[REPLY]
Intet at sætte en finger på. Nem bestilling og perfekt levering
Jeg har jo haft disse 1. maj plakater liggende længe. Nu skal de op at hænge - der er blevet plads, efter jeg er flyttet. Efter googling fandt jeg de bedste tilbud på Plakatforretningen - og så blev det lige til et par rammer mere til andre billeder. Allerede hverdagen efter lå der besked i min mailboks om, at varen var afsendt. Det eneste minus er, at jeg ikke var hjemme, da postbudet kom, så jeg måtte selv hente den tunge pakke (heldigvis med hjælp fra en ven med bil!)
Synes det er sådan nogle fine plakater!! Er bare så glad for dem :D Og så synes jeg bare det service det gik så hurtigt med at få dem så hurtigt med posten!! Skal helt klart købe plakater hos jer igen!!!!!!!
God og seriøs firma at handle med. Alt klapper - og så får man en sød SMS, om at glæde sig "for nu er pakken på vej".
Har allerede anbefalet Plakatforretningen til andre.
Jeg har kun gode ting at sige om plakatforretningen.
Fin hjemmeside, nem at overskue og en lynhurtig levering efter bestiling.
et okay udvalg af plakater, manglede lidt nogle vintage sportsplakater. men ellers fint med forsendelsen og ligende..
Det virkede - bestilte og det bestilte kom med posten.
Kun hos Plakatforretningen.dk kunne vi finde de designmæssigt flotte ældre reklameplakater for danske produkter til en rimelig pris. Leveringen skete dag-til-dag og var pakket rigtigt forsvarligt. En helt igennem god oplevelse.
Det er sgu et godt sted, har mange fede ting. Service helt i top. Kigger forbi igen, næste gang jeg skal bestille noget lignende:-)
Bestilte plakater til arbejdspladsen, det var nemt at bestille og leveringen gik hurtigt og problemfrit.
Fin håndtering af ordre, men valget af Post-Danmark til udbringning er ikke godt.
venner synes også min nye plakar af Cirkel Kaffe Pigen er flot
Plakaterne kom hurtigt med posten, pakket fornuftigt i paprør og i fineste stand. Så alt som aftalt og forventet
Super service. Melding om at bestilling er gennemført, eftf. melding om at den nu var på vej via mail. Derefter kom varen, godt pakket ind uden skader fra forsendelsen.
Kan kun anbefales !!!!
Tak for god betjening. Jeg arbejder til daglig med indramning og vil helt sikkert anbefale jer til andre. Jeg havde besvær med at finde et sted at skrive lev. adr,- fandt det ikke, - men det er sikkert bare mig der ikke har set ordentlig efter.
god hjemmeside nem at finde ud af. modtog hurtig mine plakater incl rammer..
Varerne var pakket godt og forsvarligt ind og leveringen var hurtig. Vil gerne handle der en anden gang.
Hurtig levering, alt er som det skal være :)
Jeg gik ned i en billed/ramme forretning, og den billigste ramme de havde kostede 800,- (!)
Et par hurtige klik på nettet og wupti, en pæn ramme i de rigtige mål og til billige penge. Leveringen var hurtigt, og rammen var pakket godt ind, så der var hverken skrammer eller tryk på rammen. Bagsiden af min ramme var gjort klar til ophæng, så en skrue i væggen var alt der skulle gøres. Ingen snore der skulle bindes (Som når man køber i f.eks Ikea)
God service, plakatene kom raskt, og med god tilbakemelding og ryddig fakturering/ bekreftelse.
Det hele var bare PERFEKT. Det er ikke sidste gang, jeg handler her.
Det var en fornøjelse at handle hos Plakatforretningen. Fin og overskuelig hjemmeside med en masse flotte plakater at vælge imellem. Kort efter bestilling fik jeg mail om, at varen var sendt, og et par dage efter bestilling, modtog jeg varen.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Plakatforretningen!
Allerede dagen efter min bestilling fik jeg en mail, der sagde "Du kan godt begynde at glæde dig, din vare er afsendt" og da jeg kom hjem fra arbejde samme dag, var pakken kommet. Pokkers god handel!
Jeg bestilte to plakater ved middagstid den ene dag - dagen efter, samme tid, modtog jeg plakaterne med posten! Desuden var de to plakater, jeg skulle have, billigst hos Plakatforretningen, i forhold til andre netbutikker! Dejlig oplevelse!
Fuldt ud tilfreds med varen!! Hurtig levering..
Bestilte en aften - fik venlig mail dagen efter om at jeg kunne afhente den samme dag.
Super produkt - ikke en finger at sætte på handlen
Mange gode spændende plakater - nemt at finde rundt i - god service fik plakaten dagen efter - kunde service skrev til mig og sagde at de var pakket - det var jo dejligt da jeg skulle bruge dem til en gave .
God service, super hurtig levering. Jeg er super glad for min plakat og kan sagtens finde på at bruge Plakatforretningen næste gang der skal nyt på væggen :-)
Hej Carina.
Jeg takker for at du har ændret din anmeldelse!
Thomas Beck
Plakatforretningen.dk
Jeg bestilte plakaten og samme dag blev den afsendt og jeg fik en lille hyggelig mail, hvor der stod, at den var afsendt. Måden den var skrevet på, gjorde at jeg fik et lille smil på læben og glædede mig endnu mere til dagen efter, hvor plakaten kom - helt som planlagt :-)
Det hele var fint. Pakken blev sendt med det samme. Indholdet var fint pakket ind, så plakaten ikke blev skadet.
Torsdag aften bestilte jeg en plakat som ikke var på lager! mandag kom den ind af døren! en fornøjlese at handle med
Ingen forbehold - god service. Jeg modtog min plakatrulle med posten ca. 24 timer efter bestillingen.
Vare bestilt den ene dag, sendt den anden og modtaget den tredje og fejlfri vare, glimrende!
Hurtig levering, produktet er som beskrevet, godt og seriøst firme
Kan kun anbefales......handler jeg bestemt igen..
Jeg bestilte en plakat hos Plakatforretningen.
Selve bestillingen var nem og hjemmesiden overskuelig.
Leveringen foregik hurtigt, og jeg kan ikke komme i tanke om nogle problemer.