We are hiring!

Pizza Palermo
  • M
  • 1 Anmeldelse

Klammeste oplevelse nogensinde

Pizza Palermo går langt over stregen hvad angår mangel på hygiejne og almindelig anstændighed! Jeg skulle bestille pizza og kommer i god til for at hende den. Jeg står og kigger på den bliver lavet og ser op til flere gange at dem der laver den står og klør sig under buksekanten og ikke vasker hænder efterfølgende. Da jeg spørger om det ikke er temmelig klamt begynder de at svine mig til, for "jeg skal sku ikke blande mig i deres arbejde". Sådan en opførsel finder jeg mig ikke i, og siger at jeg ikke vil have min pizza alligevel og jeg ikke har tænkt mig at betale. De fører til at de begynder at råbe af mig, og da jeg føler stemningen bliver mere end ubehagelig går jeg fra stedet, mens der stadig bliver råbt af mig.

Længe skal man lede efter et klammere hygiejne og mere ubehageligt personale. Kan se fra tidligere anmeldelser at det ikke er første at personalet opfører sig ubehageligt og fuldstændigt over stregen, så vil på ingen måde anbefale NOGEN at købe pizza der!

Pizza Palermo

Servicen er så elendig!!

Hos Palermo Pizza laver de rigtig gode pizzaer, men deres service er rigtig dårlig. Jeg har nu oplevet 2 gange en dårlig behandling fra deres side af. Jeg har altid synes det var et rigtig godt godt og plejer at få mine pizzaer som jeg gerne vil have dem, men efter disse behandlinger jeg har fået så vil jeg ikke handle hos dem igen - nogensinde!
Min første dårlige behandling skete der det at jeg bestille 2 pizzaer, de samme som altid, de siger der går 10-15 min før de er klar, da der er gået 12 min. går jeg ned efter dem, de har travlt så det ender med at jeg når at vente yderligere 20 min. da jeg så skal til at betale spørger jeg om jeg kan få dressing på den ene af pizzaerne, hvorefter ekspedienten, som var selveste chefen, nærmest begynder at skælde mig ud over at det skulle jeg have sagt da jeg bestilte dem i telefonen, hvorefter jeg så siger ''jamen så lad være, for det skal ikke være et problem'' og han bliver ved med at sige jeg skulle have sagt det og så videre, igen siger jeg til ham det er lige meget, jeg skal bare have mine pizzaer så, derefter siger han så '' nej du får sku dine penge tilbage og så skal du bare ud af min butik, nu'' hvor jeg så selvfølgelig går min vej - uden det jeg har bestilt. Jeg blev virkelig rystet over den behandling jeg fik. Ugen efter, bestiller min kæreste så 3 pizzaer nede ved dem igen, og denne gang beder han pænt i telefonen om at den ene pizza skal der kun være lidt ost på og så dressing, jeg går så med ham ned efter de pizzaer og håber på en undskyldning fra chefens side af, da vi kommer derned kan chefen tydeligt huske mig, og vi begynder at diskutere lidt om hvad der skete forrige gang, han vil ikke indse han gav mig en dårlig behandling og fortæller mig at de er færdige med at handle med belastende kunder, og at ikke gider at putte dressing på pizzaer for så skal han gå frem og tilbage hele tiden og det hæmmer hans forretning. Sikke noget ... ! Det ender så med vi kun skal betale for 2 af pizzaerne, og chefen lovede mig at behandle mig bedre næste gang, og den eneste grund til det, var fordi min kæreste var med. super fint tænker jeg, da jeg så kommer hjem og vil sætte tænderne i min pizza opdager jeg at den er for det første fyldt med ost og for det andet er der slet ikke dressing på, som der jo pænt blev bedt om i telefonen. Hvilken skuffelse! Den oplevelse gør bare at jeg simpelthen opgiver at være kunde ved dem. De lever for deres forretning, men de vil ikke tjene penge på kunder der har nogle særlige ønsker. Fint nok. Jeg handler ikke der mere. Jeg har mange gange anbefalet Palermo Pizza til mange af mine venner. Det er slut nu. Nu fortæller jeg dem i stedet hvilken ubehagelig behandling jeg fik af dem og fraråder dem at handle der. Det er takken for dårlig service!!

M fandt anmeldelsen nyttig

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk