeg bestiller fotoprodukter.

Hej Britta,

Din anmeldelse er blevet udtrukket til at vinde en Pixum fotobog XXL tværformat med kunstlæderindbinding til en værdi af 899 kr.

Kontakt mig venligst pr. mail cba@pixum.com så du kan modtage din rabatkode.

God fornøjelse med din præmie.

claus

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk