We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Playmotown anmeldelser

Playmotown Logo
Kunderne om Playmotown : »Playmobil, playmobil og atter playmobil« »Det var en god oplevelse...« »Super hurtig levering« 13
Godt
8.8 af 10

13 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (13)
Playmotown

Det var en god oplevelse...

Det var en god oplevelse at handle 1. gang hos playmotown.
Pris og leveringstid er helt ok.

Udvalgt anmeldelse om Playmotown

Playmotown

Playmobil, playmobil og atter playmobil

Playmobil, playmobil og atter playmobil. Man finder det hele hos playmotown - så nu gider jeg ikke rende rundt i byen for at blive skuffet gang på gang. Det er sgu' nemmere at bestille det hjemmefra hos playmotown.dk Tak for det.

Super hurtig levering

God oplevelse

Sådan!

Hurtig levering, god hjemmeside og fornuftige priser. Godt alternativ til stressende indkøbstur til legetøjsforretningen.

• Line
  • Rødovre,
  • 229 Anmeldelser

Helt fin butik

Ok leveringstid, varer præcis som beskrevet og der var ingen problemer. Kan varmt anbefales. Stort udvag.

Playmotown

Danmarks bedste, ældste og mest velassorterede playmobil online shop

Som overskriften siger det: Playmotown er Danmarks bedste, ældste og mest velassorterede playmobil onlline shop. Har været flittig kunde siden 2005 og jeg har altid været glad og meget tilfreds med playmotown !!

:-) Super sted at handle - skuffer aldrig en

Jeg har været fast kunde hos playmotown gennem 4 år og har altid fået en super og venlig service. Pakkerne er godt pakket ind, og de kommer hurtigt. Hjemmesiden er nem at finde rundt på og playmobil er jo bare så super fedt legetøj... Min datter har haft stor fornøjelse af playmobils produkter - og playmotown har heldigvis rigtig meget sødt playmobil til piger.
Dorthe Hansen :-)

Playmotown

Lige til at gå til og hurtig levering

Playmotown er bare en netbutik, som jeg vil anbefale til alle andre playmobil fans. Har købt der gennem 5 år og har altid været tilfreds.

Line fandt anmeldelsen nyttig

Playmotown

Hurtig og præcis ordrebehandling. Kan kun anbefales !!

Rimelige priser som er under alm. butiksniveau, bestilte 7 varer, fik mail med tracking nr. dagen efter og pakken var i hus dagen efter. Der er bare ikke et ord negativt at skrive - så nemt er det. Har handlet flere gange siden og det fungerer som første gang.

Line fandt anmeldelsen nyttig

Verdens bedste playmobilbutik

Vores familie kan vel snart betegnes som stamkunder i denne dejlige playmobil webshop, hvor der er alt, hvad en playmobil glad familie kan ønske sig! Vi er endnu ikke gået galt her, som det ellers er sket i andre webbutikker. Altid ordentlig indpakning og levering af varen indenfor den lovede tid - også når der ind imellem har været pres på, fordi man skulle bruge en gave hurtigt.

Playmotown

Ikke kun Playmobil-togene kører på skinner!

Tilbuds-mails inkl. nyheder kommer jævnligt. Bestillingerne kører som på Playmobil-skinner. Alt kan meldes iorden, Vi har erfaring fra flere år.
Eneste skuffelse har været de 'Udsolgt'-skilte, vi er stødt på. Hvis der var en måde at fjerne dem på, ville et 5x* være indenfor rækevidde!
Forretningen kunne udvides, hvis der var adgang til flere bestillingsnumre, men det er svært pga. mængden af udgivelser fra Playmobil.

Playmotown

Playmobil, som da far var dreng

Det er ikke mindre end fantastisk at finde en butik som playmotown.dk - utallige er de gange, jeg har måtte gå forgæves i områdets legetøjsbutikker for at finde et bare sobert udvalg i playmobil - men så fandt jeg playmotown! Det har været et super godt - men dyrt bekendtskab! - og jeg er slet ikke færdig med at købe ind endnu. Udvalget er fantastisk og alt er på lager, priserne er fornuftige - og ikke indst lavere end i de butikker jeg ellers kommer - og indenfor nogle dage er varen der og altid pakket godt ind i en kasse.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk