14. juni 2010
Genrelt fin side med nogle få negative ting.
Jeg har handlet to gange på PointShop, og har nu bestilt noget for tredje gang, et gavekort. Jeg har hver gang fået tingene ret hurtigt.
Der er dog tit problemer med pointgivningen, men så har jeg skrevet til kundesupport og har straks fået dem, for de kan se om man har benyttet en kampagne, men der er så mange medlemmer at IT ikke altid fungerer optimalt, sådan noget kan ske, det bør man have forståelse for. Jeg er dog ALDRIG blevt snydt for mine point, det er da i øvrigt også nemt at skrive til kundesupport, men nogle mennesker vil kun brokke sig i stedet for at tage sig sammen til at henvende sig til dem.
Jeg er fejlagtigt blevet trukket for VIP medlemsskab, som jeg havde kort tid, men fik mine penge tilbage, da jeg havde afbestilt det i tide, så heller ingen problemer der.
Det er også fint man kan samle point på Pointblog også, og bruge dem på PointShop.
Jeg er godt tilfreds kun lidt irriteret af og til, når tingene ikke hlet kan følge med.
Men dem der sidder og skriver PointShop er svindel er helt forkerte på den, der er heller ingen svindel med anmeldelserne her på trustpilot. Både jeg selv og mange jeg kender er godt tilfredse, bare lidt irriterede når tingene en enkelt gang imellem ikke fungerer optimalt.
Din besvarelse er nu gemt. Du vil om kort tid modtage en email med dit nye login til din firmaprofil.
Karina Bech og Nicolas Kjærstrup Hansen fandt anmeldelsen nyttig