We are hiring!

[DATE]

[REPLY]

PointBlog.dk anmeldelser

PointBlog.dk Logo
Kunderne om PointBlog.dk : »Super super super god!!« »Provokeret?« »Fantastisk« 222
Perfekt
9.2 af 10

222 kundeanmeldelser
Bedøm virksomhed
  • Anmeldelser (222)

Provokeret?

Provokeret? Ja, en smule. Nu er der igen en der har været inde at skrive at dødsstraf er en god idé. Det kan få mig til at vågne op. Hver gang man logger ind på pointblog er der igen en masse interessante debatter og synspunkter, som får tankerne til at vandre. Når jeg lige har tyve min. inden jeg skal videre i dagens tekst, skal jeg da lige ind og se om jeg kan få min mening tilkendegivet - og så er det jo altid en fordel der følger point med :)

Udvalgt anmeldelse om PointBlog.dk

• Sarah
  • 9600 aars, DK

Super super super god!!

Ja, altså. Jeg synes det er en meget god side, for man kan altid læse så meget herinde, man keder sig faktisk aldrig når man er herinde, plus man kan skrive om så meget hvor folk kan komentere det, det er jo meget skønt. Jeg synes det er en rigtig god side, fordi der er mange fordele! -bare efter min mening, så burde den her side få fra 0-10 stjerne, fra mig ville det helt klart være 10!.

Fantastisk

Pointblog er et meget godt koncept, jeg elsker at man faktisk kan blive belønnet for at sige sin mening. Uanset alder er dette et godt koncept og en god mulighed for at tjene point. jeg bruger selv ikke pointshop så meget i den seneste tid, jeg vil dog til at bruge det igen nu:) jeg sidder kun derhjemme og blogger:D

helt fantastisk

I LOVE IT
DER ER IKKE MEGET MERER OG SIGE

FANTASTISK

GODT SLIK LEG SJOV MAN SPILDER IKKE SIN TID

Pointblog - En fantastisk ide

Pointshop.dk er en side hvor man kan påtjene point, og købe sig til rigtig mange sjove og fantastiske ting. De har oprettet siden Pointblog.dk hvor man kan blogge om alt og ingenting, mode og interesse, kort sagt, ALTING. Ærlig, må jeg nok indrømme at jeg mest bruger det til at tjene point. Men det er der vel ikke noget galt i da det er det, det er beregnet til.

Pointblog - toppoint

Nu er jeg ny bruger på pointblog, men gammel bruger af blogs. Jeg har et par blogs, både engelske og danske, og et par af dem har nu stået ubrugt i et stykke tid. Jeg tror at pointblog, ville kunne få folk til at blog mere end almindelig blog kunne. Her kan du jo optjene point til at købe ting for og det tror jeg gøre mere end hvis det her bare var en almindelig blog.

I nutiden har folk ikke alverdens tid, så der skal den smule ekstra til som pointblog kan give.. og så er det gratis :D

Godt!

Ja, jeg har været derinde på PointBlog et par år nu og er godt tilfreds!
Man skal bare skrive det man har lyst om og så får man Points :) Men, man skal også have lidt tid til overs for at kunne finde på hvad man vil skrive derinde efter noget tid.
Der kunne godt være nogle forberedelser inde på siden! Men ellers er den meget god den side :)

Min Blog:

Okay

Jeg synes point blog er fint nok, fordi du kan få gratis ting, dog tager det så en masse tid, men det hele værd til sidst. Du skal have en god tålmodighed og have sovet godt inat, fordi man kan nemt blive sur over så lang tid det tager. Man skal se det som en "hobby", ikke som et "must".

Håber i kunne bruge det.

PointBlog.dk

Skøn, dejlig og ikke spec. tidskrævende koncept...

Jeg er mest med på noden fordi jeg elsker at skrive, at man så samtidig tjener point gør vel ikke sagen værre. Jeg har nu ALDRIG brugt mine point til noget, de stå bare og står, men de er vel gode at have. Jeg elsker når folk kommentere mine indlæg, det viser jo bare at jeg slet ikke er nogen dårlig skriptist, hvilket jeg egentlig godt er klar over med de stile jeg afleverede i skoletiden. Her på bloggen blir man slet ikke nedgjort for sine gerninger, men får ren positiv respons, hvilket er en god ting, så uskyldige ikke blir ked af det. Ikke nok med det men jeg kan skrive om lige netop det jeg helt selv har lyst til, dele det med en masse mennesker jeg slet ikke kender og så kan jeg tilligemed få alle mine glade, eller knap så glade tanke ud:)
Jeg nyder at sidde og skrive disse indlæg og stor ros til Jer for at have gjort det muligt. Når jeg endelig dukker op herinde, hvilket godt kan være med måneders mellemrum, ja så tramper jeg blot løs på dette tastatur somom jeg aldrig havde lavet andet,men der er jo bare så meget at skrive om.
Det ønske jeg egentlig har mest var nok at få nogle flere kommentarer, både over min skrivemetode og over hvad jeg skriver. Mange har jeg lagt mærke til er jo kun herinde for kun at trampe bogstaver ned til de er nået de 100 point, hvorefter de så skriver en ny, ligeledes kun lige til de 100. Jeg kan lide at skrive så folk også har noget at få læst og ikke blot til pointtabellen er opnået:)

• Lise Terp
  • Lise Terp
  • Nørresundby, DK

Jeg elskeeeeer pointblog!!

Selv om jeg ikke har været ret længe her på pointbloggen, synes jeg det er en super fantastisk ting!! Jeg elsker at give min mening til kende og mener virkelig det er fedt at folk kan få lov til at udtrykke sig på den må DE HAR LYST TIL, derudover er der heller ingen mennesker der er ens, og det er super hyggeligt at kunne læse folks meninger og holdninger, selv om man måske ikke er helt enig selv? På den måde synes jeg der er plads til alle! Og det cool!!!

Magnus Kjøller fandt anmeldelsen nyttig

Genialt koncept! :D

Jeg har før brugt PointBlog et par gange, men gav ikke rigtig mig selv tid til at lære det at kende, og få indblik i det..
Konceptet er jo egentligt ret genialt.. Enhver kan jo skrive om hvad som helst, der flyder jo med flere interessante emner man kan skrive om eller få inspiration fra.. Det koster ikke noget at være medlem, eller at blogge, du optjener point, og kan derefter købe noget for pointene, alt sammen helt gratis. Jeg synes det er genialt! :-D
Nu er jeg for eksempel helt tosset med det nye NIKON D5100 spejlrefleks kamera.. Ved at blogge, og læse andre folks blogs, og kommentere på dem, kan jeg rent faktisk indenfor en vis mængde tid, få samlet nok point til at få det kamera, næsten helt gratis.. Grunden til at jeg siger næsten, er fordi jeg holder af VIP funktionen, så går det lidt hurtigere med pointene, da kameraet koster 1,5 million point :-p
Men så gik det pludselig hurtigt med at lære PointBlog at kende, og se hvad det har at byde på, da man fik den lille lækre sag af en NIKON i øjnene ;-)
Folk har plads til at udfolde sig, og skrive om hvad som helst, hvis det er det de vil, og det er dét jeg elsker ved det.. For man kan læse noget, som kommer indenfra hos folk, og noget som man virkelig kan sidde og reflektere over senere. Det kan være om kulturelle forskelle, problemer i samfundet, eller noget helt tredje. :-)
Så endnu en gang - Genialt koncept! :-D

• Jane

Pointblog

Jeg er først lige begyndt at bruge Pointblog, og jeg er allerede bidt af det. Og hvorfor er jeg så det? Jo, det er jeg, fordi jeg ser det som en mulighed for at få skrevet mine tanker ned om forskellige emner. Jeg elsker at skrive og har egentlig altid haft en drøm om at skrive en børnebog, romaner og digte. Tiden er der bare ikke lige nu pga. mit familieliv. Da jeg så blev opmærksom på Pointblog, tænkte jeg: "det her gør du bare...det er da virkelig spændende". Og så kan jeg i en stille stund skrive. Ligeledes vil jeg med glæde læse andres indlæg

• Ida
  • Ida
  • Valby, DK
  • 10 Anmeldelser

Point, præmier OG blogs?

Jeg synes idéen er helt genial. Man får lov til bare at plapre løs om seriøse og useriøse emner, og så får du tilmed tildelt point, som man kan bruge på en masse forskellige varer. Dét synes jeg er genialt :-)

Kan det være bedre?

Jeg synes det er super klassen, man faktisk kan tjene point på at "snakke" løs en masse, man har i hovedet eller kommer i tanke om eller bare skal ud med pga kedsomhed, men man så faktisk bagefter får point, som man kan bruge på PointShop, det er helt klart lækkert, jeg er blevet rigtig positiv overrakset over at være bruger på PointShop og gennem der fandt ud af denne Blog findes.

Den er simpel og ligetil at finde ud af og rundt i og gør det nemt at evt lave dagbog, skrive emne eller bare komme ud med noget inde i, den er også til sjov og spas og man kan læse en masse spændende og se, hvad andre har på hjertet.

Jeg synes det er super underholdende og bonus, man så får point oven i det hele.

Hvor tit har jeg ikke ønskede at få "point" noget for at få lov til at "snakke" løs, det er ikke altid folk gider høre på mig =/

Men nu kan de sørme komme til det, haha

Ej, det er virkelig en spændende site og med gode, sjove og til tider hjælpsomme emner, man kan finde herinde, det kan man nemt får et par timer til at gå med, når man kigger ind, jeg blev slet fanget i går, hvor det ellers kun handlede om at få flere point til at købe for, så glemte jeg det lidt og sidder nu og tager mig selv i at læse andres Blog og se, hvad de har gang i og sidder og sender ud i det ydre rum herinde.

Så tak for en skøn side, hvor man både kan få glæde af at være et snakketøj og være nysgerrig, det er helt i top klasse og skøn side, hvor det hele er simpelt og enkel og man kan finde ud af det uden et store kursus i at lave hjemmeside.

- Stjerne

• Alex
  • Greve, DK

Pointblog er jo genialt

Hvad synes jeg om pointblog? Ja! Jeg synes siden er rigtigt genial, og i sær for personer som mig, som godt kan lide at skrive i min fritid. Jeg er første startet nu, og har tænkt på om jeg skulle starte længe, og jeg vil virkelig side at det er rigtigt sjovt.

Det der gør det sjovt iflg. mig er for det meste fordi, man får point til pointshop af det. Men ikke nok med det, så kan man jo også "dyste" mod andre brugere om at være i toppen i at skrive og kommentere indlæg! Det må jeg i hvert fald sige, at er noget jeg synes godt om
Og udover det kan man jo også skabe gode debatter og måske et venskab et eller andet sted, hvem ved? :)

Men ja. Pointblog har jeg fået et godt indtryk af og er i mine øjne en fuldendt side.

PointBlog.dk

pointblog? tja hvordan skal jeg sige det...

pointblog er en utrolig god hjemmeside til at komme ud med sine frustrationer og holdninger med, ligesom mange andre sider hvor man kan chatte som FB og twitter, men pointblog er et langt bedre alternativ i stedet for at få alle de negative kommentare fra sine venner/veninder/bekendte.

et eller andet sted kunne man jo bare være ligeglad med andres meninger om en, men inderst inde betyder andres, og især ens venner og veninders, mening en hel del mere end man giver udtryk for.

Pointblog, at blive hørt

jeg har haft en lang pause fra Pointblog, men så kom jeg i gang igen, jeg tror forklaringen har været at jeg ikke har haft brug for point på det sidste.

jeg er rigtig glad for pointblog, fordi at det betyder at jeg får en belønning for at komme med mine personlige meninger, oven i det føles det også som om mine meninger bliver hørt/ læst, og det er dejlig for mig, da mine meninger i hverdagen tit bliver druknet i diskussioner... men jeg er meget tilfreds med pointblog

-Betina :)

Thumps up!

Jeg synes det er rigtig sjovt at blogge og jeg kan godt lide pointblogs måde at gøre det på! Både at du får point for det, men også at de giver dig et emne at skrive om. Hvis du ikke altid kan komme på noget, men bare gerne vil ud med de mange meninger inden i ;)
Det er en overskuelig side, hvor du ikke behøver lede længe, for at finde hvad du søger.

fed side

Jeg synes pointblog er en fed side fordi den giver en mulighed for at komme ud med nogen holdninger eller bare skrive om en god kage man har bagt eller hvad man nu har på hjerte, samtidig med at man tjener en masse dejlige point som man kan bruge i shoppen. Og man behøver ikke gå ind og skrive hver dag man kan bare bruge det når man har lyst.

• lasya123
  • Gladsaxe, DK

Super God

Jeg synes, at Pointblog er et godt sted for at sige vores mening og vi får også point for det. Jeg læser også hvad andre det mener og bliver også klover om nogle ting. Jeg fik også at vide de ting jeg ikke kendt før. Jeg kan godt lige pointblog og vil sikkert ambefale. Der er altid gode ting til at sige vores meninger og holdninger.

guld eller lort ?

jeg har nu haft en konto ved Point Shop side 28-11-2007 og har haft store problemer med at få point :-( og har længe gået og spekuleret over om jeg skulle lave en konto ved point blog får at få lidt flere point !

jeg fik så taget mig sammen i går og har nu fået mere ind 1300 point ind til nu :-D

så jeg syndes det er super godt at man kan få lidt flere point om dagen men man bruger meget tid på det :-S

Fantastisk mulighed

Jeg må ærligt indrømme jeg er meget dårlig til at huske at bruge pointblog. Jeg ville dog ønske jeg blev bedre til det, for det er et fantastisk sted hvor man kan komme af med sine tanker og følelser uden der sidder nogen og dømmer en direkte.
Når jeg bruger pointblog bliver jeg rigtig glad fordi jeg får "luftet" ud. Jeg synes også det er fedt man har mulighed for at blogge om et bestemt emne/tema, hvis man brænder inde med noget for det emne som andre ikke gider høre på.
Jeg bruger pointshop både for at tjene point, men primært også for at komme af med nogle af de indebrændte ting, som ikke altid er hensigtsmæssige at lukke ud i en statusopdatering ;-)
Jeg synes pointblog er en fantastisk mulighed.

Dejlig side, BESTEMT

Jeg holder selv meget af at bruge pointblog, ikke kun fordi man tjener point til fornuftige ting, som er meget dejligt for en studerende som mig selv, men synes det er fedt at dele meninger og holdninger med andre mennesker + at på pointblog har man den mulighed at sige sin mening om et bestemt emne, og det er den første side jeg nogensinde har set man kan det ;) så mange gange tumbs up herfra ;)

• BenThore
  • Dianalund, DK

FEDT STED!

Pointblog er et fedt sted hvor man hurtigt tjener points. Jeg elsker ideen om det og synes det er fantastisk! Stor respekt til ejerne af det for at skabe sådan noget her. Da jeg ikke tjener så meget til mig selv. Men her kan jeg da altid få en lille slikkepind eller en film! Virkelig fedt sted! TAK POINTSHOP!

• Amalie
  • Sundby, DK

God blog site

Der bliver blogget gode ting og der er nogle gode opslag.
Der er for en hver smag og for en hver person.
En god blog site.. :)

Spænende side

Virkelig godt koncept, med pointblog og siden er troværdigt :)

Pointblog:D

Jeg har brugt pointblog i lang tid nu. Startede faktisk dengang hvor pointblog var nyfødt. Jeg synes at det var genialt at få folk til at fylde en hjemmeside op med deres meninger. Til gengæld fik de point de kunne bruge på deres pointshop konto. Fantastisk at det bliver nemmere og nemmere at tjene point.

Elsker det:D

PointBlog

PointBlog er nok en af de fedeste hjemmesider i danmark og i udlandet derfor giver jeg fuld stjerner

• Jakob
  • Stubbekøbing, DK

Poinblog er cool!

Min første tanke var Wow!!! Helt seriøst. Genial hjemmeside! Jeg synes virkelig den er god. Lad mig fortælle dig hvorfor.

1) Det er hyggeligt.

2 Du kan blogge i et frikvarter.

3) Du tjener point!

4) Pointblog er gode ved os!

Og sådan kunne jeg blive ved. Lige nu sidder jeg og tjener penge. Og jeg har det sjovt! Det er nice (: Jeg håber i vil have det på samme måde!

• Mikkel
  • Videbæk, DK

Pointblog er AWESOME!

Pointblog er en fantastisk hjemmeside, fordi du kan tjene point, samtidig med at det er underholdende! Pointblog hjælper en til at hygge sig, så man ikke får det kedeligt!

Det er bare fedt og høre alle personers forskellige meninger!

• Jesper
  • Egå, DK
  • Verificeret køber

Pointblog er virkelig godt!

Jeg er en stor fan af PointShop.dk, og jeg synes derfor, at det er en virkelig god ide med Pointblog, fordi at man ikke skal tilmelde sig noget, eller bestille forskellige produkter.
Og så kan man også få lov til at blogge på en side, hvor folk rent faktisk læser dine indlæg - det er jo fantastisk! :-)
Jeg synes, dt er smart at Pointblog giver point til folk, for det opmuntrer nemlig folk både til at blogge, men også at læse og kommentere andres indlæg.
Det synes jeg er virkelig godt!

• Ditte
  • Brande, DK
  • Verificeret køber

Super fin side; genialt koncept!

Pointblog er et super fedt koncept! Det er muligt at blogge som på så mange andre sites, men her er det muligt, gratis, at tjene points nok til gratis ting :) Pointblog er ikke fyldt med en masse reklamer eller lignende og er super nemt at bruge :)

• bende
  • padborg, DK

indlæg slettet

jeg skriver altid ud fra google på point blog, og mener jeg handler i god tro. pludselig får jeg et indlæg slettet og fratrukket point, uden begrundelse. de kan ikke give mig et konkret svar om hvorfor, de kommer med et standard svar om lov og regler. det svare til jeg får en bøde på gade men ikke hvorfor.
jeg var rasendene, for det viser sig, mit indlæg udelukkende er slettet ud fra overskriften. her mener jeg det er bloggeen der har et problem, jeg tager kun de google ord der kommer.
de skulle hellere koncentre sig om alle de forbandede kopister og spamer, de har frit spil. jeg giver fem potter tis for deres regler, den overholder de ikke selv alligevel, unger helt ned til 13 år forefindes på bloggen.
jeg kan heller ikke få og vide hvem der har slettet mit indlæg, kun de betragter sagen som afsluttet.
men fortsæt bare - det er også en måde og miste de betalende kunder på, jeg opsagde mit vip, af samme grund.

opdateret 5.3. langt om længe kom jeg i dialog med en der havde noget og sige, og fik en ordentlig forklaring hvorfor det blev slettet, men ikke pga, mit indlæg, men pga overskriften. noget jeg kunne bruge til noget, dog har jeg lært dette, jeg tænker mig om to gange inden jeg skriver ud fra google ord.
jeg fik en i tale som ville lytte, også til problemet med dem der ødelægger freden på bloggen med spam og kopi.
det kostede en uges pause, som var tiltrængt.
jeg kunne jo ikke holde snitterne væk, og ikke mindst da der var en gulerod i den anden ende.

• sebastian
  • Hornbæk, DK
  • Verificeret køber

Hvrfor jeg godt kan lide pointshopdk

Jeg synes at pointblog er rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig rigtig god hvor der er de ting man tig rigtig rigtig gerne vil have også for man dem gratis det er helt vildt dejligt og skønt

PointBlog.dk

Pointblog er bare super fedt

Jeg er nyt medlem på Pointblog, men jeg har allerede brugt mange timer på både Pointshop og Pointblog og har optjent rigtig mange point.

Jeg syntes at Pointblog er super fedt at brugt, fordi du kan skrive og hvad som helst og tjene point på det. Det er rigtig hyggeligt at side og skrive på Pointblog og læse andres blogindlæg og skrive kommentarer til.

Jeg er blevet medlem af Pointblog for at tjene point, men også fordi det er hyggeligt at bruge.

Jeg syntes at det er super fedt at brugen af pointblog hjælper dig med at tjene flere point til puljen i Pointshop, så man hurtigt kan få optjent point til det man ønsker at købe i shoppen, hvor man kan shoppe gratis for sine point.

• isabella
  • middelfart , DK

Nice

pointblog.dk er nem og overskuelig til dem der elsker at skrive,, den er super nice

• ali
  • københavn, DK

rimelig god

jeg synes point shop er en rigtig nice side hvor man hele tiden kan tjene point det nemt og sikert hvis du er i tvil om noget så kan du bare spørge til suporten hvis der er noget galt så kan du altid spørge de er hele tiden klar til at hjælpe du kan fx deltage i spørge skemaer og andre sjove ting nu er der bare en ting tjen løs! :P

• dule
  • københavn, DK

:D MEGA FEDT!!! LOVE YA!! :D <3

Hej folkens endnu engang :D
Jeg har lige skrevet et indlæg om Michael Jackson, og da jeg så skulle til at skrive videre på en ny tekst, poppede der noget op. Jeg kunne vælge at skrive min mening om pointblog og få 1000 point, så det er hvad jeg har tænkt mig at gøre nu :D
Som i nok IKKE ved, så jeg ny her på pointblog så jeg kender ikke rigtig alting, men af det som jeg nu ved, så er pointblog en smadder fin side, hvor man både kan skrive om ALT MELLEM HIMMEL OG JORD, og så endag få en masse point. Hvis man så vil tjene flere point til sin pointshop konto, kan man købe vip herinde og få flere funktioner og flere point pr blog indlæg mener jeg vidst det var. Jeg synes derfor alt i alt, at pointblog OG pointshop er nogle herre gode sider begge to! :D
Kærligt hilsen mig ;-]

PointBlog - god side!

Nu har jeg efterhånden brugt en del tid på PointShop og efterhånden er det blevet kedsommeligt at lede efter de gode kampagner, da der kun er få man får mange point for...
Så er det jo godt med en søster-side som PointBlog hvor man, samtidig med at man får luftet sine meninger, også kan tjene point, og så til gengæld en masse point ved at udføre et let og simpelt stykke arbejde...

All in all, synes jeg at PointBlog er en god udvidelse af Point universet.. :D

• Linda Barming
  • Linda Barming
  • København, Amager, Islands Brygge, DK
  • 6 Anmeldelser

PointBlog - et pusterum

Jeg holder meget af at være på PointBlog :) For det første synes jeg det er spændende at læse andres indlæg og komme med eventuelle kommentarer/råd til det, de skriver og for det andet elsker jeg at skrive mine tanker ned. Dette giver PointBlog mig god mulighed for, samtidig med, at jeg kan høre andres mening om tingene.

Jeg har ikke brugt PointBlog så meget endnu, men jeg kan rigtig godt lide, hvad jeg har set indtil videre. Rigtig skægt at være her :)

Jeg kommer sandsynligvis til at bruge PointBlog, når jeg har brug for et pusterum fra lektier eller spil, eller når jeg har noget bestemt på hjertet.

fandt anmeldelsen nyttig. Enig?

Vi har sendt dig en e-mail med et link, som straks verificerer din e-mail.

Luk