We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

Plejeprodukter anmeldelser

Plejeprodukter Logo
Kunderne om Plejeprodukter : »Flot og hurtig« »God sted at handle« »dårlig betjening« 3
Godt
7.5 af 10

3 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (3)

Udvalgt anmeldelse om Plejeprodukter

Flot og hurtig

Bestilte d. 19/6-2011 ( søndag aften )
1 x Jungle man deo
1 x Jungle man after shave
Der kom mail: Ordrebekræftelse‏

Ordren blev leveret med postdanmark d. 24/6-2011 ( fredag )
(kuverten frimærker er stemplet d. 22/6-2011, så den måske lidt lange leveringstid er ikke plejeprodukter.dk 's skyld, men det holder sig inde for den skrevet tidsramme).

Det er helt sikkert et sted jeg kan anbefale og jeg vil selv handle der igen hvis de holder priserne nede, det var det eneste sted jeg kunne finde med de billige priser.

Jeg har for år tilbage prøvet samme mærke og det har ikke ændret sig meget, kun udseende, indholdet er som jeg husker det.

Dog ville jeg have sat pris på en mail om at ordren var afsendt, den syntes jeg mangler, for det var lidt heldigt at der var nogen hjemme til at tage imod, ellers skulle pakken have ligget på posthuset til mandag, men ellers er alt helt i orden og det er en dejlig nem side at finde ud af.

Fortsæt det gode arbejde og god weekend.
Mvh Lars Hansen

God sted at handle

Har nu købt her et par gange da priserne var noget laver end andre steder og kvaliteten er stadigvæk i top.

Servicen er hurtigt og man får hurtig tilbagesvar hvis man har spurgte om noget til produkterne eller forsendelsen.

kan varmt anbefale at man kan købe herfra

dårlig betjening

fik en creme som var næsten tom

Besvarelse fra Plejeprodukter

Hej Anja.

Desværre havde vi fået leveret cremen fra producenten i den tilstand.
Vi beklager endnu engang og håber at du er tilfreds med den creme vi sendte i erstatning.

Vi ved at producenten har et system på det tyskelager der vejer alle udegående pakker for netop at undgå at returnerede og brugte varer bliver sendt ud igen til kunderne.
Vi kan kun håbe at dette system også tages i brug på det danske lager.

Vi har efterfølgende taget kontakt til leverandøren og sørger for at denne fejl ikke kommer til at ske igen - da vi vil være mere omhyggelige med at kontrollere indholdet inden det sendes videre til kunderne.

Med Venlig Hilsen
Kasper Hvid Voldstedlund
www.plejeprodukter.dk
+45 28311968

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk