[REPLY]
Jeg har af flere gange benytte mig af Polars service, og kan kun sige at den er den, er halve grund til at Polar stadig er min fortrukne mærke inden for pulsure.
Hvis der er de mindste problemer sender jeg det direkte til Polar, som løser problemet og returnere mit grej i efter få dage.
Jeg har en Polar CS600 og jeg har haft lidt problemer med at indstille cykelcomputeren. Jeg fik fremragende support via telefon. Jeg har haft nogle problemer med pulsvisning. Først fin support via mail, men problemet blev ikke løst. Derfefter sende jeg rem og sensor til Polar Electro Danmark Aps. Få dage efter fik jeg en ny rem og sensoren retur med nyt batteri uden beregning. Det er da topservice.
Jeg har købt et RS800 med S3 og er ovenud glad for produktet. Eneste minus er, at den infrarøde overførsel af data til computeren er bøvlet. Jeg får slet ikke brugt alle de tilgængelige features i uret og kan "vokse" med det i lang tid fremover.
Der skete så det, at urremmen gik i stykker. Det beklagede jeg til Polar, der tilbød at reparere remmen samt det batteridæksel, jeg har haft lidt problemer med at få af. Jeg sendte en mail til Polar Danmark og samme dag var jeg i telefonisk kontakt med kundeservice, der tilbød en reperation. Fra jeg sendte uret til jeg havde det i hånden igen gik der kun 4 dage og servicen var næsten gratis.
Dét kalder jeg kanon service!
Jeg har købt et ur fra Polar. Et RS800CX, med S3 fod pod.
De ydede kanon service, både ved spørgsmål inden køb, og efterfølgende fragt, som gik rigtig hurtigt.
Produktet lever fuldt ud op til mine forventninger, og er af kanon kvalitet!
Det skal siges jeg lånte og testede et par garmin-puls(FR 305 og 405) ure inden jeg valgte mit polar, og var en del i tvivl inden jeg købte, men fortryder overhovedet ikke mit køb idag.
Uret er nemt at bruge, er af god kvalitet, er vandtæt, og har et godt "feel" over sig. Det vejer samtidig næsten ingenting!
Den medfølgende software er Super god - man kan analysere alle sine data, alt fra hvor meget energi man brugte, til hvordan ens puls udviklede sig og en MASSE andet. Om noget, så er uret "for" advanceret..
Så alt i alt, kanon service, og et kanon ur!
Polar laver nogle rigtig gode pulsure.
Og har desuden egen service afdeling i Danmark.
Havde et ur med en defekt.
Og problemet blev løst på få dage.
5 stjerner herfra.